2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gelgit ne işin var bakimm senin burda evlilik yıldönümü gecesii heeee

yok anacıım diyorum ya aramız yok hiç konusmuyoruz bu aralar.ben patlamak üzereyim zaten.22:30 da geldi yemeğini yedi ve yarım saat sonra koltukta sızdı kaldı.kutlamadı bile.ben zaten tahammül edemiyorum şahsın kendisine bu ara ama dolaylı yoldan da olsa kutladım en azından.

günaydın kızlar.bugün tatil ama DOKTORA GİDİYORUM yuppi.onun için erken kalktım.dün de mardinde doyasıya gezdim.doktordan akşam gelirim.gelince yazarım

çok geçmiş olsun canım.neyseki bebişe bi .sen de kafana takıp daha çok stres yapmaşey olmamış

geçmiş olsun.lökosit için bol bol su iç.30 haftalık bebek yaşar.benim arkadaşımda 7 aylık 1600 gr doğum yaptı.şimdi maşallah oğlu kocaman oldu

hpşgeldin canım

şekerli hamileler yardım!!!!!
doktoruma yarına kadar ulaşamayacağım, sonuçları aldım. 100 lük yüklemenin;
başlangıç değeri: 87,6
1. saat : 211,3
2. saat : 186,7
3. saat : 138,6
geçmiş olsun.şeker kızlar grubuna katımış bulunmaktasın.bi diyetisyene yönlendirir doktorun

kuzey güle güle uyusun cicilerini sağlıkla giysin tez zamanda küçültsün

gelişim fark edilir olsun dedim canum benim ondan büyük yazdım:1hug:

günaydın hepinize......

pazartesi akşam beşiğimiz geldi kızlar.... büyüyen karyola olduğu için montelemesi 1 saat sürdü bende başından hiç ayrılamadım adamlar monteledi bende başlarında bekledim zaten işten gelmiştim yorğundum birde 1 saat ayakta kalınca ayaklarım yumuk yumuk oldular şiştiler ama herşeye değdi beşiğimiz çok güzel oldu odasının rengiyle falan çok güzel uyum sağladı özel siparişle renklerinde oynama yapmıştık ama inan tam istediğim gibi olmuş biraz tereddüt etmiştim ya renkler çok koyu yada açık gelirse istediğim gibi olmazsa diye ama şükürler olsunki herşey içime sindi sabahları kalkıp ilk işimiz kızımızın odasına girip şöyle kapıdan bir bakıyoruz beşiğine odasına rabbim içinde yattığı günleride gösterir inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alırız bebeklerimizi günler azaldıkça insan biraz daha hem heyecanlanıyor hemde bazı kaygıları oluşuyor neyse herşey çok güzel olacak inşallah miniklerimiz gelince.......

canım allah içinde yatırmayıda nasip etsin bizimde beşik geleli 2 hafta oluyor ama uyku setimiz yanlış gelmiş oda gelsin bende resmini ekliyeceğim biz oda yapmadık kızlar yaa içimde kaldı ama eşim bunda 3 4 yaşına kadar yatsın sonra oda alırız dedi oturduğumuz bu evi ikimizde sevmiyoruz ya taşınırız orda bi oda düzenleriz dedi burdaki odada yüklük filan var banada uydu gideceğimiz evde oda yapacağız artık-tatlicadiarzu-

gunaydin minnoslar...
milkshake besiginiz hayirli olsuunn, misil misil uyusun bebisin..

günaydın kızlar
ben bayadır yazamıyorum ama ara sıra girip okuyorum anladığım kadarıyla herkes iyi
annemler bizdeydi yeni gittiler annem ve kayınvalidem sayesinde bebek kıyafeti almama gerek kalmadı.
bebeğimin kıyafet ihtiyacı nerdeyse tamam bi kaç çift ayakkabı almak istiyorum bide anorak mont almak istiyorum annem daha erken dedi ama sizde hep gördüm. onun dışında diğer ihtiyaçlara bakıcam biberon tarak falan alıcam bide kendime bi şeyler alıp çantamı hazırlamak istiyorum erkenden
bilmiyorum daha erkenmi ama ben bütün çamaşırlarını yıkadım ütülüyorum dün yoruldum yarım bıraktım bugün devam edicem ütülerken resmini çekip eklerim hiç kıyafet ekleyememiştim
bide benden size bi öneri cibinlik işini bedavaya getirdim düğünde taktığım duvağı getiirmiş annem baya uzundu danteli falanda yoktu onu cibinlik yapıcam sizde bi düşünün böyle yapabilirsiniz

norra ve eftelya teşekkür ederim... dolabımızda gelse daha iyi olacak bir eksiğimiz o kaldı yoksa kızımın giysileri hurç içinde duruyor güzel güzel yerleştireyim evde yer boşalsın.....

beşikler gelmeye başlamış herkesin milkshake güle güle kullansın bebeğin beşiğini
eftalya bencede çok iyi kara vermişsiniz ben çok taşındım eşyalarım çok kötü oldu ordan biliyorum bebişin eşyarı bozulcağına almayın daha iyi olur sonra daha çok üzülürsün

teşekkürler serni biraz acelemi ettik diye düşündüm ama indirimden faydalandık zaten az çok hepimiz 7. ayımıza girdik yavaş yavaş eksik kalmaması lazımdı neyse alınmış alınmıştır.....sende cicilerini yıkamaya başlamışsın kolay gelsin sana ben daha onlara hiç dokunmadım en iyisini yapıyorsun iyice sıcaklarda zor olur ütü yapmak şimdi yavaş yavaş yaparsın havalarda biraz serin yağışlı gidiyor.....

kızlar chicconu çantasını aldım setli varya kahverengi olan 60 dedi 50ye aldım uygun almışım dimi
ama aklıma bi şey takıldı içeriğinde bebe yağı yok yeni içerkmiş nettende inceledim. onun yerine güneş sonrası losyon var o banyodan çıkıncada kullanılıyonmuş yağ yerine satıcı kız öyle söyledi. üstündede yazıyo banyodan çıktıktan sora kullanılır diye.
ama tereddüt ettim ayrıca yağ alıyımmı onu yağ yerine kullanıyımmı karar veremedim napıyım sizce o çantadan alan varmı?
didoda görmüştüm ama onunkinin içeriği farklı

aslında taşınma işini hiç sevmiyorum ben ben direk şimdiki evimize gelin geldim hiç taşınmadım daha 1 sene bile olmadı ama kendi evimizde şehirden çok uzak evimizin bi yokuşu var kışın eşim arabayı hep başka yerlere park edio baya zorlanıoz dedik nede olsa taşınacağızz kendi istediğimiz gibi olsun bebişin odası:1shok:

sağol milkshakecim evet valla tam kıyafetleri yıkadık yağmur yağdı. biraz geç kurudu ama olsun artık bide yıkayıp balkona asıp dışarı çıktım uccak diye nasıl korktum eve zor attım kendimi

eftelya bencede kendi evinize gecince almakla en iyisini yapicaksiniz, hem 2-3 yasina kadar nerde yattigi pek onemli degil.bizde oda yapmiycaz, benim eski dolap ve komisini vricem ona bide yatak alicaz o kadar, buyuyunce 3-4 yasinda falan yapicam odasini, ikinci kardese gore)

eftalyacım aynı durumdayız valla çok yokuşlu bi yerde oturuyodum en son hiç rahat değildim eve bi şey almıyodum temizlik yapasım bile gelmiyodu allaha şükür şimdiki evim daha iyi ben 4 yıl içinde 4 kere taşındım o kadar zorki... sizde yeni evliymişsiniz inşallah bizimki gibi olmaz
bende bu ev rahat olduğu için eşye alıp duruyorum 4 seneni acısını çıkartıyorum oturma grbu aldık bide kırmızı ya acaba çokmu cesur bi renk oldu herkeste krem görüyorum. hoşuma gidiyo ama farklı olsun istiyodum kremle kırmızıda çok gidip geldim kırmızıyı seçtim inşallah güzel olur

aynen tatlım yaa ben eğer bu bebek işi zor deilse aralarında fazla yaş farkı olmasın 4 yaşına gelince bi bebek daha düşünüyorum ozmnda dier eve geçersek 2sine göre ayarlarız bende kendi komidinime bebeğin giysilerini koydum bide yüklük dolabının biri boş onada koydum yetinecek artık bukadarcıkla

haklısın yaa taşınmak zor burası kendi evimiz ama hiç ısınmadım buraya şehirden ayrı bi yer 11 kaatlı bir bine 42 ev var ama kimse kimseye meraba bile demio-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…