gelgit ne işin var bakimm senin burda evlilik yıldönümü gecesii heeee
Nice yıllara arkadasım..
çok geçmiş olsun canım.neyseki bebişe bi .sen de kafana takıp daha çok stres yapmaşey olmamışGünaydın..
Artık görmek istiyorum bebeğimi, sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum.. Güvende olduğunu bilsin, ben de bileyim istiyorum..
Dün yolda yürürken, ayağım taşa takıldı düştüm.. Bir saat ağladım, bebeğim ölürse diye, sonra kocam geldi hastaneye acile götürdü, neyse kalp atışlarını gördük, başına falan baktı doktor.. İyi görünüyor dedi.. Zaten ondan sonra yeniden tekmelemeler falan başladı..
Hala aklım başımda değil.. Korkusu yetiyor inanın.. Çok dikkat edin siz de.. Bebeği kurtaracağım diye nasıl atımsa kendimi yere, bacağımı resmen parçalamışım.. Onun acısı da anca çıkıyor..
geçmiş olsun.lökosit için bol bol su iç.30 haftalık bebek yaşar.benim arkadaşımda 7 aylık 1600 gr doğum yaptı.şimdi maşallah oğlu kocaman oldu9-10 tane lökosit zımbırtısı çıkmıştı idrarımda önemsememiştim, suda eriyen antibiyotik verdi..
100'lük test yaptıracaktım ya.. 1 hafta diyet yap öyle bakalım dedi.. cumartesi baktırıcam yani.
Bide yazsam mı bilemedim ama bi olay çok üzdü beni... Ben muayene olurken, yukarda 30 haftalık bebeği 1500 gr olan bi anne adayı vardı. sıcaklarda çok yürümüş çok yorulmuş, suyu gelmiş. Dr. bi gün kadar bekleticem ama sezeryanla alıcaz dedi. Suyu gelmiş bişey yapamayız artık dedi.Öyle üzüldüm ki, aklımdan çıkmıyor..
Böyle işte...
hpşgeldin canımmerhaba kızlarr... ctesi sabahı 6-7 saatlik yolculuktan sonra evime geldim. kocamı çokk ösledim ama burda çok iyi bakılıorum.antibiotik tedavisine başladık idrar yollarından dolayı. ama bu akşam bitio. kasılmaları o yapmış. bu arada 1 buçuk kilo verdim. vücudum ödem attı galiba. tam 61 kiloyum. sebze et meyve sık sık tüketioruz bebişimle. sebzeleri çok özlemişimsüt benden de geldi ama sarı beyaz gibi. ellemiorum hiç. sağ göğüste var da solda tık yok.
herkes iidri inşallah biraz okudum geçmişi. bebetolar büyümüşş.. anneler sütlenmiş. mamalr yenmiş..
bu arada izmirde hava süperrrr. deniz kokuorrrr. ağaç kokuorrr nem kokuorrr.... çok öslemişim. keşke eşim de görse buraları. bebetom çok mutlu pek hareketli sevdi havaları. biraz daha okuyup gelicem
geçmiş olsun.şeker kızlar grubuna katımış bulunmaktasın.bi diyetisyene yönlendirir doktorunşekerli hamileler yardım!!!!!
doktoruma yarına kadar ulaşamayacağım, sonuçları aldım. 100 lük yüklemenin;
başlangıç değeri: 87,6
1. saat : 211,3
2. saat : 186,7
3. saat : 138,6
kuzey güle güle uyusun cicilerini sağlıkla giysin tez zamanda küçültsünEveettt, ben geldimmm :))
Bunlar bugunkü hasılat :))
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-agustos-bebislerinin-cicileri-burada-28.html
Şükür benim de eksiğim kalmadı.. bende hazırımm oğluşumla.. bu arada oğluşuma beşik te aldık bugun, park yatak seklınde aldık.. bır de odası gelınceee.. bız hazırıss Kuzeyımı bekliyor olacagız Allahın izniyle..
Sizler ne yaptınıs bi okuyimm bakimmm...
gelişim fark edilir olsun dedim canum benim ondan büyük yazdım:1hug:ayy yerm ben seniii o senin tatlılığın canım benimmm a.s.
kıyamam yaa düğün pastanamı benzemişki pastam delikafadulden
yuhhh daha büyüğü yokmuydu gözümüze soka soka yazıyonnn :mymeka:
ayy canım bitti be annem götrdüm ablam sildik süpürdük aynen üsgünümmm senağlama
aa ben çok rahat yaptım niye başında dikildinki??erimesi uzun sürüyo evet ama başında dikilcek bi durum yok be annem cam kaseye koyuyon onuda bi tencere üstüne tencereyede su biraz eriyince alıyosun ben çok rhat yaptım ayrıca buzluğa attığında çıkarıp fırında yumuşatabiliyosunnn.. ay bencede bebk kurabiyelerimizz süper olcekkk acaba ne kadar dayanır??o koca göbekle uğraşabilcezmi ben yapıcama inanıyorum hayırlısı ileee
keşke yarın gitmeseydiniz okullar tatil ya ana baba günü gibi olurrr
a.s. gitme kardeşim bidaa kaynanana bütün gün sen olmadan olmuyoo bilesinnn
ayrıca hani jübile yapıyodunn aldıkların çok güzelmişşşş
canım allah içinde yatırmayıda nasip etsin bizimde beşik geleli 2 hafta oluyor ama uyku setimiz yanlış gelmiş oda gelsin bende resmini ekliyeceğim biz oda yapmadık kızlar yaa içimde kaldı ama eşim bunda 3 4 yaşına kadar yatsın sonra oda alırız dedi oturduğumuz bu evi ikimizde sevmiyoruz ya taşınırız orda bi oda düzenleriz dedi burdaki odada yüklük filan var banada uydu gideceğimiz evde oda yapacağız artık-tatlicadiarzu-günaydın hepinize......
pazartesi akşam beşiğimiz geldi kızlar.... büyüyen karyola olduğu için montelemesi 1 saat sürdü bende başından hiç ayrılamadım adamlar monteledi bende başlarında bekledim zaten işten gelmiştim yorğundum birde 1 saat ayakta kalınca ayaklarım yumuk yumuk oldular şiştiler ama herşeye değdi beşiğimiz çok güzel oldu odasının rengiyle falan çok güzel uyum sağladı özel siparişle renklerinde oynama yapmıştık ama inan tam istediğim gibi olmuş biraz tereddüt etmiştim ya renkler çok koyu yada açık gelirse istediğim gibi olmazsa diye ama şükürler olsunki herşey içime sindi sabahları kalkıp ilk işimiz kızımızın odasına girip şöyle kapıdan bir bakıyoruz beşiğine odasına rabbim içinde yattığı günleride gösterir inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alırız bebeklerimizi günler azaldıkça insan biraz daha hem heyecanlanıyor hemde bazı kaygıları oluşuyor neyse herşey çok güzel olacak inşallah miniklerimiz gelince.......
beşikler gelmeye başlamış herkesin milkshake güle güle kullansın bebeğin beşiğini
eftalya bencede çok iyi kara vermişsiniz ben çok taşındım eşyalarım çok kötü oldu ordan biliyorum bebişin eşyarı bozulcağına almayın daha iyi olur sonra daha çok üzülürsün
aslında taşınma işini hiç sevmiyorum ben ben direk şimdiki evimize gelin geldim hiç taşınmadım daha 1 sene bile olmadı ama kendi evimizde şehirden çok uzak evimizin bi yokuşu var kışın eşim arabayı hep başka yerlere park edio baya zorlanıoz dedik nede olsa taşınacağızz kendi istediğimiz gibi olsun bebişin odası:1shok:beşikler gelmeye başlamış herkesin milkshake güle güle kullansın bebeğin beşiğini
eftalya bencede çok iyi kara vermişsiniz ben çok taşındım eşyalarım çok kötü oldu ordan biliyorum bebişin eşyarı bozulcağına almayın daha iyi olur sonra daha çok üzülürsün
aslında taşınma işini hiç sevmiyorum ben ben direk şimdiki evimize gelin geldim hiç taşınmadım daha 1 sene bile olmadı ama kendi evimizde şehirden çok uzak evimizin bi yokuşu var kışın eşim arabayı hep başka yerlere park edio baya zorlanıoz dedik nede olsa taşınacağızz kendi istediğimiz gibi olsun bebişin odası:1shok:
aynen tatlım yaa ben eğer bu bebek işi zor deilse aralarında fazla yaş farkı olmasın 4 yaşına gelince bi bebek daha düşünüyorum ozmnda dier eve geçersek 2sine göre ayarlarız bende kendi komidinime bebeğin giysilerini koydum bide yüklük dolabının biri boş onada koydum yetinecek artık bukadarcıklaeftelya bencede kendi evinize gecince almakla en iyisini yapicaksiniz, hem 2-3 yasina kadar nerde yattigi pek onemli degil.bizde oda yapmiycaz, benim eski dolap ve komisini vricem ona bide yatak alicaz o kadar, buyuyunce 3-4 yasinda falan yapicam odasini, ikinci kardese gore)
haklısın yaa taşınmak zor burası kendi evimiz ama hiç ısınmadım buraya şehirden ayrı bi yer 11 kaatlı bir bine 42 ev var ama kimse kimseye meraba bile demio-tatlicadiarzu-eftalyacım aynı durumdayız valla çok yokuşlu bi yerde oturuyodum en son hiç rahat değildim eve bi şey almıyodum temizlik yapasım bile gelmiyodu allaha şükür şimdiki evim daha iyi ben 4 yıl içinde 4 kere taşındım o kadar zorki... sizde yeni evliymişsiniz inşallah bizimki gibi olmaz
bende bu ev rahat olduğu için eşye alıp duruyorum 4 seneni acısını çıkartıyorum oturma grbu aldık bide kırmızı ya acaba çokmu cesur bi renk oldu herkeste krem görüyorum. hoşuma gidiyo ama farklı olsun istiyodum kremle kırmızıda çok gidip geldim kırmızıyı seçtim inşallah güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?