petrik odanız cok guzelmis canım hayırlı olsun bebegin icinnde mutlu mutlu uyusun
benim kızda bugun pek hareket yok dunun acısını cıkarıp dinlenio galiba arada nazlı bi iki kımıldama yaparsa yapıo :)) oda anası gibi 1 gun enerjikse 2 gun yatıo demekki :))))))))
esrakom aynen bende senin gibi dusunuyorum bunu atlatsam geriye 2 kalıo onlarda bisekilde gecer problem deil ama ben bakuye geldim geleli makineye talim oldugum icin stresliyim istanbulda cok duzenli ve bakımlıydı agda islerim burda bulamadım kısmet buguneymis napayım hemde rutine baglarım artık bi bahaneyle
esrakocum hamileyken hiç yaptırmamıştım 3 hafta önce yaptırdım hep jilet olduğu için çektiğim acıyı sen düşün :)) ama 3 hafta oldu hala çıkmadı desem yeridir. tüylerimiz cok geç uzuyor farkındasınızdır. sana Allah kolaylık versin canım...
benim kızda bugun pek hareket yok dunun acısını cıkarıp dinlenio galiba arada nazlı bi iki kımıldama yaparsa yapıo :)) oda anası gibi 1 gun enerjikse 2 gun yatıo demekki :))))))))
Sağol teyzesi :) evimize kuralım ozmanda resmini eklerim
Bende eşimi çok fırçalıyorum her yaptıgına kulp buluyorum, çok sinirliyim çook lakabım ali kıran baş kesen :))
yazık sevgilime iyi tahammül ediyor
slm kızlar
sibelcim hayırlı olsun beşiğiniz güle güle uyusun içinde bebişin
baby dedğin iyi oldu ben dereotu tüketiyodum artık yemem doğurana kadarrr
bugün baş ağrısı ile uyandım kaç saatir başım ağrıyor havalrdan sanırım camı kapatıyorum pişiyorum açınca ev uçuyo rüzgardan -tatlicadiarzu-
her bebek bir olmuyor bak benimki almış doğum pozisyonunu ondan erken doğum olabilir dedi doktor cnmbenimki de bikaç gündür kaburgama kafasını mı dayadı nedir acayip canım acıyo, sanırım hala ters duruyo..onu da okudum 29.haftalardan sonra doğum pozisyonunu almaya başlıyomuş..
bir de gündüzleri anne hareket halinde olduğu için amniyosıvımız bebişe beşik etkisi yapıyomuş..o yüzden uyuyolarmış..geceleri de biz hareketsiz olduğumuz için başlıyolarmış zıplamaya..
yok canım sallanıo beşik daha iileri senin bebişinin olsun cnmben alez alıcam...
Eftelya güle güle kullanın beşiğinizi, sallanmıyo değilmi?
turkcelle bağlansın dursun senin oğlan..
her bebek bir olmuyor bak benimki almış doğum pozisyonunu ondan erken doğum olabilir dedi doktor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?