2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

defne cok haklısın onların kıskanclıkları konusunda ben elimden geldigince kocişle eski iliskimi surdurmeye calısıyorum yani bebisi sahiplenip hayatımın merkezine koymadım bu konu yoksa esimle cok problem olur o hep ilgiyi kendisinde ister dolayısıyla ikimizin ortak konusuymus bebis sadece benimmis gibi davranmıorum tabiki onun yanında :)) dogana kadar boyle dogduktan sonra o benden daha ilgili olacagından ozaman karar vericez.
oda bana karsı oyle cektigim sıkıntıları filan gordukce bana karsı daha bi ilgili sefkatli oncelik bebeisten once bende suan o yuzden bende rahatım yani bizim iliskimiz normal seyrinde devam edio bebisimizide sarıp sarmalayıp yuvarlanıp gidioz allahın izniyle

mercimekim haklısın yapmazdım ama deneyeyim bi sıkayım dedim gelisme varmı die sıkmamla sıvı geldi dahada ellemedim birazda tırstım:))

benim kızda bugun pek hareket yok dunun acısını cıkarıp dinlenio galiba arada nazlı bi iki kımıldama yaparsa yapıo :)) oda anası gibi 1 gun enerjikse 2 gun yatıo demekki :))))))))

petrik odanız cok guzelmis canım hayırlı olsun bebegin icinnde mutlu mutlu uyusun

Sağol teyzesi :) evimize kuralım ozmanda resmini eklerim

Bende eşimi çok fırçalıyorum her yaptıgına kulp buluyorum, çok sinirliyim çook lakabım ali kıran baş kesen :))
yazık sevgilime iyi tahammül ediyor

benim kızda bugun pek hareket yok dunun acısını cıkarıp dinlenio galiba arada nazlı bi iki kımıldama yaparsa yapıo :)) oda anası gibi 1 gun enerjikse 2 gun yatıo demekki :))))))))

bununla ilgili yeni bişey öğrendim..bebişlerimiz makat (ters) pozisyonda iken hareketleri daha az hissedilirmiş..

slm kızlar
sibelcim hayırlı olsun beşiğiniz güle güle uyusun içinde bebişin
baby dedğin iyi oldu ben dereotu tüketiyodum artık yemem doğurana kadarrr

bugün baş ağrısı ile uyandım kaç saatir başım ağrıyor havalrdan sanırım camı kapatıyorum pişiyorum açınca ev uçuyo rüzgardan -tatlicadiarzu-

maydanoz, kereviz ve dereotu idrar söktürücü olduğu için düşük tehlikesi yaşayabileceğimiz dönemlerde yani ilk 3 ay kullanılmaması gerektiğini okumuştum. bizim artık düşük tehlikemiz yok kullanmada da artık bi sakınca olacağını sanmıyorum.

ayy makina sonrasıda jilet sonrası gibi çok acıtırmı ? kuçuk kuçuk yapar artık yeni arkadasa rica edersin .

bu araad yazmayı unuttum kuzum yazıp duruyoruz sutu sıkmayın etmeyin alemsin yahuu bile bile niye sıktın ah bu merak :)))
varmı acaba diye merak ettin dimi))))

evet guliz ya benim bacaklar uzamıyor çok geç uzuyor ama ozel bolge herzamankinden fazal uzuyor yada bacak uzamayınca sure acılıyor ben onu çok uzuyorsanıyorum
agdacıma sorunca nemli o bolge hep terli vs ya ondan uzuyor demisti. bacak olay ısuper ama :)

valla benim kiz guunun hersaati gumbur gumburr inanılmaz hareketli olcak sayet bu rivayet dogru ise anne karnında kuduruk olan dısardada oyle olur derler ya patır kutur bizimki karnım sekilden sekle giriyorr

ah canım iste sekerden oluyor bunlarr bende oyle idim diyete baslamadan evel su andada ara ara ani parlamalarım oluoyr diyet yapıyorum sekerimin firladıgın dusunmuyorum aam sekere baglıyorum nedense:) asabi bir tipim diye kabullenmekistemiyorum yada:))

canı minoset içsene birtane çekmene degmez zaten sık sık içmiyoruz

esrako evet itiraf ediorum varmı die merak ettim :)))

makina sonrası acıyı yarın gorcez ins cok acımaz ya bide zaten sırtustu yatamıoz nasıl sekilden sekile gircez bilmem yapılırken

benimki bazen anlam veremedigim bir hareket yapıo poposunu tam sag gogsumun altında hissediorum balıklama atlayıs poz. mudur nedir donuyomu anlamadım ama canım acıo gercekten cok baskı hissediorum oyle yapınca

ya kızlar birşey sormak istiyorum bu beşikler gelince yatağın üstüne koruyucu amaçlı ne yapmayı düşünüyordunuz... lastikli çarşaf falanmı sereceksiniz yoksa alez falanmı yada başka alternatif varsa bana bi yol gösterin....

benimki de bikaç gündür kaburgama kafasını mı dayadı nedir acayip canım acıyo, sanırım hala ters duruyo..onu da okudum 29.haftalardan sonra doğum pozisyonunu almaya başlıyomuş..
bir de gündüzleri anne hareket halinde olduğu için amniyosıvımız bebişe beşik etkisi yapıyomuş..o yüzden uyuyolarmış..geceleri de biz hareketsiz olduğumuz için başlıyolarmış zıplamaya..

her bebek bir olmuyor bak benimki almış doğum pozisyonunu ondan erken doğum olabilir dedi doktor cnm

ben alez alıcam...

Eftelya güle güle kullanın beşiğinizi, sallanmıyo değilmi?
turkcelle bağlansın dursun senin oğlan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…