2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu arada güle güle otur canım ben kırmızıyı çok severim ama benim koltuklarında krem kollarıda deri kahverengi

Günaydın herkese,

Helin güzel haberlerle gelirsin inş.

Milkshake, güle güle kullanın yatağınızı

Evriş beşiğinde resmini alalım kraftmı aldın?

Serni kırmızı koltuk çok güzel seçin beyaz ve siyah yastıklarla süslersin çok şık olur, güle güle kullanın

kızlar ben çıkıyorum azcık evimi toplayım yine gelirim şimdilik hoşçakalın

günaydın kızlar.bugün tatil ama DOKTORA GİDİYORUM yuppi.onun için erken kalktım.dün de mardinde doyasıya gezdim.doktordan akşam gelirim.gelince yazarım

güzel haberlerini bekliyoruz helin..

günaydın...ne güzel içine sinmesine sevindim...güle güle yatsın prensesin..benimki de bi geleydi..

herkese günaydın..çok fenayım sanki gece üstümden damperli kamyon geçmiş. o yüzden aklımda kalanları yazayım.öncelikle milkshake hayırlı olsun..güle güle kullanın.bebişin size mutluluk getirsin.
dereotu,üzüm ve bulgurun yanı sıra incir de süt yapıyormuş..sirkenin, turşunun ekşinin sütü azaltma özelliği varmış.
seerniciğimben de aldım o çantadan.içerik aynıdır..ama ben pişik keremini kullanmayacağım..burada yazışmıştıık içinde aliminyum var.zararlıymış sağlığa.ben sebamed alacağım.yağ yerine losyon öneriliyormuş yağ derinin nefes almasını engelliyormuşum.pirim evrimin tavsiyesiyle onu da bıngıldak için kullanacağım.birz büyüyünce yağlarım kuzumu.ben 60'a ladım nette 30'a satılıyor..chicco'dan dün son alışverişimi de yaptım..birikmiş babypuanımız vardı aspiratörle tarak-fırça seti aldık.daha da gitmem..kıcık oluyorum chiccoya.çok kazık.mesala bir kıçıkırık penye battaniye 46 tl yuh dedim ya..ama zamanın da ilk hevesle aldım baya bir şey.

fasulyeko yeni evin hayırlı olsun..benim başımda da taşınma işi var ama ev bulamadım daha..topik bana ev bulsun..

canım ben yakslasık 1 aydır sandalyede oturarak kılıyorum namazlarımı cunku secde cok zor oluyor bebegim sıkısıyor o yuzden sende sandalyede kıl cok rahat oluyor

bu arada bir yerde okudum..herşeyin bembeyaz olması bebeğin algısını bozuyormuş..

bebeklerin algısının en acık oldugu rengin kırmızı oldugunu biliorum o yuzden bebe odasında kırmızı bisiler muhakkak olmalıymıs

kizlar sabah bir kramp girdi bacagima, yataktan dogrulamadim, allahim nasil bir acii, o kadar sut iciyorum, vitamin aliyorum hala var kramp bi doktora sorucam..

aynı sey bu sabah banada oldu canım tam gerilirken oldu cok canım yandı cok sık olmamakla birlikte haftada 2-3 oluodur

merhaba kızlarr... ctesi sabahı 6-7 saatlik yolculuktan sonra evime geldim.

lalcim hosgittin memleketine cok sukur sevindim ii olmana

haşim işcan neresi oluyo o sarachanedki dukkanlardan mı bahsediosun?

pinkycim biz yigenime ordan aldık (hasim iscan) piyasada 300 ytl idi sanırım biz ordan 270e aldık hemde ya 6 ya ya 10 a boldi ama super araba bende bebegime ondan alıcam gercekten cok hafif

buarada dereotu anne sutunu arttiriyormus:))

eveeeet..dereotu ve de beyaz üzüm acaip süt arttırıyomuş..

dere otu hamilelikte cok yemeyin rahim kasılmalarına sebep olup dusuge neden oluyo maydonozla ikisi

ya hatunlar siz nasıl çeşitçeşit yemek yapıyorsunuz,temizlik ev işi, birde çarşı pazar görüyorsunuz bebeğinizin odasını yapıyorsunuz kendiniz hemde pasta çörek.ben çok mu tembelim yahu.

1 gun yapıp 2 gun yatıorum canım baska caresi yok

bugun evlilik yıldönumumuz

cok tebriklerrr nice nice yıllaraaa bebisinizle birlikte

kızlar dun guzel bir kuafor buldum sonunda agda yapan tez ve lux bi yer pers 11 icin sozlestik :)) bugun biyere gitmem gerek ondan gideme ama ins pers yolunarak gelicem uzerimden yuk kalktı

buarada bende sutas oldum dun yaglanırken ucunu sıkayım dedim sarı beyaz arası geldi iki ucundanda ama bidahada sıkmadım bi garip oldum acıkcası

kızlar bol su icmeye devam gecen su icmeyen bi arkadasımı acil yatırıp serum takmıslar cunku suyu cok azmıs dogumunada cok az var gunu doldu gorunuyo bu cok onemli cok dikkat edelim

sibelcim hayırlı olsun besiginiz gule gule kullansın kuzun insallah
insan oyle oluyor dimi oglumda bized oyle idik esimle sabah kalkıp ilk is onun odasına bakıyorduk hayaler kuruyorduk allah tamamına erdirsin insallah

benim kalcamın her iki yanı cok agrımıs bugun cunku hep sola saga yatıorum hic sırtustu yatmıorum ya ondan. bide yuzukoyun yatmayı cok ozledim ama dogumdan sonrada sutas olacagımız icinde yatamayacakmısız hep akacakmıs

agda isini bende aksam halledeceğim ruhum daralyor aksamı dusundukce ordan bir çıksam kus gibi hafiflemis olarak derin bir nefes alcam :) kalcak son iki agda dogum oncesi olanı takmam zaten dogum heyecanında olurum bu ve bir sonraki var iste o kadar . bu aksamı bir atlatsam hayırlııs ile ..

didecimmm :))))delikafaduldendelikafadulden

lal hoşgeldin... tadını çıkar izmirin, bizde ayrılacağız kocamla bir kaç ay, türkiye içinde olmasına rağmen. ama yapacak bişey yok, bu imkansızlıklar şehrinde olası tehlikeleri göze alamıyorum. sağlıkla doğuralımda sonra nasıl olsa bizim hayatımızda normale dönecek ufacık farklarla:)))

nice yıllara...

ben kendime tahammül edemiyorum bu aralar, eşime olur olmadık şeylerden kızıp sonra çok üzülüyorum, yaptıklarımdan örnek bile veremem o kadar aptalcaki.. ama ilgi bekliyorlarsa onlarda haklı, herşeyin merkezi bebek oldu, yeni duruma alışmak kolay olmayabilir onlar için.. sende ona ilgi gösterirsen değişebilir...

evrimim güle güle giy gecelikler süper , kuzeycimde sağlıkla uyusun yatağında. yatağı nasıl bende merak ettim..

esrakom aynen bende senin gibi dusunuyorum bunu atlatsam geriye 2 kalıo onlarda bisekilde gecer problem deil ama ben bakuye geldim geleli makineye talim oldugum icin stresliyim istanbulda cok duzenli ve bakımlıydı agda islerim burda bulamadım kısmet buguneymis napayım hemde rutine baglarım artık bi bahaneyle

esrakocum hamileyken hiç yaptırmamıştım 3 hafta önce yaptırdım hep jilet olduğu için çektiğim acıyı sen düşün :)) ama 3 hafta oldu hala çıkmadı desem yeridir. tüylerimiz cok geç uzuyor farkındasınızdır. sana Allah kolaylık versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…