günaydın kızlar.bugün tatil ama DOKTORA GİDİYORUM yuppi.onun için erken kalktım.dün de mardinde doyasıya gezdim.doktordan akşam gelirim.gelince yazarım
günaydın hepinize......
pazartesi akşam beşiğimiz geldi kızlar.... büyüyen karyola olduğu için montelemesi 1 saat sürdü bende başından hiç ayrılamadım adamlar monteledi bende başlarında bekledim zaten işten gelmiştim yorğundum birde 1 saat ayakta kalınca ayaklarım yumuk yumuk oldular şiştiler ama herşeye değdi beşiğimiz çok güzel oldu odasının rengiyle falan çok güzel uyum sağladı özel siparişle renklerinde oynama yapmıştık ama inan tam istediğim gibi olmuş biraz tereddüt etmiştim ya renkler çok koyu yada açık gelirse istediğim gibi olmazsa diye ama şükürler olsunki herşey içime sindi sabahları kalkıp ilk işimiz kızımızın odasına girip şöyle kapıdan bir bakıyoruz beşiğine odasına rabbim içinde yattığı günleride gösterir inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alırız bebeklerimizi günler azaldıkça insan biraz daha hem heyecanlanıyor hemde bazı kaygıları oluşuyor neyse herşey çok güzel olacak inşallah miniklerimiz gelince.......
babymim sanada günaydın canım birşey sorucam sabah namazından beri yatmıyorum diyorsun bende hep sorucam namaz kılan varmı aranızda diye ben artık secdeye giderken çok zorlanıyorum koca göbeğimle sen napıyosun??
bu arada bir yerde okudum..herşeyin bembeyaz olması bebeğin algısını bozuyormuş..
kizlar sabah bir kramp girdi bacagima, yataktan dogrulamadim, allahim nasil bir acii, o kadar sut iciyorum, vitamin aliyorum hala var kramp bi doktora sorucam..
merhaba kızlarr... ctesi sabahı 6-7 saatlik yolculuktan sonra evime geldim.
Meltemcim bende pierre cardin alıcam snaırım bebek arabasını ama enigma diye bi modeli var yıln arabası seçilmiş en hafif aliminyum ve bissürü özellikleri varmış şimdi tam aklımda değil ondan alıcam ve saraçhaneden alıcas sanırım senin işyerin yakın hiç gidip fiyatlara baktınmı kuzu sen orda?
haşim işcan neresi oluyo o sarachanedki dukkanlardan mı bahsediosun?
buarada dereotu anne sutunu arttiriyormus:))
eveeeet..dereotu ve de beyaz üzüm acaip süt arttırıyomuş..
ya hatunlar siz nasıl çeşitçeşit yemek yapıyorsunuz,temizlik ev işi, birde çarşı pazar görüyorsunuz bebeğinizin odasını yapıyorsunuz kendiniz hemde pasta çörek.ben çok mu tembelim yahu.
bugun evlilik yıldönumumuz
günaydın hepinize......
pazartesi akşam beşiğimiz geldi kızlar.... büyüyen karyola olduğu için montelemesi 1 saat sürdü bende başından hiç ayrılamadım adamlar monteledi bende başlarında bekledim zaten işten gelmiştim yorğundum birde 1 saat ayakta kalınca ayaklarım yumuk yumuk oldular şiştiler ama herşeye değdi beşiğimiz çok güzel oldu odasının rengiyle falan çok güzel uyum sağladı özel siparişle renklerinde oynama yapmıştık ama inan tam istediğim gibi olmuş biraz tereddüt etmiştim ya renkler çok koyu yada açık gelirse istediğim gibi olmazsa diye ama şükürler olsunki herşey içime sindi sabahları kalkıp ilk işimiz kızımızın odasına girip şöyle kapıdan bir bakıyoruz beşiğine odasına rabbim içinde yattığı günleride gösterir inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alırız bebeklerimizi günler azaldıkça insan biraz daha hem heyecanlanıyor hemde bazı kaygıları oluşuyor neyse herşey çok güzel olacak inşallah miniklerimiz gelince.......
bu arada bir yerde okudum..herşeyin bembeyaz olması bebeğin algısını bozuyormuş..benimkini de bozuyor gerçi böyle mallaşıyorum..o yüzden aksesur fikri iyi petrikçiğim..mercimekimle sen çalışıyorsun demek..valla tatil iyi ama evde de olunca illaki bir işler çıkıyor.yarn yine iş var zaten..
merhaba kızlarr... ctesi sabahı 6-7 saatlik yolculuktan sonra evime geldim. kocamı çokk ösledim ama burda çok iyi bakılıorum.antibiotik tedavisine başladık idrar yollarından dolayı. ama bu akşam bitio. kasılmaları o yapmış. bu arada 1 buçuk kilo verdim. vücudum ödem attı galiba. tam 61 kiloyum. sebze et meyve sık sık tüketioruz bebişimle. sebzeleri çok özlemişimsüt benden de geldi ama sarı beyaz gibi. ellemiorum hiç. sağ göğüste var da solda tık yok.
herkes iidri inşallah biraz okudum geçmişi. bebetolar büyümüşş.. anneler sütlenmiş. mamalr yenmiş..
bu arada izmirde hava süperrrr. deniz kokuorrrr. ağaç kokuorrr nem kokuorrr.... çok öslemişim. keşke eşim de görse buraları. bebetom çok mutlu pek hareketli sevdi havaları. biraz daha okuyup gelicem
bugun evlilik yıldönumumuz tabi ben eşime tahammül edemiyorum bu ara kendimi değersiz hissetmeme neden oluyor çünkü daha fazla ilgi göstermesi gerekirken daha az ilgi gösteriyor sanırım kıskanıyor yada o da ilgi bekliyor benden bilmiyorum.böyle bir dengesizlik var işte hayatımda ve bu yuzden eşim için ve kendim için hiçbirşey yapmadım bugun.neyse ben çamasırlarımı asmaya gidiyım.
Eveettt, ben geldimmm :))
Bunlar bugunkü hasılat :))
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-agustos-bebislerinin-cicileri-burada-28.html
Şükür benim de eksiğim kalmadı.. bende hazırımm oğluşumla.. bu arada oğluşuma beşik te aldık bugun, park yatak seklınde aldık.. bır de odası gelınceee.. bız hazırıss Kuzeyımı bekliyor olacagız Allahın izniyle..
Sizler ne yaptınıs bi okuyimm bakimmm...
herkese günaydın..çok fenayım sanki gece üstümden damperli kamyon geçmiş. o yüzden aklımda kalanları yazayım.öncelikle milkshake hayırlı olsun..güle güle kullanın.bebişin size mutluluk getirsin.
dereotu,üzüm ve bulgurun yanı sıra incir de süt yapıyormuş..sirkenin, turşunun ekşinin sütü azaltma özelliği varmış.
iyi oldu bunu öğrendiğim..ben turşuyu tuzdan dolayı bıraktım yemiyorum artık..ama hayatımın vazgeçilmezleri ekşi-turşu..desene yandım ben, baya bi süre daha yiyemiycem..püfffffffffffffffffffff...
kızlar dun guzel bir kuafor buldum sonunda agda yapan tez ve lux bi yer pers 11 icin sozlestik :)) bugun biyere gitmem gerek ondan gideme ama ins pers yolunarak gelicem uzerimden yuk kalktı
buarada bende sutas oldum dun yaglanırken ucunu sıkayım dedim sarı beyaz arası geldi iki ucundanda ama bidahada sıkmadım bi garip oldum acıkcası
yolunuca hiç yük kalmaz üzerinde..:)
hayırlı olsun sütünü getirtmişsin..sen yapmazdın öle şey..ben de küstüm sütaşlarıma..tık yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?