2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

DIDEEEE odaya bayildim ya nasil o dolaplarin rengiyle yatagi uydurdun pes birebir ayni, super guzell, iyi gunlerde kullansin nevacim

teşekkür ederim Nazan..ben de gezerken buldum..başka bişi arıyodum o sitede..bi baktım çok hoşuma gitti..hemen aradım...ordaki satıcı bayanla konuştum..o da bir anneymiş..dedim ''benim hertürlü imkanım var daha pahalı, farklı, bilinen herhangi bir marka alabilmek için.(blöftü tabiki) .lütfen bana bu ürünle ilgili olumlu olumsuz ne biliyosanız söleyin..o da dedi ki'' bu ürünle ilgili hiç bi şikayet almadık..hatta herkes çok memnun..tavsiye üzerine gelip alanlar oluyor..gerçekten kullanışlı bişi, memnun kalacağınızdan %100 eminim dedi..elinize ulaşsın, deneyin beğenmezseniz iadesi var, ben de bir anneyim 3 yaşında oğlum var, sıkıntınızı anlayabiliyorum..dedi'' geldi, denedik ve beğendik gerçekten..

çok heyecanlı olmalısın. normal doğum mu yapacaksın ki sabah akşam bekliyorsun? ben de normal doğum yapmak istiyorum terslik çıkmazsa inşallah.
sen de bize katıl o zaman.
evet canım normal doğum yapacam çok ama çok heycanlıyım...sen de inşaallah normal doğum yaparsın canım..en güzeli normal doğum...

Valla sudan ucuz.. gule gule kullanın..

Ah kıyamam sana.. mubalaga yapıyorum bende.. bakma sen bana.

Lütfen gel, sık ugra.. sohbet et.. elimizden ne gelırse..

EVRİŞ, jargon için benim çok fırın ekmek yemem lazım, bak çözmüşün beni yerimseniben ama olsun, kendim beceremesem de sizlerle gurur duyuyorum ben kaydirigubbakcemile5

Ah be yavrum.. bızım de bıldıgımız bısı yok.. cok kufurlu konusuyorsunuz dıye damga yedık bugun.. o yuzden o damgaya uygun hareket etmek ıcın dıdo,esra,taze ve ben ugrasıyorusss, didiniyoruss.. nacizane ne kadar yapabılırsen artık

E hemşire.. sen sadece arabayı 250 tl sına almamıs mıydın.. bak Mercimek Allah ne verdıyse almıs hepsını 340 a .. bi oda takımını vermemısler yanına kaydirigubbakcemile3

gördün mü? yanında mavi ok var. sadece "direct" yazıyormuş buarada

onu sağ tıklayıp copy deyip mesaj yazma alanına mı paste edicem? O zaman resmi göremiyorum amaaa...

Yaw kızlar kusura bakmayım, forumun da içine ediyomuşum gibi hissettim şindi ben mafoldumben

evet canım normal doğum yapacam çok ama çok heycanlıyım...sen de inşaallah normal doğum yaparsın canım..en güzeli normal doğum...

aslında pek çok doktor sezeryandan yana. bebek için daha az riskliymiş. ben de gerekirse sezeryan olmaya razıyım. eşim peşin peşin sezeryan ol diyor ama ben herşey normal giderse neden sezeryan olayım diyorum. yoksa sezeryana karşı değilim. iki alternatifin de artıları ve eksileri var.

Efriiimmm, mercimekiimmm bebe arabalari cok guzel, herkesin kirmizi galiba:)))bizimde kirmizi....

http diye başlayan yere "copy" dedikten sonra topiğe gel ve "grafik ekle butonunu tıkla. dağ ve güneş resmi olan.

Ebruska oda cok cici olmus ya, bayilirim fistik yesili mor kombinasyonuna, iyi gunlerde kullansin bebisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…