aaa ne kadar da şirinmiş be MERCİMEK... fiyatı da çok uygunmuş. ben hiç bu markayı görmemiştim gezerken. hep maxicosi, quinny, peg perego, graco, kraft ve chicco vardı. iyi bulmuşsunuz valla. güle güle kullanın.
Ne güsel anlatmışsın Nazan'cım.. başladım upload etmeye.. sonraki aşama nedir bacım?
evet canım normal doğum yapacam çok ama çok heycanlıyım...sen de inşaallah normal doğum yaparsın canım..en güzeli normal doğum...çok heyecanlı olmalısın. normal doğum mu yapacaksın ki sabah akşam bekliyorsun? ben de normal doğum yapmak istiyorum terslik çıkmazsa inşallah.
sen de bize katıl o zaman.
şimdi fotoyu sol tarafta küçücük görüyor olmalısın. onun üstüne tıkla bakiimmm
amin canım teşekkür ederim...evet birçoğu haziran annesi oldu...siz de temmuz annesi olan çıkar mutlaka bu seneki bebekler pek bir aceleci...
saolasın evrim beğendiğinize sevindim kızlar...340 tl sına aldık..portbebesi ayrıca monte ediliyo iilk aylarda kullanmak için..oto koltuğu adaptörü de var..kargo dahil fiyat bu..çok ucuza geldi ...
evrim bak dido gırtlaklayacak az kaldı..
evet ya, siz öğretmeye çalıştıkça ben iyice mahçup oluyordum. ha bi de mühendisiz ya hiç yakışık almıyordu... ama ne yapayım ki ben gerçekten teknoloji özürlüyüm. dvd playerı çalıştırmayı daha yeni öğrendim diyebiliriz. hala bile eşime seslenirim zaman zaman... eve temizliğe gelen kadın da bu işlerin kurdu gibi, sinan benle dalga geçiyor "arzuya git de öğretsin sana" diye. ama bakın öğrenince nasıl da geliştiriyorum kendimi di mi? tamam biraz yavaş öğreniyorum ama öğrendim mi de herkesi sollayabiliyorum. zemuszemus
merhaba ağustos anneleria.s.....ben temmuz annesi olacam sabah akşam bekliyorum bebeğimi...sizin biraz daha zamanınız var...bizim topiktekilerini büyük kısmı doğurdu...birçoğu haziran annesi oldular...topiğimiz sessiz sakin artık...sizlere bir bakayım dedim sizin biraz daha zamanınız var...hepiniz sağlıklı doğumlar nasip olur inşaallah...:1hug:
EVRİŞ, jargon için benim çok fırın ekmek yemem lazım, bak çözmüşün beni yerimseniben ama olsun, kendim beceremesem de sizlerle gurur duyuyorum ben kaydirigubbakcemile5
niyeki canım..normal doğuma karşı mı?herkesin kişisel tercihi tabiki...Hepinize Allah sağlıklı doğumlar nasip etsinn...Evrim duymasın..:)) allah hayırlı doğum nasib etsin hepimize..
nazanın dediği işlemleri yaptıktan sonra o kopyaladığın linki topikteki mesaj yazılan kutucuğa yapıştır.bu kadar.
kadın senin hesabn da kıt..250 tl verdim diyom.aaaaaa yangın vaaaaar
ilk üçü iyi son ikisini sevmem pek nacizane..cerenler hep güzel oluyor.çok ceren adında öğrencim ldu.biri çok cimcimedir.yerim onu ben
teşekkür ederim canımm...:1hug:Lütfen gel, sık ugra.. sohbet et.. elimizden ne gelırse
gördün mü? yanında mavi ok var. sadece "direct" yazıyormuş buarada
evet canım normal doğum yapacam çok ama çok heycanlıyım...sen de inşaallah normal doğum yaparsın canım..en güzeli normal doğum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?