niyeki canım..normal doğuma karşı mı?herkesin kişisel tercihi tabiki...Hepinize Allah sağlıklı doğumlar nasip etsinn...
Ebruska..güzelmiş odanız..yeşili de beğenirim ben..
Selamlar herkese,
dün rapor almak için doktordaydım yine baktı oğluşa 200 gr almış 2100 gr olmuş yavrum, bende 1 kilo zayıflamışım 68 im şimdi neyse raporumu aldım ama halen işteyim alacaklarım için konuşmadık henüz patronla demirbaş sanıyorlar beni :)
öğleden sonrada endokrine gittim sabah tokluk ölçülerini yüksek buldu insülin verdi, en düşük dozda sadece sabahları kullanıcam... ilk iğnemi bu sabah vuruldum neyseki hiç ağrımıyor hissettmedim bile iğnenin battıgını.... 10 gün sonra hem kadındoğuma hemde endokrine gideceğim, doğuma kadar böyle olacakmış 10 günde bir görüşücez yollarda doğurmazsın umarım diye şaka yaptı endokrin :)) iyiki sskya gidiyorum dr rapor çıkardı aldıgım hiç bir ilaca ödeme yapamadım spritleri bile fazla fazla yazdı sağolsun dr.um çok iyi hatta ilk başta gittseydim şeker ölçüm cihazınıda sskdan raporla ücretsiz alırmışım sonradan uyandık spritleri yazması iyi oldu çok pahalıydı onlar
benden haberler böyle biraz geçmişe bakayım
ayy bendedee birsuru olustuHer tarafım ET BENİ doldu, sizin de böyle mi? göğüslerimin arası, koltuklatım falan minik minik etbenleri oldu hep...
beniim mevcut olan etbenlerim kocaman oldular..:1shok:
İşte size günün haberiii;
Helin; 22 temmuz da doguma gırıyor.. kesinleşmiş tarıhı.. herkese cok selamı var.. 20 gun sonra ılk bebegımız gelıyor hayırlısıyla... allammm bebek geliyorrrr :1shok:
kızlar benim doğum tarihimde 15-20 temmuz arası.yani helinden önce.dün kesinleşti benim tarihimde....
benim doktorum normalden yana..illa beni normal doğurtacak...eşim de normal olsun istiyor..aslında korkuyorum biraz..bakalım hayırlısı..hep hayırlısını diledim Allahtan..şansıma hangisi olacak acaba...bugün çatı muaynesi yaptı doktorum biraz canım yandıaslında pek çok doktor sezeryandan yana. bebek için daha az riskliymiş. ben de gerekirse sezeryan olmaya razıyım. eşim peşin peşin sezeryan ol diyor ama ben herşey normal giderse neden sezeryan olayım diyorum. yoksa sezeryana karşı değilim. iki alternatifin de artıları ve eksileri var.
benim doktorum normalden yana..illa beni normal doğurtacak...eşim de normal olsun istiyor..aslında korkuyorum biraz..bakalım hayırlısı..hep hayırlısını diledim Allahtan..şansıma hangisi olacak acaba...bugün çatı muaynesi yaptı doktorum biraz canım yandı
Aaaa Mercimek görmüş görmüş
Ama ben sayfada resim direk gözüksün istedim, olmadı..
Bu arada, teşekkür ederim canım. Kızımız olacağını öğrenince, pembeden öyle bir kaçmışız ki yeşil bir odamız oldu.. arada lila rengi var neyseki...
EVRıŞ, biliyorum ben o mevzuyu.. burada edilen küfürler eğlencelik be anacım, kimsenin küfüründen herhangi bir rahatsızlık duymadım ben.. herkes sınırını bilir elbet, nasıl rahat ediyorsa öyle konuşulsun hem :1rolleyes:
yok canım yanlış anlamadım..olurr mu öyle şeyy:1hug:ayy yok canım yok öle bişi...aman yanlış anlama..aramızda biran önce doğsun diyen arkadaşlar var da..evrim de acele etmesinler beklesinler zamanlarını diyen gruptan..ondan dedim..aman bi karışıklık olmasın..
teşekkür ederim canıımm...ECETUBA sanada hayirli dogumlar inasllah...
kızının odası pek güzel olmuş...Güzel günlerde güle güle büyüsün içinde minik prensesopuyorumnanaktan
Yorumları almaya başladım ama yok inat ettim bi kere, illa ekliiicem bi daha..
düdükleniyz ama bizim de bildiklerimiz var.opuyorumnanaktanDIDEEEE odaya bayildim ya nasil o dolaplarin rengiyle yatagi uydurdun pes birebir ayni, super guzell, iyi gunlerde kullansin nevacim
sen didinmiyon.öylesin sen terbüyesüzsün..hele tazeyle ben stajer sayılırız.bak esrayı yine dışladımzemuszemusValla sudan ucuz.. gule gule kullanın..
Ah kıyamam sana.. mubalaga yapıyorum bende.. bakma sen bana.
Lütfen gel, sık ugra.. sohbet et.. elimizden ne gelırse..
Ah be yavrum.. bızım de bıldıgımız bısı yok.. cok kufurlu konusuyorsunuz dıye damga yedık bugun.. o yuzden o damgaya uygun hareket etmek ıcın dıdo,esra,taze ve ben ugrasıyorusss, didiniyoruss.. nacizane ne kadar yapabılırsen artık
o herşeye karşı boşver sen onuyerimsenibenniyeki canım..normal doğuma karşı mı?herkesin kişisel tercihi tabiki...Hepinize Allah sağlıklı doğumlar nasip etsinn...
evrim allah seni bildiği gibi yapsın..ben 0-18 kg aldım oto koltuğunu.küçüğünden alsaydım aynı fiyata geliyordu naber? bir kanz bir kraft bir de pierrre cardin var burada.pierre cardindeki kıro o enigma varya minik 270 e aldı 390 dedi döt herif.çok sinir oldum.tipimden akıyormuş benim salifo öyle diyor.pazarda bile adamlar bana fazla fiyat söylüyomuş..con cn bi halim de yok.saf da değilim.jargona da hakimim.ama oluyo işte engelleyemiyorum.E hemşire.. sen sadece arabayı 250 tl sına almamıs mıydın.. bak Mercimek Allah ne verdıyse almıs hepsını 340 a .. bi oda takımını vermemısler yanına kaydirigubbakcemile3
http diye başlayan yere "copy" dedikten sonra topiğe gel ve "grafik ekle butonunu tıkla. dağ ve güneş resmi olan.
ayyy sen ciddi misin kol sokma mı:roflol:çatı muaynesini anlatayım...önce malum çatala oturuyorsun...sonra doktor eline eldiveni takıyor...önce iki parmak kadar sokuyor...sonra iki parmak daha..yani toplam 4 parmak...bebeğin başını kontrol ediyor...ben kendimi kastım biraz ondan canım yandı...yoksa rahat olursanız canınız falan yanmaz....hah tatlim super, bugun yasayan biri olarak su cati muayensini bizim ahaliye bi anlativersn..bizde kol sokmaya kadar giden fanteziler var da...kaydirigubbakcemile3
Efriiimmm, mercimekiimmm bebe arabalari cok guzel, herkesin kirmizi galiba:)))bizimde kirmizi....
ayy yok canım yok öle bişi...aman yanlış anlama..aramızda biran önce doğsun diyen arkadaşlar var da..evrim de acele etmesinler beklesinler zamanlarını diyen gruptan..ondan dedim..aman bi karışıklık olmasın..
Aaaa Mercimek görmüş görmüş
Ama ben sayfada resim direk gözüksün istedim, olmadı..
Bu arada, teşekkür ederim canım. Kızımız olacağını öğrenince, pembeden öyle bir kaçmışız ki yeşil bir odamız oldu.. arada lila rengi var neyseki...
EVRİŞ, biliyorum ben o mevzuyu.. burada edilen küfürler eğlencelik be anacım, kimsenin küfüründen herhangi bir rahatsızlık duymadım ben.. herkes sınırını bilir elbet, nasıl rahat ediyorsa öyle konuşulsun hem :1rolleyes:
Yaaa bende su turkceyi katletmeti birakirsam, argo konusmak, jargon yapmak istiyorummmm.....elimden geldigince accik yapiyom; kendimi asmam gerek....
Yorumları almaya başladım ama yok inat ettim bi kere, illa ekliiicem bi daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?