2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

niyeki canım..normal doğuma karşı mı?herkesin kişisel tercihi tabiki...Hepinize Allah sağlıklı doğumlar nasip etsinn...

ayy yok canım yok öle bişi...aman yanlış anlama..aramızda biran önce doğsun diyen arkadaşlar var da..evrim de acele etmesinler beklesinler zamanlarını diyen gruptan..ondan dedim..aman bi karışıklık olmasın..

Ebruska..güzelmiş odanız..yeşili de beğenirim ben..

Aaaa Mercimek görmüş görmüş
Ama ben sayfada resim direk gözüksün istedim, olmadı..
Bu arada, teşekkür ederim canım. Kızımız olacağını öğrenince, pembeden öyle bir kaçmışız ki yeşil bir odamız oldu.. arada lila rengi var neyseki...

EVRİŞ, biliyorum ben o mevzuyu.. burada edilen küfürler eğlencelik be anacım, kimsenin küfüründen herhangi bir rahatsızlık duymadım ben.. herkes sınırını bilir elbet, nasıl rahat ediyorsa öyle konuşulsun hem :1rolleyes:

nesrincim b.asyladın demekinsuline hadi hayırlısı olsun insulin yada igneleri falan pahalı seylermi
hep seker olcup onun sonuucuna gore vuruluyorsun değilmi

benim evde iken seker degerlerim daha dusmeye basladı bilyormusun stresten uzak olmak gercekten çok çok etkili imis bunu anladım evde huzurum keyfimyernide tabi sekerimde gayet iyi çikiyor

stripleri ssk dan nası alıyorsun diycemama artıkbeniki kutuyuda aldım elimde var bunlar beni goturur sona kadar heralde

Her tarafım ET BENİ doldu, sizin de böyle mi? göğüslerimin arası, koltuklatım falan minik minik etbenleri oldu hep...
ayy bendedee birsuru olustu
daha dogrusu olanlar buyudu ele gelir oldu

beniim mevcut olan etbenlerim kocaman oldular..:1shok:

hah aynen istebenimde oyle oldu boynumda kil gibi minik minik benler vardı bir anda hepsi irilelesti elime geliyorlar sinir oluyorum dogum sonrası clit dr u bunları yakarmı napar acaba nası olur bilmiyorum ilk isim gitcem çok sinir oldum

İşte size günün haberiii;

Helin; 22 temmuz da doguma gırıyor.. kesinleşmiş tarıhı.. herkese cok selamı var.. 20 gun sonra ılk bebegımız gelıyor hayırlısıyla... allammm bebek geliyorrrr :1shok:

ayy inanılmaz heyecanlı gunler bizleri bekliyorya ama adasım var ondan evel sanırım o daha onde iidi

kızlar benim doğum tarihimde 15-20 temmuz arası.yani helinden önce.dün kesinleşti benim tarihimde....

ayy kayraa seninde çok az kalmıs ya inanılır gibi değil sakın habersiz birakmayın evrime mesajlarınızı esirgemeyinnn haberleri ondan alcaz tabi o dogurmassa o arada:)

ADASIMM

ell kol sokmasını sormkussun muayne esnasında hani bir arkadas dediydi sanırım dide elini sokup follop tuplerini kontrol etti diye oyle seyler olabiliyor
gorumcemde yıllar evel oglunu dogururken ki simdi oglu 20 yasında bebek ters mis elini sokup dondurmus ebe oyle anlatıyor yani bu gibi durumlarda el sokması olabilri ama catı muaynesinde el falan sokulmaz canım daha nelerrr

Yaaa bende su turkceyi katletmeti birakirsam, argo konusmak, jargon yapmak istiyorummmm.....elimden geldigince accik yapiyom; kendimi asmam gerek....

benim doktorum normalden yana..illa beni normal doğurtacak...eşim de normal olsun istiyor..aslında korkuyorum biraz..bakalım hayırlısı..hep hayırlısını diledim Allahtan..şansıma hangisi olacak acaba...bugün çatı muaynesi yaptı doktorum biraz canım yandı

EBRUSKA ne yaptın?"direct" yazan kutuya "copy" deyip topiğe dön. mesaj yaz ve hemen üstteki butonlardandağ ve güneş resmi olan "grafik ekle" butonuna bas. orda hhtp diye başlayan bir kutu çıkacak. sen onun üstüne "paste" yapacaksın.

hah tatlim super, bugun yasayan biri olarak su cati muayensini bizim ahaliye bi anlativersn..bizde kol sokmaya kadar giden fanteziler var da...kaydirigubbakcemile3

sanırım sen mesaj kutucuğuna direkt ekliyosun linki..orda grafik ekle diye bi buton var..linki ona yapıştırcaksın..o zaman resim çıkar..

TEBRıKLER EBRUSKA, bana da alkış lütfen. bakın artık öğretecek duruma bile gelmişim. ayyy çok sevindim.
buarada oda çok çok hoş görünüyor. güle güle kullansın evladın

yok canım yanlış anlamadım..olurr mu öyle şeyy:1hug:
ECETUBA sanada hayirli dogumlar inasllah...
teşekkür ederim canıımm...

Yorumları almaya başladım ama yok inat ettim bi kere, illa ekliiicem bi daha..
kızının odası pek güzel olmuş...Güzel günlerde güle güle büyüsün içinde minik prensesopuyorumnanaktan

DIDEEEE odaya bayildim ya nasil o dolaplarin rengiyle yatagi uydurdun pes birebir ayni, super guzell, iyi gunlerde kullansin nevacim
düdükleniyz ama bizim de bildiklerimiz var.opuyorumnanaktan
sen didinmiyon.öylesin sen terbüyesüzsün..hele tazeyle ben stajer sayılırız.bak esrayı yine dışladımzemuszemus
niyeki canım..normal doğuma karşı mı?herkesin kişisel tercihi tabiki...Hepinize Allah sağlıklı doğumlar nasip etsinn...
o herşeye karşı boşver sen onuyerimseniben
E hemşire.. sen sadece arabayı 250 tl sına almamıs mıydın.. bak Mercimek Allah ne verdıyse almıs hepsını 340 a .. bi oda takımını vermemısler yanına kaydirigubbakcemile3
evrim allah seni bildiği gibi yapsın..ben 0-18 kg aldım oto koltuğunu.küçüğünden alsaydım aynı fiyata geliyordu naber? bir kanz bir kraft bir de pierrre cardin var burada.pierre cardindeki kıro o enigma varya minik 270 e aldı 390 dedi döt herif.çok sinir oldum.tipimden akıyormuş benim salifo öyle diyor.pazarda bile adamlar bana fazla fiyat söylüyomuş..con cn bi halim de yok.saf da değilim.jargona da hakimim.ama oluyo işte engelleyemiyorum.
http diye başlayan yere "copy" dedikten sonra topiğe gel ve "grafik ekle butonunu tıkla. dağ ve güneş resmi olan.

nazanın dediklerini yap ebruska.bir de ben karışmiyim kafan karışmasın..

hah tatlim super, bugun yasayan biri olarak su cati muayensini bizim ahaliye bi anlativersn..bizde kol sokmaya kadar giden fanteziler var da...kaydirigubbakcemile3
ayyy sen ciddi misin kol sokma mı:roflol:çatı muaynesini anlatayım...önce malum çatala oturuyorsun...sonra doktor eline eldiveni takıyor...önce iki parmak kadar sokuyor...sonra iki parmak daha..yani toplam 4 parmak...bebeğin başını kontrol ediyor...ben kendimi kastım biraz ondan canım yandı...yoksa rahat olursanız canınız falan yanmaz....

ebruska iki terruk da benden hem ekleme için hem oda için..salifoya da gösterdim o da çok beğendi.ben beyazı sevmiyorum mobilyada ama bu çok cici.perdeler harika..çok şahane cidden.

Efriiimmm, mercimekiimmm bebe arabalari cok guzel, herkesin kirmizi galiba:)))bizimde kirmizi....

Sis agustos annesı degıl msıınnıss :)) kaydirigubbakcemile3 halıyle buyuk ıhtımal kırmısı olur sısın de :))

kaydirigubbakcemile3 Ay kıyamam tutusmus.. benım o benn Ecee.. ben kızıyorum, ay bır an once dogsun.. yok o tarıhte dogsun.. yok ılla okuz burcu olsun o yuzden bıraz erken dogsa dıyen arkadaslara da.. onu demeye calısmıs.. halıyle gecmısı bılemedıgınden yanlıs anlama oldu

Ha biliosan şahane o saman.. ben hırpalamayayım kendımı aslında bısler duzgun ınsanlarıs dıye.. :))) artık herkes herkesın kelımesınden ne demek ıstedııgnı anlıyor bu topıkte.. o yuzden hıc bır zaman nıyetlerden suphe edılmez ne yazılırsa yazılsın..

Yaaa bende su turkceyi katletmeti birakirsam, argo konusmak, jargon yapmak istiyorummmm.....elimden geldigince accik yapiyom; kendimi asmam gerek....

Seri yazmadan dolayı hangımız etmıyorus ki.. :))) bısde gece gunduz calısıp yedıgımız damgayı haketmeye calısacagız.. gel sen de bırlıkte calısalım..

Yorumları almaya başladım ama yok inat ettim bi kere, illa ekliiicem bi daha..

Vallahı de sahane.. billahı de.. cok zarif.. cok begendim.. güle güle kullanın.

evrimcim dondum ben evdeyim pazar aksam dondukk ancak resimleri yukleyebildim
adrenalin dolu bir tatildi gitmek guzeldi donmek buruk hemde sevindirci çunku tatil den donmek demek bebege yaklasmak demekti bakalım smidi evde dinlenmeye calısıyoum ama oglum sagolsuntum gunumu alıyor kocaman çocuk oldugu halde dundenb eri ara ara girip okumaya çalısıyorum ama ancak okumaya yetismeye çalısıyorum demeliyim tum gun online olmayınca yetisilmiyormus yahuuu simdi su sıralar yetistim gibi durun bu araçok yazmayın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…