2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

allah senin iyiliğini versin e mi..kaydirigubbakcemile3..

ebruska arkadan görünen boynuzlar arba boynuzları mı onu da koy

Nurdan, Evriş, Nazan, Dide, Ecetuba, Mercimekim (umarım atladığım kimse olmamıştır..) beğenmenize çok sevindim, çok teşekkür ederim.. Ay bakın şindi kendimi okumayı sökmüş gibi hissettim, okuma bayramında kırmızı kurdelasını takmış kadar gururlandım..

Nazan'cım, Dide'cim..Beni sizler var ettiniz, sağolasınız, var olasınız e mi yerimseniben

hah yasa tatlim:))oo sen bize takilmaya devam et bizde her konuda fantezi var, cok renkli bir topikizdir ovunmek gibim olmasinzemuszemus

:kedi:
hah yasa tatlim:))oo sen bize takilmaya devam et bizde her konuda fantezi var, cok renkli bir topikizdir ovunmek gibim olmasinzemuszemus

hele bazı arkadşlar var bu güzeller güzeli,ceylan bakışlı,gamze yanaklı nurdanı hep tuvalette düşünürler. nurdanın yeri ayrı der bir tane dürümcü esrası.nurdanın yanı klozetin yanı halbüsem.

hah tatlim super, bugun yasayan biri olarak su cati muayensini bizim ahaliye bi anlativersn..bizde kol sokmaya kadar giden fanteziler var da...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Allah senı bıldıgı gibi yapsın e mı??

- Tabe tabe düdüklenmenin de kendıne has ehemmiyetleri var.. saygı duyuyoruss buyrunnnnnnnnn ( kaydirigubbakcemile3 )

- Sen de con con tıp olmadıgını kım soyledı ki sana.. sor Salifo ya.. gel yıne yanımısa,hadı beklıyoruss.. artıs artıs gıyınn.. sonra da ben mıyım con con de.. neahh

- Ya ne kadara aldıgının bı onemı yok.. onemlı olan sana o lafları yazabılmek.. ha ucuz ha pahalı.. ama sonucta sen düdük makarnalıgından fırın makarna kalınlıgına terfı etmıs nacızane bir arkadasımızsın.. teruk etmiş miydim bu yüsden seni kaydirigubbakcemile3

- Tabe.. ben ÇARŞI yım ya.. halıyle herseye karsıyım.. bilmukavele... KK nın carsı mumesiili diye aratın.. ben cıkıverırrırıyorururuumm..

- Esra nın göbeği bile olamazsın sen beaaaa....

2 parmak çıktı 4 parmağa..yandım anam..:çok üzgünüm:

''hay ağzına tüpüreyim seçil'' dedim bi ara..neyse kurtardık..

hoşgeldin sweet home kk ya..

nazan bu benden sana..alkisalkisalkis

bi sıralam yapılmış ya kızlar helinle ben aynı gün yani 22 temmuz son bi değişiklik olmazsa brigünde iki haber alıcaksınız

iltifatlar icin tesekkur ederim, beni sizler bugunlere tasinidizzopuyorumnanaktanesrama laf yok, tombul kusum o benim...

ben amazon ormanlarının bağrından kıpmuşum ne con conluğu.hem conconlar beyaz oluyr genelliklen ben karayım..ama esradan beyazım.onun göbeğinin de fanıyım ayrıca..senin de beyaz tenine vurgunum.güngörmemişim benim
bi sıralam yapılmış ya kızlar helinle ben aynı gün yani 22 temmuz son bi değişiklik olmazsa brigünde iki haber alıcaksınız

hadi hayırlısı..helecan dorukda dım dım dım

Aman yavrum.. sen saglıkla evıne geldin ya.. cıkma.. bak oglan da senınle doya doya vakıt gecırmeyı ozlemıs.. ne Ece ne de aılen daha fasla heyecan kaldıramaz artıkın :)) kendıne dıkkat et gosunu sefeyım.

ebruska arkadan görünen boynuzlar arba boynuzları mı onu da koy

Ya Ebruska, yok artık daa neler,ne cekıyorsun yavrum, boşver.. Dıdo nun agına düştün ya.. hade hayırlısı artık..

taze ne yaptı acaba?iyi oldu mu ki

Taze nın hormonları havada.. ıce cekılmıs durumda.. sukur sesı falan ıyı gelıyor.. sadece psıkolojık olarak bugun bole hıssedıoo..

Senin yüzünden karpuzu agzımda ıyıce öğütmüşken laptobun ekranına püskürttümm... nefret edıyorumm senden sıpa... fırın makarna conconu senii kaydirigubbakcemile3

ebruska odanız çok guzellll çok begendim gule gule kullansınkuzucgunn

ecetuba ece senin adınmı bebeginin adı mı olacakk benim kizimin adı da ece olcakta dikatimi çekti hayırlı dogumlar sana az kalmısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…