düdükleniyz ama bizim de bildiklerimiz var.opuyorumnanaktan
evrim allah seni bildiği gibi yapsın..ben 0-18 kg aldım oto koltuğunu.küçüğünden alsaydım aynı fiyata geliyordu naber? bir kanz bir kraft bir de pierrre cardin var burada.pierre cardindeki kıro o enigma varya minik 270 e aldı 390 dedi döt herif.çok sinir oldum.tipimden akıyormuş benim salifo öyle diyor.pazarda bile adamlar bana fazla fiyat söylüyomuş..con cn bi halim de yok.saf da değilim.jargona da hakimim.ama oluyo işte engelleyemiyorum.
..
ayyy sen ciddi misin kol sokma mı:roflol:çatı muaynesini anlatayım...önce malum çatala oturuyorsun...sonra doktor eline eldiveni takıyor...önce iki parmak kadar sokuyor...sonra iki parmak daha..yani toplam 4 parmak...bebeğin başını kontrol ediyor...ben kendimi kastım biraz ondan canım yandı...yoksa rahat olursanız canınız falan yanmaz....
:kedi:Nurdan, Evriş, Nazan, Dide, Ecetuba, Mercimekim (umarım atladığım kimse olmamıştır..) beğenmenize çok sevindim, çok teşekkür ederim.. Ay bakın şindi kendimi okumayı sökmüş gibi hissettim, okuma bayramında kırmızı kurdelasını takmış kadar gururlandım..
Nazan'cım, Dide'cim..Beni sizler var ettiniz, sağolasınız, var olasınız e mi yerimseniben
hah yasa tatlim:))oo sen bize takilmaya devam et bizde her konuda fantezi var, cok renkli bir topikizdir ovunmek gibim olmasinzemuszemus
tamam canım...takılırım fantezili renkli topiğinizekaydirigubbakcemile5hah yasa tatlim:))oo sen bize takilmaya devam et bizde her konuda fantezi var, cok renkli bir topikizdir ovunmek gibim olmasinzemuszemus
hah tatlim super, bugun yasayan biri olarak su cati muayensini bizim ahaliye bi anlativersn..bizde kol sokmaya kadar giden fanteziler var da...kaydirigubbakcemile3
düdükleniyz ama bizim de bildiklerimiz var.opuyorumnanaktan
sen didinmiyon.öylesin sen terbüyesüzsün..hele tazeyle ben stajer sayılırız.bak esrayı yine dışladımzemuszemus
o herşeye karşı boşver sen onuyerimseniben
evrim allah seni bildiği gibi yapsın..ben 0-18 kg aldım oto koltuğunu.küçüğünden alsaydım aynı fiyata geliyordu naber? bir kanz bir kraft bir de pierrre cardin var burada.pierre cardindeki kıro o enigma varya minik 270 e aldı 390 dedi döt herif.çok sinir oldum.tipimden akıyormuş benim salifo öyle diyor.pazarda bile adamlar bana fazla fiyat söylüyomuş..con cn bi halim de yok.saf da değilim.jargona da hakimim.ama oluyo işte engelleyemiyorum.
nazanın dediklerini yap ebruska.bir de ben karışmiyim kafan karışmasın..
hee, onlar araba boynuzları.. du çekip geliyom o zaman kaydirigubbakcemile2
ayyy sen ciddi misin kol sokma mı:roflol:çatı muaynesini anlatayım...önce malum çatala oturuyorsun...sonra doktor eline eldiveni takıyor...önce iki parmak kadar sokuyor...sonra iki parmak daha..yani toplam 4 parmak...bebeğin başını kontrol ediyor...ben kendimi kastım biraz ondan canım yandı...yoksa rahat olursanız canınız falan yanmaz....
Sis agustos annesı degıl msıınnıss :)) kaydirigubbakcemile3 halıyle buyuk ıhtımal kırmısı olur sısın de :))
kaydirigubbakcemile3 Ay kıyamam tutusmus.. benım o benn Ecee.. ben kızıyorum, ay bır an once dogsun.. yok o tarıhte dogsun.. yok ılla okuz burcu olsun o yuzden bıraz erken dogsa dıyen arkadaslara da.. onu demeye calısmıs.. halıyle gecmısı bılemedıgınden yanlıs anlama oldu
evrimcim dondum ben evdeyim pazar aksam dondukk ancak resimleri yukleyebildim
adrenalin dolu bir tatildi gitmek guzeldi donmek buruk hemde sevindirci çunku tatil den donmek demek bebege yaklasmak demekti bakalım smidi evde dinlenmeye calısıyoum ama oglum sagolsuntum gunumu alıyor kocaman çocuk oldugu halde dundenb eri ara ara girip okumaya çalısıyorum ama ancak okumaya yetismeye çalısıyorum demeliyim tum gun online olmayınca yetisilmiyormus yahuuu simdi su sıralar yetistim gibi durun bu araçok yazmayın:))
:kedi:
hele bazı arkadşlar var bu güzeller güzeli,ceylan bakışlı,gamze yanaklı nurdanı hep tuvalette düşünürler. nurdanın yeri ayrı der bir tane dürümcü esrası.nurdanın yanı klozetin yanı halbüsem.
:roflol::roflol:korkma canıım...parmaklar senden korksun...2 parmak çıktı 4 parmağa..yandım anam..:çok üzgünüm:
ben amazon ormanlarının bağrından kıpmuşum ne con conluğu.hem conconlar beyaz oluyr genelliklen ben karayım..ama esradan beyazım.onun göbeğinin de fanıyım ayrıca..senin de beyaz tenine vurgunum.güngörmemişim benimkaydirigubbakcemile3 Allah senı bıldıgı gibi yapsın e mı??
- Tabe tabe düdüklenmenin de kendıne has ehemmiyetleri var.. saygı duyuyoruss buyrunnnnnnnnn ( kaydirigubbakcemile3 )
- Sen de con con tıp olmadıgını kım soyledı ki sana.. sor Salifo ya.. gel yıne yanımısa,hadı beklıyoruss.. artıs artıs gıyınn.. sonra da ben mıyım con con de.. neahh
- Ya ne kadara aldıgının bı onemı yok.. onemlı olan sana o lafları yazabılmek.. ha ucuz ha pahalı.. ama sonucta sen düdük makarnalıgından fırın makarna kalınlıgına terfı etmıs nacızane bir arkadasımızsın.. teruk etmiş miydim bu yüsden seni kaydirigubbakcemile3
- Tabe.. ben ÇARŞI yım ya.. halıyle herseye karsıyım.. bilmukavele... KK nın carsı mumesiili diye aratın.. ben cıkıverırrırıyorururuumm..
- Esra nın göbeği bile olamazsın sen beaaaa....
bi sıralam yapılmış ya kızlar helinle ben aynı gün yani 22 temmuz son bi değişiklik olmazsa brigünde iki haber alıcaksınız
evrimcim dondum ben evdeyim pazar aksam dondukk ancak resimleri yukleyebildim
adrenalin dolu bir tatildi gitmek guzeldi donmek buruk hemde sevindirci çunku tatil den donmek demek bebege yaklasmak demekti bakalım smidi evde dinlenmeye calısıyoum ama oglum sagolsuntum gunumu alıyor kocaman çocuk oldugu halde dundenb eri ara ara girip okumaya çalısıyorum ama ancak okumaya yetismeye çalısıyorum demeliyim tum gun online olmayınca yetisilmiyormus yahuuu simdi su sıralar yetistim gibi durun bu araçok yazmayın:))
ebruska arkadan görünen boynuzlar arba boynuzları mı onu da koy
taze ne yaptı acaba?iyi oldu mu ki
:kedi:
hele bazı arkadşlar var bu güzeller güzeli,ceylan bakışlı,gamze yanaklı nurdanı hep tuvalette düşünürler. nurdanın yeri ayrı der bir tane dürümcü esrası.nurdanın yanı klozetin yanı halbüsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?