yok o anlamda guzellikler tabi yeni basliyor, hayat daha bi guzel ama, "normal" hayat kavrami geride kalicak artik, biraz daha mutevazi bir sevisgen modda takilicaz:)))ahh ahh eski genclik yillarim modundayim ben suankaydirigubbakcemile3
Alınmaz, alınanı da sevmez hiç. Langadank konuşulması taraftarı bir insandır. Test ettim onayladım. Ben de öyleyim, ondan iyi anlaştık kanımca. Deli deliyi dakkada ... di mi len?
Ben gene kaykılıyorum. Aynen dediğin gibi Nurdancım, romatizmalı menapozlular gibiyim. Her tarafım dökülüyor. İyi geceler diliyorum. muccuk...
nolurmuş deli deliyii görünce hııı devamı yokmuu :roflol:ulen 150 tlyi de ben verecem ama bir daha açmayacan çeneni..sös mü olum sös mü?
tazenin durum için bir atasözümüz vardır.deli deliyi görünce diye başlar..
delikafadulden pohahaaaa muhahahaaaa :roflol:ebruska sağol canım.foto ekleme işine girersen izinde yardımcı oluruz.küfürbazız ama yardımseveriz korkma yavrumm
ayyy leylaaa nihalll ne yaa heç beğenmedimEBRUSKA,
yazdıklarımı yapınca haber ver ki devamını anlatayım.
buarada kızımızın adı hala belli değil. herkes NAZ diyor. galiba göbek adı NAZ kalacak. ama ben nüfusta NAZ yazdırmayı hiç düşünmüyorum. AYÇA, ŞEBNEM, CEREN, LEYLA, NİHAL tarzı bir isim olacak. seçenekler artırılabilir.
şimdi pahalımı ucuzmu ben annamadımm piyasayı bilmiyomdaasaolasın evrim beğendiğinize sevindim kızlar...340 tl sına aldık..portbebesi ayrıca monte ediliyo iilk aylarda kullanmak için..oto koltuğu adaptörü de var..kargo dahil fiyat bu..çok ucuza geldi ...
evrim bak dido gırtlaklayacak az kaldı..
aminn canım cümlemizeeemerhaba ağustos anneleria.s.....ben temmuz annesi olacam sabah akşam bekliyorum bebeğimi...sizin biraz daha zamanınız var...bizim topiktekilerini büyük kısmı doğurdu...birçoğu haziran annesi oldular...topiğimiz sessiz sakin artık...sizlere bir bakayım dedim sizin biraz daha zamanınız var...hepiniz sağlıklı doğumlar nasip olur inşaallah...:1hug:
puhahahaaa ayça duymasınnn ama güzelmişşBen de Naz'a çok alıştım, sizi bilmem ama kaydirigubbakcemile3 Ama Ayça'yı da severim ben, hatta istediydim de muzur kocam "yemekte salça Ayça'da kalça" espirisiylen vazgeçirmişti beni.. Eğer senin koca benimkinin kafasında değilse, Ayça derim ben :)
ben görmedim ya odayı sadece arabasını felan gördüm dur bidaa bakayımmDIDEEEE odaya bayildim ya nasil o dolaplarin rengiyle yatagi uydurdun pes birebir ayni, super guzell, iyi gunlerde kullansin nevacim
öpücemm senii gellll ŞenizAh be yavrum.. bızım de bıldıgımız bısı yok.. cok kufurlu konusuyorsunuz dıye damga yedık bugun.. o yuzden o damgaya uygun hareket etmek ıcın dıdo,esra,taze ve ben ugrasıyorusss, didiniyoruss.. nacizane ne kadar yapabılırsen artık
yusuf yusuf gördüm seniii kuzummm :roflol:ayy yok canım yok öle bişi...aman yanlış anlama..aramızda biran önce doğsun diyen arkadaşlar var da..evrim de acele etmesinler beklesinler zamanlarını diyen gruptan..ondan dedim..aman bi karışıklık olmasın..
nasılda halden anlıyooo ee yaşayan bilir boşuna dememişlerr ne çabalarla öğretiyo canım yaaa şakkıdıEBRUSKA ne yaptın?"direct" yazan kutuya "copy" deyip topiğe dön. mesaj yaz ve hemen üstteki butonlardandağ ve güneş resmi olan "grafik ekle" butonuna bas. orda hhtp diye başlayan bir kutu çıkacak. sen onun üstüne "paste" yapacaksın.
:roflol: ayy ben senii yerimmm kabız güzelimmm benimmm delikafaduldenhah tatlim super, bugun yasayan biri olarak su cati muayensini bizim ahaliye bi anlativersn..bizde kol sokmaya kadar giden fanteziler var da...kaydirigubbakcemile3
sen zaten beni hep dışla :mymeka:,sen didinmiyon.öylesin sen terbüyesüzsün..hele tazeyle ben stajer sayılırız.bak esrayı yine dışladımzemuszemus
varya minik 270 e aldı 390 dedi döt herif.çok sinir oldum.tipimden akıyormuş benim salifo öyle diyor.pazarda bile adamlar bana fazla fiyat söylüyomuş..con cn bi halim de yok.saf da değilim.jargona da hakimim.ama oluyo işte engelleyemiyorum.
..
gel öpüjemmm seni anacımmmmayyy sen ciddi misin kol sokma mı:roflol:çatı muaynesini anlatayım...önce malum çatala oturuyorsun...sonra doktor eline eldiveni takıyor...önce iki parmak kadar sokuyor...sonra iki parmak daha..yani toplam 4 parmak...bebeğin başını kontrol ediyor...ben kendimi kastım biraz ondan canım yandı...yoksa rahat olursanız canınız falan yanmaz....
hiçbişeyde kaçmıyo hatundannnn ama illaki düdükleniyo alışverişlerde kaydirigubbakcemile2ebruska arkadan görünen boynuzlar arba boynuzları mı onu da koy
artık öğrendi ya çeker habire kaydirigubbakcemile3hee, onlar araba boynuzları.. du çekip geliyom o zaman kaydirigubbakcemile2
:mymeka:hele bazı arkadşlar var bu güzeller güzeli,ceylan bakışlı,gamze yanaklı nurdanı hep tuvalette düşünürler. nurdanın yeri ayrı der bir tane dürümcü esrası.nurdanın yanı klozetin yanı halbüsem.
kimse benim göbeeeeğemmm olamazzz delikafadulden) - Esra nın göbeği bile olamazsın sen beaaaa....
Valla da sevmem.. normal zekası olan her ınsan,neyı nerede ayırdedecegını bilir.. alınma bana hep dar beyin hareketi gibi gelir nedense.. saatlerdır bana göre bence; hakaret edıyorlar bana yaf.. alındın mı alındın mı dıe,yırttım kendımı anlatmaya, yok hala ısrar edıolar.. delü müdür nedir topu... Seviyorum seni kadın.. O deyımın gerısını onaylamıyorum ama.. :))
ayyy tombul kuşun seniii yer yerrrr sosisim benimmmm :CüvCüv:iltifatlar icin tesekkur ederim, beni sizler bugunlere tasinidizzopuyorumnanaktanesrama laf yok, tombul kusum o benim...
benden kara yok zatii topiktee göbeğemm sana gurban olsunnn ama Yahyam doğduktan sonraaaa :lepi:ben amazon ormanlarının bağrından kıpmuşum ne con conluğu.hem conconlar beyaz oluyr genelliklen ben karayım..ama esradan beyazım.onun göbeğinin de fanıyım ayrıca..senin de beyaz tenine vurgunum.güngörmemişim benim
yaa varyaaaaesraaaaaa ses ver lan? tavuğu yedin tavuk oldun
o senin dedğin hastaneler genelde lüks pahalı hastanelerde felan oluyoo acıbadem memorial tarzııı benmkinde yoktur öle bişi amaa ben doğum fotoğrafçısı tuttum bi aksilik olmazsaaa çekicek eklerim burayaaadoğuran hemen foto eklesin tamam mı? hatta hastanelerin web siteleri oluyor ya onlar koyuyorlar bebişlerin fotolarını, kilosunu boyunu filan yazıyorlar , herkes hastanesinin adını versin doğuma giderken de ordan da bakarız. sonuçta kimse 3-4 günden evvel topiğe foto ekleyemez herhalde. hastaneler hemen ikinci gün koyuyorlar fotoyu.
banada haber verinn müsait olursammm gelirimmmm mutlakaaaa delikafaduldennazancımm
pazartesi sabah 11 de dr konrtrolum var pazarteside pek uygun olmaz bu nedenle ne dersinn ??
çok burko gördüm senüüüü hihoyyytbaktım ESRAKO. yorumlar bile yaptım.
şimdi çıkıyorum kızlar. prison break izleyeceğiz sevgilimle.
Ole miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... demam bilelim yerimisi yurdumusu.. bisim yerimis de tuvalet kagıdının yanıymış.. ıyı oldu ıyı :umursamaz:
kıskanmaaaa heççç ben onun tombul kuşuyummm sende tombul olaydın madem öleee :CüvCüv:
Ben dedim gidip kayınvalıdenın tavugunu yeme dıe.. dinlemedi... olacagı bu dur.
aman boşver tavuğada razıyım çağırıldık yaa devamı gelir inş.. balık et şeklinde kaydirigubbakcemile3
:roflol: fruko gazozları vardı ya onlar gibi olmuş dimeee ama aynenn kendisi burkooo sultannn sultan kısmını niye ekledim bilinis bakalımmmm :sm_cool:FURUKO kim yauw? BURKO mu yoksa?
bencedeeegodaklıyordur şimdi..peh tavukmuş..allah muhtaç edicek görücem..töbe töbe
geldimdeee yazamadım anca pc başında kıçımdaki deliği tutarak gülmekle meşguldumgeldi topğin gülü.geç kaldın be annem.sapır sapır dökülür heres şindi.
o yarış işinde kimse evrişle başa çıkamaz.gümrükden bebek arabası kaçakçılığı yapıyor gadın.benimki gidilip mağazadan alınmış kdvsi ödenmiş chiccodur anacım.
tavuk nasıldı anlat biraz?
delikafadulden annadık tmm düdüklenmedin arabadan bunu kanıtlama çabasındasınesra mercimekinki de çok uygun.araba koltuğuyla 340 dı.de mi mercimekim? ama ben 250 tl verdim tabi
yıkılmadım ayaktayımmm zehirlenmedimde laelaelaelaelae:icecream:Neredesın be kadın.. aklımıza kotu kotu seyler geldı.. gıttın kayınvalıdenın yanına.. halıyle endıselendık yaf
ben kısa tayt giyiyorummm ama meme altlarına çözüm bulamadım bi türlü pişiyo hepppNurdan, o anane donlarından ben de istiyorum. bu sıcaklarda elbise giymek istiyorum ama tombikleşince bacaklarımın üstü birbirine sürter oldu, elbisenin de rahatlığı kalmadı... paçalı don mu denir uzun don mu, böyle birşey olsa da giysem diyorum elbise altına...
-Merhaba Dıdoo.. nasısınn??
-ıyıyımm 250 tlsı verdım arabaya..
- CADIARZU Neva nası??
- o da ıyı 250 tlık arabasında gezdırıyorum
- kafamçokkarıştı tamam Dıdo.. hade bye..
kaydirigubbakcemile3
delikafadulden mıçtım altıma resmen yaaaa yuhh size yaaa nasıl bi kişiliksiniz siz kardeşim bakın yeterr gülmekten patlıcam eltiyi çağırırım heeee :roflol:-naber evrim şabalağı
-iyidir englandan araba getirdi arkadaşım.piyasa fiyatı bir milyara yakın
-belli beli şebelek sırıtıştan
-ama 300 tlye geliyor englanddan biliyo musun?
-ooooo iyimiş
-aslında yerısını verdim o paranın 150 tl
-vay be uyanıkm diyosun?
-ama neticede kuzey 1 milyarlık arabada geziyi
ben sana düşünecem bişeler..boyun kaç senin?
inşallah canım sanada iyi geceleröperim taze gözlerinden.
herkese iyi geceler.yarın inşallah görüşürüz
delikafadulden bende gördümde neyse bişi demim dedimmm VİZDAN olayını sırnaşık şeyVİZDAN azabı olmasın o? (taktım ya dilime, tamam artık kaydirigubbakcemile3 )
tazemmm biz normaliz anormal olan onlarrr benceeee mesela geçen hafta tatilde jübileyi yaptık ama heçç tatmin olmadım haftaya tamere sorucam bi jübile şansım varmı dieee olmaz derse dicemki sen 4 parmağını sokarken iyi ama :roflol:olabiler :) sahi biz neden böyleyiz acep ? GYPSYYYY?
...
bence aklı erene kadar bağırmak serbest bide uykusu ağır olursa değmeyin keyfmize ama konuşmaya başlarsa sakat sonra der miiletin yanında annem gece bağırıyodu felan diue rezalete bak sennn :roflol:Hmm, di mi? bağırıp çağırmak yok artıkArada anneme yollarım sıpayı artık :) Bir de hemen olmasa bile bir süre sonra evin sadece yatak odası bölümünü kullanmak zorunda olucas sıkıcı! Yeni bişiler bulmak lazım kötükedihüso
sende kuzum tatlı rüyalarHaydin iyi geceler.. ben de yatıyorum.. Allaha emanet olun.
burcummmm sen yatmadınmıııı
aaaaa olmadı şimdi. o zaman seninle de öteki haftaya buluşuruz. ya da bebeklerle buluşma fikri de iyi ama onun için eylülü beklemek lazım di mi? bana o da uyar.Nazan, ben de önümüzdeki cumaya kadar çalışıyorum. Buluşma hafta içi gündüze ayarlanırsa ben gene katılamam bacım.. Olmadı bebişlerle buluşuruz, doğum sonrası..
biliyorum o tatil köyünü. ben gitmedim ama etrafımda giden çok arkadaşım var. biz de inşallah önümüzdeki yaz club voyage ın belekteki tatilköyüne gideceğiz. eşim hd tatilköylerine karşı olduğu için hep oda kahvaltı yapıyorduk tatilleri ya da hd parası verip bütün günü dışarda gezerek harcıyorduk.ama bebek olunca mecburen hd ye gideriz artık.nazancım oteli sormussun voyage torba burası
eski adı çokçokeski hali yani torba tatilkoyu imis voyaga olmus uç bes yildir ets nin yani otel
çokg ueldi ultra hersey dahildi ahh evrim sormaa ithaliçkilerde dahildi hain ibo her gun kokteyleri goturdu yanımda banada sahte mohito yaptırıp bir heves getiriyordu bak sanada aldım diye:)))))
mohitohastasıyızbiz ikimizde hersene su içer gibi mohito içeriz bilmeyenler olursa anlatayımiç inde nane yaprakları limon esmer seker votka falan yada rom du sanırım bulunan enfes biriçki tam yazlık fresh ondan lıkır lıkıriçerdik ama iste ben onun sahtesi ile yetindim birakın alkolsuzunu sekersiz olanıda hiçkandırmıyordu yani sekersiz sekersiz soda ile:) ama ona bile talim ettim yani soda hakkım bile çokkısıtlı idi
yani bu bebek bir dogsunemzirmebitsin ilkis kafayı çekicem ahtım var:))
iyi o zaman ben de doktordan sonra bankaya uğrayayım bari, kısır yapıp götüreyim arkadaşlara....nazancım pazartesi dr a ben gorumcem ve oglu ile gideceğim onlarla doneriz eve ogleden sonra bulusalımdersen olaabilir amasalı kahvaltıfalan edelim dersen daha guszel olurbir gndue bir tur sokaga çıkmak bana yetiyorda artıyorbile seni bilmem ben yorulmaya basladım valla
ceptenkonusalımmm
bence en rahatı tayt oluyor. üzerine de popoyu kapatacak bir tunik....benim tarzım budur yani ne zamandan beri.Nurdan, o anane donlarından ben de istiyorum. bu sıcaklarda elbise giymek istiyorum ama tombikleşince bacaklarımın üstü birbirine sürter oldu, elbisenin de rahatlığı kalmadı... paçalı don mu denir uzun don mu, böyle birşey olsa da giysem diyorum elbise altına...
aynısı bende 2 aydır var şeker. defalarca da anlatmıştım. normalmiş. ama çok can sıkıcı di mi? ben alıştım artık. oturuş pozisyonuma dikkat edince hafifliyor.Yav kızlar, sol bacağımı kalçama bağlayan eklem fena ağrıyor:bbo:Bacağı kaldırmak için resmen kucaklayıp koymam gerekiyor koltuğa:1shok:Normal bir durum mu sizce?
Burkom normaldir, ben yataktan dogrulunca bi 5 dk her yerim agriyor..ayrica elimin parma eklemleri agriyor...
QUOTE]
hah işte ben de tam size bunu soracaktım. el parmaklarımın eklemleri garip bişekilde ağrımaya başladı. ben de sandım ki bende kemik erimesi başladı da ondan eklemlerim ağrıyor. iyi bari sevindim ödemden olmasına.parmak eklemlerinin agrisi odemdenmis, resmen romatizmali menopozlular gibi oldumm...kalca agrisida cati acilmasindandir...
ama benim sol kalça ağrım çatla filan alakalı değil. COPEMAN NODÜLÜM varmış. doğumdan sonra bel fıtığı için mr filan çekecekler. inşallah doğumdan sonra geçer de bel fıtığıyla filan uğraşmam.
ilahi yaaa TAZE.... neleri düşünüp de dert etmişsin kuzum. böle şeyleri düşündükçe gerçekten insanın morali bozuluyor. biz de şimdi çok rahat yaptığımız şeyleri bazen "ayyyy çocuk olunca bunu artık böle yapamayacağız" diye zaman zaman hayıflanıyoruz. hayatlarımız günlük yaşantımız gerçekten de çok acayip değişecek. örnek olmak gibi bir misyonumuz olacak. en rahat olduğumuz evimizin içinde bile artık "kötü örnek olma" korkumuz olacak. ONURun da dediği gibi sen yavaş yavaş kurtul o eski rahat yaşantının özleminden. ama bi de sabahları pati pati yürüyerek uyandırmaya gelen küçücük minyatür bir insan bedeni hayal et, hemen geçiyor insanın moral bozukluğu.Hmm, di mi? bağırıp çağırmak yok artıkArada anneme yollarım sıpayı artık :) Bir de hemen olmasa bile bir süre sonra evin sadece yatak odası bölümünü kullanmak zorunda olucas sıkıcı! Yeni bişiler bulmak lazım kötükedihüso
o senin dedğin hastaneler genelde lüks pahalı hastanelerde felan oluyoo acıbadem memorial tarzııı benmkinde yoktur öle bişi amaa ben doğum fotoğrafçısı tuttum bi aksilik olmazsaaa çekicek eklerim burayaaa
banada haber verinn müsait olursammm gelirimmmm mutlakaaaa delikafadulden
ben kısa tayt giyiyorummm ama meme altlarına çözüm bulamadım bi türlü pişiyo heppp
Taze'cim, tişkür ederim canım.. kaç zamandır aklımdaydı, sonunda ben de yaptım :)olabiler :) sahi biz neden böyleyiz acep ? GYPSYYYY?
EBRUSKA ODANIZA BAYILDIMm. Çok hoş olmuş, güle güle kullanın...
Allam ben böyle değildim. Anlattıkların (parmak eklemi ağrısına kadar) bende de var.
Kız hiç geçti güzel günler olur mu :) Bugün annemin üst kat komşusu geldi. Kızla hemen hemen yaşıtız. 13 aylık kızı var. Bİz Onur'la deli olduk evin içinde. Çok tatlıydı sıpa yaaa... :kedi:
Gypsy'm benim "kızışım" geliyor sositososito Bu odanın mağazadaki orcinali yeşil maviydi zaten, biz mavileri lila yaptık..ebruskaaa sizinde odanız çok güzel tatlım senin oğluşun geliyor dimiii
bizimde odamız yeşil ve mavi üzerine kurulu oldu bende odayı bi toparlarsam park yatağını felan çekicemm ama bi makinalık daha kıyafet aldım nerdeyse görgüsüz gibiii onlarıda yıkayıp ütülemek gerekicekkk pöffff
gunaydın kıslarr ben geldim nihayet internetim oldu sukur kavusturana
bu zaman zarfında pek bisey yapmadım, dra gittik salı gunu..
bebisim 2500 gr cıktı yani haftasıyla uyumluymus gecen gittigimde 2 hafta onden gidiodu ya simdi normal cıktı bende aslında once bi bozum yasadım 200 gr almıs die ama sonra haftasıyla uyumlu olmasına sevindim boylelikle normal dogum olma ihtimaline biraz daha yaklastık. cok sukur saglıklı suyu yerinde ama yuzunu gostermedi obur tarafa cevirmis
dun agdacıya gittim o iste halloldu bacak bikini tertemiz bi sonraki agdamız hastane agdası olarak kararlastırıp ayrıldım :) buarada catır catır catlamıs gobegimin alt kısmı hayırlı ugurlu olsun. bahsettigim vichy kremi aldım icinde zaten hamile karnına surus seklini gosterio bakalım nekadar efekt etcek.
yarına temizlikci kızı cagırdım bi dip kose yaptırayım camlar perdeler halılar sonraki temizlikte annem k.valdem olcagı icin problem olmayacak dip temizligi cıksın aradan istiyorum.
yani bunlarla ugratım bebisede kendimede bisi almadım :))
günaydınlar
ebruska geçmişe baktım odanız çok güzel olmuş mutlu mutlu uyusun büyüsün odasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?