2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yok o anlamda guzellikler tabi yeni basliyor, hayat daha bi guzel ama, "normal" hayat kavrami geride kalicak artik, biraz daha mutevazi bir sevisgen modda takilicaz:)))ahh ahh eski genclik yillarim modundayim ben suankaydirigubbakcemile3

Hmm, di mi? bağırıp çağırmak yok artık Arada anneme yollarım sıpayı artık :) Bir de hemen olmasa bile bir süre sonra evin sadece yatak odası bölümünü kullanmak zorunda olucas sıkıcı! Yeni bişiler bulmak lazım kötükedihüso

Ben gene kaykılıyorum. Aynen dediğin gibi Nurdancım, romatizmalı menapozlular gibiyim. Her tarafım dökülüyor. ıyi geceler diliyorum. muccuk...

Alınmaz, alınanı da sevmez hiç. Langadank konuşulması taraftarı bir insandır. Test ettim onayladım. Ben de öyleyim, ondan iyi anlaştık kanımca. Deli deliyi dakkada ... di mi len?

Valla da sevmem.. normal zekası olan her ınsan,neyı nerede ayırdedecegını bilir.. alınma bana hep dar beyin hareketi gibi gelir nedense.. saatlerdır bana göre bence; hakaret edıyorlar bana yaf.. alındın mı alındın mı dıe,yırttım kendımı anlatmaya, yok hala ısrar edıolar.. delü müdür nedir topu... Seviyorum seni kadın.. O deyımın gerısını onaylamıyorum ama.. :))

Ben gene kaykılıyorum. Aynen dediğin gibi Nurdancım, romatizmalı menapozlular gibiyim. Her tarafım dökülüyor. İyi geceler diliyorum. muccuk...

Haydin iyi geceler.. ben de yatıyorum.. Allaha emanet olun.

ulen 150 tlyi de ben verecem ama bir daha açmayacan çeneni..sös mü olum sös mü?
tazenin durum için bir atasözümüz vardır.deli deliyi görünce diye başlar..
nolurmuş deli deliyii görünce hııı devamı yokmuu :roflol:
ebruska sağol canım.foto ekleme işine girersen izinde yardımcı oluruz.küfürbazız ama yardımseveriz korkma yavrumm
delikafadulden pohahaaaa muhahahaaaa :roflol:
ayyy leylaaa nihalll ne yaa heç beğenmedim
kusura bakma ama en güzeliii NAZZZZ süperr bi isiim

şimdi pahalımı ucuzmu ben annamadımm piyasayı bilmiyomdaa
aminn canım cümlemizeee
sende gel bize takıl doğurana kadarrr şekerr bakarsın biz doğururz sen hala bekliyo olursun :CüvCüv:
puhahahaaa ayça duymasınnn ama güzelmişş
ayçaaaa
yemekte salçaaa ayçada kalçaaaa :teytey:
DIDEEEE odaya bayildim ya nasil o dolaplarin rengiyle yatagi uydurdun pes birebir ayni, super guzell, iyi gunlerde kullansin nevacim
ben görmedim ya odayı sadece arabasını felan gördüm dur bidaa bakayımm
öpücemm senii gellll Şeniz

yusuf yusuf gördüm seniii kuzummm :roflol:
ulen hatun nasıl korkutmuş gözümüzüü görüyonuzmuu üçbuçuk atıyosss :roflol:
nasılda halden anlıyooo ee yaşayan bilir boşuna dememişlerr ne çabalarla öğretiyo canım yaaa şakkıdı
hah tatlim super, bugun yasayan biri olarak su cati muayensini bizim ahaliye bi anlativersn..bizde kol sokmaya kadar giden fanteziler var da...kaydirigubbakcemile3
:roflol: ayy ben senii yerimmm kabız güzelimmm benimmm delikafadulden
sen zaten beni hep dışla :mymeka:
pazarcı bilem anlamış seniii dometesin kilosu 2 tl yse sana 3 tlye kakalıyodur kesin delikafadulden
gel öpüjemmm seni anacımmmm
bi elde 5 parmak var adam yani elini sokmucak ama 4 parmağını sokacak yaneee ha elini sokmuş ha 4 parmağınııı zaten haftaya gideerkn cetvel götürüp parmaklarını ölçücem herifin sizede yazcam ne kadar hasara uğradığımı kaydirigubbakcemile
ebruska arkadan görünen boynuzlar arba boynuzları mı onu da koy
hiçbişeyde kaçmıyo hatundannnn ama illaki düdükleniyo alışverişlerde kaydirigubbakcemile2
hee, onlar araba boynuzları.. du çekip geliyom o zaman kaydirigubbakcemile2
artık öğrendi ya çeker habire kaydirigubbakcemile3
:mymeka:
) - Esra nın göbeği bile olamazsın sen beaaaa....
kimse benim göbeeeeğemmm olamazzz delikafadulden

Yahu dur, sen beni yanlış anladın :) "Hoca hocayı Mekke'de, deli deliyi dakkada bulur". Bundan ibaret söz :)

iltifatlar icin tesekkur ederim, beni sizler bugunlere tasinidizzopuyorumnanaktanesrama laf yok, tombul kusum o benim...
ayyy tombul kuşun seniii yer yerrrr sosisim benimmmm :CüvCüv:
benden kara yok zatii topiktee göbeğemm sana gurban olsunnn ama Yahyam doğduktan sonraaaa :lepi:
esraaaaaa ses ver lan? tavuğu yedin tavuk oldun
yaa varyaaaa
rezil ettiniz beni şerefsizimmmm
şimdi ben yazdıklarınızı okuyorum ekrana bakıp keko keko glüyorum tam o sırada az güleyim kendimi kasayım derken bi anda osuru verdim rüzgarda kaldım üşüttüm herhall bi rezil oldummm sayenizdeee ayy bi utandımmm tvde sibel can şarkı söylüyooo yan, ortam sessiz sakin ve ben zoort diye osurdummm bi utandımmm anlatamamm mami bi kahkaha patlattı örtbas etmek için sonra bende başladım gülmeye kendi reziliiğimeee pehhh
kaynanacım dediki bişi olmazz hamilesin senn normaldirrrde fıkra okuyon kızım orda didii evet anne dedim hemde ne fıkraaa gerçek hayattan fıkralar :roflol:
o senin dedğin hastaneler genelde lüks pahalı hastanelerde felan oluyoo acıbadem memorial tarzııı benmkinde yoktur öle bişi amaa ben doğum fotoğrafçısı tuttum bi aksilik olmazsaaa çekicek eklerim burayaaa
nazancımm
pazartesi sabah 11 de dr konrtrolum var pazarteside pek uygun olmaz bu nedenle ne dersinn ??
banada haber verinn müsait olursammm gelirimmmm mutlakaaaa delikafadulden
baktım ESRAKO. yorumlar bile yaptım.
şimdi çıkıyorum kızlar. prison break izleyeceğiz sevgilimle.
çok burko gördüm senüüüü hihoyyyt

FURUKO kim yauw? BURKO mu yoksa?
:roflol: fruko gazozları vardı ya onlar gibi olmuş dimeee ama aynenn kendisi burkooo sultannn sultan kısmını niye ekledim bilinis bakalımmmm :sm_cool:
godaklıyordur şimdi..peh tavukmuş..allah muhtaç edicek görücem..töbe töbe
bencedeee klava:
geldimdeee yazamadım anca pc başında kıçımdaki deliği tutarak gülmekle meşguldum
esra mercimekinki de çok uygun.araba koltuğuyla 340 dı.de mi mercimekim? ama ben 250 tl verdim tabi
delikafadulden annadık tmm düdüklenmedin arabadan bunu kanıtlama çabasındasın
Neredesın be kadın.. aklımıza kotu kotu seyler geldı.. gıttın kayınvalıdenın yanına.. halıyle endıselendık yaf
yıkılmadım ayaktayımmm zehirlenmedimde laelaelaelaelae:icecream:
ben kısa tayt giyiyorummm ama meme altlarına çözüm bulamadım bi türlü pişiyo heppp

delikafadulden mıçtım altıma resmen yaaaa yuhh size yaaa nasıl bi kişiliksiniz siz kardeşim bakın yeterr gülmekten patlıcam eltiyi çağırırım heeee :roflol:
öperim taze gözlerinden.
herkese iyi geceler.yarın inşallah görüşürüz
inşallah canım sanada iyi geceler
VİZDAN azabı olmasın o? (taktım ya dilime, tamam artık kaydirigubbakcemile3 )
delikafadulden bende gördümde neyse bişi demim dedimmm VİZDAN olayını sırnaşık şey
olabiler :) sahi biz neden böyleyiz acep ? GYPSYYYY?
...
tazemmm biz normaliz anormal olan onlarrr benceeee mesela geçen hafta tatilde jübileyi yaptık ama heçç tatmin olmadım haftaya tamere sorucam bi jübile şansım varmı dieee olmaz derse dicemki sen 4 parmağını sokarken iyi ama :roflol:
bence aklı erene kadar bağırmak serbest bide uykusu ağır olursa değmeyin keyfmize ama konuşmaya başlarsa sakat sonra der miiletin yanında annem gece bağırıyodu felan diue rezalete bak sennn :roflol:
Haydin iyi geceler.. ben de yatıyorum.. Allaha emanet olun.
sende kuzum tatlı rüyalar

dido oda süper olmuş canım yaaa nevamız güle güle büyüsün orda ama bişi dikkatimi çekti perdeler pembemi??yani oda kırmızı ama perde pembemi bidaha incelicem durrr

ebruskaaa sizinde odanız çok güzel tatlım senin oğluşun geliyor dimiii
bizimde odamız yeşil ve mavi üzerine kurulu oldu bende odayı bi toparlarsam park yatağını felan çekicemm ama bi makinalık daha kıyafet aldım nerdeyse görgüsüz gibiii onlarıda yıkayıp ütülemek gerekicekkk pöffff

Nazan, ben de önümüzdeki cumaya kadar çalışıyorum. Buluşma hafta içi gündüze ayarlanırsa ben gene katılamam bacım.. Olmadı bebişlerle buluşuruz, doğum sonrası..
aaaaa olmadı şimdi. o zaman seninle de öteki haftaya buluşuruz. ya da bebeklerle buluşma fikri de iyi ama onun için eylülü beklemek lazım di mi? bana o da uyar.

biliyorum o tatil köyünü. ben gitmedim ama etrafımda giden çok arkadaşım var. biz de inşallah önümüzdeki yaz club voyage ın belekteki tatilköyüne gideceğiz. eşim hd tatilköylerine karşı olduğu için hep oda kahvaltı yapıyorduk tatilleri ya da hd parası verip bütün günü dışarda gezerek harcıyorduk.ama bebek olunca mecburen hd ye gideriz artık.
buarada mohitoyu sinan enfes yapar. taze nane yaprakları ile. ben de çok severim. buzu da blenderdan geçirir kar kıvamında ekler... üffff canım çekti valla...
demek son kahvaltıda şekeri 220ye zıplattın. olsun canım, bi kereden bişey olmuyordur.... yine de sana tebrikler, o kadar dayanabilmen bile müthiş bişey bence. ben patates kızartmasına dayanamazdım mesela....

iyi o zaman ben de doktordan sonra bankaya uğrayayım bari, kısır yapıp götüreyim arkadaşlara....
salı sabah kahvaltı o zaman... İSTANBULLU KIZLAR aranızda salı sabah bostancı tarafına geçebilecek olan varsa katılsın ESRAKO ile bana. GYPSY kesin gelir, di mi GYPSY? valla gel de şu 22 kiloyu bi de gözlerimizle görelim. bana fotolarda benden farklı görünmedin de, merak ettim.... göbeklerimiz sanki aynı büyüklükte gibi. seninkisi nasıl bir sıkılıktır anlayamıyorum

bence en rahatı tayt oluyor. üzerine de popoyu kapatacak bir tunik....benim tarzım budur yani ne zamandan beri.

Yav kızlar, sol bacağımı kalçama bağlayan eklem fena ağrıyor:bbo:Bacağı kaldırmak için resmen kucaklayıp koymam gerekiyor koltuğa:1shok:Normal bir durum mu sizce?
aynısı bende 2 aydır var şeker. defalarca da anlatmıştım. normalmiş. ama çok can sıkıcı di mi? ben alıştım artık. oturuş pozisyonuma dikkat edince hafifliyor.

GYPSY, sen de lüks hastanede doğurmuyorsun ama galiba en yakışıklı doktora doğurtuyorsun. benimki tombiş ve gözlüklü. ayrıca da bilmiyorum acıbadem bebek fotosu çekip ekliyor mu? sorayım bakiim.... medipol ve kadıköy şifa yapıyor onu biliyorum da hepsi yapıyor sanıyordum. adetten değilse belki acıbademde de yoktur. o zaman doğumdan sonra en erken bir hafta içinde görebilirsiniz kızımı. daha önce foto moto eklemekle uğraşamam sanırım. kızarlar bana pc başına geçmek istersem.

sana da haber verdik işte, salı sabah ESRAKOyla kahvaltı yapacağız. sen de geç vapurla filan bostancıya. ya da kadıköye... hangisine rahat geçersen artık. kadıköye geçersen modada kahvaltı yaparız bostancıya geçersen de bostancı sahilinde. ama şimdi senle ben böreğe çöreğe abanırsak ESRAKO ya ayıp olur. tutabilcen mi sen boğazını kuzum? evde bi posta ye de gel bari.

buarad sütyenin penye değil mi? neden göğüs altın pişik oluyor ki? ben penye sütyen giyiyorum eve gelir gelmez bişi olmuyor. ama işe giderken giydiğim sütyeni bütün gün giyeyim desem benim de kaşınıyor alt tarafları. bankada bişey olmuyor zira epey soğuk, terlemiyorum. ama evde mutlaka penye pamuklu sütyen tercih ediyorum. serbest bırakırsan da iyi olmuyor. o zaman da pişik olabilir canım.

saatten de anladığınız üzere beni artık geceleri uyku tutmuyor. her gece 4.30 gibi uyanıyorum ve tekrar uyuyamıyorum. bu vaziyette de işe gidiyorum. öğlen yemekten sonra da uyku bastırıyor.
bu sabah tekrar işe gitmeyi deneyeceğim bakalım alırlarsa içeri.... şansımı deneyip mektubumu iptal ettirmeye çalışacağım. iki gün daha çalışıvereyi ki 4 günüm heba olmasın. bebişimin olsun o 2 gün....

gunaydın kıslarr ben geldim nihayet internetim oldu sukur kavusturana

bu zaman zarfında pek bisey yapmadım, dra gittik salı gunu..

bebisim 2500 gr cıktı yani haftasıyla uyumluymus gecen gittigimde 2 hafta onden gidiodu ya simdi normal cıktı bende aslında once bi bozum yasadım 200 gr almıs die ama sonra haftasıyla uyumlu olmasına sevindim boylelikle normal dogum olma ihtimaline biraz daha yaklastık. cok sukur saglıklı suyu yerinde ama yuzunu gostermedi obur tarafa cevirmis

dun agdacıya gittim o iste halloldu bacak bikini tertemiz bi sonraki agdamız hastane agdası olarak kararlastırıp ayrıldım :) buarada catır catır catlamıs gobegimin alt kısmı hayırlı ugurlu olsun. bahsettigim vichy kremi aldım icinde zaten hamile karnına surus seklini gosterio bakalım nekadar efekt etcek.

yarına temizlikci kızı cagırdım bi dip kose yaptırayım camlar perdeler halılar sonraki temizlikte annem k.valdem olcagı icin problem olmayacak dip temizligi cıksın aradan istiyorum.

yani bunlarla ugratım bebisede kendimede bisi almadım :))

Günaydın kızlaaar ...!!!

olabiler :) sahi biz neden böyleyiz acep ? GYPSYYYY?

EBRUSKA ODANIZA BAYILDIMm. Çok hoş olmuş, güle güle kullanın...
Taze'cim, tişkür ederim canım.. kaç zamandır aklımdaydı, sonunda ben de yaptım :)

Oyyy, nasıl tatlı oluyorlar di mi.. Ben de cts kuzenimin kınasında gördüm 3 aylık bir kız bebiş.. Nasıl tatlıydı.. boğum boğum.. hamur gibi..

Gypsy'm benim "kızışım" geliyor sositososito Bu odanın mağazadaki orcinali yeşil maviydi zaten, biz mavileri lila yaptık..

Hoşgeldin Pervin.. Bebişinin iyi olmasına çok sevindim.. 2.5 kg da iyiymiş, maşallah maşallah.. Ben kızımın kaç kg olduğunu doğru düzgün bilmiyorum. Doktor geçen cts 2 kg civarındadır dedi.. Kafa yukarıda, usgde de yumurta gibi gözüküyor, adamcağız bi düsgün ölçüm alamadı ki..

NAZAAAN, sonraki hafta da buluşursanız ne güzel olur.. ben gelirim o zaman bir aksilik çıkmazsa..

NURDAN, valla anane donu deyince ben o paçalılardan anladım. Ama ben hakkaten düşündüm bir ara böyle birşey mi giysem diye kaydirigubbakcemile3 .. Ama tayt fikri daha makul tabeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…