:roflol: :roflol: güldürdün benı be didemmmm. neyse oda harıka olmus,bayılırım zatii kırmızıya.mışıl mışıl uysun kuzun odasında inş.efet şu odamızın bir kaç kare fotoğrafını ekliyeceğim..herhangi birşeyin fiyatını soran olursa vururum..bu konuda hassasım
[/URL][/IMG]
cok güzel canım güle güle kullanınişte bu da bizim bebek arabamız.
:roflol: süper bencede popolar kıymetlı olmalı delikafadulden ee nede olsa belden asagıda önemlı hazinelerden biriDİDEcim, ben pahalı şeyler almayı sevmem normalde. hatta ablamın 10 yıllık eski bebek arabasına bile tav olmuştum. çok mütevazıyımdır ben. (şimdi böle söyleyince de garip oldu, hani insan mütevazı olduğunu söylerken bile megalomanca davranmış gibi oluyor ama) ama bebek arabasını annemler almak için ısrar ettiler ve ille de ucuza kaçmayın dediler ondan.... yoksa bebişime eskilerden devşirme bir oda yaptık, sizle de paylaştım fotolarını. ben ucuza güzel ve kaliteli şeyler almayı severim. diğer türlü kazıklanmış hissi verdiğinde soğurum eşyamdan. eşim diyor ki "sen bir tek "popon" söz konusu olunca paraya kıyıyorsun" galiba haklı. ben sadece tuvalet kağıdında markacıyımdır. hep aynı markayı diğerlerinden ne kadar pahalı olursa olsun tercih ederim. külotlarım hep çok kaliteli iyi markalardır... bi de evi aldığımızda tadilat zamanı sadece bir tek şeyde en pahalıyı alacağız diye diretmiştim (ki eşim hep lükse kaçardı ben dizginlerdim) o da klozet oldu. baktığımız klozetlerin en iyi markasını aldık. bütün bunları birleştirmiş kafasında ve böle bir sonuca varmış "senin popon çok kıymetli" diyor.
-Merhaba Dıdoo.. nasısınn??
-ıyıyımm 250 tlsı verdım arabaya..
- CADIARZU Neva nası??
- o da ıyı 250 tlık arabasında gezdırıyorum
- kafamçokkarıştı tamam Dıdo.. hade bye..
:roflol: :roflol: :roflol: Allah iyiliğinizi versinnn emiiii,tüüüü size eşşek karılar.nasıl kac dünaksam bu muhabbet-naber evrim şabalağı
-iyidir englandan araba getirdi arkadaşım.piyasa fiyatı bir milyara yakın
-belli beli şebelek sırıtıştan
-ama 300 tlye geliyor englanddan biliyo musun?
-ooooo iyimiş
-aslında yerısını verdim o paranın 150 tl
-vay be uyanıkm diyosun?
-ama neticede kuzey 1 milyarlık arabada geziyi
ben sana düşünecem bişeler..boyun kaç senin?
gunaydın kıslarr ben geldim nihayet internetim oldu sukur kavusturana
bu zaman zarfında pek bisey yapmadım, dra gittik salı gunu..
bebisim 2500 gr cıktı yani haftasıyla uyumluymus gecen gittigimde 2 hafta onden gidiodu ya simdi normal cıktı bende aslında once bi bozum yasadım 200 gr almıs die ama sonra haftasıyla uyumlu olmasına sevindim boylelikle normal dogum olma ihtimaline biraz daha yaklastık. cok sukur saglıklı suyu yerinde ama yuzunu gostermedi obur tarafa cevirmis
Günaydın kızlar.. ben akşamdan bu yana ayaktayım ,dişim agrı yaptı ne yapıcam bilmiyorum.
hiç çürüğüm yok görünürdede bişe yok. Kızım dişlerimi hiç agrıtmadı ama.
oğluşum dişlerimi benden alcak herhalde, iki ay önce bir dişime kanal tedavisi yaptırdım.diş doktoru maşallah bir dişin harincede hiç çürüğün yok dedi nazar deydirdi....
şimdi bir sakıncası olurmuki yaptırsam son aydayız ya.doktorum birşey olmaz demişti..öncekinde ama arayayıp sormalı yine yaptırcam bugun yoksa dayınılcak gibi deyil delikafadulden
siney benimde görünürde birşey yoktu saglıklı bir diş gibiydi ama oluyor işte dedigin gibi bebeklerimize birşey olmasın degilmi ilk kızımda dolgu yaptırdım ama dogumdan sonra tekrara azınca çektirdim ben 30 yada 31 haftada çektirmiştim hatta iki ayrı dişçide ayrı ayrı anestezi olmuştum birşey olmadı ama kadın dogumcunla mutlaka konuş o yönlendiricektir seni bende kafama göre çektirmedim dr kontrolünde oldu herşey
ayy diş agrısı ne illet bişedir bilirim.inşalah hallolur.galıba erkeklerın kemık yapısı daha güçlü oldugu i,çin senın oğluşun dişlerden beslenmıs olabılır
bende kendı kendıme nazaar degdırdım ,maşşalah hiç dişlerimde bişe yok die die,1 haftadır hassaiyet basladı.sekerlı bişe yiyince hafıf sızı var,cok soguk degdıgındede aynı.şimdilik rahatsız edıcı boyutta degıl inş.da olmaz
Kiraz BebeVİRÜS!>>VİRÜS!Bebek ArabalarıVİRÜS!>>VİRÜS!Pusetler
burdan bak güzelim...fiyatı az artmış..biz 340 tl sına almıştık herşey dahil..
salı doktora gidicem büyük ihitmalle ama perşembede olabilir net belli değil eğer doktora gitmezsem gelirim mutlakaGYPSY, sana da haber verdik işte, salı sabah ESRAKOyla kahvaltı yapacağız. sen de geç vapurla filan bostancıya. ya da kadıköye...buarad sütyenin penye değil mi? neden göğüs altın pişik oluyor ki? bırakırsan da iyi olmuyor. o zaman da pişik olabilir canım.
hoşgeldinnnn tatlımgunaydın kıslarr ben geldim nihayet internetim oldu sukur kavusturana
bebisim 2500 gr cıktı yani haftasıyla uyumluymus gecen gittigimde 2 hafta onden gidiodu ya simdi normal cıktı bende aslında once bi bozum yasadım 200 gr almıs die ama sonra haftasıyla uyumlu olmasına sevindim boylelikle normal :))
geçmiş olsun sineyCanım sagol Kadriye'cim evet sende sayi geçen çektirdin.
bende33 haftama girdim morfinin bir zararı olurmiki obeni korkutuyor tek.
ay evet ya kızım benim dişlerime dokunmadı hiç ama oğluş hiç azımda çürüğüm yokken iki dişimi aldı bak.
sag olsunlar varsın gitsin dişler..
bakalım çekmez belki kadriyecim benim dişi görünürde bişey yok dolgu yada kanal yapa blir....
günaydın canımgünaydın şekerler ben geldimm.....
puhahahaaa ayça duymasınnn ama güzelmişş
ayçaaaa
yemekte salçaaa ayçada kalçaaaa :teytey:
Şeniz
:kedi:Neeeeeeeeeeeeeee!!!
canımcım bu mm ler cmler o kadarda önemli değil sağlıklımı sağlıklııı suyu iyimi iyiii haftası ile uyumlumu uyumluuu gelişimi güzelmi güzelllesram keyifsiz yazmadım ama sanki kadın gecen gittigimde yanlıs olcmus gibi geldi cunku mesela sakak olcusu gecenkinle tıpa tıp aynı ama boyu gecenkinden 3mm kısa :))) cektimi cocuk yani , esime bisey demedim dra zıtlasmasın die cunku kendide konustu drla ve ilk defa uyuz olmadıgı biri ama biraz kafam karıstı ya sanırım gecen fazla olctu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?