Yav kızlar, sol bacağımı kalçama bağlayan eklem fena ağrıyor:bbo:Bacağı kaldırmak için resmen kucaklayıp koymam gerekiyor koltuğa:1shok:Normal bir durum mu sizce?
TAZEFASULYE,
online görünüyorsun. iyi misin? seninle hiç denk gelemez olduk. özledim valla.
oyyyyyy çok güldüm yav..hepümüz terbüyesüzüz,hepümüz argocuyuz.bilinçsiz ve şuursuzuz ayrıca...taze hemen nane limon iç hemen..çok iyi geliyor nane limon ben kendi adıma mide üşütmelerinde hep nane limon içerim.sonra hemen yat derim ben.geçmiş olsun.mükemmele yakın bir çözüm değil mi?
taze ne yaptı acaba?iyi oldu mu ki
o çarşı sloganına ben de çok güldüm..manyaklar yav.
evrim alınmamış..çok mutluyum aynen devam..
Yav kızlar, sol bacağımı kalçama bağlayan eklem fena ağrıyor:bbo:Bacağı kaldırmak için resmen kucaklayıp koymam gerekiyor koltuğa:1shok:Normal bir durum mu sizce?
Sırası ile; kaynanamda - denizde - kaynanamdaHey allamm okumamıstımm yaff.. kaydirigubbakcemile3
Neredesın sen yaf... ??
Çok üzgünüm çoookben de zıbariyim artık.furko geldi ya kaçalım tek tek:))
Onur'a dedim ki, "ben artık normal hayatıma dönmek istiyorum". (Bundan kastım; göbeem insin, gene sevişelim haldır huldur, rahatça oturayım - kalkayım - hoplayayım idi). Onur'un cevabı : 'bunun için 20 yıl falan beklemen gerekecek, sıpa üniyi kazanıp başka bir ilde okursa biz de eski yaşantımıza döneriz. Artık eski yaşantını unut' oldu kaydirigubbakcemile3 Çok güldüm.
Gerçi çıkmışsın ama Nazan, umarım cevabımı görürsün. iyiyim canım, ben de özledim iki çift laf etmeyi :)
mükemmele yakın ne dimek, adeta şaheser yaratmışsınız bağyan a.s. Önce dondurma yedim, üstüne de alevli meyve tabağı yaptı bana Onurcuğum, azcık da uzandım, bi de üstüme yarım kollu bişiler giydim. Cıscıbın dolaşıyodum ortalıkta. Daha iyiyim :) Size bi göz atayım didim. Siz de geyiğin dibine vurmuşsunuz. (dibe vurmakla ilgili özlediğim bi yığın şey var:) Gene uzanıcam, artık başka akşam koklaşırız.
nurdan bazen ben de vicdan azabı çekiyorum..ama elimden gelmiyor her iş artık.böyle idare ediversinler bizi bir süre.
Onur'a dedim ki, "ben artık normal hayatıma dönmek istiyorum". (Bundan kastım; göbeem insin, gene sevişelim haldır huldur, rahatça oturayım - kalkayım - hoplayayım idi). Onur'un cevabı : 'bunun için 20 yıl falan beklemen gerekecek, sıpa üniyi kazanıp başka bir ilde okursa biz de eski yaşantımıza döneriz. Artık eski yaşantını unut' oldu kaydirigubbakcemile3 Çok güldüm.
Gerçi çıkmışsın ama Nazan, umarım cevabımı görürsün. iyiyim canım, ben de özledim iki çift laf etmeyi :)
mükemmele yakın ne dimek, adeta şaheser yaratmışsınız bağyan a.s. Önce dondurma yedim, üstüne de alevli meyve tabağı yaptı bana Onurcuğum, azcık da uzandım, bi de üstüme yarım kollu bişiler giydim. Cıscıbın dolaşıyodum ortalıkta. Daha iyiyim :) Size bi göz atayım didim. Siz de geyiğin dibine vurmuşsunuz. (dibe vurmakla ilgili özlediğim bi yığın şey var:) Gene uzanıcam, artık başka akşam koklaşırız.
Geçmiş olsun güzelim ya, hasta mıydın? Ben orayı kaçırmışım. E 60 sayfayı hoplaya zıplaya okursam olacağı bu:dilcikar:
öperim taze gözlerinden.
herkese iyi geceler.yarın inşallah görüşürüz
evrim alınma alınd dedğimize..nurdan soktu benim aklma laınıyosan ona alın:umursamaz:
ha ha ha muha ha ha bu da şerol taş gülüşü
Her ıkı kelımenın arasına sevisme nası konur.. nası kondurulur anlamıyorumm.. pess be kadınn.. tıbba bagıslasana sen kendını sonradan CADIARZU
Burkom normaldir, ben yataktan dogrulunca bi 5 dk her yerim agriyor..ayrica elimin parma eklemleri agriyor...
Fasulyem Onur cok hakli, gecti gitti guzel gunlerrrr...
Yok Dido Yok alinmaz bu efrim cadisi, biliyom ben, alinsa canimiza okurdu, hic cekinmez yanii..vizdan azabi duymaaa...
Efrim seni coooooookkkk seviyoooommm, istesende istemesende:))))))
Burkom normaldir, ben yataktan dogrulunca bi 5 dk her yerim agriyor..ayrica elimin parma eklemleri agriyor...
Fasulyem Onur cok hakli, gecti gitti guzel gunlerrrr...
Yok Dido Yok alinmaz bu efrim cadisi, biliyom ben, alinsa canimiza okurdu, hic cekinmez yanii..vizdan azabi duymaaa...
Efrim seni coooooookkkk seviyoooommm, istesende istemesende:))))))
Ulenn.. bır daha alınma dıyen olursa.. takkelerı degısecegım ha.. demedi demeyin..
Canınıza roman okuyacagımm bu gıdısle.. sev helbet.. sev beni.. tutmasın kımse :)))
Allam ben böyle değildim. Anlattıkların (parmak eklemi ağrısına kadar) bende de var.
Kız hiç geçti güzel günler olur mu :) Bugün annemin üst kat komşusu geldi. Kızla hemen hemen yaşıtız. 13 aylık kızı var. Bİz Onur'la deli olduk evin içinde. Çok tatlıydı sıpa yaaa... :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?