2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

valla iyi sabır be güzelim kedicigi temellimi vericen nassı ayrılacan çok zor bir durum ailenden bakan olmazmı....benimde vardı ayrılmak hele uzun yıllar bakmışsa insan zor oluyo ondan sordum...

lalaece benim de ayaklarım narin sen toptan narinsin.o yüzden hassaım ayaklar konusundakaydirigubbakcemile3

kızlar bisde dr dan geldik 2850gr olmus aslanım sağlığı şükürler olsun iyi tabi annesi almış3 kilo 3haftada 3 kilo nası becerdim anlamıyorum memlekete gitmek bana yaramadı heeeçççççççççç
neyse nst ye bağlandım sancı çıkmamış dr temmuzda doğmasını beklemiyorum dedi gene ağustos ta doğacak büyük ihtimalle dedi duruşu normalmiş normal doğum olabilir mi dedim şimdilikm her sey normal dedi ama çatı muayenesi olmadım 2 hafta sonra gene gitcem bakalım
ben bira geçmişe bakim bakalım

NURDAN hepten mi vereceksin kediciği.başka yolu yok mumafoldumben

valla iyi sabır be güzelim kedicigi temellimi vericen nassı ayrılacan çok zor bir durum ailenden bakan olmazmı....benimde vardı ayrılmak hele uzun yıllar bakmışsa insan zor oluyo ondan sordum...

yok kizlar, kimseyi bulamadik tanidik vericek, kac aydir ariyoruz, son care internete ilan verdik.. cok zor olucak ayrilmak ama bebisin sagligi cok daha onemli, okadar alistirdim kendimi bugun ayrilicam diye, boyle sorumsuz, duzensiz, plansiz programsiz insanlara sinir oluyorum..hayir bide teli acsa kadin agzima geleni soylicem, emaille sinir cikmiyorkikaydirigubbakcemile

maşallah evroş.Allah nazarlardan saklasın.zamanında gelsin aslanın

evros maşallah tosununa. sancın da yokmuş ne güsel . normal doğum düşünüosun galiba. hayırlısı olsun canum.

nurdan nece ağzına geleni söyleyeceksin.anadilin dışında zor olmuyor mu tatlım ya?

maşallah kuzuna ne güzel beraberce almışınız çatı muaynesini 2 hafta sonraki muaynede yapabilir

Bu da benim yaptığım şeker denemesi
Vallahi bravoalkisalkisalkisBoynuz kulağı geçiyor gitgidesositososito
Bizzat deneyini yaptım arkadaşlar. Pis olduğunu düşünebileceğimiz ve düşünemeyeceğimiz bilimum yerlerden örnek aldım, mikroorganizma incelemesi yaptım.
Sonuçlar "İĞĞĞĞRENÇ"ten "EH BUNA DA ŞÜKÜR"e doğru şöyle:
Kaldırım>Para>Otobüs demiri>Tuvalet tabanı>Umumi klozet:bbo:​
Yav güzelim demedim mi sana Nesfiti çok severdim ama artık yemiyorum diyeklava:Sen git marketten, aktardan, kuruyemişçiden yulaf ezmesi, fındık fıstık, kuru meyve al; evde kendin karıştır ye bacım yaaa. Yazık bedenineÇok üzgünüm çoook
Oyyyyy:1shok:Amanın:1shok:MAŞALLAH aceleci kuzucuğaAllah uzuuuun, sağlıklı ömür versin. E bunu listeye yazmak gerek. Ama detayları alayım ben. Tam olarak haftası, adı, kilosu/boyu, doğum şekli???
Aaaah ah:1no2:Yıllaaaardır konuşuyoruz bunları canım da, kendimiz söyleyip kendimiz dinliyoruz maalesef. Bu ülkede hala "Biri gelse de bizi kurtarsa" diye bekleyen milyonlarca insan var. Böylelerinden adam olur mu...
Bahçesine baz istasyonu kurulsun bakalım ne tepki veriyor ya..şakklava:Çok üzgünüm çoook
Evet öyle baskılar çok oluyor güçlü kesimler tarafından. Yüksek lisansımda kullandığım kimyasalla ilgili Amerika'da çalışma yapmak yasak mesela. Çünkü savunma sanayiinde baştacı bir madde kendisi. O nedenle hocam yurtdışında konuyla ilgili bir seminer verdiğinde resmen atlamışlar kadının üzerine şöyle mi böyle mi diye:1no2:
iste benim ece min son hali babasına verdim resmi taratması için sirkette az evel mail atmıs
Oy maşallah, helva olmuş bu beeehihoyyyt
burkoooo o tarih değişecek inşallahhh hayırlısı ileeee
Hele bir değişsin de, büyük konuşmayalım dahayerimseniben
TAZE VE ESRA GADINLAR BU FOTO SİZE GELİYOR.
MADEM TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜN DİYORUM VE EKLİYORUM.
bir ara inik halini de eklerim.şiş miş diye dalga geçeni vururum.bu konuda hassasım.

Bu senin ayağının şiş hali mi:1shok::1shok:Yavyum sen bayağı bir çıtırsın anlaşılan:jeyyar:

nurdan nece ağzına geleni söyleyeceksin.anadilin dışında zor olmuyor mu tatlım ya?

yok tatlim fransizcam iyi hele sinirlenince daha bi iyi oluyor, allah ne vardiyse soyluyom o zamankaydirigubbakcemile3adrenalinden midir nedir bi sozcuk dagarcigi geliyor banakaydirigubbakcemile3kadin anlasa ingilizce daha guzel soverim tabi..

ohaaa klozet daha temiz yani..nasıl hayatta kalıyoruz biz şaşırtıc.mikropta lazım ama.

burko valla şiş ayakım.daha da şiş oldu bir ara.çıtırlık bölgesel diyelim

masallah tatlim bebegine..

yok tatlim fransizcam iyi hele sinirlenince daha bi iyi oluyor, allah ne vardiyse soyluyom o zamankaydirigubbakcemile3adrenalinden midir nedir bi sozcuk dagarcigi geliyor banakaydirigubbakcemile3kadin anlasa ingilizce daha guzel soverim tabi..

ben senin fransızcanı yerim ya..çok zor dil.bravı san.küfürü bile şiir gibi gerçi..flamancan nasıl?

ben senin fransızcanı yerim ya..çok zor dil.bravı san.küfürü bile şiir gibi gerçi..flamancan nasıl?

hayatimda flamanca kadar igrenc bir dil daha bilmem, anliyorum ama cok konusamiyorum ki biraz almancam oldugu halde, nasil bir dildir bu flamanca anlayabilmis degilim... kursa gittim 4 ay ama devam etmedim, ruhum daraldi.. ama fransizcayi cok kolay ve zevkle ogrendim..

gazı dayarlar kısmına bayıldımmmm..
tabi ayakları normalde taraklı olan bir insan olaraktan senin şu halin bana normal geldi.bu boya 37 giyiorum. şimdi ise sormayın annem 40.onlar olmuor. terliklerle geziorum
sen de benim gibisin demek ki. benim de kemiklerim çok incedir, zayıf bir tipimdir normalde ama ayaklarım palet gibidir. kısa ama taraklı.
fakat taraklar öle bi tuhaftır ki incecik ayakkabılara da sığar. bol giyesem yanlara doğru iyice yayılırlar ama sıkıştırılabilirlik katsayısı yüksektir. parmaklarım da ayrıca merdiven gibi dizilidir. belki fotoda dikkat etmişsinizdir, sizlerinki gibi değil, pek bi oricinaldir.

TAZE VE ESRA GADINLAR BU FOTO SİZE GELİYOR.
MADEM TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜN DİYORUM VE EKLİYORUM.
bir ara inik halini de eklerim.şiş miş diye dalga geçeni vururum.bu konuda hassasım.
DİDEcim senin ayak benimkinin yanında solda sıfır.

benim kürtçeyi çat pat anlamam gibi.kürtçe de fransızcayla aynı dil grubundan.güzel bir dil.
ama bir türkçeleri var evlere şenlik.mesala bir öğrenci bir gün bana öğretmeni ahmet benim suçuma koyuyor dedi..dumur oldum ne demek bu diye.iftira atıyor demekmiş.
bir de öğretmenim benden durmuyor var sık sık duyarız.beni rahatsız ediyor demek..çok hoş şeyler var

maşallah EVROŞ. bebeğin çok güzel büyümüş. sen de benim gibi hızlı gidiyorsun kilo alımında demek ki. ama benimki bebeğime yaramıyore o ayrı...

çok üzüldüm NORRAA. vermek zorunda mıymışsınız? kesinlikle zararlı mıymış bebek için? geçici olarak verseniz bir akrabaya filan 6 aylığına....

bankaların işe alım şartları değişebiliyor ama bizim bankada biyoloji mezunu var. memur olarak alıyorlardı eskiden. şimdi değişen bişey var mı bilmiyorum ama zaten şu aralar memur alımı olmuyor. malum riz tedbirleri. kadroyu yavaş yavaş daraltmak istiyorlar galiba. teknoloji ile işi yürütmeye çalışacaklar. ya da operasyon destek elemanı alımına ağırlık veriyorlar. az maaşla (ki gerçekten çok düşük) yükselme şansı olmayan personel almaya başladılar. o iş için çok başvuran oluyormuş. ama ben tavsiye etmem. neden öğretmenlik yapmıyor? ben en güzeli öğretmenlik.

iste benim ece min son hali babasına verdim resmi taratması için sirkette az evel mail atmıs

ayyyy allahım, senin şu ECE ne alnı açık babakmiş. benimki artık yüzünü gizliyor, doktor amcası bir türlü güzel bir poz yakalayamıyor. ECE ye maşşallah. nasıl tombiş bir surat o öle....

pardon da ESRAKO hanım, ben rüyamda mı gördüm mantıyı? biz mantı da yemedik mi? BERKEnin önünden patates tavayı alıp önümüze koyan kimdi? kimi kandırıyorsun sen 20 tane yedim diye? sırf köftenin yanında 20 tane vardı zaten....
şaka bir yana dikkatli yiyor arkadaşlar ESRAKO, taktir ettim kendisini.

bana doktorum 32.haftada bırakmam gerektiğini söylemişti. ayrıca nette de rastlamıştım. sen de bi aratsan googleda. belki senin durumun için elzemdir ama benim okuduğum kadarıyla 32. haftadan sonra kullanılmaması gerekiyormuş. sen emin misin doktorlarının bu durumu bildiğinden?

BAŞAKçım sizin de gözünüz aydın canım. bence burçinin boyunu yanlış hatırlıyorsundur. 2.500 gr olup da 34cm olamaz. 44 cm demiştir doktor.

nazan teşekkür ederim iletirim kendisine.biyoloji öğretmenlerinin atanması çok zor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…