kizlar buarada karar verdim benim manyak insanlari cekebilme gibi bir ozelligim var, kisaca durumu soyle ozetliyim..
bizim kedisi vermek icin internete ilan verdik, bir suru kisi cevap verdi, almak istiyor, bende birkac eleme yapimdedim sorular sorarak en iyi bakabilecek kisiyi belirlemek icin, neyse bi kadinda karar kildim..kadinda nasil ama israrala mailler atiyor, iyi dedim bu olsun...sabah aradi geliyorum diye, adresi aldi, saat 4 te gelicekti, kackere mesaj attim, mesaja cvp vermiyor, ariyorum ya teli acmiyor, ya mesgule aliyor.. sonrada msj atti bana adresi bulamadim, aradim yine acmadi, msj attim yine, onada cevap yok..kediside biguzel herseyini hazirlamistim..manyakmidir nedir, insan vazgectim der haber veriri istemiyorsa, trip niye yapiyro, neyse bi guel mail dosedim, bakalim anliycakmi?? allhim nedir benim bu catlak cekme potansiyelim??? simdi hadee baska birini bul isin yoksa...
:bbo:
o zaman aklına gelen kişiyi seçmicen manyakları seçiosan. seçtiğin kişi dışındakilere yönel hihoyyyt
NURDAN hepten mi vereceksin kediciği.başka yolu yok mumafoldumben
valla iyi sabır be güzelim kedicigi temellimi vericen nassı ayrılacan çok zor bir durum ailenden bakan olmazmı....benimde vardı ayrılmak hele uzun yıllar bakmışsa insan zor oluyo ondan sordum...
kızlar bisde dr dan geldik 2850gr olmus aslanımsağlığı şükürler olsun iyi tabi annesi almış3 kilo 3haftada 3 kilo nası becerdim anlamıyorum memlekete gitmek bana yaramadı heeeçççççççççç
neyse nst ye bağlandım sancı çıkmamış dr temmuzda doğmasını beklemiyorum dedi gene ağustos ta doğacak büyük ihtimalle dedi duruşu normalmiş normal doğum olabilir mi dedim şimdilikm her sey normal dedi ama çatı muayenesi olmadım 2 hafta sonra gene gitcem bakalım
ben bira geçmişe bakim bakalım
kızlar bisde dr dan geldik 2850gr olmus aslanımsağlığı şükürler olsun iyi tabi annesi almış3 kilo 3haftada 3 kilo nası becerdim anlamıyorum memlekete gitmek bana yaramadı heeeçççççççççç
neyse nst ye bağlandım sancı çıkmamış dr temmuzda doğmasını beklemiyorum dedi gene ağustos ta doğacak büyük ihtimalle dedi duruşu normalmiş normal doğum olabilir mi dedim şimdilikm her sey normal dedi ama çatı muayenesi olmadım 2 hafta sonra gene gitcem bakalım
Vallahi bravoalkisalkisalkisBoynuz kulağı geçiyor gitgidesositosositoBu da benim yaptığım şeker denemesi
Bizzat deneyini yaptım arkadaşlar. Pis olduğunu düşünebileceğimiz ve düşünemeyeceğimiz bilimum yerlerden örnek aldım, mikroorganizma incelemesi yaptım.Manyak oldugumuz kesın.. ınsan gorduklerıne tahammul edemedıkten sonra manyaklasıyor.. size bısı anlatayım, gerısıne sız karar verın,ne kadar manyaklık bu hareket;
Şu alısverıs arabaları var ya.. o arabaların tutulan yerlerı var, demırden; oradan alınan kir analızının lağım borularından bilmem kac bın kat daha fazla oldugunu bılıyor muydunuz?? uzerınde ne hastalık parazıtlerı, erkek menisi,bulasıcı hastalık mıkropları.. ya daha aklıma gelmıyor..
Gidin klozetın ustunde yemek yıyın, o demırlerı tutmaktan daha hıjyen denecek kadar pislik barındırıyor.. kaldı ki.. hapsuurp burnunu sılen ellerın tuttugu.. daha neler nelerın oldugu toplu tasıma aracı tutacakları.. bilginize hanım anneler..
Yav güzelim demedim mi sana Nesfiti çok severdim ama artık yemiyorum diyeBenim artık canım bısı ıstemıyor yaa.. sabah resmen kavga ettım kendımle.. Nesfıtım bıtmıs.. Ozy de almayı unutmus.. bır daha da cıksın ıstemedım dısarı.. ama Nesfıtte olmasa benım ole kahvaltı yapacagım yok acıkcası..
Oyyyyy:1shok:Amanın:1shok:MAŞALLAH aceleci kuzucuğakızlar belki hatırlayan vardır... ilk bebeğimden sonra erken hamile kalmıştım... 10 aylık bebeğim vardı... ben de ağustos annesi olacaktım... fakat 31, haftada bebeğim sabırsız çıktı ve dünyaya geldi...
şimdi hala hastanedeyiz... var mı acaba başka doğum yapan aranızda... 1 haftalık olduk yakında taburcu olacağız inşallah...
Aaaah ah:1no2:Yıllaaaardır konuşuyoruz bunları canım da, kendimiz söyleyip kendimiz dinliyoruz maalesef. Bu ülkede hala "Biri gelse de bizi kurtarsa" diye bekleyen milyonlarca insan var. Böylelerinden adam olur mu...
Küçük Amerika olma yolunda hızla ilerliyoruz. Avrupa Bİrliği'ne falan girmeyelim biz. Almasınlar bizi. BİR İKTİDAR kendi insanının sağlığı ile bu kadar oynar mı? Kendi vatandaşını, vatandaşının sağlığını hiç mi düşünmez? Öyle ise neden vardır? Kendi ceplerini, ahbaplarının ceplerini doldurmak için mi? Arkadaşının bursu ile oğlunu okutup, gemicikler aldırmak için mi? Bebek ölümleriyle ilgili en ufak bir açıklama yapmayıp, sorumluların yargılanmasına bile izin vermemesi için mi? Şehitleri kelle sayıp askerlik yan gelip yatma yeri değildir, demek için mi? Pek de alakamız olmadığı halde krizin faturasını üzerimize çıkarmak için mi?
Bİz her şeyi hak ediyoruz. Hiç bir şeye ses çıkarmaya hakkımız yok. Her ülke layık olduğu biçimde yönetilirmiş. Bize müstehak ki, hala bu adamları alkışlayıp tepemize oturtuyoruz.
Çok sinirleniyorum. Ülkem insanını da sevmiyorum, bu kadar mal olduğu için !!!
Bahçesine baz istasyonu kurulsun bakalım ne tepki veriyor ya..şakYazdıklarına ek olarak; dün akşam haberlerde görmüşsünüzdür belki. Ankara'da bir Onkoloji Hastanesinin karşısına GSM baz istasyonu kurmuşlar. Bakan da çıkmış, baz istasyonlarının insan sağlığına zararlı olduğuna dair kanıtlanmış birşey yoktur diye.. Peki, yok da.. ya varsa?? bunun için bilmem kaç sene insanların telef olmasını mı bekleyeceğiz?
Evet öyle baskılar çok oluyor güçlü kesimler tarafından. Yüksek lisansımda kullandığım kimyasalla ilgili Amerika'da çalışma yapmak yasak mesela. Çünkü savunma sanayiinde baştacı bir madde kendisi. O nedenle hocam yurtdışında konuyla ilgili bir seminer verdiğinde resmen atlamışlar kadının üzerine şöyle mi böyle mi diye:1no2:yine yaptığım araştırmalara göre ( çok ukelayıom biliyorum) bu konu hakkında araştırma yapılması engelleniyormuş..bir televizyon programın da da konuşuldu bu..baz istasyonları da keza öyle..mesala burada bir belediye başkan adayı kendi otelinin üstüne resimlerini yapıştırmış kocaman arkasına da baz istasyonu saklamıştı adi..izmirde de olmuştu böyle bir şey.
Oy maşallah, helva olmuş bu beeehihoyyytiste benim ece min son hali babasına verdim resmi taratması için sirkette az evel mail atmıs
Hele bir değişsin de, büyük konuşmayalım dahayerimsenibenburkoooo o tarih değişecek inşallahhh hayırlısı ileeee
TAZE VE ESRA GADINLAR BU FOTO SİZE GELİYOR.
MADEM TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜN DİYORUM VE EKLİYORUM.
bir ara inik halini de eklerim.şiş miş diye dalga geçeni vururum.bu konuda hassasım.
nurdan nece ağzına geleni söyleyeceksin.anadilin dışında zor olmuyor mu tatlım ya?
Vallahi bravoalkisalkisalkisBoynuz kulağı geçiyor gitgidesositososito
Bizzat deneyini yaptım arkadaşlar. Pis olduğunu düşünebileceğimiz ve düşünemeyeceğimiz bilimum yerlerden örnek aldım, mikroorganizma incelemesi yaptım.Sonuçlar "İĞĞĞĞRENÇ"ten "EH BUNA DA ŞÜKÜR"e doğru şöyle:Yav güzelim demedim mi sana Nesfiti çok severdim ama artık yemiyorum diye
Kaldırım>Para>Otobüs demiri>Tuvalet tabanı>Umumi klozet:bbo:klava:Sen git marketten, aktardan, kuruyemişçiden yulaf ezmesi, fındık fıstık, kuru meyve al; evde kendin karıştır ye bacım yaaa. Yazık bedenineÇok üzgünüm çoook
Oyyyyy:1shok:Amanın:1shok:MAŞALLAH aceleci kuzucuğaAllah uzuuuun, sağlıklı ömür versin. E bunu listeye yazmak gerek. Ama detayları alayım ben. Tam olarak haftası, adı, kilosu/boyu, doğum şekli???
Aaaah ah:1no2:Yıllaaaardır konuşuyoruz bunları canım da, kendimiz söyleyip kendimiz dinliyoruz maalesef. Bu ülkede hala "Biri gelse de bizi kurtarsa" diye bekleyen milyonlarca insan var. Böylelerinden adam olur mu...
Bahçesine baz istasyonu kurulsun bakalım ne tepki veriyor ya..şakklava:Çok üzgünüm çoook
Evet öyle baskılar çok oluyor güçlü kesimler tarafından. Yüksek lisansımda kullandığım kimyasalla ilgili Amerika'da çalışma yapmak yasak mesela. Çünkü savunma sanayiinde baştacı bir madde kendisi. O nedenle hocam yurtdışında konuyla ilgili bir seminer verdiğinde resmen atlamışlar kadının üzerine şöyle mi böyle mi diye:1no2:
Oy maşallah, helva olmuş bu beeehihoyyyt
Hele bir değişsin de, büyük konuşmayalım dahayerimseniben
Bu senin ayağının şiş hali mi:1shok::1shok:Yavyum sen bayağı bir çıtırsın anlaşılan:jeyyar:
yok tatlim fransizcam iyi hele sinirlenince daha bi iyi oluyor, allah ne vardiyse soyluyom o zamankaydirigubbakcemile3adrenalinden midir nedir bi sozcuk dagarcigi geliyor banakaydirigubbakcemile3kadin anlasa ingilizce daha guzel soverim tabi..
ben senin fransızcanı yerim ya..çok zor dil.bravı san.küfürü bile şiir gibi gerçi..flamancan nasıl?
sen de benim gibisin demek ki. benim de kemiklerim çok incedir, zayıf bir tipimdir normalde ama ayaklarım palet gibidir. kısa ama taraklı.gazı dayarlar kısmına bayıldımmmm..
tabi ayakları normalde taraklı olan bir insan olaraktan senin şu halin bana normal geldi.bu boya 37 giyiorum. şimdi ise sormayın annem 40.onlar olmuor. terliklerle geziorum
DİDEcim senin ayak benimkinin yanında solda sıfır.TAZE VE ESRA GADINLAR BU FOTO SİZE GELİYOR.
MADEM TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜN DİYORUM VE EKLİYORUM.
bir ara inik halini de eklerim.şiş miş diye dalga geçeni vururum.bu konuda hassasım.
hayatimda flamanca kadar igrenc bir dil daha bilmem, anliyorum ama cok konusamiyorum ki biraz almancam oldugu halde, nasil bir dildir bu flamanca anlayabilmis degilim... kursa gittim 4 ay ama devam etmedim, ruhum daraldi.. ama fransizcayi cok kolay ve zevkle ogrendim..
maşallah EVROŞ. bebeğin çok güzel büyümüş. sen de benim gibi hızlı gidiyorsun kilo alımında demek ki. ama benimki bebeğime yaramıyore o ayrı...kızlar bisde dr dan geldik 2850gr olmus aslanımsağlığı şükürler olsun iyi tabi annesi almış3 kilo 3haftada 3 kilo nası becerdim anlamıyorum memlekete gitmek bana yaramadı heeeçççççççççç
çok üzüldüm NORRAA. vermek zorunda mıymışsınız? kesinlikle zararlı mıymış bebek için? geçici olarak verseniz bir akrabaya filan 6 aylığına....yok kizlar, kimseyi bulamadik tanidik vericek, kac aydir ariyoruz, son care internete ilan verdik.. cok zor olucak ayrilmak ama bebisin sagligi cok daha onemli, okadar alistirdim kendimi bugun ayrilicam diye, boyle sorumsuz, duzensiz, plansiz programsiz insanlara sinir oluyorum..hayir bide teli acsa kadin agzima geleni soylicem, emaille sinir cikmiyorkikaydirigubbakcemile
bankaların işe alım şartları değişebiliyor ama bizim bankada biyoloji mezunu var. memur olarak alıyorlardı eskiden. şimdi değişen bişey var mı bilmiyorum ama zaten şu aralar memur alımı olmuyor. malum riz tedbirleri. kadroyu yavaş yavaş daraltmak istiyorlar galiba. teknoloji ile işi yürütmeye çalışacaklar. ya da operasyon destek elemanı alımına ağırlık veriyorlar. az maaşla (ki gerçekten çok düşük) yükselme şansı olmayan personel almaya başladılar. o iş için çok başvuran oluyormuş. ama ben tavsiye etmem. neden öğretmenlik yapmıyor? ben en güzeli öğretmenlik.aslında burada anlatsan fena olmaz.bir akrabamız var biyoloji öğretmenliğini bitirdi bankacı olmak istiyor..ne yapması gerekiyor bilmiyor..galiba bankalar eğitim fakültesi mezunlarını da alıyormuş.bir bilgin var mı?
ayyyy allahım, senin şu ECE ne alnı açık babakmiş. benimki artık yüzünü gizliyor, doktor amcası bir türlü güzel bir poz yakalayamıyor. ECE ye maşşallah. nasıl tombiş bir surat o öle....
pardon da ESRAKO hanım, ben rüyamda mı gördüm mantıyı? biz mantı da yemedik mi? BERKEnin önünden patates tavayı alıp önümüze koyan kimdi? kimi kandırıyorsun sen 20 tane yedim diye? sırf köftenin yanında 20 tane vardı zaten....valla lalcim guya diyetteyim oyle aman aman yemiyorum yaptıgım bir iki kacamak mesela dun nazanla patates kızartması yedim toplasam 20 adet falan yemisimdir heralde ekstra yedigim bu yani o halde bile son bir ayımda 5 kilo almısım tabi tatilde biraz kactı onun etkisi var ama bebek iri genetik bu valla bence en buyuk etken genetik
birde içilen vitaminlerin vardır mutlaka etkisi balık hapı elevit vs ben aylardı içiyorum
bana doktorum 32.haftada bırakmam gerektiğini söylemişti. ayrıca nette de rastlamıştım. sen de bi aratsan googleda. belki senin durumun için elzemdir ama benim okuduğum kadarıyla 32. haftadan sonra kullanılmaması gerekiyormuş. sen emin misin doktorlarının bu durumu bildiğinden?adaşımmm tmm ben gelirim metrobüs göztepeye varmı?sen bliyomusun ben bulurum artık bi şekilde telefonlaşırız buluşacağımız zaman
nazannn ben corasiprin kullanıyorum bu gittiğim iki doktorda biliyor ama bana bırak felan demedi??
BAŞAKçım sizin de gözünüz aydın canım. bence burçinin boyunu yanlış hatırlıyorsundur. 2.500 gr olup da 34cm olamaz. 44 cm demiştir doktor.selam kızlar öglende dr kontrolüm vardı tansiyon için malesef yine yüksek ilaç kullandıgım halde günde 4 taneye çıkarttı bu sefer 34+5 günlük burçin tam 2500 olmuş 15 günde 400 gr almış boyu 32 veya 34 cm olabilir dedi sanki bana kısa gibi geldi daha önce hep uzun olacak kızın diyordu başka dr lar neyse buna fazla takılmadım zaten sezeryan tarihimiz belli oldu şükür 1 ağustosta alırız dedi gelişmeleri takip edecekmiş 15 güne düştü konrtollerim baktık tansiyonu kontrole alamıyoruz daha erkende alabiliriz dedi ama zaten ayın 1 erken oluyor
oh ilk bebegimiz dünyaya gelmiş hadi hayırlısı arkası çorap sökügü gibi gelir belki temmuz annelerin dün baktıgımda 30 tane olmuştu dogum yapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?