kuaföre gittim yolunmaya kapalıydı çok şaşırdım o kadar yol gittim boşu boşuna, salı günleri tatil yapıyorlarmış
iş başa düştü deyip kendim yapmaya çalıştım hiç yoktan iyidir
yarın sabah doktora gidiyorum belki çatı muanesi yapar temiz olmak istedim
yeni doktora gidiyorum eşimin amcasının oğlunun arkadaşı bu doktor , dün akşam beni arayıp söyledi doğumada indirim yapacak size dedi, hadi hayırlısı umarım iyi anlaşırız en azından tanıdık ilgilenir
Sait Halil adı web sayfası var belki görmüşsünüzdür, neden bilmiyorum ama heyecanlıyım : ))
Bu arada bişey sormak istiyorum - haftaya NST ye bağlanacam da - kaç dakka tutuyolar ve sırt üstü mü yatırıyolar? Bu çok önemli - ben 5 dakka yatamıyorum artık sırt üstü - geçen hafta doktor muayenemde bile okadar belim acıdı ki en sonunda doktora dedim kaklkmam lazım biraz diye dayanmamadım daha fazla
Şimdi nst ye bağlanınca nasıl yatıyosun?
yahu kızlar barbunya ve mercimek çorbası var yanında ne yapmalıyım..ayhh beynim durdu...
siz bana cvp verirken bende azcık geçmişe uzanayım......
Kendın nası alacaksın?? kafamçokkarıştı
ay çok heyecanlı dualarımız onunla :Saruboceq:ilk bebeğimizde geliyor inşallah:lepi:Kacakkedi (Sebnemım) persembe gunu tetkıkler ıcın yatacak.. cuma gunu doguma alınacak arkadaslar..
benim bağlandığım yerde yazmuıştım tv koltuğu gibi koltuklar oh çok rahat nerdeyse uyuyacak duruma geliyorsun ve 20 dk ama ilk nst em feciydi sırt üstü yatırdılar oda 20dk dı ama yan yatmayı taleb et canımve gerçekten belin ağrıyor kalkmak çok zor oluyor yoksaBu arada bişey sormak istiyorum - haftaya NST ye bağlanacam da - kaç dakka tutuyolar ve sırt üstü mü yatırıyolar? Bu çok önemli - ben 5 dakka yatamıyorum artık sırt üstü - geçen hafta doktor muayenemde bile okadar belim acıdı ki en sonunda doktora dedim kaklkmam lazım biraz diye dayanmamadım daha fazla
Şimdi nst ye bağlanınca nasıl yatıyosun?
uygundur bizde 38+6da olcez inşallah :lepi:kaydirigubbakcemile3ben de tam 39. haftaya başladığımda olucam uygundur de mi?
hay maşallahkalsınlar gurbuzlessinler tosun olsunlar :))
dun yazmıstım arkadasın doguma 20 gun varken 3 kg idi dun sezercik oldu 4100. bakalım bizim akıbetimiz ne olacak.
alkisalkisalkisevet kalsınlar kalabildikleri kadar bencede
bende sezeryan olacağım varsa bile 40 haftalıkken isterim kesinlikle kaldıkiii
durum onu gösteriyoo zatiii
haftaya 39 haftamda olucam o zaman kontrole gidicem zatiii -tatlicadiarzu-
Bizim doktor amcamızda ole soyledı.. ondan normal dogum tarıhınden 4 gun once ye gun verdı.. ne kadar kalırsa kar kardır dedı.. ınsallahh kalırlar..
yaptım bile : ) ayna ve eldiven yardımıyla zor oldu ama oldu
elimde kamerayla oturuyom balıgım baslasında cekeyim die. artık yeni amacım bu dogana kadar oynama videolarını cekmek bebisimin :))
evrim eniştemizi buralara yolcu etmişssin allah kavuştursun ANKARA'da ÇOK SERİN
canım yanlız kalmıyorsun değilmi
bakın yine aynı sey oldu herkes birbirinden bagımsız barbunya yapmıs:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?