hımm siz bilmezmisinizz gerçi bizim oralarda yapılır antep usulu diye bilirim hattagypsym esram ya kabak musakka nasıl yaa
haydaa yağmıymışşş ben su sanıyodum hepYıgılıp kalmasın da.. :)) Bu arada yenı ogrendıgım bısıyı paylasayım; devenın hörgücündeki su degıl yag ımıs.. kafamçokkarıştı
))
MONTSUZ ÜŞÜRDÜ İYİ AKIL ETMİŞSİN EVRİŞİM baya baya serin hava var
benimde annem yanımda beyim( EŞİMİN ADI BEYCAN BEYİM DERİM ASLINDA BURDA Bİ KOÇİŞTİR GİTİ ONADA AMBARGO KONDU SANIRIM )gece görevinde
benimde annem yanımda beyim( EŞİMİN ADI BEYCAN BEYİM DERİM ASLINDA BURDA Bİ KOÇİŞTİR GİTİ ONADA AMBARGO KONDU SANIRIM )gece görevinde
aaa aşk olsun yavvvrııım ben onuda muhabbetetdavet edelim manasında dedim yawwwwwwwolanla ıdare edıver accukk sende :))
birasdan amuda kalkıcam uyarmı gülistanım heeeeuleyyn ben karpuzu kestim geldim nerdeyse bitircem sizd ehala tıkkk yokk
İşi falan olmasa gelır herhal annem.. saat kac oldu.. onun yatma zamanı da gelmıstır.. olanla ıdare edıver accukk sende :))
Deryam.. canım,ciğerim.. aklımıza takıldı bısıler, arastırayım dedım,e buldum okudum, muhakkak sızın de bılmenızı ısterım ya bole durumlarda.. ne demek guzel annem benım,olanı sıze de sundum,baska bısı yapmadım..
Az kaldı.. senı gordukce, kendım yaklasmıs kadar heyecanlanıyorum.. Allaha emanet olun evladınla.. dualarım senınle canım benım.
ay evet taze ambargo koydu korkudan söyleyemiyosss
örtmene saygııı yasakkelime
birasdan amuda kalkıcam uyarmı gülistanım heeee
:mymeka:
Ben yaptım onu aksam yemek yerıne.. yedım de.. koçişimle de google talk tan konusuyorum.. oğluşum da tepip duruyor... hmm baska ne vardı.. heh, kızışım korumcem de karsımda oturuyor... kaydirigubbakcemile3
Baslarda benım bu asırı tedbırlılıgımden gına gelmıstı adama.. ama sımdı gıkını cıkarmadan kabul edıyor.. basına habıre aksı seyler gelınce.. hasta olması yasak.. ben elımden geldıgınce gozum gıbı bakıyorum.. o da bana yardımcı olmak zorunda.. :)))
Annecıgının ellerınden operımm.. ne mutlu sana..
yapamazsın ki mumkun deel.. hehe çekim kuvveti göbeklerimizde malum..kaydirigubbakcemile3:roflol:delikafaduldennaniknanik
aaa aşk olsun yavvvrııım ben onuda muhabbetetdavet edelim manasında dedim yawwwwwww
birasdan amuda kalkıcam uyarmı gülistanım heeee
:mymeka:
teşekkür edrim canım benim bulduğun güzel bilgileri paylaşman çok ince bir davranış
bu cumadan itibaren bebek haberlerimiz başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
SENDE ALLAH 'a emanet ol zaten doğuma giderken biliyorumki arkamda kocaman bir hamile ordusu benim ve bebeğim için dua ediyor olacak onun içinde rahatım
İYİKİ VARSINIZ opuyorumnanaktanŞeniz
tvde kolbastı var yinee
illa bi kanal veriyo şu zımbırıtıyı uyus oluyorum artık
benide öpsünnnn benideeeanneciğimden taze anneciğimize sevgileropuyorumnanaktan canım oda seni öpüyor Şeniz
aaa google talk ne kız.. anam ben hepden gerü kalmışım yavvvvvvvmafoldumben:kedi:Ben yaptım onu aksam yemek yerıne.. yedım de.. koçişimle de google talk tan konusuyorum.. oğluşum da tepip duruyor... hmm baska ne vardı.. heh, kızışım korumcem de karsımda oturuyor... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?