canım oluşturduğun tickere kullanıcı panelinde profil düzenle var orda kilo doğum takip yazan bir ter var oraya yapıştırıyosun
Anne kuşlar, sizlerle açtığım bir başlığı paylaşmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/257790-onemli-bilgiler-agustos-anneleri.html
Orada da okuyacaksınız ama ben tanıtım ve giriş cümlelerimi buraya da eklemek istiyorum. Ve tabi kıymetli fikirlerinizi de bekliyorum. Elimizden geldiğince salt bilgi bazında o topiğe de katkıda bulunalım derim. Sohbet buradan her zamanki gibi devam ederken, anlık veya acil bilgi ihtiyaçlarımızda diğer topiğe başvurabiliriz. Uzun zamandır aklımdaydı fakat bu güne kısmetmiş.
Sözkonusu topiğe yazdığım başlangıç yazımı buraya da kopyalıyor ve katkılarınızı bekliyorum, tabi yeri ve zamanı geldikçe:
Sevgili anne kuşlar, anne adayı kuşlar ve paylaşımda bulunmak isteyen tüm arkadaşlar;
bu başlığı açmak isteme sebebim, güzel bir sohbat ortamının olduğu diğer topiklerde, bu sohbeti gün içerisinde sık sık takip edemeyen arkadaşların sohbet esnasında geçen önemli hatta kimi zaman çok önemli bilgileri gözden kaçırması.
Benim sizlerden ricam; diğer topiklerde bilgilendirme amaçlı yazdığımız ve bu çok önemli, diğer tüm hamileler ve anneler de bunu bilmeli (gözden asla kaçmamalı) dediğiniz noktaları diğer topikten sırası geldikçe, aklınıza geldikçe buraya da kopyala / yapıştır yöntemi ile aktarmanızdır. Bu başlık üzerinden ayrıca bir sohbetin dönmesine gerek yoktur. Eğer bilgiyi veren kişiye danışılması gerekirse özel mesajlaşma ile de cevaplar alınabilir diye düşünüyorum.
Son zamanlardaki küsüşmeler, darılmalar ve bilumum üzücü hareketler üzerine altını çizmekte fayda görüyorum; bu topik asla bir alternatif sohbet topiği değildir. Sadece çok önemli bilgilerin her daim derli toplu elimizin altında bulunmasını arzu ettiğim bir topiktir. İlginizi rica ediyor ve katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ediyorum.
merhaba canım..güzel tesadüfler bunlar..bakarsın aynı gün doğururmuşuz..ben de yarın doktora gideceğim..üçlü için kan vereceğimHerkese tekrar merhaba,
Dün akşamdan beri yazılanları okumaya çalışıyorum ama hala tüm sayfaları bitirebilmiş değilim.
İyi dilekleriniz ve "hoşgeldin"leriniz için çoook teşekkür ederim; gypsyesra, behiyeesen, milkshake, esrako, petrik, defnedamla, mercimekim, irem34, dide, minikkelebek... (ve okuyamadığım sayfalarda atladıklarım varsa affedin)
Sevgili esrako, ben avrupa yakasındayım. Doktorum Herman İşçi, Fulya'da muayenehanesi var.
Sevgili Dide, evet benim de SAT'ım 1 Kasım'dı. Takvime göre doğum 8 Ağustos'ta, bakalım kuzucuk ne zaman teşrif etmek isteyecek :) Bu arada, seninle aynı yaştayız da, gözümden kaçmadı :) Benzerliklerin bu kadarı. Oğluşun hayırlı olsun canım. Bakalım bizimkisinin pipisi mi olacak kukusu mu kaydirigubbakcemile3
Minikkelebek, beni de listeye eklemişsin, valla çok mutlu oldum, çok tatlısın :1rolleyes:
kayra son günlerde biraz üzülüp yıprandın ve belki içine attın bazı şeyleri bir de hormonların etkisiyle kabuslar görüyorsun sanırım..umarım bir an önce geçer..ben de uyuyyamıyorum ama benimkinin nedeni o korkunç kalça ağrıları doktorun verdiği her şeyi içiyorum koca topikte aynı sıkıntıyı yaşayan kimse de yok her akşam kıvranıyorum..oturamıyorum yatamıyorum bile...anne oolmak çok zormuş..hiç bana olmaz dediğim şeyleri yaşıyorum.bende hiç uyumuyorum ya ne yapcam bilmiyorum.birde kabuslarım arttı...sorma...
GÜNAAYDIIN.... Benim ana kraliçelerim nasılmış bakalım bugün?
gunaydınlarrrr
gormemisin kızı olmus hesabı video goruntulerinden bir resim daha çıkardım onu albumume ekledim ama burdan kolayca bakmak isteyenler iç in burayada eklemek istedim. bugun cuma harika bir gun yarıntekrar dr dayım bakalım bebegimin cinsiyeti değisecekmi bir haftada :)
ESRAKO, en ideal ayak tipini anlatmışsın sonra da ayaklarım çirkin demişsin. anlamadım ki. uzun ve ince kemiksiz ayak en makbul olanı değil midir? ben öyle bilirim. e tabi senin ayak büyük biraz ama boyun da uzun. normal yani.
GELGİR, saol canım, sen nasılsın? iğneler nasıl gidiyor? hala göbekten mi vuruyorsun. benim ki artık acımaya başladı. belki bir süre sonra bacağa geçerim.
Allah mutluluğunuzu arttırsın..5. yılınızda bebeşiniz de sizinle olur inşallah
sen ne akıllı ne zeki ne dobra kadınsın ya..bayılıyorum ya sana.tanışsak kesin çok iyi anlaşırdık
hemen krem,yağ ne varsa saldır canım..bir nebze olsun azaltırsın..
Anne kuşlar, sizlerle açtığım bir başlığı paylaşmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/257790-onemli-bilgiler-agustos-anneleri.html
Orada da okuyam derli toplu elimizin altında bulunmasını arzu ettiğim bir topiktir. İlginizi rica ediyor ve katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ediyorum.
arkadaşlar 20 gün önce dr.gittim erkek dedi ondan 10gün sonra gittim kız galiba dedi dün gittim kesin kız cinsiyet konusunda çok iyiyimdir dedi kızlarda bazen klitoris büyük oluyo pipi gibi görüyoruz dedi tabi biraz daha büyüyünce anlaşılıyo dr. kız diyince eşim Allah yardımcım olsun 1çeneyle baş edemiyodum 2.sini düşünemiyom dedi ama kız çocuklarını daha çok seviyo
esrako iyice inceledim..yanakları tontiş bu kızın bence..görürsün bak doğunca yanaklı yanaklı olacak..bir de o üstündeki şey kordonu mu? çok baktım anlayamadım..öyle uzun oluyor mu?
günaydın aidaa..sen rehber öğretmen misin acaba?
günaydın kızlar kabuslarla dolu bir gece geçirdim.... sabah baş ağrılarıyla uyandım..... çok karışık rüyalar gördüm ama beni çok etkileyen eşimle boşanıyormuşuk ve ben rüyamdada hamileyim karnımda bebekle eşimden boşanıyorum ayyy allah korusun çok etkilendim çok korktum......
gunaydınlarrrr.gormemisin kızı olmus hesabı video goruntulerinden bir resim daha çıkardım onu albumume ekledim ama burdan kolayca bakmak isteyenler iç in burayada eklemek istedim. bugun cuma harika bir gun yarıntekrar dr dayım bakalım bebegimin cinsiyeti değisecekmi bir haftada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?