Evet canım. Nerden anladın? Sen de mi rehber öğretmensin?
Hayırdır inşallah diyelim Milkshake. Rüyalar tersine çıkar. Belki kendi kendine evham yapıp yatmış olabilirsin. Kendine vesvese verme canım. Sizin uzuuuun ve mutlu bir evliliğiniz olacak. Şeniz
Ayy canım beniiiim, maşallah süphanallahNazarlar değmesin bebişine çok güzel Esrakocum. Ben 18. haftada gidicem 4 boyutlu baktırmaya. Ben de çok heyecanlanıyorum. Ne güzel bir duygu değil mi? :ecrin_bebek:
herkese günaydınlar arkadaşlar. bugün yine güne mide yanmasıyla başladım. ne zaman geçecek bunlar anlamıyorum ya.bıktım artık bu midemden. ne yaptıysam geçiremedim ir türlü...
dide simdiye kadar hep 4 boyutludamı baktırdınız kordon gormedinizmi nası yani ? arkada kalmıstır muhtemelen. arkadasımdada hiç gorunmuyor kordon goruntude .
kalsiyum alıyormusun vitamin olarak yada sut urunu ne kadar tuketiyors n?
bir tür mesleki çekim etkisi diyelim..evet ben de rehber öğretmenim..ayrıca bir arkadaş daha var helin hivda..ama maalesef bu aralar hiç sesi soluğu çıkmıyor..topluca meraklanıyoruz onun için.
gunaydınlarrrr
gormemisin kızı olmus hesabı video goruntulerinden bir resim daha çıkardım onu albumume ekledim ama burdan kolayca bakmak isteyenler iç in burayada eklemek istedim. bugun cuma harika bir gun yarıntekrar dr dayım bakalım bebegimin cinsiyeti değisecekmi bir haftada :)
bilmiyorum aidacım.... ama kayınpederimle sorunum var akşam onları bayağı bir kafaya takıp üzülmüştüm belkide ondan etkilenmiş olabilirim..... hala moralim bozuk.....malesef kimse kimseyi anlamıyor herkes dünyanın kendi ekseni etrafında dönmesini istiyor.....offff neyse o kadar doluyum ki sayfalar yetmez anlatmaya sabah sabah sizide sıkmayayım....
babycim arada olur okadar eşlerimiz alışacak.... hoş ben zaten hep dağınık yattığım için artık alıştı... horlamada işte bu burnumuzdaki sorundan kaynaklamıyor bu dönemlerde tıkanıklık olabiliyormuş burnumuzda.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?