2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

dide geçmiş olsun, ne gıcıkmış iş arkadaşın ne var hamile kadına yardım etse elinemi yapışacak ays
neyse dikkat et sen kendinede bebişinede

evet canım babyden haber bekleyelimm ona göre yapalım programı derim ben benim için farketmez ama cumartesi banada uyar çünkü bizimde bi tek pazarımız var kocişle ama pazar olursada gelirim

didecim aman dikkat harbiden bu aksilikler genelde seni buluyo geçmiş olsun canım Allahtan popo üstü düşünce bebiş herhangi bi zarar görmezmişş

evet canım babyden haber bekleyelimm ona göre yapalım programı derim ben benim için farketmez ama cumartesi banada uyar çünkü bizimde bi tek pazarımız var kocişle ama pazar olursada gelirim

esracım babymom en son yazıdgında biz trye gidiyoruz 1 hafta yokum demişti belki şuan ist.de dir

Teşekkürler ESRAKO. güzel bir haber. ben değerlendireceğim galiba bu fırsatı. eşimi kandırabilirsem tabi. outdoor spor malzemeler, müzik ekipmanları filan olmadığı sürece nefret eder alışverişten. ama tuzlaya da yalnız gidemem. belki orda karşılaşırız. ben seni tanırım hemen.

ayy dide geçmiş olsun ya umarım iyisindir..sen bu aralar çok nazara geldin herhalde...dikkat et ya kendinede bebişede

bak esra baby şu istanbulda gelir yazarsa bi buluşma ayalarız

ooooo forum almış başını gitmiş yetişemiyorum sizlere hangisine cevap yazacağımı şaşırdım en iyisi genel olarak yazmakCADIARZU

cinsiyetini öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın, tahlil sonuçları güzel çıkanlar sizinde gözünüz aydın:teytey:

kıskanıyorum ama ben ya kiminiz izminde buluşacak kiminiz istanbulda:dilcikar: olmayacak bu böyle ya istanbula taşınmamız lazım yada izmire burda garip kaldım bensenağlama

kizlar gunaydin, doktordan yeni geldim... yolda yine kufrede ede geldim icimden hay ben burdaki sistemin icine ..... diye diye, usg cekmedi bu defer doktor sadece kalp sesini dinletti muayene etti, bundan sonraki usg 22. haftada cekilicekmis, ondan once cekilmesinin anlami yokmus, burda etik yapiyorlarmis herseyi, yoksa her isteyen her dakka bebegi gormek icin gelirmis mis mis....
sinir oldum doktora, ama dedim ben cok hazirlamistim cinsiyetini ogrenicem bugun diye, hatta babamiz bile sabah randevularini iptal etti gormek icin bebisi... zaten sabahtan basladi aksilikler trafige takilip 40dk geciktik randevuya, yolda kaza olmus, babamizda biraz rahat davrandi evden cikmak icin, bi onunla atistik yolda, daha dogrusu ben atistim, o dinledi:))) sonra doktoru aradik yolda adam tip top 10dk gec kalsak iptal ediyor randevuyu..15 dk gecikirseniz sizi alamayabilirim, bi stres daha, 40dk gec kaldik!! allahtan hastalar erken gelmis bize zaman ayirabildi, kaydirinca bizim sirayi...

merhaba kızlarrr... noracım geçmiş olsun asablar zaten hemen bozuluor şu aralar kimse de eskisi gibi hamileye saygı kalmamış. eskiden öğretirlerdi yaşlılara ve hamilelere nasıl davranılcağını.
tazecim kızın oluormuş artık %100 gibi bişi galiba.inşallah son aylarda deişmez bu cinsiyetler.insan alışıor.
sakaleynmaster sonucun ne zaman çıkacak hala gelmedi.hayırlı haberler inşallah
kızlar sonucu gelenler - cinsiyet öğrenenler- kaynanasından kurtulanlar :) - bebişini görenler hepinize hayırlı olsunnnnnnnnnn

sadece kalp seslerini dinledik bide muayene etti, sadece uterusun cok gergin ve kasilmis dedi, kendini fazla yorma, herseyi yavas yavas yap se STRESTEN UZAK DUR!!! dedim hayatim stres:)) kizlar haklisiniz kendimizi uzmemek gerek, dunden beri cok gergindim, bebise yansiyor hemen, rahat olalim....

sakaleyn sende icini ferah tut, sonuclar iyi gelicek insallah...

noracım en azından kalbini duydun bebişin. yurtdışında daha katı kontrolle malesef bizim kadar cıvıyamıolar. biz de abartoruz ama 2 haftada bir 3 haftada bir uğruoruz bebişi görmeye. onlar galibe sağlık yönünü biz duygusal yönüne bakıorz..
aksilikler geldi mi üst üste gelio zaten . ya ben de bu gece uçucam uçağa taktım. gene thynin uçaklar uf olmuş ama bişi olmamış.

kızlar cuma günü saat 5 te konak pierdeyiz değil mi. ben izmirden hazırkart alıp tel no mu hanginize yollayım özelden?

norracım sen nerdeydin hangi ülke aman ne kıl doktormuş yaa daha cinsiyetini hiç öğrenemedinmi tahmini olarak bile?

ah aha cnm dediğin gibi uzak durmak mümkünmü sen başka şeyden ben başka şeytlerden stres oluyo akşam ağlaktan gözlerim şişti bir yandanda bebğimi düşünüyorumsenağlama allahım ağlamak istemiyorum diye kendimi alıkoymaıyom..bende de kasılmalar oluyo.. şşimdi rahatladım...gözyaşlarımın hesabını vecekler inşallahkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso...ya kimseye iiylik yapcan kötüde olmıcan elbet ama..valla iki yüzlü dostun olacana ..açık sözlü düşmanın olsun valla..

norracım sen nerdeydin hangi ülke aman ne kıl doktormuş yaa daha cinsiyetini hiç öğrenemedinmi tahmini olarak bile?

ben belcika-brukseldeyim canim..
ya evet kizlar sinir oldum simdiye kadar her gittigimde usgye aliyordu gerci o da ayda bir oluyordu.. etik yonunu dusunuyorlarmis bide saglik sistemi tum hamilelik boyunca bikac kere izin veriyormus ultrasona sinirlama varmis, dedim nerden bilcekler, ucundan bi gosteriverseydi:))) yani 7 nisana kadar bekliycem anliycaginiz, en son belki erkeke demisti ama artik kendimi herseye hazirliyorum hersey degisebilir...

tum cici alma hayallerim suya dustu( bir ay daha bekliycem alisveris icin((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…