kıslar bu ralar aksilikler peşimi bırakmıyor..bu sabah işyerinde popo üstü düştüm...klavyenin kablosunu kasaya takamadım eğilemiyorum malum..erkek arkadaşlardan birine rica ettim göremiyorum takamam dedi gıcık şey..sonra eğildim takayım derken elim klavye sürücüsüne takıldı o da yerinden çıktı ben yerdeyim popo üstü tabii..böyle işte allahtan çanak sağlamda bir şey olmadı ama korktum
buluşmaya bende varım umarım pazar olmas ..ctesi uyar bana ..pazarı eşime ayırıyom...aman biz ayarlanalımda pazarıda feda edrim ..ii olure valla ..bildiim kadarıyla baby ist olcak ay sonuna kadar o gitmeden buluşma olsa çok ii olur ne dersiniz
evet canım babyden haber bekleyelimm ona göre yapalım programı derim ben benim için farketmez ama cumartesi banada uyar çünkü bizimde bi tek pazarımız var kocişle ama pazar olursada gelirim
İSTANBULLU ARKADASLARA DUYURU,
arkadaslar belki pek çogunuz duymussunuzdur. bu ctesi yani 14 mart gunu chicco nun depo satıs gunu var. senede uç kere oluyormus ve senenn ilki sanırım bu ctesi gun uyapılcakmıs. yer tuzla gokbora lojistik in deposu. gokbora.com dan adres bilgisini alablirsiniz istanbul anadaluo bolge yazan adres sabah saat 10 da acılıyormus erkenden gitmek gerekiyormus urunlerni secilmemden bulunabilmesi için. ben orda olacagım erkenden epeyindirim oluyormus yuzde elli ve uzeri gibi. bebek arabası vsalmak için çok erken su an ama yinede çok uygun olursa ben alacagım.
bilgilerinize,
kızlar selam gecmisi okumadan hemen yazayım ki benii merak etmeyim
biz yarın istanbula ucuyoruz ay sonuna kadar kalcaz ordan girmeye calısıcam kayınvaldemlerden yada annemlerden ara ara yazarım size nasipse.
esim burdan bi firmayla anlastı biraz tr de kalıp geri doncez maalesef ama bu tatil bile beni kendime getirmeye yetecek. kendinize ve bebislere ii bakın cok optum hepinizi mucxx
sadece kalp seslerini dinledik bide muayene etti, sadece uterusun cok gergin ve kasilmis dedi, kendini fazla yorma, herseyi yavas yavas yap se STRESTEN UZAK DUR!!! dedim hayatim stres:)) kizlar haklisiniz kendimizi uzmemek gerek, dunden beri cok gergindim, bebise yansiyor hemen, rahat olalim....
norracım sen nerdeydin hangi ülke aman ne kıl doktormuş yaa daha cinsiyetini hiç öğrenemedinmi tahmini olarak bile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?