2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

O durumda mevcut.. aman ondan da gerı kalmam, o da bende vardır :))

EVRİŞ, geçmiş olsun. ben de aynen öyle kırgınım.
bacak ağrına gelince, HELİN in de dediği gibi yatarken tutuluyor bence bacaklar. eskisi gibi dönüp duramuyoruz ya... bence de ondan...

Saol kuzum.. toparladım kendımı , atom cayı ıce ıce.. ıyı geldi, sende en azından aksam ıcsen sana da yetecektır Nazan.Sana da gecmıs olsun bu arada.

canım gözün aydın çok sevindim umarım herkes temiz test sonuçları ile gelir,bende haftaya yaptırıcam tetenoz aşısı bu sağlık ocağındakiler bi antika yaa 4 kilo çoksaa yandık ben 7 kilo aldım beni görünce napcek acaba

al bendende o kadar hemde ne ağrıı markete gitmiştim çıktım bi ağrı saplandı duvarın dibine çoktüm sokakta yürüyemedim resmen ya o an araç kullanıyo olsaydım napardım bilmiyorum Allah korusun yaa

pınarcım tebrik ederimm akıllı ve çalışkan anne kızıdıa annesine çeker inşallah

Nazan Yaprak Dökümünun cekıldıgı ev olabilir mi??

BRAVO:hooray:
dizi izlemeyen birisi için ne kadar dikkatlisin canım ya? dizinin müptelası olan bir arkadaşıma mail atmıştım bu fotoyu o bile hemen anlamamıştı.
ben bir tek bu diziyi izliyorum ve eşim gıcık oluyor. ama yine de bana süpriz yapıp bu cmts sabah beni o köşke kahvaltıya götürdü. köşkün sahibi yakın arkadaşının amcasıymış. çok heyecanlandım o yeşil bahçe kapısından içeri girince. hayatta da fanatikliğim yoktur benim. çok hoşuma gitti balkonlarında kahvaltı yaptık. bütün evi gezdim. müze gibi. surahi hanımdan şekerpareye, çemberimde gül oyadan yaprak dökümüne bir sürü dizi ve film çekilmiş o köşkte.

ayy ne güzel Aftabru yaaa bendee istiyorummm gitmekkk bende bitek o diziyi izliyorummm e çekim yokmuydu siz gittinizde

Evrim, Nazan, Nurdan, Helin...hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun kızlar...dikkat edin kendinize...eklem ağrıları bende de mevcut...özellikle kalça kısmım..çatı olayı sanırım...

Beni tebrik edenlere de ayrıca teşekkürlerimi bir borç bilirim...darısı sonuç bekleyenlerin başına...

Nazan yaa..of yaaa...nası kıskandım seni.....pis..çok şanslısın...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ben o diziyi izliyorum kuzu.. yanlıs hatırlıyorsun sanırımm sen :))
Aaaa evett.. Çemberimde Gül Oya... çok özel bir diziydi o da.. sımdı sımdı hatırlıyorum, evet bu köşk orada da vardı..

Peki bütün hafta cekımlerın oldugu bır evde nasıl yasıyor o ınsanlar?*
Bir de gercekten o evden ayrılacaklar mı Ali Rıza Beyler??

ayy ne güzel Aftabru yaaa bendee istiyorummm gitmekkk bende bitek o diziyi izliyorummm e çekim yokmuydu siz gittinizde

yoktu canım. evin sahibi özellikle cmts sabah davet etmiş çekim yok diye. haftanın 3 günü köşkte oluyorlarmış. diziyle ilgili bir sürü şey öğrendim.

Nazan yaa..of yaaa...nası kıskandım seni.....pis..çok şanslısın...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gerçekten büyük şanstı benim için. o kadar çok seviyorum ki o dizinin oyuncularını. diğer dizilere tahammül edemiyorum. bu dizi de bu kadar çok trajedi olmasının dışında beni irite eden hiçbir şey yok. dünya kadar trajediyi bu kadar içten ve gerçekçi yaşayabilen bir ekip de görmedim daha önce. her türlü duyguyu çok güzel yansıtıyorlar bence. çok geç başladım ben bu diziyi izlemeye. tüm diziler mimliydi benim için, dizi izliyor olmayı kendime yakıştıramıyordum. 25. bölümde filan keşfettim bu diziyi. sonra internetten geriye dönük tüm bölümleri izledim. o kadar peşpeşe izlemişim ki bir ara ali rıza beyin ailesini kendi ailem gibi görmeye başlamıştım. sanki ben de o ailedenmişim gibi geliyordu. çok komik ya... eşim çarşamba akşamları serbesttir, istediğini yapabilir, benim dizim olduğu için onu azad ederim.

Tamam Nazan.. ne ıstıyorsun yazmak ıcın dızı ıle ılgılı tuyoları buraya dokmen için.. pazarlıga hazırımm.. bekliyorummm :))) Yoksa yazacagın yok :)))))

evet nazan soru yagmuruna hazır ol..baksana evrişden gelmiş ilk soru..taşıncaklarmı o evden....hihoyyyt

Ya cıkıp pazara gıtmem lazımm.. Nazan seni bekliyorummm, bayılıcamm sımdııı, hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

NAZAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ya bişi sorcam siz zevkli anne adaylarının seçimine bırakıyorum dün turuncu asker yeşili kahve krem renlerde ip aldım ..ama bunları ne yapayım hırkamı süvetermi battaniyemi... battaniye derken anakucagı için küçük bişey yani...

noraa
geçmiş olsun canım ağrın ne nasıl bi ağrı
helincim kasilma gibi yurudukce adim attikca saplniyor, bazen aksam koltuktan kalkip mutfaga iki buklum gidiyorum, karnim tas gibi oluyor o zaman.. gecee surekli sol tarafa yatarsam bacagima agri giriyor, en rahat sirt ustu yatabiliyorum asil, ama yinede uyandikca pozisyon degistiriyorum...

kızlar, SEÇMECE albümüme yeni bir foto ekledim. cmts sabah kahvaltıya gittiğimiz mekanda çektim. bakalım mekanı tanıyan çıkacak mı?

yaa inanmiyorum, esimle beraber izledigimiz tek izi o, o benden fanatiktir, bir erkegin bir dizi izlerken agladigini ilk defa onda gordum:)))cok sulu goz oluyoruz biz o dizide..cok sanslisin cnim yaa..

kızlar haşimoto tiroidi imişim Allahtan daha yeniymiş de bebişim zarar görmedi , yani dr. öyle söyledi. ve çok bilinmemesine karşı çok yaygınmış, 10 kadından 3 ünde görülüyormuş. tsh larınıza baktırın mutlaka. hamilelikte 2 'nin altında olması en doğrusuymuş. Allah hepimize hayırlısıyla doğumu nasip etsin. çok daraldım, bir an önce doğsun istiyorum.( ama daha çok vaaar...)

Anakucagı rengınde orersın battanıyenı, boylece daha gusel durur.. bence ondan suveter ör.. ne de olsa cok kullanacaksın, hatta yapabılırsen yelek yap.. daha kullanıslı olur.Nacizane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…