valla benm bi kaç keredir sag kalçamın tam üstünde bi kıtırdama oluyor bazen tutuluyor hani böle kıt kıt yapar ya öle oluyor....buda hamileliğe özelmiş kızlar aklıma gelmişken yazıyım dedim malum herseye panik oluyoruz ya...
EVRİŞ, geçmiş olsun. ben de aynen öyle kırgınım.
bacak ağrına gelince, HELİN in de dediği gibi yatarken tutuluyor bence bacaklar. eskisi gibi dönüp duramuyoruz ya... bence de ondan...
günaydın arkadaşlar,
güne iyi başladım bugün...3 lü sonucum iyi çıkmış...çok sevindim..darısı bekleyenlerin başına...
dr.dan sonra sağlık ocağına gittim..tetenoz aşımın ilk dozunu yaptırdım...acı çekmedim ama ilk 3 gün kolun biraz ağrıyabilir dediler....
ordaki kayıttaki bayan biraz fazla kilo aldığımı söyledi...şunları ye bunları yeme vs.dedi..bilindik şeyler yani...dedim dr.um normal olduğumu söyledi...yok yok dedi biraz fazla alıyosun...iyi dedim dikkat ederim dedim ve çıktım...4 ayda 4 kilo aldıım..fazla dedi kadın yaaaaa.......
Kızlar dün akşam yolda yürürken müthiş bir ağrı girdi kasığıma. Sanki karnımdan vajinama doğru bıçak saplamışlar gibi. Yürümekte zorlandım. İki büklüm oldum :1no2:Sizde de oluyor mu böyle ağrılar?
pınarcım tebrik ederimm akıllı ve çalışkan anne kızıdıa annesine çeker inşallahBEN GELDİMM YANI BİZ KIZIM VE BEN İLAYDAM COK İİ KIZLAR nevaanne hoşgeldin aramıza lifeisgoodsende hoşgeldin bitanembuketbhepiniz hoşgeldınız
KASIK AĞRISINA GELINCEDE BENIMDE SAĞ VE SOL IKI TARAFTANDA OLUYO TA VAJİNAMA BICAK GIRER GIBI BIDE ZONK ZONK EDER GIBI OLUYO COK KÖTÜ BİŞEY YA
AYRICADA MUHASEBE SINAVIMDAN 80 ALDIM COK SEVINDIRIGIMhihoyyyt
Nazan Yaprak Dökümünun cekıldıgı ev olabilir mi??
BRAVO:hooray:
dizi izlemeyen birisi için ne kadar dikkatlisin canım ya? dizinin müptelası olan bir arkadaşıma mail atmıştım bu fotoyu o bile hemen anlamamıştı.
ben bir tek bu diziyi izliyorum ve eşim gıcık oluyor. ama yine de bana süpriz yapıp bu cmts sabah beni o köşke kahvaltıya götürdü. köşkün sahibi yakın arkadaşının amcasıymış. çok heyecanlandım o yeşil bahçe kapısından içeri girince. hayatta da fanatikliğim yoktur benim. çok hoşuma gitti balkonlarında kahvaltı yaptık. bütün evi gezdim. müze gibi. surahi hanımdan şekerpareye, çemberimde gül oyadan yaprak dökümüne bir sürü dizi ve film çekilmiş o köşkte.
ayy ne güzel Aftabru yaaa bendee istiyorummm gitmekkk bende bitek o diziyi izliyorummm e çekim yokmuydu siz gittinizde
Nazan yaa..of yaaa...nası kıskandım seni.....pis..çok şanslısın...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ben o diziyi izliyorum kuzu.. yanlıs hatırlıyorsun sanırımm sen :))
Aaaa evett.. Çemberimde Gül Oya... çok özel bir diziydi o da.. sımdı sımdı hatırlıyorum, evet bu köşk orada da vardı..
Peki bütün hafta cekımlerın oldugu bır evde nasıl yasıyor o ınsanlar?*
Bir de gercekten o evden ayrılacaklar mı Ali Rıza Beyler??
helincim kasilma gibi yurudukce adim attikca saplniyor, bazen aksam koltuktan kalkip mutfaga iki buklum gidiyorum, karnim tas gibi oluyor o zaman.. gecee surekli sol tarafa yatarsam bacagima agri giriyor, en rahat sirt ustu yatabiliyorum asil, ama yinede uyandikca pozisyon degistiriyorum...noraa
geçmiş olsun canım ağrın ne nasıl bi ağrı
kızlar, SEÇMECE albümüme yeni bir foto ekledim. cmts sabah kahvaltıya gittiğimiz mekanda çektim. bakalım mekanı tanıyan çıkacak mı?
ya bişi sorcam siz zevkli anne adaylarının seçimine bırakıyorum dün turuncu asker yeşili kahve krem renlerde ip aldım ..ama bunları ne yapayım hırkamı süvetermi battaniyemi... battaniye derken anakucagı için küçük bişey yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?