bugün ne yapıcam bilmiyorum hergün aynı şey sıkıldım valla ne yemek yapsam derdi sizdede oluyomu bu dertbugün hiçbişey yapasım yok valla bi salata yapim diyorum bide kahvaltılıkmı çıkarsam acaba
Kızlar hikayeleriniz harika.. Çok duygulandım. Allah hepimizin gönlüne göre versin, bundan sonra yüzümüz hep gülsün, sıpalarımız sağlıkla gelsin inşallah..
DERYAcım ve MILKSHAKEcim hikayelerinizi okudum. Gerçekten ibretlik. Burkoya ve aftabruya katılıyorum, bence de bunlar hüzün hikayesi değil.. Bu arada ben de sizinle her şeyi paylaşmak konusunda aynı fikirdeyim. Çok güzel, çünkü hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz. Birbirimizi anlıyoruz.. Burada sanal da olsa bir bağ oluştuğuna inanıyorum. Hepinizle daha sonra da görüşmeyi çok isterim.
4 lü?? Neden 4 lü yapıldı ve ne zaman yapılıyor? İyi çıkmasına sevindim. Geçmiş olsun. Hİç duymadım bizden 4 lü yaptıranı da şaşırdım.. Ondan sordum defnecim..
Kızlar aslında biz de geçen hafta bir dünya şey aldık sıpamıza.. Hatta annem aldı. ..................
Uzun oldu ama, kaç gündür girmeyişimin sebebi buydu. Canım çok sıkıldı. Paylaşmak demişken, benları da paylaşayım istedim. Mazur görün..
Yarın ki Konak Pier I.Büyük Göbüşler Olagan Toplantımız aktif durumda mı arkadaşlar?? Burkooooooo buradasın sana diyorum kusumm bunu..
Ben aktifim şekercim. Çook aktif bir gün olacak yarın benim için. Okul çıkışında görevlendirme yaptılar bana. Yarın sabahtan akşama kadar Educaturk'te öğrencilerin başında olacakmışımNormalde 16.00'da bitecekmiş ama umarım uzamaz:1no2:
Ya hakkatten çok büyüdü benim göbüş yaa. Bir yere sığamaz oldumdelikafadulden
Telefonun yok yafrum bende.. ben sana göndereyım, sen de bana yolla. nolmass nolmass.. bulunsun birbirimizde.
Daha şimdi özelden mesaj attım sana bak telefonumu veriyorum, sen de ver diye. Kalp kalbe karşıymış:asigim:
Daha şimdi özelden mesaj attım sana bak telefonumu veriyorum, sen de ver diye. Kalp kalbe karşıymış:asigim:
Aynı anda aynı seylerı farklı sayfalara yazıp duruyoruss.. As kaldı ereceğiz Burcu, birbirmize tutunalım bari :))))
merhaba herkese,
dün tüm gün izinliydim sabah yeni doktorumuza gittik, memnun kaldık kendisinden tazefasulyecik tekrar teşekkürler :) her ayrıntıyı sordu doktorumuz uzun uzun gösterdi bize yavrumu, herşey normal satla birebir uyumluyuz suyumuz güzel, 150 gr olmuş yavrum boyunu unuttum sormayı : )
bebeğim bol bol sıtını gösterdi bize çok uğraştı cinsiyetine bakmak için eliyle kapattı bir ara, çek bakim elini ordan dedik : ) ays çok şirin
Veeeeeee kız a benziyor dedi, şaşırttı bizi daha öncede erkeğe benziyor denmişti, alışveriş planlarım suya düştü eminönüne gittik ama 1 tulum aldım o kadar fiyatlara baktım kendi ihtiyaçlarımı aldım chicco nun mağazasını buldum normal mağazasına göre yarı yarıya ucuz cinsiteyimizi belli olunca alacağız cicilerini
yeni doktorumuz 3lü testi yapalım dedi ama ben istemiyorum yaptırmayı kafam çok karışık :uhm:
Meme muanemiside iyi geçti bi problem yok çok şükür ağrın sızın olunca gel dedi
ve doktorum uyardı bebeğimi 1 yıldan fazla emzirme dedi 6 ayda zaten vitaminini alıyor 1 yıldan fazlası anneye zararlı bebeğde faydası yok dedi, bilmiyordum böyle oldugunu
geçmişi okuyamadım çok işim var
Kızlar aslında biz de geçen hafta bir dünya şey aldık sıpamıza.. Hatta annem aldı. Ama sonradan bir konuda çatıştık. Bu nedenle şimdi annemin gözünün önünde fotoğraflarını çekip buraya koymayacağım. Sonra, kendi evimize geçince koyarım. Hemen kızmayın. Annem her ne kadar ağzıyla "ben karışmıyorum" dese de, tavırlarıyla çevresindekileri kontrol etmeyi çok sever. Tam bir kontrol manyağıdır. Her şeyden haberi olmalıdır. O isterse alınmalı, gereksiz görüyorsa alınmamalıdır. Senin düşüncen doğru olamaz.
Örneğin, tutmuş "senin mutfağına perde yapalım" diyor. İstemediğimi, gereksiz bulduğumu, mutfakta perdeyi sevmediğimi söylüyorum. "Ama olmaz" diyor. Karşı apartman beni mutfakta yemek yaparken görebilirmiş. :)) Görsün, beni yemek yaparken izleyebilirler, ben yemek yaparken giyinik oluyorum. Ama daha güzel görünür, diyor. Bence güzel değil, diyorum. Olmaz ki, diyor :))
Sana yeni perde alalım, katlamalı olsun, ben yaptıracağım, diyor. Gerek yok, ben perdelerimi seviyorum, zaten 5 yıllık perde, henüz değişime gerek yok, diyorum. Yok olmaz, yeni eve yeni perde, diyor. Ben katlamalı perdeyi rahat kullanamam, o tarzı sevmiyorum, diyorum, ama güzel duruyor, diyor.
Son bomba da park yatak konusunda oldu. Chicco'da 350 - 360 civarıydı, İstanbul'da sormuştum. Burada aynı yatağı gene mağazasında 300'e buldum. Zaten katlanıp saklanabiliyor. Dedim ki alalım, kilere koyarız. Yok efendim, erkenmiş, ya kaybedersemmiş, bakıp bakıp ağlarmışım. E dedim, tarağına varıncaya kadar bir yığın şey aldık? Onları görmeyecek miyim? Yok onları sandığa kaldırırız, diyor. Bu kadar ucuz ve kaliteli bulamam bir daha, üstelik bu zaten alınacak bir şey, neyi erteliyoruz? Maksat benim üzülmem değil. Allah korusun, öyle bir şey olursa yatak mı kaldı bakıp da üzüleceğim? Maksat annemin onay vermediği bir şey alınmasın! İyi ki oğlu olmamış annemin, gelini moku yemişti valla.
1 aydır annemde kalıyoruz mecburen, haftaya kendi evimize geçebilicez sanırm. Ama tuhaflaşmaya başladı iyice. Geçen gün eşim benden yazılı sorusu istedi. Annem diyor ki, neden hazırlıyorsun, bırak kendi hazırlasın! Şok oldum. Anne dedim, eşim o benim, benden yardım istemeyecek mi? Üstelik kendi de oturmuyor. Yavaş yavaş bize karışmaya çalışıyor. Ben de bozulduğumu hissettirdim de, bir şey demiyor. Çok kötü yaa, kadının içi kötü. Bİze (kardeşime ve bana) karşı çok iyi, aşırı iyi. Ama başkasına tahammülü yok. Babama bile.. Adama neler yapıyor..
Uzun oldu ama, kaç gündür girmeyişimin sebebi buydu. Canım çok sıkıldı. Paylaşmak demişken, benları da paylaşayım istedim. Mazur görün..
:1shok:Ben yazmayı bıraktım artık. Korktum bizden vallahi:1shok:
nasıl problem canım ya ihmal etme .
hayırlı olsun canım amin .
canım evrişim geçmiş olsun yafrum.bende kasık ağrılarından muzdaribim sağ kasım mahvediyor beni oturunca kalkamıyorumyatıncada ilk kalktığım an topallıyorum ya anlamdımki.
canım kayra ne oluyor be kuzu ne ağlaması aaaaa bırak üzüntüyü kötü düşünmeyi canım yaklava: benimde öyle ağrım varki resmen topallıyorum birde o halde kızımı okula götürüp geliyorum.şimdi bile sancıyo sağ tarafımdelikafadulden üzme kendini bebişi annesi buradan uzak kalma biz seni mutlu ederiz canım benim.kaydirigubbakcemile5güzel şeyler düşün bebeğin doğmuş kucağında emziriyorun mesela oh ohhh ohh maşallah. :ecrin_bebek:
insan başına glince öyle güçlü oluyorki Çok üzgünüm çoook.amin canım kimseye taşıyamayacağı yük vermesin rabbim.:Saruboceq:
aynen canım sana katılıyourm benimde bir kızm var hep anne niye benim kardeşim yok allah bize niye vermiyo diye diye kararımızı değiştirdi.şimdi çok şükür benimde ikinci oğluş .gerçekten büyütmekte zorluklarla dolu ama olsun annelik bu demekki herşeyi unutup ikinciyi düşündüğümüze göre.kaydirigubbakcemile5
Güzel dileklerini esirgemeyen tüm canlarıma tesekkur eder, göbüşlerinden birer makas alırım.. tesekkur ederim canlarım.. Iyıyımm, daha ıyıyımm, şükürler olsun bugunumuze de.
Burcum, güzel arkadasım, kıyamam sana ben ya :))) okudum da anne ile yaşamak dıyalogunu, neyse ki az kaldı.. ama senin için tepki veren ınsanlar daıma sana deger verenlerdir der Babam hep.. iyi tarafından bakmalı, size tepki veren canınızdan yakın bir insan var hayatınızda, ne mutlu size.. Bugunkü beni cok mutlu eden mesajın için ayrıyetten tekrar tesekkur ederım sana.
izmir güzelleri ben bile heyecanlanıyorum şu sizin buluşmayı düşündükçe..düşünsenize aylarca sanal ortamda yazışş sonrada biraraya gel,herkesin karakterini iyi kötü tanıyosun ama fiziksel olarak bi tanışıklık yok ne kadar ilginç kızlar yaa..bakın peşin peşin söylim koca göbeklerrrr eğer foto makinasız gidipte unuttuk foto çekemedik vs dersenizz yarın akşam görmimm hiçbirinizii topiktee ona göree tüm ayrıntıları ile anlatcaksınızı neler yaptınızı yarın akşam bekliyo olcam haberlerinizi ben çok meraklıyımdır çat die çatlarım ortadan bilesiniz..ayy hepsinin göbiş kocaman gelen geçen size bakar artıkınbide son aylarda buluştunuzu düşünsenize yaa sırnaşık şey
slm kızlar ayyhhh nihayet bitti temizlik.....kaydirigubbakcemile2dinlene dinene yaptım anca bitti valla.bu arada bebişimi hep sag tarafımda hissediyorum ben kuzum benm ya ben bugun ne iş yaptıyam anlattım ona oda arada hissettirdi kendini yavrıııııııımm...
tazefasülye ah ahhh anneler hepmi aynı yahu...gecen yıl annem babam bize gelmişti. tam bu zamnlrdı sanırım okula mufettiş gelcekmiş haberini aldık ben akşamdan ayakkabılarımı sildim baktım boyayay ihtiyacı az biraz süreyim dedim aklıma kocişim geldi onada sabah sürpriz lsun diye onun ayakkabısınada sürdüm malesef bunu gören annem beni eşime kul köle olmakla adlandırdı ve bi kaç gun agladı vahh kızım gelmiş gurbette neler yapiyor diye...anneler farklı bir bakış açısına sahip.sen şükret sennki yazılı sorusu hazırlarken görmüş...ya benmki gibi olsaydı
izmir buluşmasını dün gece rüyamda gördüm.:teytey:valla resim istiyos şöle topluca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?