2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evet nevacım öyle görünüyor, kendi adıma yaşlanınca tıpkı annem gibi olacağımı düşünüyorum : )

iyi akşamlar herkese yarın görüşürüz

Güzel dileklerini esirgemeyen tüm canlarıma tesekkur eder, göbüşlerinden birer makas alırım.. tesekkur ederim canlarım.. Iyıyımm, daha ıyıyımm, şükürler olsun bugunumuze de.

bugün ne yapıcam bilmiyorum hergün aynı şey sıkıldım valla ne yemek yapsam derdi sizdede oluyomu bu dert bugün hiçbişey yapasım yok valla bi salata yapim diyorum bide kahvaltılıkmı çıkarsam acaba

Ben senin kahvaltı hazırlayısını yerimmmmmm.. ne kadar dogal bır kadınsın sen yaa.. aynı dertten muzdarıbımm, muzdarıbımmm, muzdarıbımmmmbenneyaptımki

Burcum, güzel arkadasım, kıyamam sana ben ya :))) okudum da anne ile yaşamak dıyalogunu, neyse ki az kaldı.. ama senin için tepki veren ınsanlar daıma sana deger verenlerdir der Babam hep.. iyi tarafından bakmalı, size tepki veren canınızdan yakın bir insan var hayatınızda, ne mutlu size.. Bugunkü beni cok mutlu eden mesajın için ayrıyetten tekrar tesekkur ederım sana.

Son düzenleme:
Yarın ki Konak Pier I.Büyük Göbüşler Olagan Toplantımız aktif durumda mı arkadaşlar?? Burkooooooo buradasın sana diyorum kusumm bunu..

Amiin canım. Hepimizin yüzü güler inşallah bundan sonra. Ben çok ümitliyim bebişlerimizin maceralarını da paylaşacağız buradanhihoyyyt

Görüşme konusunda e malum, bizden kaçış yoklaelaelaelaelaeİzmir grubu olarak peşindeyiz cicim.

Benim doktor da dörtlü yapmak istiyor. Daha güvenilirmiş. Çarşamba günü beni sabahın köründe çağırdı misal. Ben de herhalde test yapacak diye düşünüyorum ama göreceğiz bakalım. İkilim iyi çıktı diye yapmaz belki. Ama şiddetle öneriyordu daha önce

Bu çatışmaların nedeni bizim de artık onlardan ayrı birer birey haline gelmiş olmamız. Kendi evimize taşınıp kendi hayatımızı kurunca annemizde gördüğümüz yanlışları yapmamak için kendimizi ister istemez zorluyoruz ve sonuçta farklı bir hayat tarzı benimsiyoruz. Annemiz de içerliyor bu duruma. Belki de, benim doğurup büyüttüğüm biri nasıl olur da bunu böyle yapar diyorlar kim bilir.
Benim annem beni kayınvalidemden daha çok zorlar. Evimin en zorlu misafiridir. Onu niye oraya koydun, bunu niye öyle yaptın, şunu niye temizlemedin. Üfff! Bir haftada evimin düzenini bozar. Ama bebiş gelince o da gelecek mecburen. Ne yapalım, bir orta yol bulacağız artkÇok üzgünüm çoook

Yarın ki Konak Pier I.Büyük Göbüşler Olagan Toplantımız aktif durumda mı arkadaşlar?? Burkooooooo buradasın sana diyorum kusumm bunu..

Ben aktifim şekercim. Çook aktif bir gün olacak yarın benim için. Okul çıkışında görevlendirme yaptılar bana. Yarın sabahtan akşama kadar Educaturk'te öğrencilerin başında olacakmışımNormalde 16.00'da bitecekmiş ama umarım uzamaz:1no2:

Ya hakkatten çok büyüdü benim göbüş yaa. Bir yere sığamaz oldumdelikafadulden

Yafrumm, senin için saati beşe aldık, geç kalma fallaaaa :))) benim göbüş 1 aydır aynı yahu.. gelınce boy ölçüşelim bi seninle :)))Bana telefon numaranı atmıstın degıl mı kuzum? Ben yınede bır bakayım.

Telefonun yok yafrum bende.. ben sana göndereyım, sen de bana yolla. nolmass nolmass.. bulunsun birbirimizde.

Telefonun yok yafrum bende.. ben sana göndereyım, sen de bana yolla. nolmass nolmass.. bulunsun birbirimizde.

Daha şimdi özelden mesaj attım sana bak telefonumu veriyorum, sen de ver diye. Kalp kalbe karşıymış:asigim:

gözün aydın canım hadi hayırlısı allah gönlüne göre versin emzirme işine bende çok uzun süre katılmıyorum benim dr gerek görmemişti bende ilk bebegimde 10 ay emzirdim buda öyle olur sanırım önemli olan ilk 6 ay

boşver canım büyükler hep öyle benim de senin gibi durumum ama şöyle bir fark var bana karışan annem değil ablam bazen deli ediyo benii

sağol canım şu anda beklemedeyim çarşamba günü aldık randevu gidicez bakalım bebişler konusundada evet annelere çook iş düşüyo çok büyük fedakarlıklar herşey onlar için benimde kızım çok istedi hayatta ona destek olsun istedik çünkü kalabalık bir aile değiliz biz birde eşim tek çocuk oldugu için tek olmasını istemedi seninle durumumuz aynı o zaman seninde ikinci erkek ne güzel her iki cinside tatmış olucaz allah sağlık versin hepimizin yavrularına ama dediğim gibi üçü düşünmem iki yeterli

izmir güzelleri ben bile heyecanlanıyorum şu sizin buluşmayı düşündükçe..düşünsenize aylarca sanal ortamda yazışş sonrada biraraya gel,herkesin karakterini iyi kötü tanıyosun ama fiziksel olarak bi tanışıklık yok ne kadar ilginç kızlar yaa..bakın peşin peşin söylim koca göbeklerrrr eğer foto makinasız gidipte unuttuk foto çekemedik vs dersenizz yarın akşam görmimm hiçbirinizii topiktee ona göree tüm ayrıntıları ile anlatcaksınızı neler yaptınızı yarın akşam bekliyo olcam haberlerinizi ben çok meraklıyımdır çat die çatlarım ortadan bilesiniz..ayy hepsinin göbiş kocaman gelen geçen size bakar artıkın bide son aylarda buluştunuzu düşünsenize yaa sırnaşık şey

slm kızlar ayyhhh nihayet bitti temizlik.....kaydirigubbakcemile2dinlene dinene yaptım anca bitti valla.bu arada bebişimi hep sag tarafımda hissediyorum ben kuzum benm ya ben bugun ne iş yaptıyam anlattım ona oda arada hissettirdi kendini yavrıııııııımm...

şöle bi göz ucuylan bakındım geçmişe
petirk gözun aydın bebişi görmüşsün
tazefasülye ah ahhh anneler hepmi aynı yahu...gecen yıl annem babam bize gelmişti. tam bu zamnlrdı sanırım okula mufettiş gelcekmiş haberini aldık ben akşamdan ayakkabılarımı sildim baktım boyayay ihtiyacı az biraz süreyim dedim aklıma kocişim geldi onada sabah sürpriz lsun diye onun ayakkabısınada sürdüm malesef bunu gören annem beni eşime kul köle olmakla adlandırdı ve bi kaç gun agladı vahh kızım gelmiş gurbette neler yapiyor diye...anneler farklı bir bakış açısına sahip.sen şükret sennki yazılı sorusu hazırlarken görmüş...ya benmki gibi olsaydı Çok üzgünüm çoook:1shok: kafamçokkarıştı
evrişim rahatsızmış bugun maleesef yeni okudum kuzuum noldu yaff sana tansiyn falan..tabii bu hafta full misafirn vardı ya yoruldun ondandır.dikkat et kendine bbeişeede.
izmir buluşmasını dün gece rüyamda gördüm.:teytey:valla resim istiyos şöle topluca...

Canım, çok haklısın. Zaten bana kötü niyetle hiç bir şey yapmaz annem. Hatta söylediği her şeyin altında benim iyiliğim yatıyor bunu da biliyorum. Ama -o farklı biri- diye de düşünsün arada. ayy lisede neler çekmiştim.. Bunlar çok iyi günlerim..
ayrıca mesaj için teşekkür etmene gerek yok kuşum. Evde yalnızsın, ben de sana yakınım, aynı durumdayız, sadece bugün için değil, ne zaman yardıma ihtiyacın olursa çekinme lütfen. Elimden geleni yaparım. ıyi olmana sevindim.

Canım ben bakkala giderken bile foto makinamı yanıma alırım. Hiç merak etme, unutmam :)

ayy valla tefe koyardı :)) ıyi bari, gömleklerini ütülememe sesini çıkarmıyor :) Hayır, eşimi tanısanız, kuzu gibidir. O kadar da uyumludur.. Valla ben eşime, kardeşime söyledim. Annem gibi davranmaya başlarsam beni uyaracaklar :)

Bu arada AFTABRU nerelerde acaba? Çok yoğun muydu bugün??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…