2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

renkleri bana söle sana bi sıralama yapayım istersen resim bölümü mezunuyum aynı zmand aörgü üstadı övünmek gibi olmasında.

kızlar yarın doktor kontrolüm var ve çok heyecanlıyım.inşallah güzel haberler veririm sizlere

o ne demek helincim hepimiz hayırlı haberlerle döneceğiz inşallah boşuna stres yapmak kendine.....aa ne güzel helincim yarın sabah benimde randevum var.... sen cinsiyetini öğrenmişmiydin.... bakalım ben daha tahmini olarak bile cinsiyeti hakkında birşey öğrenemedim belki yarın öğreniriz.....

oh be yalniz degilmisim, genelde bende konusamam ama bikac kere olunca, endiselenmeye basladim artik...biz kac haftadir ulasamadik emellerimize, en buyuk aksionumuz sarilip uyumak oldu..benden cocuk falan cikmaz, esim hakli((

sakaleynmaster cım teşekkür ederim.... .krem olarak lierac diyorsun öylemi bende onun ismini çok duydum ama biraz pahalı geldi ama artık alıcaz mecbur bir tane.... birşey sormak istiyorum yani kremin bir tanesi bize doğuma kadar yetermi?

oh be yalniz degilmisim, genelde bende konusamam ama bikac kere olunca, endiselenmeye basladim artik...biz kac haftadir ulasamadik emellerimize, en buyuk aksionumuz sarilip uyumak oldu..benden cocuk falan cikmaz, esim hakli((

valla bizdende tık yok eşim yanaşmıyor malum hikayemizi okuduysanız biz zar zor sahip olduk bu bebeğe o yüzden ilişki falan yok bizde sanırım doğuma kadar da olmayacak:çok üzgünüm:

Chicco'nun Donna Mamma kremi 3'lü set halinde bu aralar kampanyada..Göğüs çatlak, karın çatlak ve sıkılaştırıcı krem 89 tl satılıyo..Bana doktorum önerdi. Bir de kakao yağı da kullanabilirsin.. dedi

renkleri bana söle sana bi sıralama yapayım istersen resim bölümü mezunuyum aynı zmand aörgü üstadı övünmek gibi olmasında.
turuncu asker yeşili kahve rengi sarı birde krem var bi önceki sayfada resmini çektim koydum bi bak istersen...

canım ben daha evel çok yazdım burda bu kremden 4 tup kullandım sabah aksma çok duzenli kullandım vede. karnım catlak dolu catlayacagı varsa catlıyor. o yuzden bu urunler para dokmeyi asla dusunmuyorum bildgimiz nemlendirciler bebe yagı kakao yagı vs kullanmanı tavsiye deremi. ben rahatca surdum 4-5 tup kullanmıstım birtane neye yeter karın kac metrekare guzelim:))

valla bizdende tık yok eşim yanaşmıyor malum hikayemizi okuduysanız biz zar zor sahip olduk bu bebeğe o yüzden ilişki falan yok bizde sanırım doğuma kadar da olmayacak:çok üzgünüm:

valla bizimde heralde en son olalı 1,5-2 ay oldu arada bir insanın içinden geliyor ama fiili icraat geçemiyorum ben garip geliyor ilk hamillimgimde normaldi herseyimiz devam ettik son donem riskli doneme kadar ama anlamaım bu sefer birsey olcak hissinden kendimi alamıyorum

saol esracım bende senin gibi düşünüyorum ne oldugunu bileyim ona göre alayım istiyorum kısmet bakıcaz haaftaya c.tesi tekrar gidicem belki gösterir yavrum : )
doğum hikayeni okudum negüzel yazmışsın, telaşlı körpe genç anne :) oğlunda nekadar tatlıymış öyle maşallah,

10 günlük bi aradan sonra tekrar merhaba kızlar.. a.s. Biriken 30 sayfam var, yavaştan başlayayım okumaya kafamçokkarıştı Umarım herkes iyidir..
Özledim sizi :asigim:

hoşgeldin iremcim

benimde öyle ağrılarım oluyor samarsıkcım eğilip yerden birşey alamıyorum çok ağrı oluyor bazen, doktorum banda aynısını söyledi bebeğim eşiği aşağıda büyükdükçe yukarı çıkması gerekirmiş takip edicez dedi, zamanla çıkarmış yukarı sende sorarsın doktoruna hatırlatısın takip etsin

erkes slm kızlar nasılsınız? hepinize hayırlı cumalar...bebişlerimiz için dua edelim bugun... şahsen benm dua listem var hepinizi yazdım kiminiz rumuzla kiminiz isimle her duamda sizede dua ediyorum

hayırlı cumalar pinky ALLAH kabuletsin çok düşüncelisin bende dua edersin KK dan arkadaşlarım deyip genelleme yapıyorum : )

milkshakecim doktorunada sorarsın bana Avent yazmıştı kaşıntıya çok iyi geliyor, sadece onu kullanmıyorum ama sabahları avent akşamları bebeyağı bazen acıbedem kremi bezen acıbadem yağı hepsinden kullanıyorum : )

çatlak oluşunca yok edemiyorsun onun için fiyatı pekde önemli değil sonuç önemli benim için memnunumda hihoyyyt
2 tane gider sanırım ben 1 tane aldım 2 aydır kullanıyorum daha yeni yarı oldu . yazın daha sık kullanırım sanırım 1 tane daha gider.yanlız ben arada pregnacare diye bi kerm var eczacı vermişti geblik çatlağı için birde banyo sonrası kakaolu karışımı kullanıyorum .kaydirigubbakcemile3

çatlaklar için ben henüz hiçbir önlem almadım. sadece banyodan banyoya bebe yağı sürüyorum çok az. ben hayatımda nemlendiriciymiş vücut losyonuymuş el kremiymiş kullanmadım. çok heveslendim ve paralar döktüm ama herbirini en fazla 3 kere filan sürüp bıraktım. hiç su içmezdim hamilelikten önce (günde bir bardak sadece) ona rağmen hiç cildim kurumazdı. elime krem sürünce hiçbirşeye dokunamam ben. huyluyum şu krem konusunda.
o yüzden galiba en çok ben çatlayacağım. ama sürmeyeceğim kremlere de dünyanın parasını vermeye niyetim yok. artık akıllandım.

nerde bulabilirim ben onu.... indirimde derken bir hangi mağazalarda indirimde canım bilgi verirsen sevinirim.....

ooo bizim kaç 1,5 ay geçti biz nerdeyse 5 aydır birlikte olmadıkşakkıdı alıştık artık kardeş kardeş yatıyoruz:lepi: ilk aylar lekelenmelerden düşme tehlikesinden birlikte olmadık şimdi yine hala birşey olur korkusuyla yine birşey olacağı yok neyse az kaldı yarıladık yolu doğumdan sonra artıkgamyoncuiremsu

ana benim yazılar karışmış:))))))) esranın yazılarının arasına yazmışım:)))) elim işte gözüm oynaşta olunca böyle oluyor işte:)))))))))

Nazan ben de senin gibiyim..banyodan banyoya sadece bebe yağı sürüyorum o kadar...nolcek halim merak ediyorum..,

ooffffffff...çok uykum vaar....evde olanlar çok şanslısınız...

ayyy ben şu sakız çigneyen smile varya onu görünce canım cekti..

turuncu asker yeşili kahve rengi sarı birde krem var bi önceki sayfada resmini çektim koydum bi bak istersen...

resmi bulamdım iki şekilde sıralayabiliriz eve bunları yan ayana dene bakalım.
ilki koyudan açığa git kahve yeşil turuncu sarı krem diye
ikinci kahverengi asker yeşili araya krem turuncu sarı yine araya kerm
üçüncüsü kahverengi turuncu asker yeşili sarı kermi katmadan olabilir
dördüncüsü krem sarı kahverengi turuncu asker yeşili gibi sırala bi dene hangisi hoşuna giderse
renkleri bulamadım bulsaydım bakardım .

bence bebişe zarar gelecek diye bilinç altında bi korku var onun için kayganlık olmuyordur doğrumu anladım izin vermiyor demişsin kayganlık olmadıgı içindir diye aklıma geldi
eşimde deney gibi diyor sanki çok önemli bi dneye yapıyoruz -tatlicadiarzu- bizde de korku var biiraz

İZMİR TAYFASI,
hadi bakalım size iyi buluşmalar. çok heyecanlı olmalısınız. bol bol foto ekleyin, ama lütfen göbekler fora olsun.
İSTANBULLULAR, biz de yapacağız di mi?

buluşmaları bugünmü kaçırmışım, negüzel kıskandım bizde gidebilsek keşke
ama İstanbul buluşması yapalım dimi, herkes hangi gün uygun oldugunu yazsın ben c.tesi günler uygunum mesela, hadi bizde buluşalım hihoyyyt

canımya kızımda bende hiç bişey kullanmamıştım son bir hafta kala yanlarım çatladı malesef :çok üzgünüm:.göbişde bişey yoktu şimdiki önlemimde göbişi kurtarmak zaten.aslında en önemlisi bol su içmek ama dışardan nemlendirmezsem kuruyan bir cilde sahibim birde hassadır hemen kurur kaşınır onuniçin elimden geleni yapmaya karar verdim :lepi:ilk üç ayda başladım kullanmaya ama en etkin kakao yağı deniliyor özellikle cildiyeye gittim ne önerirsiniz diye krem adı beklerken kakao yağı dedi hatun.:dance:
Tedbir bizden takdir ALLAH tankaydirigubbakcemile5

pinky_42 kullanıcısından alıntı

sarılı olan güzel pinky eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…