kızlar yarın doktor kontrolüm var ve çok heyecanlıyım.inşallah güzel haberler veririm sizlere
ay geçen aynısı bizede oldu dediğin gibi kociş çekiniyor zaten ben yaklaşmazsam uzak duruyor canım benim.ama aynısı oldubeni gülme krizi tuttu eşimden de utandım ::roflol delikafaduldenyaa bende anlamadım ama sonunda emellerimize ulaştık tabi şakkıdı:sm_cool:
oh be yalniz degilmisim, genelde bende konusamam ama bikac kere olunca, endiselenmeye basladim artik...biz kac haftadir ulasamadik emellerimize, en buyuk aksionumuz sarilip uyumak oldu..benden cocuk falan cikmaz, esim hakli((
bu hafta sonu çatlak kremi almayı düşünüyorum bana bir isim önerirmisiniz?? çarşamba günü ebeye gittim bir ton fırça yedim:))) sadece bebe yağınla banyodan banyoya olurmu senin günde 2 kere sürmen lazım dedi..... mecbur artık alıcam bir krem....ama sizden isim istiyorum.....
turuncu asker yeşili kahve rengi sarı birde krem var bi önceki sayfada resmini çektim koydum bi bak istersen...renkleri bana söle sana bi sıralama yapayım istersen resim bölümü mezunuyum aynı zmand aörgü üstadı övünmek gibi olmasında.
sakaleynmaster cım teşekkür ederim.... .krem olarak lierac diyorsun öylemi bende onun ismini çok duydum ama biraz pahalı geldi ama artık alıcaz mecbur bir tane.... birşey sormak istiyorum yani kremin bir tanesi bize doğuma kadar yetermi?
valla bizdende tık yokeşim yanaşmıyor malum hikayemizi okuduysanız biz zar zor sahip olduk bu bebeğe o yüzden ilişki falan yok bizde sanırım doğuma kadar da olmayacak:çok üzgünüm:
petrikcik gozun aydınn . ama sende benim gibi cinsiyetten emin olamayanlardansın iste bende daha tek bir igne satın almadım. alamıyrum. unisex almak istemiyorum evde erkek çocuga dair pekç ok sey var kız oldgu kesin ise direk kiz esyaları almak istiorum çunku:)bakalım ay sonuna artık detaylı ultrason var kesin gorulur
adascım bana herrr zaman uyar bir gun evelinden haberim olması kaydıyla tabi. hafta içi haftasoun vs baska programımda varsa dr kontrolu haric değistiririm size uyarım bu kadar kalabalık grua uyum saglamak gerek çunku ve sizleri gormek içinde planimi vs mi seve seve değistiririm. baby pazar ist da ise çok sevinirim aksamustu falan bulusakk ???
10 günlük bi aradan sonra tekrar merhaba kızlar.. a.s. Biriken 30 sayfam var, yavaştan başlayayım okumaya kafamçokkarıştı Umarım herkes iyidir..
Özledim sizi :asigim:
benimde öyle ağrılarım oluyor samarsıkcım eğilip yerden birşey alamıyorum çok ağrı oluyor bazen, doktorum banda aynısını söyledi bebeğim eşiği aşağıda büyükdükçe yukarı çıkması gerekirmiş takip edicez dedi, zamanla çıkarmış yukarı sende sorarsın doktoruna hatırlatısın takip etsingünaydin bayanlar!!!nasilsiniz ??bende kac gündür giremedim ama ara ara okuyordum..neyseki bugün evdeyim ve rahat rahat konusabiliriz..benim bugün evde kalmamin sebebide asiri yorgunluk ve vücudumun kimildayamayacak kadar tutulmus olmasi..sizdede öylemi bilmiyorum ama zaten karnimda baya büyüdü ve artik daha zor hareket eder oldum..ayrica otomatikmen bacaklarimi acarak yürümeye basladim...buarada gecen muayenemde bebegin esinin asagida oldugu söylenildi..bakalim haftaya tekrar randevum var..insallah bu sefer yukari cikmistir..doktor bu zamanda sonra yukari cikmasi gerektigini söyledi bakalim artik..
erkes slm kızlar nasılsınız? hepinize hayırlı cumalar...bebişlerimiz için dua edelim bugun... şahsen benm dua listem var hepinizi yazdım kiminiz rumuzla kiminiz isimle her duamda sizede dua ediyorum
bu hafta sonu çatlak kremi almayı düşünüyorum bana bir isim önerirmisiniz?? çarşamba günü ebeye gittim bir ton fırça yedim:))) sadece bebe yağınla banyodan banyoya olurmu senin günde 2 kere sürmen lazım dedi..... mecbur artık alıcam bir krem....ama sizden isim istiyorum.....
sakaleynmaster cım teşekkür ederim.... .krem olarak lierac diyorsun öylemi bende onun ismini çok duydum ama biraz pahalı geldi ama artık alıcaz mecbur bir tane.... birşey sormak istiyorum yani kremin bir tanesi bize doğuma kadar yetermi?
Chicco'nun Donna Mamma kremi 3'lü set halinde bu aralar kampanyada..Göğüs çatlak, karın çatlak ve sıkılaştırıcı krem 89 tl satılıyo..Bana doktorum önerdi. Bir de kakao yağı da kullanabilirsin.. dedi
canım ben daha evel çok yazdım burda bu kremden 4 tup kullandım sabah aksma çok duzenli kullandım vede. karnım catlak dolu catlayacagı varsa catlıyor. o yuzden bu urunler para dokmeyi asla dusunmuyorum bildgimiz nemlendirciler bebe yagı kakao yagı vs kullanmanı tavsiye deremi. ben rahatca surdum 4-5 tup kullanmıstım birtane neye yeter karın kac metrekare guzelim:))
evet esracım doğru söylüyorsun çatlayacağı varsa çatlıyor malesef bünyeyle alakalı.... ama ben hani şu karın büyürken geriliyor kasınıyor rahatsız ediyor insanı bu hisden kurtulmak nemlendirmek için istiyorum aslında hani hergün krem gibi kullanıp süreyim diyorum karnıma yoksa %100 kremler çatlak önlemiyor......bebe yağını ben hep banyoda ıslakken sürüyorum onun haricinde başka zamanlar karnıma ondan sürmedim.... kakao yağınıda kokulu dediler benim kokuya alerjim var ayy ne çok sorunluyum ben yavvv-tatlicadiarzu-
valla bizimde heralde en son olalı 1,5-2 ay oldu arada bir insanın içinden geliyor ama fiili icraat geçemiyorum ben garip geliyor ilk hamillimgimde normaldi herseyimiz devam ettik son donem riskli doneme kadar ama anlamaım bu sefer birsey olcak hissinden kendimi alamıyorum
turuncu asker yeşili kahve rengi sarı birde krem var bi önceki sayfada resmini çektim koydum bi bak istersen...
kizlar ben size bisi sorucambiz bikac haftadir esimle birlikte olamiyoruz, bebis izin vermiyor, tum giris kapilarini kapatiyor bizde esimle uzun demeler sonrasi kardesceziiim deyip sariliyoruz birbirimizekaydirigubbakcemile3...bu boyle doguma kadar devam edermi acaba, esim zaten korkak, benim israrimla yaklasiyor bana, ama yinede bisi olamiyor-tatlicadiarzu-bebeisim beni babasindan kiskanip izin vermiyor heralde demmeye basladim...
ayni durumda olan varmi acep???
İZMİR TAYFASI,
hadi bakalım size iyi buluşmalar. çok heyecanlı olmalısınız. bol bol foto ekleyin, ama lütfen göbekler fora olsun.
İSTANBULLULAR, biz de yapacağız di mi?
çatlaklar için ben henüz hiçbir önlem almadım. sadece banyodan banyoya bebe yağı sürüyorum çok az. ben hayatımda nemlendiriciymiş vücut losyonuymuş el kremiymiş kullanmadım. çok heveslendim ve paralar döktüm ama herbirini en fazla 3 kere filan sürüp bıraktım. hiç su içmezdim hamilelikten önce (günde bir bardak sadece) ona rağmen hiç cildim kurumazdı. elime krem sürünce hiçbirşeye dokunamam ben. huyluyum şu krem konusunda.
o yüzden galiba en çok ben çatlayacağım. ama sürmeyeceğim kremlere de dünyanın parasını vermeye niyetim yok. artık akıllandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?