2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Tuana gözün aydın hayırlı olsun prensesin ne güzel tam gününe denk gelmiş : ) sağlıkla kucagına alırsın inş.

aa hadi gözün aydın...ben de senin adın Tuana sanıyodum...tebrikler...

petrik cnm teşekkür edtim evet ya gününe denk gedldi ...amin inşallah hepizmiz sağlıkla kucaklarımıza alalım

Herkese merhaba,

Mercimekim beni merak etmiş mesaj yazmışsın canım.. Çok teşekkür ederim. Ara ara giriyorum ama önce geçmişi okumak istediğimden bir türlü yazmaya fırsatım kalmıyor. Ben de okuyucu grubuna geçiş yaptım yani...

Bu arada ben iyiyim. Her şey güzel devam ediyor. Umarıım herkes de çok iyidir. İzmir buuluşması nasıl geçti çoook merak ediyorum o yüzden o sayfalardayım henüz..

Henüz geçmişi bitirmediğim için genel olarak yazmak istiyorum:

Test sonuçları iyi çıkanların gözü aydın olsun...

Rahatsız hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun. Kendinize dikkat edin kızzlar..

Bebişinin cinsiyetlerini öğrenenlere hayırlı olsun... Hepsi hayırlı evlat olur inşallah...

Başkaa... Tuanacım doğum gününüz evlilik yıldönümüze denk geliyormuş. Çok sevindim senin adına. En güzel hediye olacak bebeğiniz hem size hem ailenize..

Herkese mutlu günler.. ben şimdi tekrar geçmişe dönüyorum...:CüvCüv::CüvCüv:

selam millet, herkes iyidir inşallah.
ben yine yoğunum ve geriye dönük okuyamadım.

AMA ben karadenizide tavsiye ederim hemde sinop tarafını geçen yaz ege soğukken buırası sıcaktı ben artık başka bir yere gitmeyeceğim burada çok güzel sahiller keşfettik her taraf orman muhteşem :)))))))))

gerçekten mi? ben sinopu hiç görmedim ve çok merak ediyorum. plaj olayını hiç düşünmemiştim sinopta. eminim güzel koylar vardır. karadeniz cennet gibi ama pek plaj kültürü yoktu eskiden. demek artık var. gitmeyi çok isterim.

gözünaydın tuana. demek sen de ısparta annesi olacaksın. yaşasın kız anneleri artmaya başladı.

canım benim birtane oglum var zaten 9 yasaında su anda ikinciye hamileyim sen buun kaçırdın sanırım. birde ikiz olursa allah korusun bir anda uc cocuklu bir anne olurum kabus gibi:)))

esracım aynen bendede var yaa teyzemle dayım ikiz,eşiminde babaannesi ikiz doğurmuş aynen tam bir fobii
deryacım karadeniz sıcak olurmuu sinopta nereler var isim verebileceğin yerler varmı?

benimde ikiz amcalarım varmıs bebekken sutten zehilrlenip olmusler
esiminde amca torunları ikiz yani direk baba soyu :)

tuana gozunaydınn kız annesi olcaksın ne guzell.
benim arkadasımın ikizlerinden birinin adı tuana çok tatlı bir kiz çocugu çok severim bu adı.

MERCİMEKİM

arkadasım yolum ileriki yillarda bile olsa mutlaka alanyadan geçer. ve emin ol unutmam seninle temasa geçerim. çok severim cesitli sehirlerdeki arkadaslarımı tatillerde ziyaret etmeye .

kızlar sonuçlar gelmiş ama bilgi alamıyorum bu saate kadar bekledik şimdide eşim göreve gitti yarın sabah kalcak çatladım ama 5e doğru birdaha şansımı deneyeceğim.

kızlar sonuçlar gelmiş ama bilgi alamıyorum bu saate kadar bekledik şimdide eşim göreve gitti yarın sabah kalcak çatladım ama 5e doğru birdaha şansımı deneyeceğim.

yaaa nası oluooo...dr.unu arasan sölemezmi?? ara de ki ''bütün kk arkadaşlarım ve ben meraktan çatlıycaz..içimizi rahatlatcaz..hepimiz hamileyiz burda..'' çatlatmasınlar bizi yaaa...

geçmişi okumaya çalışıyorum ama....
SAKALEYN in sonuçları çıkmış mı?
HELıN in muayenesi nasıl geçmiş?

kızıma geçmiş olsun diyen herkese teşekkür .akaşam 39.5 ateşi gördük gece 3 tü hala ateşi düşmemişti ve zor düşürdük boğaz enfeksiyonuymuş antibiyotik başaldık şimdi daha iyi .
cinsiyet öğrenenler var sanırım hayırlı olsun kızlar
hasta olanlarada geçmiş olsun
kusura bakmayın kafam çok dağınık genel geçiyorum bu günklük böyle j
kabul edin.

bayadır yoktum..bacak popo ağrılarım ayyuka çıkmıştı..oturamıyordum deli danalar gibiydim.geçmişi okuyayım dedim yapamadım..yalnız izmir buluşmasının fotoğraflarını bulamadım..oldu mu büyük buluşma? tokuşturuldu mu göbekler bakiyim..herkese sevgiler

yaaa nası oluooo...dr.unu arasan sölemezmi?? ara de ki ''bütün kk arkadaşlarım ve ben meraktan çatlıycaz..içimizi rahatlatcaz..hepimiz hamileyiz burda..'' çatlatmasınlar bizi yaaa...

of ya amniyo devlet hastanesinde yapıldı perinatoloji bölümünde
laboratuarı aradım kapalı zarfta olduğu için bilgi veremiyoruz of ya çıldırıcam ya laelaelaelaelaekafamçokkarıştı

arkadaşlar bu arada bebişimin dolabını şifonyerini ve yatağını aldık..hepsi o kadar tatlı ki...kurdurmadık henüz yoksa çekerdim fotoğraflarını..Allah aldığımız her ciciyi sağlıklı sıhhatli güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

of ya amniyo devlet hastanesinde yapıldı perinatoloji bölümünde
laboratuarı aradım kapalı zarfta olduğu için bilgi veremiyoruz of ya çıldırıcam ya laelaelaelaelaekafamçokkarıştı

hıımmm..o zaman yapcak bişey yok...sabahı bekleriz biz de napalım..ama stres yapma güzel anne..çıldırma..sen bize lazımsın...

geçmişi okumaya çalışıyorum ama....
SAKALEYN in sonuçları çıkmış mı?
HELİN in muayenesi nasıl geçmiş?

çıkmış ama öğrenemiyorum kötükedihüsobugünde kafayı yemezsemdelikafaduldenlaelaelaelaelae daha sonuç ne orasadı varya bidaha da bana bişey olmaz diyorum.kaydirigubbakcemile5delikafaduldenlülülülülülüdelikafaduldenlaelaelaelaelaekafamçokkarıştı

neeeeeeeee....aldınızmı...ne çabuk....ne zaman kurdurcanız..biz de görelim..ben daha ne alacağıma bile karar vermedim...sadece yatak alıcam o belli de...ne tarz olacağını bilmiyorum henüz..

SAKALEYN, nasıl söylemezler yaw? beni aramışlardı, hayır doktorun bari söylesin. detay istiyor değilsin ya, iyi ya da kötü bişey söylesinler. ama lütfen ıYı desinler. ki eminim iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…