kızlar uçuyorum şuana tuana m geliyo veeeee 25 ağustoz doğum gözüküyo veeeee evlilik yıl dönümü dr m 3 kişi kutlıcaksnız dediiiii...süper bişi...allahım sdağlıkla hayırla kucaklarmıza almayı nasip etsin bebişlerimiz aminnnnnnn...bebişlerimize kocaman maşallah .....
kızlar uçuyorum şuana tuana m geliyo veeeee 25 ağustoz doğum gözüküyo veeeee evlilik yıl dönümü dr m 3 kişi kutlıcaksnız dediiiii...süper bişi...allahım sdağlıkla hayırla kucaklarmıza almayı nasip etsin bebişlerimiz aminnnnnnn...bebişlerimize kocaman maşallah .....
aa hadi gözün aydın...ben de senin adın Tuana sanıyodum...tebrikler...
AMA ben karadenizide tavsiye ederim hemde sinop tarafını geçen yaz ege soğukken buırası sıcaktı ben artık başka bir yere gitmeyeceğim burada çok güzel sahiller keşfettik her taraf orman muhteşem :)))))))))
Esrako, üçüz mü var yoksa ailede... Ben çok isterdim ikiz kız..Bizim de her iki tarafta var ama olmadı..Belki ikinciye olur ha!!
Rica ederim Gypsesra, ama soğuk olur mayısta emin ol..Oraların yazın bile deniz suyu sıcakları düşük olur mayısta düşünemiyorum..19 Mayısta Ayvalıkta denize girmiştim.Bzzzzzzzzzzzzz!!!
esracım aynen bendede var yaa teyzemle dayım ikiz,eşiminde babaannesi ikiz doğurmuş aynen tam bir fobii
deryacım karadeniz sıcak olurmuu sinopta nereler var isim verebileceğin yerler varmı?
kızlar sonuçlar gelmiş ama bilgi alamıyorum bu saate kadar bekledik şimdide eşim göreve gitti yarın sabah kalcak çatladım ama 5e doğru birdaha şansımı deneyeceğim.
yaaa nası oluooo...dr.unu arasan sölemezmi?? ara de ki ''bütün kk arkadaşlarım ve ben meraktan çatlıycaz..içimizi rahatlatcaz..hepimiz hamileyiz burda..'' çatlatmasınlar bizi yaaa...
of ya amniyo devlet hastanesinde yapıldı perinatoloji bölümünde
laboratuarı aradım kapalı zarfta olduğu için bilgi veremiyoruz of ya çıldırıcam ya laelaelaelaelaekafamçokkarıştı
geçmişi okumaya çalışıyorum ama....
SAKALEYN in sonuçları çıkmış mı?
HELİN in muayenesi nasıl geçmiş?
arkadaşlar bu arada bebişimin dolabını şifonyerini ve yatağını aldık..hepsi o kadar tatlı ki...kurdurmadık henüz yoksa çekerdim fotoğraflarını..Allah aldığımız her ciciyi sağlıklı sıhhatli güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?