2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kizlar yoklama listesinde KAYRA, GIZZE, MINIK KELEBEK, AIDAA uzun zamandir yoklar... bende ciddi ciddi merak ediyorum artik...dedim belki onceden isleri vardir ama kacgun oldu...(

Norraacım canım benim ben iyiyim. Yalnız çok yoğunum siteye bile girip bakamıyorum. Sizi çok merak ediyorum kızlar. İki gündür dişlerim altlı üstlü sızlıyor. Bugün diş doktoruna gidicem. Evrişimin kulakları çınlasın.

Kızlar selam herkese...
Az önce kan ve idrar tahlilimi yaptırdım. 50 gr glukoz yüklemesi yaptılar, 1 saat bekledik, sonra parmaktan kan aldılar. O glukozu aç karna içince :s böyle oldum aynen, beyim döndü. 132 çıkmış sonucu normal dedi oradaki hemşire. Maşallah. Diğer sonuçlar da iyi çıkar inşallah.

Bu arada aslında dr'un istediği tarihten yaklaşık 7-10 gün önce yaptırmış oldum bu tahlilleri ama bir sorun olmaz diye ümid ediyorum. Çünkü uzun işler kandı, ara idrarıydı, glukoz yüklemesiydi, 1 saat bekle, tekrar kan vs.. derken vakit öğleni buldu, sabah beri aç karna susuz bunlarla ilgilendim...

Herkes iyi inşallah.
Sakaleynmaster sonucunu alınca yaz bize olur mu? ıyi çıkacak inşallah canım.

aaa evet bugün Derya'nın sonuç günüydü...gelince hemen yaz bize Deryaaaaaaaaa.....

3k1m şeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim...üüffff yaa bitmiyomu bu testler..sürekli bişeylerin sonuçlarını bekliyoruz...allahım hepimize yardım etsin...

Burko, çook geçmiş olsun, içim bir fena oldu okuyunca :çok üzgünüm:

Başak, geçmiş olsun sana da, tansiyona dikkat et gerçekten de hiç germe kendini birşeylere, canını sıkma..

Hala yemek yediğim halde beynim dönüyo, yaramadı bu aç durmak bana :S

Teşekkürler mercimekim, inan ben de dün geceden beri dönene dönene bir hal oldum bu test tahlil ve benzeri günlerde bana fenalık geliyor. Allah ne hastaneleri doktorları başımızdan eksik etsin; ne de onlara muhtaç etsin.

Hatta bi 10 gün daha bekleyebilirdim ama öyle sıkıldım ki aman zamanından önce bile olsa yapalım bitsin dedim tahliller için, şimdi 2 hafta sonraya renkli doppler var. Sonrasını henüz bilmiyorum.

3karnlık1 mucize
gözünaydın canım.darısı bizim bşımıza

sakaleynmaster
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin.hemen haberdar et bizi canım

helin, teşekkür ederim canım, darısı başınıza. Ben de bugün 19+0'ım. Bu 20. haftaya girdik demek sanırım. Ama dr un dediği tarihte yapsam da bir 10 gün sonra olacaktı. yani 21. haftada olacaktı.

3k1m

aslında dr lar bu tahlili 24-28 haftalar arası yapıyorlar. gebelik de ortay açıkan bir hormon sekeri yukseltiyormus o hormonda en yuksek duzeye 24. haftada gelirmis o nedenle 24 den sonra yapılırmıs. ama benim dr um 16-20 arası yapıyor bu tahlili . ne kadar erken tesbit edilse diyet yapma acısından o kadar iyi olur mantıgı ile . ve bana 16da istek yazmayı unuttu sanırım o haftalarda yaptıgını biliyorum . simdi 20 de ay sonu gideceğim ve bende yaptıracagım 50 g r yukleme testini. 140 altı normal mis belik dr un 24. haftadan sonra tekrar ettirir 140 a yakın oldugu için değerin. dedigim gibi o hormon 24 de maksimum duzeye ulasıyormus çunku. bende dedim kendi kenidem dr um erken yaptırıyor ama sayet sınıra yakın çıkarsa tekrar ederim 24-25 de.

bu arada detaylı ultrason ve seker yuklemesinden sonra baska yapılcak rutin bir tahlil tetkik yok. ondan sonra birkaç ay rahatız son donem nst + muayne seklinde devam edip doguracagız insalah.

ooo epey faydalı oldu esrako bu bilgiler. Çok teşekkür ederim.
Demek sınıra yakın hımm.. olsun sonuçta sınır sınırdır, sınıra yakın sınıra yakındır sağlık olsun...
belki de dediğin gibi tekrarlatır sonra. ama bu glukoz beynimi felaket yaptı.
öpüjeeem öpüjeeem diye dolaşmak üzereyim. neden öyle olduysa :roflol:

inşallah rahatlarız bu tahlillerden sonra...

Bu arada ben de YAY ım gözden kaçmasın, sormuştun önceki sayfalarda kaydirigubbakcemile5

adaşım ben günlerdir sorucam unutuyorum aklıma getirdin sağolasın bizde mayısta yada haziranın ilk haftasında tatile çıkmayı planlıyoruz özgürce yaşayacağım son tatilim olucakkk
önceleri yakın olması için ayvalık yada bozcada,gökçeada,kaz dağları felan düşündük ama araştırdım mayıs ayında oraların denizi soğuk oluyormuş bizde izmire karar verdik araçla ortalama 6 saat sanırım etkilenmem o kadarda dura kalka gideiz dedim ama nereye gidicemizi bilmiyoruz ben çeşmeye gitmiştim iki yıl önce çok kalablıktı memnun kalamadım ama acemilik vardı o tatilde,geçen senede alanyaya gittik açık büfe felan curcuna bi otel güzeldi ama çoluk çocukla güzel olur ben dinlenmek istiyorum çünkü bol bol çocuk sesi dinleyeceğim bundan sonraki hayatımda kaydirigubbakcemile2 Bizim fikrimiz şöyle sizde bana yardımcı olun kızlarrr..benim isteğim butik otel tarzı bi yer gezebilecceğim yeşillikler olsun tabiki denizde olsun sakin huzur dolu olsun curcuna olmasın izmir taraflarında bu tarz bi yer arıyoruzz şimdiden teşekkürlerrr

günaydın arkadaşlar.....

hafta sonu dr. gittim ve KIZIMMMM oluyor PRENSESİM geliyorrrrrr:sm_cool:

geçmişe bir göz atayım:icecream:

canım hayırlı olsun prensesinnn sağlıkla büyütt

Başakcım çok geçmiş olsun bende tansiyondan çok korkuyorum annem tansiyon hastası ırsi felan olmasında çok dikkat kendine bu tansiyon çok önemli diyolarr :1no2:

3k1m hayırlı olsun canımm benim doktorum daha birşey söylemedi şeker yüklemesi için umarım bende sorun çıkmaz çünkü ben çok kilo aldım ve maalesef çok tuzlu yiyorum alakası olurmu şeker olayı ile bilmiyorum inş. bişi çıkmaz

sakaleyn senden güzel haberler bekliyoruz canım hayırlısı ile..

milkshake hayırlı olsun canım kızın, sağlıkla hep beraber güzel bir ömür geçirin inşallah eşin bebişin ve sen...

gypsyesra canım teşekkür ederim. Şekerle alakası yok sanırım tuzun ama sen yine de yeme çok tuzlu, ödem yapar ilerki zamanlarda...

3k1m

gordum canım yay burcu imissin hemde tipikmissin benim gibi:) sevdim seni :))

ya ama çok az yay burcu çıktı yani bir sen bir ben baska yazan oladı terazı ikizler vs dolu imis forumumuz.)

ADASCIM
valla bana 4-5 yıldız otel tatil koyu sor hepsini çok iyibilirim hemenhemen. her sene uçkere tatile çıkan tatil manyagı bir aileyiz ancak butik otel e pek gitmeyiz biz hersey dahil den hoslanan tiplerdeniz.)
ve malum bizim 9senedir bir çocugumz var ona yonelik yerlere gidiyoruz.
olurda butik otelden cayarsan sana oteller hakında epey yardımcı olurum gitmesemde çok sıkı arastırma yaptıgım için birçok otel hakkında fikirsahibiyim diyebilrim. ayrıca ets de karı koca arkadaslamızı calısıyor :) onlarda sagolsun bizi çok iyi yonlendiriyorlar.

helincim

nst non stres test demek. bebegin iyilik haline bakılan ve rahim kasilmaların olcen birsey. hani dr da falan denk gelmissidri belk igup gup bebegin kalp atıs sesleri tum odaya yayılıyor. karnına ultrason probuna benzer birkaç tane prob takıyorlar 20 dk yatıyorsun. hem sende kasılma varmı olcum yapıyor rahmined kasılma varmı diye cihaz hemde bebek kalp atımları normalmi diye bakıyor. sende bebek oynadıkca dugmeyeim ne basıyormussun hissetgindemi ne oyle birsey. sayet nst sonucun duzgun çıkarsa iki gundaha dogurmayaagın anlamına geliyormus. semirnerde en son bunu ogrendim

yani nst ye girdikten sonar 48 saat dogum olmazmıs kasılmalar yoksa ancak baslıyor demekki. son donem haftaad bir sokuyorlar nst ye diye biliorum. once nst baglanıp 20dk lık sonucu alıyosun sonra dr un bakıyor falantahlil gibi değil durumuna bakmak için dogum baslıyormu vs diye.

mercimekim alanyadamı yasıyorsunn? ne uzel ya ç ok seviyorum alanyayı.

ben daha evel bir kere mahberi otel diye konaklıda igrenc bir otelde kaldım ama çok eglenmistik çunku oteldeki abukluklar oyle komiktiki yani kalabalıkda olunca onlarla alay eder harle gelmistik. grand sozbir otelde kaldık. joy bisey otelde kaldık falan. hatırladıklarım bunlar. genelde eylul ekim gibi son tatilimizde alanyaya gidiyoruz sıcak oldugu için ve tabi tatul butcesini zorladıgımız için daha vasat otelerde kalıyorduk mahberide ne yazıkkı bunlardan biri iste:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…