kizlar yoklama listesinde KAYRA, GIZZE, MINIK KELEBEK, AIDAA uzun zamandir yoklar... bende ciddi ciddi merak ediyorum artik...dedim belki onceden isleri vardir ama kacgun oldu...(
Kızlar selam herkese...
Az önce kan ve idrar tahlilimi yaptırdım. 50 gr glukoz yüklemesi yaptılar, 1 saat bekledik, sonra parmaktan kan aldılar. O glukozu aç karna içince :s böyle oldum aynen, beyim
Herkes iyi inşallah.
Sakaleynmaster sonucunu alınca yaz bize olur mu? İyi çıkacak inşallah canım.
3k1m
aslında dr lar bu tahlili 24-28 haftalar arası yapıyorlar. gebelik de ortay açıkan bir hormon sekeri yukseltiyormus o hormonda en yuksek duzeye 24. haftada gelirmis o nedenle 24 den sonra yapılırmıs. ama benim dr um 16-20 arası yapıyor bu tahlili . ne kadar erken tesbit edilse diyet yapma acısından o kadar iyi olur mantıgı ile . ve bana 16da istek yazmayı unuttu sanırım o haftalarda yaptıgını biliyorum . simdi 20 de ay sonu gideceğim ve bende yaptıracagım 50 g r yukleme testini. 140 altı normal mis belik dr un 24. haftadan sonra tekrar ettirir 140 a yakın oldugu için değerin. dedigim gibi o hormon 24 de maksimum duzeye ulasıyormus çunku. bende dedim kendi kenidem dr um erken yaptırıyor ama sayet sınıra yakın çıkarsa tekrar ederim 24-25 de.
bu arada detaylı ultrason ve seker yuklemesinden sonra baska yapılcak rutin bir tahlil tetkik yok. ondan sonra birkaç ay rahatız son donem nst + muayne seklinde devam edip doguracagız insalah.
İZMİRLİ HATUNLARRR
çok gıcıksınızzz çok cirkinsiniz hepiniz)))) ya nasıl kıskandım anlatamam
yani resmi ilk gordugum an gozlerim doldu ya manyakmıyım neyim sanmki gurbetteyim ailem foto yollamısonlara bakıyorumda duygulanıyorum:))) nasıl alıstıkbirbirimize valla nasıloldu bu is:
haziranın muhtemelen 3. haftası tatil için izmir dolaylarında biryer sececeğiz buyuk sehir yakını olsun düogum vs olur korkusu ile e hele bir o donem ben gelcem bulusma ayarlayın dedigimde hele bir ayaarlamayın))
istanbullular hareketlenin azıcık anacım bizde asırı bir isteky ok bi ben bir adas birde fasulyeko yazmıs kimsebaska fikir unretmiyor ne zaman yapalım vs??
günaydın arkadaşlar.....
hafta sonu dr. gittim ve KIZIMMMM oluyor PRENSESİM geliyorrrrrr:sm_cool:
geçmişe bir göz atayım:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?