arkadaşlar bu arada bebişimin dolabını şifonyerini ve yatağını aldık..hepsi o kadar tatlı ki...kurdurmadık henüz yoksa çekerdim fotoğraflarını..Allah aldığımız her ciciyi sağlıklı sıhhatli güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
hayırlı olsun canım amnin .içind eyatırdığın emzirdiğin günleride göstresin rabbim.arkadaşlar bu arada bebişimin dolabını şifonyerini ve yatağını aldık..hepsi o kadar tatlı ki...kurdurmadık henüz yoksa çekerdim fotoğraflarını..Allah aldığımız her ciciyi sağlıklı sıhhatli güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
hıımmm..o zaman yapcak bişey yok...sabahı bekleriz biz de napalım..ama stres yapma güzel anne..çıldırma..sen bize lazımsın...
SAKALEYN, nasıl söylemezler yaw? beni aramışlardı, hayır doktorun bari söylesin. detay istiyor değilsin ya, iyi ya da kötü bişey söylesinler. ama lütfen İYİ desinler. ki eminim iyidir.
Merhaba Arkadaşlar,
MILKSHAKE prensesin hayırlı olsun canım...
BURKO ve BAŞAK sizlere de çok geçmiş olsun.
TUANA seni tebrik ederim canım çok güzel bir hediye bu size...
ESRAKO ve 3M1K ben de YAY'ım bu arada. Ayrıca burcumu da çok severim. Hatta eşim de YAY.
HELİN'CİĞİM,
Bu arada beni tek merak eden sen olduğun için beni çok mutlu ettin, çok teşekkür ederim sana.
Siteye giremediğim bu süre içinde çok şey yaşadım. En son yazdığımda grip olmuştum. Ve sağolsun SEVGİLİ EVRİŞ'im bana birçok doğal yöntem söylemişti. Turp hariç, bir kısmını yapmaya çalıştım.
En son olmadı çok kötü öksürdüğüm için kadındoğumcuma gittik, çünkü bebiş için çok korktuk.
O da öksürük şurubu verdi. Ama ben kalbimden dolayı grip ilaçları kullanamadığım için kalp doktoruma sordum. O da kullanmasın o ilacı gelsin bir göreyim demiş.
Gidiş o gidiş o günden beri iki güne bir kalp doktoruna gidiyoruz. Çünkü bu enfeksiyonun aşağı ciğerlere inmemesi lazım o oksijen yetersizliğine neden olur o da siyanoza neden olur dedi ki bu bizim hiç istemediğimiz bir durum dedi. Böyle kişilerde hamileliğe kesinlikle müsaade etmiyoruz dedi.
Normalde senin hamileliğin çok riskli, başka bir doktor olsa izin vermezdi ama sen bizim eski hastamızsın böyle de bir isteğin var biz seninle bu riski paylaşıyoruz dedi. Sen eğer normal bir kapakçık hastası olsaydın sana ilerde şunla karşılaşabilirsin, şu ayda şöyle bir tehlike olabilir derdim ama sen bizim elimizdeki tek vakasın. Biz de neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Bunu bize zaman gösterecek. O yüzden önce şu enfeksiyonu atlatmanı istiyorum. Ayrıca da artık doğuma kadar çalışmanı istemiyorum dedi. Raporlarla idare edeceğiz, zaten erken doğum riskin var dedi. İnşallah sonuna kadar götürebiliriz, ama kalp açısından bir tehlike yaratırsa ilk amacımız 30 haftayı doldurabilmek. 30 haftadan sonra kadındoğumcunla konuşup bebeği bi şekilde yaşatmaya çalışırız dedi.
Adam kendisi de korkmuş bir sürü literatür taramış bize de bilgi edinelim diye fotokopilerini çektirmiş verdi. İnşallah sonuna kadar gidebiliriz ama herşeyi zaman gösterecek, erken doğum veya başka bir tehlikeli durumla karşılaşırsak buna da hazırlıklı olun dedi. Tüm hastaları gittikten sonra belki 1 - 1,5 saat bizle konuştu.
Ben size hertürlü ihtimali söylüyorum ama gene de bir düşünceniz korkunuz vs. varsa hamileliği bitirebiliriz de dedi. Benim rahatsızlığım dünyada çok çok az rastlanan bir vaka çünkü.
Benim gibi tüm literatürde sadece üç hasta bulabilmiş. Biri 26 ıncı haftada taşikardi başlamış hemen kalp ilacına başlamışlar 38 inci haftada sezaryenle sağlıklı bir bebek dünyaya getirmiş.
Doktorum bana normal hamileler ilk üç ay rahatsız olurlar sonra son aylara kadar iyidirler, ama sen bu aylardan itibaren gittikçe kötü olabilirsin, bebek büyüdükçe kalbine daha çok yük binecek, dolayısıyla artık işe de gitme doğuma kadar ev işi de yapma, kendine çok dikkat et artık dedi.
Bir haftadır da kalp ilacına başladı tekrardan.
Biraz uzun oldu ama. İşte benim hikayem böyle, merak edenlere... Uzun bir süre yattım. Şimdi Allah'a şükür enfeksiyonu atlattık sanırım. Mecburen iki kutu antibiyotik bitirdim bu arada. Devamlı kalp doktoruna gidip geliyoruz. Ekolar ekgler devam ediyor. Öksürük azaldı ama tam geçmedi. Üç güne kadar bitmezse tekrar görüşelim dedi. İdrar söktürücü ilaçlara başlayabilirmiş. Yani vücuttaki su toplaması da öksürüğe neden olabiliyormuş. Yeni bir şey daha öğrendim.
İŞTE BÖYLE KIZLAR... Buraya kadar sizi sıktım biliyorum ama eğer sonuna kadar okuyabildiyseniz ne kadar KORKTUĞUMU ve TEDİRGİN OLDUĞUMU anlamışsınızdır.
Artık evdeyim. Pek dışarı çıkmıyorum. Bütün günüm evde geçiyor. Hertürlü ihtimale karşı bebişimizin hazırlıklarını 5 - 6. haftanın sonuna kadar bitirmak istiyorum. O yüzden özellikle 2. anneler sizden yardım isteyebilirim zaman zaman.
Başınızı ağrıttığım için HEPİNİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM. Ama sizleri artık kendime çok yakın gördüğüm için herşeyimi sizlerle paylaşabiliyorum, beni merak etmeseniz de(
Bu arada benim de prensesim geliyormuş, inşallah... Spartalı tüm annelere duyrulur... :))
Şimdilik haberler bu kadaaaaarrrr...
Hepinizi öptüm güzel anneler...
oh masallah bir minnos daha geliyor, kizlarimiz artiyor ....gozun aydin melekcim...kızlar uçuyorum şuana tuana m geliyo veeeee 25 ağustoz doğum gözüküyo veeeee evlilik yıl dönümü dr m 3 kişi kutlıcaksnız dediiiii...süper bişi...allahım sdağlıkla hayırla kucaklarmıza almayı nasip etsin bebişlerimiz aminnnnnnn...bebişlerimize kocaman maşallah .....
ha gayret guzelim bir gun daha, sonra iyi haberler alicaksin..kızlar sonuçlar gelmiş ama bilgi alamıyorum bu saate kadar bekledik şimdide eşim göreve gitti yarın sabah kalcak çatladım ama 5e doğru birdaha şansımı deneyeceğim.
gypsesra ne yemek yaptın bu akşam hadi söyle de şenlenelim..
esracım aynen bendede var yaa teyzemle dayım ikiz,eşiminde babaannesi ikiz doğurmuş aynen tam bir fobii
deryacım karadeniz sıcak olurmuu sinopta nereler var isim verebileceğin yerler varmı?
kızlar uçuyorum şuana tuana m geliyo veeeee 25 ağustoz doğum gözüküyo veeeee evlilik yıl dönümü dr m 3 kişi kutlıcaksnız dediiiii...süper bişi...allahım sdağlıkla hayırla kucaklarmıza almayı nasip etsin bebişlerimiz aminnnnnnn...bebişlerimize kocaman maşallah .....
haftada bi nohut yada fasulye günümüz var artık alışkanlık haline getirdim bunu
birde kızlar bilen zatii yapıyodur ama ben yinede paylaşayım dün carrefourdan iki tane çupra aldık kocişle ben elleyemem ama o yıkadı ortadan böldü içini kesti içini temizledi bende soğanları halka halka doğradım içine birde patates dilimleri kekik pul biber zeytinyağı ve limon bol bol ,onra folyaya sarıp fırına verdim amannn ne rahatlıkkk ne koku ne bişi al sana balık artık her hafta yicez hemde kızartma diil dışarda yesek 100 kağıtla çıkamıyoz bide karides aldık dondurlulmuş onuda bi güzel sosladım fritözde kızarttım al sana balık menüü 20 ytl ile yırttık bu menüyü anam ne ekonomik oldum yaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?