Esracım..alanya'da nerde kaldınız?? ben alanyada yaşıyorum da ..merak ettim..
esracım biz geçen yaz gökçeada -bozcaada- kaz dağları-altınoluk-akçay-assos gezdik. temmuz sonuydu deniz gerçekten soğuktu ama güzeldi. sıcak deniz için akdenize inmen gerek oralarda haziran bile olsa bu halde çekilmez bence. butik oteller assosda var suyuda adalara nispeten daha iyi...
assos soğuk olmazmı sence orayıda düşünmüştüm ve orada bissürü butik otel ama dedğin gibiyse ben sıkı bi araştırmaya girim o zaman listemde assosta var artık sağol canım
3k1m
gordum canım yay burcu imissin hemde tipikmissin benim gibi:) sevdim seni :))
ya ama çok az yay burcu çıktı yani bir sen bir ben baska yazan oladı terazı ikizler vs dolu imis forumumuz.)
adaşım bu arada buluşma olayı dediğin gibi kimseden ses yokk havalarda hazır ısınıyo mis gibi biz zaten programı yapana kadar sıcak olur iice İSTANBUL HATUNLARIIIIII lütfen herkes bi fikir sunsun çoğunluğa göre ortak bi karar alalım
birde sizinle rüyamı paylaşmak istiyorum kızlar hala şokunu yaşıyorum diyebilirim bu rüyanın...ayın 18 inde benim ayrıntılı ultrason randevum var belkide onun etkisinde kaldım neyse anlatim rüyamı..
ben doktora gidiyorum ultrasona giriyoruz neyse oğluşum çok iyi yatıyo böle yayılmış sonra doktor bi dk diyor bir gariplik var diyor iyice yaklaştırıyo iler geri götürüyo elindeki zımbırtıyı neyse bide ne görelim benim oğluşumun arkasından başka bir bebek resmen el sallıyo arkadan doktorda dahil eşim ve ben şokk doktor diyor ikizmişşş birde kız var arkada biz inanamıyoruz meğersem bunca zaman aynı hizada durmuşlarda görememiş ben başlıyorum ağlamaya felan nasıl bakcem ne etcem die günlerce foruma giremiyorum evrim merak ediyo beni arıyo kaydirigubbakcemile3 bitek onda cep telim olduğundan beni teselli ediyo ben ona diyorumki ya evrim bana derlerdi ki bi insana beddua etceksen ikizi olması için et düşün yani o kadar kötüymüş diyorum habire ağlıyorum telde yanee neyse sonra toparlanıyorum foruma giriyorum herkes tebrik destek vs..
ay aslında çok garip oldum gerçekten böyle bi haber aldığınızı düşünsenize kızlar çokta güldüm sabah kalktığımda yani dedim ne rüya amaaa..ama gözümün önünden gitmiyoo o görüntü kafayı uzatmış oğlumun arkasından el sallıyo resmen şirin şirinn lülülülülülü ben ilk kontrole gittiğimde bana doktorum demiştiki kesen çok büyük ikiz olabilir bi ay sonraya randevu vermişti 1 ay neler çektimi bi be bi Allah bilir gittiğimde tek bebek dedide rahatlamıştım..şimdide taktım kafaya arkaya saklanırmış felan saçma sapan etkisinde kaldım rüyanın öyle bişi olamaz dimi kızlar bu saatten sonra yanii?Biraz uzun oldu kızlar ama paylaşmak istedim -tatlicadiarzu-
esracım biz geçen yaz gökçeada -bozcaada- kaz dağları-altınoluk-akçay-assos gezdik. temmuz sonuydu deniz gerçekten soğuktu ama güzeldi. sıcak deniz için akdenize inmen gerek oralarda haziran bile olsa bu halde çekilmez bence. butik oteller assosda var suyuda adalara nispeten daha iyi...
assos soğuk olmazmı sence orayıda düşünmüştüm ve orada bissürü butik otel ama dedğin gibiyse ben sıkı bi araştırmaya girim o zaman listemde assosta var artık sağol canım
mercimekim alanyadamı yasıyorsunn? ne uzel ya ç ok seviyorum alanyayı.
ben daha evel bir kere mahberi otel diye konaklıda igrenc bir otelde kaldım ama çok eglenmistik çunku oteldeki abukluklar oyle komiktiki yani kalabalıkda olunca onlarla alay eder harle gelmistik. grand sozbir otelde kaldık. joy bisey otelde kaldık falan. hatırladıklarım bunlar. genelde eylul ekim gibi son tatilimizde alanyaya gidiyoruz sıcak oldugu için ve tabi tatul butcesini zorladıgımız için daha vasat otelerde kalıyorduk mahberide ne yazıkkı bunlardan biri iste:))
canım mukarnas otelde kaldık çok güzeldi alanyaya gitmek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim ama ben açık büfe 5 yıldız otel istemiyorum bu sefer eşime kalsa yine oraya gider..
adaşım senin dedğin gibi çocuk olması açık büfe bu tip oteller için en ideal yer çocuklar için programlar havuz vs ama bundan sonra bizde hep o tarz tatili tercih edicez bu yüzden son senemde doğayla iç içe yaşamak istiyorumm..aslında şöle eylülde ekimde doğurcak olsam karadenizi tercih edicem ama mayısta gitcez oralar çok soğuk olur amasra çok güzelmiş mesela şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?