2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

slm kızlarr bende ağusots annelerindenim bu bölüme daha yeni girişi yaptım:)))selam yeniden

KAÇAKKEDı geçmiş olsun dualarımız hep birbirimize..
burko keneyı okuyunca bi tuhaf oldum neyseki sorun cıkmamıs geçmiş olsun
hasta olan herkese geçmiş olsun
cinsiyetini öğrenen ve guzel sonuclar alan herkesin gözü aydın

izmir buluşmasına bayıldım ve kıskandımda..

bu aralar yine okuyucu konumundayım.stresli ve bunalımlı bir hafta geçirdiğim için yazmadım ama hep takip ettim sizleri.bebeiğimi 1 haftadır hemen hergun hissediyorum hemde kelebek çırpıntısı gibi falan değil baya indiriyor annesine yavruum..yarın görmeye gideceğim saat 5 te randevum var.özledim meleğimi.

kaçak kedi çok geçmiş lsun ccanm ya Allah acil şifalar verswin inş. pozitif düşün güzeldüşün güzel yaşa inş.

burkocum hayırdır ya gamzeli anne nerden gelmiş bu mevsimde kene..neyseki zaarlı değilmiş sanada geçmiş olsun..

hmmmmm başka kim vardı..heeh ayy kızlar çogalıyor..tuana gözun aydın.Rabbim saglıkla sıhhatle kavustursun hepimizi.hayırlı evlat olurlar inş.

gizze nihayet gelmiş.kayra dan haber yok hala bu kız özel mj bölümüne kapatmış ulaşamıyorum...kaynanansı varken kaçmak için gelidu foruma şimdi kocasıyla başbaşadır inş. güzel duygular yaşıyodur...

ımmmmmbu arada akşam yemek menulerini okduum hemen nohut ıslattım yarın için. valla canm cekti ama malesef ben turşu yiyemiyorum yaa.ben cacık yapiim bari...ertesi gunde köfte yaparım...:)
bu arada mantı yemeğe misafir çagırdık eşimin iş ortakları veeşleri.. ben kendim yapmayı biliorum ...isteyen buyursun gelsin...

bende güneşli havayı gördum resmen attım kendimi dıarı...şöle bi deniz havası ve windows shopping..tac nevresmde indirim var haberinz olsun harika desenler çokda uygun fiyata hemen aldım bi tane bebek kıyafetlerien baktım içim gitti ama kendimi frenledim ve cinsiyet ögrenmeden almıcam...

bu arada ben artık süüüüüütt içebiliyorum...2 gündür lıkır lıkır içiom maşallah diyim...ayy çok şükür ya bebişime yarasın.. bu arada hamileleiğimin başından beri rüyalarımı süsleyen erekek bebk dün gece kız bebek oldu.. hayırlısı bakalım içimdeki mucizemi iyice merak etmeye başladım...ama açıkcası sırf cinsiyet ögrenmek içinde gitmek istemiyorum...randevu gunumu bekliyorum..sabırlıyım sanırım bu konuda..

pinkycim sen nerde oturuyon semt olarak geliyom mantı yemeğe ::)
ben kaçar kızlar kocişle sinemaya gitcezde

Evriş, teşekkür ederim. Bakalım yarın da kan ve idrar sonuçlarımı alacağım iyi çıkar inşallah. Tiroidim sınıra yakındı, bakalım ne alemde, inşallah normaldir.

tazefasulye, aman dikkat et o glukozu içtikten sonra şapşal bir gülümseme olabilir yüzünde bir de kendini böyle dönüyor hissedebilirsin :S

tuana, kaçakkedi, tebrik ederim Isparta anneleri sizleri :)

kaçakkedicim, yaydaşım, Allah yardımcınız olsun arkadaşım. Bebeğine sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah. Sen kendini yorma sakın. Literatürdeki vakalar elbetteki tıp için önemli veri kaynaklarıdır, lakin Allah neye ol demiş de olmamış. Dolayısıyla sen elinden geleni, doktorların dediklerini yap, bizim de dualarımız seninle. Gönlün ferah olsun inşallah. Doktorun da seninle birlikte literatüre bir sağlıklı bebek vakası daha soksun inşallah a.s.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...

kaçakkedi cnm çok geçmiş olsun...allahın izniyle bebişini sağlıkla hayırla kucağına alcaksın

burcu cnm çok geçmiş olsun....

kızlar lütfen cahilliğimi mazur görün..ya şu sparta ıspara ne demek ben bi ben bilmiyom sanırım valla sorcam sorcam çekiniyodum oh be sonunda sordum:hooray:

kaçakkedi
çol geçmiş olsun canım.sende kızında çok iyi olacaksınız.moralini yüksek tut doktor sadece ihtimallerden bahsetmiş ama ben herşeyin iyi olacağından eminim canım.bizleri asla sıkmıyorsun.asla böyle düşünme.her zaman giremiyorsan bile ara ara gir ve haberdar et bizleri

gizze
sendeb haber aldığımıza sevindim.şimdi sıra kayrada

sakaleynmaster
bu kadar bekledik bi gün daha bekleriz.yeterki sonunda mutluluk olsun

tuana
kızın hayırlı olsun.kızlar atağa geçtiler

tazefasulye
geçmiş olsun canım.gebelikte mantar daha çok yaşanan bi olay canım.vajinanın doğal yapısı hormonlarla bozuluyor ondandır

günaydın arkadaşlar.....

hafta sonu dr. gittim ve KIZIMMMM oluyor PRENSESİM geliyorrrrrr:sm_cool:

geçmişe bir göz atayım:icecream:
gözün aydın sağlıkla gelsin meleğin
oh oh ne güzel topluca kutlarsınız çifte sevinç nazar değmesin
of ya amniyo devlet hastanesinde yapıldı perinatoloji bölümünde
laboratuarı aradım kapalı zarfta olduğu için bilgi veremiyoruz of ya çıldırıcam ya laelaelaelaelaekafamçokkarıştı
sakin ol merak etme herşey güzel olucak içini rahat tut kendini strese sokma canım.
inşallah canım bebeğin güle güle kullansın

canım merak etmezmiyiz bazen gözden kaçabiliyo çok geçmiş olsun kendine iyi bak iyi düşün pozitiflikte bir şifa şeklidir prensesinide nazarlardan korusun allahım

kızlar lütfen cahilliğimi mazur görün..ya şu sparta ıspara ne demek ben bi ben bilmiyom sanırım valla sorcam sorcam çekiniyodum oh be sonunda sordum:hooray:

Canım oğlan analarına Spartalı,
Kız annelerine de Ispartalı diyoruz espürük babında :ecrin_bebek:

çıkış yeri, 300 Spartalı filmindeki bir diyalog. E Sparta diyince haliyle Isparta esprisi de peşinden geldi vs. vs. ve olaylar gelişti... delikafadulden

hım anladım cnm..teşekkür ederim aydınlattın beni:1hug:

esra sos süpermiş ama fritöze çözüm bulmak lazım yüksek ısıda yağ iyi değil ama bu kadar unlanınca da yağı çok az çekiyodur evett hımmmm olabilir... denenebilir.....:))))))

İyi geceler herkese,

Geldim ama yine geçmişi bitiremedim. Yarın notlarımı ayrıntılı yazacağım inşallah...

Bu arada izmir buluşmasına bayıldım kızzlar... Hepiniz biribirinizden tatlı çıkmaışsınız resimelrde. O kadar güzel biir buluşma kaynaşma olmuş ki aranızdaki sıcaklık resimlerinize de yansımış... Çook kıskandım ama ben...:jeyyar::jeyyar: İstanbul buluşması talep ediyorum hemen? İstanbul hamileri hadi bizde birşeyler yapalım. Hem biz daha kalabalık olalım:jeyyar::jeyyar:....

Bu arada burkocum başakcım çok geçmiş olsun.. Bir problem yaratacağını sanmıyorum cnm kenenin... Başakcım senin de dikkatli olman lazım artık kuzum yormaycaksın kendini dikat et... Bir de bol limonlu ayran dene ama tuzsuz.. Annem hep öle yapardı...

Helin, milkshake, 3k1m ve tuana gözünüz aydın canlarım.. Maaşallah bebişlerinize. Test sonuçları güzel çıkan arkadaşların dagözleri aydın...

Yarın kaldığım yerden devam edicem.. Sakaleynmaster sonuun ne oldu onu göremedim... Öğrenebildin mi? İyidir mutlaka ama dur oan da bir bakayım çıkmadan.. Herkse ii geceler diyorum...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kaçakkedi, geçmiş olsun canım, yazdıklarını okudum. İyi düşün lütfen, moralini yüksek tut..

fasulyecim bendede aynısı oldu banada fitil ve krem verdi bana verdği fitil iki tane kullandım ama geçmedi tekrar sorucam doktora sinir oluyorum bu olaya kaşın kaşınn

Yaaa? Bol su iç, çamaşırını her gün değiştir, beyaz ve pamuklu çamaşır kullan ve mümkünse ağını ütüle, dedi bana doktor. Kullandığımız ilaçlar da C kategori..

slm kızlarr bende ağusots annelerindenim bu bölüme daha yeni girişi yaptım:)))selam yeniden

Hoş geldiniz kıslarr... yazgım, allah gönlüne göre versin arkadaşım.

tazefasulye
geçmiş olsun canım.gebelikte mantar daha çok yaşanan bi olay canım.vajinanın doğal yapısı hormonlarla bozuluyor ondandır

Teşekkürler helincim. Ben zaten kronik mantar hastasıyımdır. Senede 1-2 defa olmazsa olmaz Bu gene iyi, eskiden çok daha kötüydü. O kadar da dikkat ederim. Günlük ped kullanmam, çamaşırımı her gün değiştiririm falan.. Ama dediğin gibi flora değişiyor hamilelikte, yapacak bir şey yok şakkıdı

tazefasülye canım geçmiş olsun

sağol bebeeem

tazecim geçmiş olsunn...
teşekkürler defnecim.

hoşbuldumm evrimim nasılsın canım

Yafrum yazdım cıktım ben, halıyle sorun havada kalmıs kuzum.. kusuruma bakma.

Efet kusu, folyonun yıyeceğe sıcak yolu ıle temas etmesı, ,içindeki kansorejen maddenin yıyecege gecmesıne neden oluyormus, ya poset ya da yaglı kagıt kullanabılırsın, aynı ıslevı gorur.

Burcum.. telefonda kan verdım falan deyınce, seker yuklemesı aklımda kalmıs, dedım onun ıcın falan mıydı diye.. gecmiş olsun kuzum.. başım kalabalıktı ıdrak edememişim,kusuruma bakma lutfen.

merhabalar bende 2009 ağustos ayında doğum yapacağım inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eliayağı düzgün çoçuklar doğururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…