gözün aydın sağlıkla gelsin meleğingünaydın arkadaşlar.....
hafta sonu dr. gittim ve KIZIMMMM oluyor PRENSESİM geliyorrrrrr:sm_cool:
geçmişe bir göz atayım:icecream:
oh oh ne güzel topluca kutlarsınız çifte sevinç nazar değmesinkızlar uçuyorum şuana tuana m geliyo veeeee 25 ağustoz doğum gözüküyo veeeee evlilik yıl dönümü dr m 3 kişi kutlıcaksnız dediiiii...süper bişi...allahım sdağlıkla hayırla kucaklarmıza almayı nasip etsin bebişlerimiz aminnnnnnn...bebişlerimize kocaman maşallah .....
sakin ol merak etme herşey güzel olucak içini rahat tut kendini strese sokma canım.of ya amniyo devlet hastanesinde yapıldı perinatoloji bölümünde
laboratuarı aradım kapalı zarfta olduğu için bilgi veremiyoruz of ya çıldırıcam ya laelaelaelaelaekafamçokkarıştı
inşallah canım bebeğin güle güle kullansınarkadaşlar bu arada bebişimin dolabını şifonyerini ve yatağını aldık..hepsi o kadar tatlı ki...kurdurmadık henüz yoksa çekerdim fotoğraflarını..Allah aldığımız her ciciyi sağlıklı sıhhatli güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Merhaba Arkadaşlar,
MILKSHAKE prensesin hayırlı olsun canım...
BURKO ve BAŞAK sizlere de çok geçmiş olsun.
TUANA seni tebrik ederim canım çok güzel bir hediye bu size...
ESRAKO ve 3M1K ben de YAY'ım bu arada. Ayrıca burcumu da çok severim. Hatta eşim de YAY.
HELİN'CİĞİM,
Bu arada beni tek merak eden sen olduğun için beni çok mutlu ettin, çok teşekkür ederim sana.
Siteye giremediğim bu süre içinde çok şey yaşadım. En son yazdığımda grip olmuştum. Ve sağolsun SEVGİLİ EVRİŞ'im bana birçok doğal yöntem söylemişti. Turp hariç, bir kısmını yapmaya çalıştım.
En son olmadı çok kötü öksürdüğüm için kadındoğumcuma gittik, çünkü bebiş için çok korktuk.
O da öksürük şurubu verdi. Ama ben kalbimden dolayı grip ilaçları kullanamadığım için kalp doktoruma sordum. O da kullanmasın o ilacı gelsin bir göreyim demiş.
Gidiş o gidiş o günden beri iki güne bir kalp doktoruna gidiyoruz. Çünkü bu enfeksiyonun aşağı ciğerlere inmemesi lazım o oksijen yetersizliğine neden olur o da siyanoza neden olur dedi ki bu bizim hiç istemediğimiz bir durum dedi. Böyle kişilerde hamileliğe kesinlikle müsaade etmiyoruz dedi.
Normalde senin hamileliğin çok riskli, başka bir doktor olsa izin vermezdi ama sen bizim eski hastamızsın böyle de bir isteğin var biz seninle bu riski paylaşıyoruz dedi. Sen eğer normal bir kapakçık hastası olsaydın sana ilerde şunla karşılaşabilirsin, şu ayda şöyle bir tehlike olabilir derdim ama sen bizim elimizdeki tek vakasın. Biz de neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Bunu bize zaman gösterecek. O yüzden önce şu enfeksiyonu atlatmanı istiyorum. Ayrıca da artık doğuma kadar çalışmanı istemiyorum dedi. Raporlarla idare edeceğiz, zaten erken doğum riskin var dedi. İnşallah sonuna kadar götürebiliriz, ama kalp açısından bir tehlike yaratırsa ilk amacımız 30 haftayı doldurabilmek. 30 haftadan sonra kadındoğumcunla konuşup bebeği bi şekilde yaşatmaya çalışırız dedi.
Adam kendisi de korkmuş bir sürü literatür taramış bize de bilgi edinelim diye fotokopilerini çektirmiş verdi. İnşallah sonuna kadar gidebiliriz ama herşeyi zaman gösterecek, erken doğum veya başka bir tehlikeli durumla karşılaşırsak buna da hazırlıklı olun dedi. Tüm hastaları gittikten sonra belki 1 - 1,5 saat bizle konuştu.
Ben size hertürlü ihtimali söylüyorum ama gene de bir düşünceniz korkunuz vs. varsa hamileliği bitirebiliriz de dedi. Benim rahatsızlığım dünyada çok çok az rastlanan bir vaka çünkü.
Benim gibi tüm literatürde sadece üç hasta bulabilmiş. Biri 26 ıncı haftada taşikardi başlamış hemen kalp ilacına başlamışlar 38 inci haftada sezaryenle sağlıklı bir bebek dünyaya getirmiş.
Doktorum bana normal hamileler ilk üç ay rahatsız olurlar sonra son aylara kadar iyidirler, ama sen bu aylardan itibaren gittikçe kötü olabilirsin, bebek büyüdükçe kalbine daha çok yük binecek, dolayısıyla artık işe de gitme doğuma kadar ev işi de yapma, kendine çok dikkat et artık dedi.
Bir haftadır da kalp ilacına başladı tekrardan.
Biraz uzun oldu ama. İşte benim hikayem böyle, merak edenlere... Uzun bir süre yattım. Şimdi Allah'a şükür enfeksiyonu atlattık sanırım. Mecburen iki kutu antibiyotik bitirdim bu arada. Devamlı kalp doktoruna gidip geliyoruz. Ekolar ekgler devam ediyor. Öksürük azaldı ama tam geçmedi. Üç güne kadar bitmezse tekrar görüşelim dedi. İdrar söktürücü ilaçlara başlayabilirmiş. Yani vücuttaki su toplaması da öksürüğe neden olabiliyormuş. Yeni bir şey daha öğrendim.
İŞTE BÖYLE KIZLAR... Buraya kadar sizi sıktım biliyorum ama eğer sonuna kadar okuyabildiyseniz ne kadar KORKTUĞUMU ve TEDİRGİN OLDUĞUMU anlamışsınızdır.
Artık evdeyim. Pek dışarı çıkmıyorum. Bütün günüm evde geçiyor. Hertürlü ihtimale karşı bebişimizin hazırlıklarını 5 - 6. haftanın sonuna kadar bitirmak istiyorum. O yüzden özellikle 2. anneler sizden yardım isteyebilirim zaman zaman.
Başınızı ağrıttığım için HEPİNİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM. Ama sizleri artık kendime çok yakın gördüğüm için herşeyimi sizlerle paylaşabiliyorum, beni merak etmeseniz de(
Bu arada benim de prensesim geliyormuş, inşallah... Spartalı tüm annelere duyrulur... :))
Şimdilik haberler bu kadaaaaarrrr...
Hepinizi öptüm güzel anneler...
kızlar lütfen cahilliğimi mazur görün..ya şu sparta ıspara ne demek ben bi ben bilmiyom sanırımvalla sorcam sorcam çekiniyodum oh be sonunda sordum:hooray:
Canım oğlan analarına Spartalı,
Kız annelerine de Ispartalı diyoruz espürük babında :ecrin_bebek:
çıkış yeri, 300 Spartalı filmindeki bir diyalog. E Sparta diyince haliyle Isparta esprisi de peşinden geldi vs. vs. ve olaylar gelişti... delikafadulden
yok tatlım sos derken uzun uzun yazmim dedim önce una buladım sonra bi yumurta ve yarım bardak sütü çırpıyon undan sonra o karışıma buluyosun sonrada galeta ununa ordadanda fritöze,kızartıyosun valla restorantlardaki gibi oluyooo
Canlarım benim,
Beni merak eden, geçmiş olsun diyen, iyi dileklerini sunan herkese çoooook teşekkür ederim. Hatta telefonla arandım bile . Çok duygulandımsenağlama
Şu anda ateş takibindeyim. İki gündür ateşimde kayda değer bir yükselme yok. Okuldaki hemşire hergün gel ben seni takip edeyim dedi. İyiyim çok şükür.
burkocum geçmiş olsun dahada iyi ol dilerim. kaydirigubbakcemile3
DEFNEDAMLA,
çok teşekkür ederim canım, inşallah o günleri beraberce görüp bebişlerimizi konuşacağımız günler gelir.
Bu arada biz de iki sene önce Amasra'ya gitmiştik. Bayıldık, hayran kaldık. Ben Aydan Şener'in dizisini izlerken gördüm Amasra'yı çok merak ettim de gittik. Günübirlik gitmiştik ama bir gece kaldık. Fırsat bulursak gene gitmeyi düşünüyoruz. Bebişle gideriz artık inşallah...
DEFNEDAMLA sen nerede yaşıyorsun canım, merak ettim.
Karadenize hep gitmek istemişimdir ama turlar çok yorucu oluyor ayak uyduramayız diye hep korktuk gidemedik. Kalbimden dolayı malum.
kedicim amasrayı bende çok beğenmiştim çok rahat ve huzurlu gelmişti bana. ben sinopta yaşıyorum. sinopta amasranın biraz daha büyük hali ama yinede minik bir şehir. karadeniz turu bana görede değil öyle yaylalara tırman ormanda yürü almayım ben daha çok tek noktaya gidiş sonra geri dönüş sonra tekrar gidiş alayım mümkünse:1rolleyes:
herkeze kocamaaann bır merhabaaaaaa kaydirigubbakcemile2 ben geldimmmmmmmm
amanın bukadar uzun bır aradan sonra sizleri nasılda össslediğimi farkettım.pc miz hala tam olarak yapılabılmıs degıl,kendı kendıne kapanıverıyor.artık kapanana kadar nekadar dayanırsaaaa,
inşallah herkez iyyidir.hepinizi tek tek öpüyorum kuzular.cok acıl konular varsa bırılerı bana anlatsın.inşallah sadece güzel haberlerı kacırmısımdırrrr
kelebekkkk bizde seni özledik yaaaaaaaaaaa
arkadaşlar merhaba hamile kaldığımdan beri burayı takip ediyorum ama yeni üye oldum.Benim bebek 16 haftalıkken kız demişti şimdi ayrıntılı ultrosona girdim ordaki doktor erkek olabilir mi dedi.Kendi doktoruma sordum 20 haftalığım erkek dedi.1ay sonra çağırdı cinsiyeti yine kız olabilir mi üf meraktayım
hoşgeldin yazgım benim bebişde 14 haftalıkken erkek 17 haftalıkken kız oldu ama %100 bu kez. öylede olsun zaten değişmesin bir daha. ama seninkide değişebilir çünkü her iki şekildede örnekleri var.
slm kızlarr bende ağusots annelerindenim bu bölüme daha yeni girişi yaptım:)))selam yeniden
hoşgeldinn ağustos annesi
tazecim geçmiş olsunn...
fasulyecim bendede aynısı oldu banada fitil ve krem verdi bana verdği fitil iki tane kullandım ama geçmedi tekrar sorucam doktora sinir oluyorum bu olaya kaşın kaşınn
arkadaşlar merhaba hamile kaldığımdan beri burayı takip ediyorum ama yeni üye oldum.Benim bebek 16 haftalıkken kız demişti şimdi ayrıntılı ultrosona girdim ordaki doktor erkek olabilir mi dedi.Kendi doktoruma sordum 20 haftalığım erkek dedi.1ay sonra çağırdı cinsiyeti yine kız olabilir mi üf meraktayım
slm kızlarr bende ağusots annelerindenim bu bölüme daha yeni girişi yaptım:)))selam yeniden
tazefasulye
geçmiş olsun canım.gebelikte mantar daha çok yaşanan bi olay canım.vajinanın doğal yapısı hormonlarla bozuluyor ondandır
tazefasülye canım geçmiş olsun
teşekkürler defnecim.tazecim geçmiş olsunn...
hoşbuldumm evrimim nasılsın canım
kelebeğim hoşgeldinn ne tatlısın yaa gelir gelmez listeyi güncelledin hemen sen olmasan kim ne zaman ne doğurcak takip edemiyoz liste çok iyi oluyo.. bu arada folyo olayına şaşırdım zararlımıymışş aman bidaha bende fırın torbası yaparım sağol arkadaşım şok oldum yaaa :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?