2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

o dizinin esimle hastasiyiz biz, o bolumu hatirladim, gercekten hostu...gerci her bolum birbirinden hos...

tamam kuş, ben de yatayım hem azcık Elif Şafak okuyayım. Çok kitap okuyan bir insan değilim ama, bir Elif Şafak'a bir de Ahmet Ümit'e hastayım :)

o dizinin esimle hastasiyiz biz, o bolumu hatirladim, gercekten hostu...gerci her bolum birbirinden hos...

Yaaa? Demek siz de hastasısınız.. Ben de bayılıyorum o diziye de, adama da.. Yeni bölümlerini netten indirip indirip izliyorum. Ayrıca Nİp Tuck var. Onun da hastasıyım, yani hem dizinin, hem Christian'ın Bİr de Supernatural, Kyle XY ve True blood var.. Lost'u zaten saymıyorum.. Dİzi manyağıyız biz belli oluyor mu :))

yeni gelenler hoşgelmiş,
iyi haberlerle dönenlere gözün aydın diyorum.
mecburen kısa yazıyorum,korktuğum başıma geldi ve okula müfettişler geldi bugün.bana şans dileyin,umarım hamile bir öğretmene anlayış gösterebilecek kişilerdir.ders işleyişimden yana kaygım yok ama evraklarımda eksiklerim var.
öpüldünüsssss.

ah evet bide supernatural favorim ama uzun zamandir bulamadim onun bolumlerini internetten, bitti mi ara mi verdiler anlamadim... hadi sana da iyi geceler, tazecik...sende bebisini gor ruyanda...

nevincim bol sans sana, umarim hersey yolunda gider...

hadi bende yatiyim, yarin zor bir gun olucak, ogrencilerin pratik dersi var, off butun gun ayakta kalicam hemde bu agriyla...iyi gceler..

gunaydın canlarım eski gunlerdeki gibi ilk mesajı ben yazayım dedim :)
esim geldi beni almaya bugun istanbula geciyoruz nsipse
suanda herkes uyuyo gece hic uyuyamadım saga sola donmekten
ayaklarım bi yanar bi usur bi kasınırım kabus gibiydi
bide cok acık limonlu cay ictim onunda belki etkisi vardır.
sabahta erkenden hortladım tabiri caizese :)
bi gecmisi okuyayım

buarada merdiven cıkınca kalbim sıkısıyodu nefes nefese kalıodum
tanıdık kalp dru var ona gittik muayene etti hersey normal
bebek diaframa baskı yapıomus ondan oluyomus
hamileligin ister 5 ister 1.ayı olsun kisiden kisiye fark gosteriomus olabiliomus
tıp bunu acıklayamıomus korkulacak bisey yok sizdede olursa paniklemeyin

günaydın arkadaşlar. minik kelebek benim bebişin cinsiyeti değişti sana zahmat olmazsa erkek diye değiştirebilirmiyiz canım.muhtemel doğum tarihimde 16 ağusts oldu.dr öle dedi. şimdiden çok teşekkürler ....

canım bende senin yaşadığını neredeyse birebir yaşadım. bamada kıza benziyo dedi kendi dr um ama ayrıntılıya girdiğinde kesin öğrenirsin dedi. ayrıntılıya girdim daha 3 gün önce falan erkek dedi. ilk önce kesin erkek dedi kendi dr um kıza benziyor dediğini öğrenince de erkeğe benziyor dedi. buradaki arkadaşlarada sordum ben hepsi ayrıntılı usg kesin oluyo diyolar. kıza alışmıştım ben ama şimdi de erkeğe alıştırıyorum kendimi. canım bende 19 haftalık hamileyim.oğluşun hayırlı olsun diyelim o zaman. :1hug:

didecim gule gule kullansın bebegin esyalarını erkencisiniz oda takımı konusunda insan heves e diyor ama ya bende bakmamaya calısıyorum çunuk bakınca sanki hemen dogacak bende ona esya bakyıroum gibi gliyor sonra sure aklıma geliyor sinir oluyorum)

kacakkedi demek sende yay burcusun sevindim :)

tam olarak hastalıgının adı ne ?
allah yardımcın olsun saglıkla sonuna kadar gidebilirsin insallah verdigin bir ornekte oldugu gibi. ben çok kaderciyuimdir ozellikle boyle elden birsey gelmeyen allaha kalmıskonularda daha çok. o yuzden sen onlemini al dinlenmeni ihmal etme gerisi artık allaha kalmıs.

sakalen naptın canım ya bu kadar bekledin dun de stresetmisin kendine farzet çıkmadı sonuç bugun gidip alacak esin sanırım. hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

adascım afiyetler olsun . karides yenebiliyormu gebelikte ?
kalamar sakıncalı imis dip balıgı imis bilmiyordum balık kulturum yoktur balıkla aramda yoktur am akalamar severdim simdilerde ortaya alıyoruz birkaç tane yine yiyorum o kadardan birsey olmaz heralde. ama karidesi bilmirum faydalımımı zararlımı hamilelikte ??

slm kızlarr bende ağusots annelerindenim bu bölüme daha yeni girişi yaptım:)))selam yeniden

hosgeldin . bu nick de ne boyle merak ettim nickini alırken kimi dusundun :))

merhabalar bende 2009 ağustos ayında doğum yapacağım inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eliayağı düzgün çoçuklar doğururuz

okifun sende hosgeldin seninde nickin ilgincmis anlamı ne ?

behiye selam

ben iki dr a gidiyorum . birtanesi hep 4 boyutluda bakıyor ve detaylı ultrasonu yine o cihazda baska bir docent dr bakacak. ama cihaz aynı cihaz. yani ayrıntılıda belli olur cumlesi heralde siyah beazda hep takibiin yaptırıyor olup ayrıntılıda farklı cihaza girecekler için geçerlidir mesela.
benimde haftaya ayrıntılı randevum umarım cinsiyet olayı yine degismez kaldıramıycam daha fazlasını ambale oldum .) bi kiz bi erkek denmesinden

herkese günaydın kızlar ben geldimm kısa bi süreliğneea.s.

günaydın kıslaarr..
babymom seni görmek güzel...o nefessiz kalma olayı bende de oluyor malesef..yavaş yavaş çıkmaya çalışıyorum merdivenleri..
kalça ağrıları çeken...nurdan, evrim..geçmiş olsun kızlar..

valla sorma bende bu şekilde duygusal anlamda gidip geliyorum .en çok bu şekilde cinsiyet anlamında ikilemde kalmaktan çok korkuyodum sanırım bu da oldu.kafamçokkarıştı.esrokocum benim kendi dr um 2 boyutluda bakıyo. orda kıza benziyo çünkü pipiye dair bişi göremedim demişti. ama ayrıntılıda kesin belli olur dedi.ama ben yine de hep kız gözüyle bakmıştım. ama içimdeki hissi sorarsan erkek diyodu istemsiz bi şekilde.ayrıntılı usg ye gittiğimde dr daha cinsiyetle ilgili hiç bişeye bakmadan bebk erkek dedi dedi. ben öle diyince afalladım. dr um kıza benziyo dedi dedim.öle diyince oda dr arkadaşını zor durumda bırakmak istemedi. bişi demedi. sonra cinsiyetini görmeye çalışırken bacakları kapalıydı ve uzun uğraşalar sonucu açtı.açar açmaz da belli oldu ben bile gördüm yani.dr da görünce erkek işte dedi. sonra erkeğe benziyo diye kapattı konuyu. eğer kendi dr um erkeğe benziyo dedi deseydim %100 erkek diyecekti. canım benim cinsiyet maceram de böle işte. a.s

behiye senindemi ikinci bebis di bu ?
oglunmu vardı oy uzdenmi kizi çok isteyenlerdensin benim gibi ? konusmustuk seninle ama mazur gor kafamda kalmıyor pek birsey bu aara ozelikel malum beyin buzusuyormus ya gebelikte:) bunun arkasına sıgınmak da herkese karsı pek bir rahat oldu ama cidi anlamda hafıza sorunu yasıyorum çok iyi idir oysa hafızam herkes sasırırdı detayları hatırlamama ama yok maalesef su ara buzuk beyinliyim:)))

pipisini testislerni vs sen de gozunle gorudu isen sayet net bir seklide erkekdir.
sonuçta cinsiyet tahmini siyah beyaz cihazda yapılıyor renklide yapılan yorumlar yanıltıcı olabilir demisti dr um farkında iseniz 4 boyutluya girenler olur olmaz garip sekillerde çıkıyor 4 boyutluda oynatınca probu. yanılgı yaratabilir ama 2 boyutlu kesin olarak cinsiyet belirliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…