House MD diye bir dizi var. Oraya (doktora) bir kadın geliyor. 6 aydır sürekli diyet yapıyorum ve koşuyorum, gene de zayıflayamıyorum, diyor. Doktor kadına şöyle bir bakıyor ve "anladım szde bir parazit var, sizden beslendiği için, içinizde büyüdüğü için kilo veremiyorsunuz. Ama bir süre daha sizinle birlikte büyüyecek, tebrikler muhtemelen 6 aylık hamilesiniz" diyor. Çok güzeldi yaa.. Çok hoşuma gidiyor hala aklıma geldikçe :)
o dizinin esimle hastasiyiz biz, o bolumu hatirladim, gercekten hostu...gerci her bolum birbirinden hos...
Yaaa? Demek siz de hastasısınız.. Ben de bayılıyorum o diziye de, adama da.. Yeni bölümlerini netten indirip indirip izliyorum. Ayrıca Nİp Tuck var. Onun da hastasıyım, yani hem dizinin, hem Christian'ınBİr de Supernatural, Kyle XY ve True blood var.. Lost'u zaten saymıyorum.. Dİzi manyağıyız biz belli oluyor mu :))
yeni gelenler hoşgelmiş,
iyi haberlerle dönenlere gözün aydın diyorum.
mecburen kısa yazıyorum,korktuğum başıma geldi ve okula müfettişler geldi bugün.bana şans dileyin,umarım hamile bir öğretmene anlayış gösterebilecek kişilerdir.ders işleyişimden yana kaygım yok ama evraklarımda eksiklerim var.
öpüldünüsssss.
nevincim bol sans sana, umarim hersey yolunda gider...
günaydın arkadaşlar. minik kelebek benim bebişin cinsiyeti değişti sana zahmat olmazsa erkek diye değiştirebilirmiyiz canım.muhtemel doğum tarihimde 16 ağusts oldu.dr öle dedi. şimdiden çok teşekkürler ....2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ
1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.emre1997......................................2 agustos ______________________ ERKEK
5.Esin123…………………………….....2 ağustos
6.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
7.ASLI………..…………………..........2 ağustos
8.entelliye…………………………........2 ağustos
9.Caninuss.......................................2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
12.Arda..............................................3 ağustos
13.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
14 star_dust.....................................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
15.Che.............................................. 4agustos
16.ecemi............................................4 agustos _____________________ KIZ
17.Badibade......................................4 ağustos
18.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
19.essraa.........................................5 agustos
20.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
21.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ KIZ
22.calimero 26..................................6 agustos
23.beatrise.......................................6 agustos
24.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
25.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
26.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
27.dlkltn...........................................8 agustos
28.ebruska.......................................8 agustos
29.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
30.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
31.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
32.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
33.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
34.güzel edirnem..............................9 agustos
35.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
36.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
37.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
38.maibeyaz.....................................10 agustos
39.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK
40.Milk shake..................................11 ağustos
41.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
42.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
33.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
44.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
45.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ
46.figen............................................16 agustos ____________________ ERKEK
46banuu...........................................16agustos ___________________ KIZ
47.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
48.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
49.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
50.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
51.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
52.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
53.tazefasulye................................18 agustos _____________________ ERKEK
54.masmavi....................................18 agustos
55.prenses84..................................19 agustos ______________________ ERKEK
56.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
57.cadu.......................................... 20 agustos
58.sampuan....................................21 agustos
59.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
60.sal_der......................................24 agustos
61.dnzyildizi84...............................25 agustos
62.emis..........................................25 augstos
63.sedaa........................................25 agustos
64.seerni........................................25 agustos
65.tuana3434..................................26 agustos _______________________ KIZ
66.siney.........................................26 agustos
67.İrem34.......................................26 ağustos
68.darknessfire...............................26 agustos
69.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
70.Pınky_42...................................26 agustos
71.tugbaözen.................................26 agustos
72.lalace........................................27 agustos ______________________ ERKEK
73.desdona....................................27 agustos
74.selena.......................................27 agustos
75.flawlessd...................................28 agustos
76.sünger53...................................28 agustos
77.ukalam......................................29 agustos
78.maviş83.....................................29 agustos
79.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
80.burko........................................30 agustos
neler oldu hiç bilmiyorum ama bı listeyi güncelliyim dedim
arkadaşlar merhaba hamile kaldığımdan beri burayı takip ediyorum ama yeni üye oldum.Benim bebek 16 haftalıkken kız demişti şimdi ayrıntılı ultrosona girdim ordaki doktor erkek olabilir mi dedi.Kendi doktoruma sordum 20 haftalığım erkek dedi.1ay sonra çağırdı cinsiyeti yine kız olabilir mi üf meraktayım
arkadaşlar bu arada bebişimin dolabını şifonyerini ve yatağını aldık..hepsi o kadar tatlı ki...kurdurmadık henüz yoksa çekerdim fotoğraflarını..Allah aldığımız her ciciyi sağlıklı sıhhatli güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Merhaba Arkadaşlar,
MILKSHAKE prensesin hayırlı olsun canım...
BURKO ve BAŞAK sizlere de çok geçmiş olsun.
TUANA seni tebrik ederim canım çok güzel bir hediye bu size...
ESRAKO ve 3M1K ben de YAY'ım bu arada. Ayrıca burcumu da çok severim. Hatta eşim de YAY.
Başınızı ağrıttığım için HEPİNİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM. Ama sizleri artık kendime çok yakın gördüğüm için herşeyimi sizlerle paylaşabiliyorum, beni merak etmeseniz de(
Bu arada benim de prensesim geliyormuş, inşallah... Spartalı tüm annelere duyrulur... :))
Şimdilik haberler bu kadaaaaarrrr...
Hepinizi öptüm güzel anneler...
sakalen naptın canım ya bu kadar bekledin dun de stresetmisin kendine farzet çıkmadı sonuç bugun gidip alacak esin sanırım. hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzşimdi dayanmayıp yine aradım ama açan yok :1no2:.bana ne oldu ya bukadar bekledim sakin olsam iyi olacak -tatlicadiarzu-İNŞALALH İYİ DERLER KÖTÜ OLSA DAHA ÖNCE BİLGİLENDİRİRLERDİ HERALDE O FİKRİN ARKASINA SIĞINMAKTAN BAŞKA ÇAREM YOK ŞU AN İÇİNa.s
haftada bi nohut yada fasulye günümüz var artık alışkanlık haline getirdim bunu
birde kızlar bilen zatii yapıyodur ama ben yinede paylaşayım dün carrefourdan iki tane çupra aldık kocişle ben elleyemem ama o yıkadı ortadan böldü içini kesti içini temizledi bende kızartma diil dışarda yesek 100 kağıtla çıkamıyoz bide karides aldık dondurlulmuş onuda bi güzel sosladım fritözde kızarttım al sana balık menüü 20 ytl ile yırttık bu menüyü anam ne ekonomik oldum yaa kaydirigubbakcemile3
slm kızlarr bende ağusots annelerindenim bu bölüme daha yeni girişi yaptım:)))selam yeniden
merhabalar bende 2009 ağustos ayında doğum yapacağım inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eliayağı düzgün çoçuklar doğururuz
canım bende senin yaşadığını neredeyse birebir yaşadım. bamada kıza benziyo dedi kendi dr um ama ayrıntılıya girdiğinde kesin öğrenirsin dedi. ayrıntılıya girdim daha 3 gün önce falan erkek dedi. ilk önce kesin erkek dedi kendi dr um kıza benziyor dediğini öğrenince de erkeğe benziyor dedi. buradaki arkadaşlarada sordum ben hepsi ayrıntılı usg kesin oluyo diyolar. kıza alışmıştım ben ama şimdi de erkeğe alıştırıyorum kendimi. canım bende 19 haftalık hamileyim.oğluşun hayırlı olsun diyelim o zaman. :1hug:
behiye selam
ben iki dr a gidiyorum . birtanesi hep 4 boyutluda bakıyor ve detaylı ultrasonu yine o cihazda baska bir docent dr bakacak. ama cihaz aynı cihaz. yani ayrıntılıda belli olur cumlesi heralde siyah beazda hep takibiin yaptırıyor olup ayrıntılıda farklı cihaza girecekler için geçerlidir mesela.
benimde haftaya ayrıntılı randevum umarım cinsiyet olayı yine degismez kaldıramıycam daha fazlasını ambale oldum .) bi kiz bi erkek denmesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?