merhabalar bende 2009 ağustos ayında doğum yapacağım inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eliayağı düzgün çoçuklar doğururuz
Evrimcim; yok canım yaa, kan şekeri değil. Genel bir tarama oldu. İyi oldu.. Ne kusuru bebeem.. muccuk
merhabalar bende 2009 ağustos ayında doğum yapacağım inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eliayağı düzgün çoçuklar doğururuz
slm kızlar
norracım neden kalçan ağrıyo.kasılıyomu yani.
arkadaşlar merhaba hamile kaldığımdan beri burayı takip ediyorum ama yeni üye oldum.Benim bebek 16 haftalıkken kız demişti şimdi ayrıntılı ultrosona girdim ordaki doktor erkek olabilir mi dedi.Kendi doktoruma sordum 20 haftalığım erkek dedi.1ay sonra çağırdı cinsiyeti yine kız olabilir mi üf meraktayım
slm kızlarr bende ağusots annelerindenim bu bölüme daha yeni girişi yaptım:)))selam yeniden
naber norraacım..
Norraaa.. su sol ayaga kramp olayı bende de son üç gündür mevcut ama gece yatıp uykuya gectıgım an baslayıp sabaha kadar uykumu böle böle devam ediyor.. dr a sorucam yarın, acaba magnezyum eksıklıgı mı var dıye?? Ya da neden boyle oluyor, bir cozum bulsun, resmen gecelerım harap gecmeye basladı(
benim gece belim agriyor sadece ama bu kalca yeni cikti, Calsiyum daha ne kadar alabilirim bimiyorum, zaten yogurt,sut, pekmez, peynir hergun yiyorum, magnezyum gunluk vitaminimin icinde var arti muz yiyorum, hani daha ne kadar eksik olabilir ki???
siyatik desem degil bacagima-ayagima kadar vurmuyor, tam sol kalca eklemi ici agriyor...
geçmiş olsun kızlar yaa... Ben magnezyum kullanıyorum 2 günde 1.. ASlında her gün kullanmalıymışım da unutuyorum. Hİç krampım da olmuyor.. Ayrıca elevit çok iyi geldi. Hİç kabızlık yapmıyor.. :)
Burcum.. oglusun hiç kıpırdadı mı o zamandan berıdır bır daha???
evris sen yinede sor bakalim bi doktoruna, yarin yazarsin ne dedegini, belki gercekten bizimkiler parazit gibi emiyordur ne var ne yok vucutta?? faturasida bize cikiyordur...ay yirim ben o minik parazitleri..
evris sen yinede sor bakalim bi doktoruna, yarin yazarsin ne dedegini, belki gercekten bizimkiler parazit gibi emiyordur ne var ne yok vucutta?? faturasida bize cikiyordur...ay yirim ben o minik parazitleri..
Bugün hareketliydi ama, o günkü gibi olmadı. O, sanırım çok ekstrem bir şeydi. Yani muhtemelen bir kaç hafta sonra hissedebilceğim bir şey yaşadım o gece :) Bir daha ne zaman buluşuyoruz? Sanırım buluşmanın şerefine olmuştu :)
Bugün hareketliydi ama, o günkü gibi olmadı. O, sanırım çok ekstrem bir şeydi. Yani muhtemelen bir kaç hafta sonra hissedebilceğim bir şey yaşadım o gece :) Bir daha ne zaman buluşuyoruz? Sanırım buluşmanın şerefine olmuştu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?