2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Evrimcim; yok canım yaa, kan şekeri değil. Genel bir tarama oldu. İyi oldu.. Ne kusuru bebeem.. muccuk

Anam ne bileyim işte.. sagır duymaz uydurur kıvamında degerlendırme yapmısım.. neyse gercekten de ıyı olmus.

merhabalar bende 2009 ağustos ayında doğum yapacağım inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eliayağı düzgün çoçuklar doğururuz

Tesekkur ederis, hepimizin, cümlemizin inşallah..

slm kızlar
norracım neden kalçan ağrıyo.kasılıyomu yani.

dunden beri sol kalcama bi agri saplandi canim,kemige dogru, ustune basamiyorum yururken, resmen topalliyorum, anlamadim bende, ters bi harekette yapmadim..napsam bilemedim???

slm kızlarr bende ağusots annelerindenim bu bölüme daha yeni girişi yaptım:)))selam yeniden

merhabalar bende 2009 ağustos ayında doğum yapacağım inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eliayağı düzgün çoçuklar doğururuz

yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzz...

ay bi kerede su aksm ohbetlerine tam amninda yetissem, ben girene kadaryine kimse kalmamis (((((((

Norraaa.. su sol ayaga kramp olayı bende de son üç gündür mevcut ama gece yatıp uykuya gectıgım an baslayıp sabaha kadar uykumu böle böle devam ediyor.. dr a sorucam yarın, acaba magnezyum eksıklıgı mı var dıye?? Ya da neden boyle oluyor, bir cozum bulsun, resmen gecelerım harap gecmeye basladı (

benim gece belim agriyor sadece ama bu kalca yeni cikti, Calsiyum daha ne kadar alabilirim bimiyorum, zaten yogurt,sut, pekmez, peynir hergun yiyorum, magnezyum gunluk vitaminimin icinde var arti muz yiyorum, hani daha ne kadar eksik olabilir ki???
siyatik desem degil bacagima-ayagima kadar vurmuyor, tam sol kalca eklemi ici agriyor...

geçmiş olsun kızlar yaa... Ben magnezyum kullanıyorum 2 günde 1.. ASlında her gün kullanmalıymışım da unutuyorum. Hıç krampım da olmuyor.. Ayrıca elevit çok iyi geldi. Hıç kabızlık yapmıyor.. :)

Muzu kılodan dolayı 2-3 gunde bire indirdim, hergun ıkı koca bardak sütüm var zaten, sabah ta pekmezimi içiyorum, elevitin içinde de magnezyum var, acaba yetmıyor mu dıye dusunuyorum, bebek buyuyor ya.. yetersız mı kalıyor ki?? benım kalcadan bacaga, oradan baldırıma kadar vuruyor... anlatamam sana yaa..

Maşallah de.. olmasında kramp falan, cok sevımsız bırsey, resmen kemıgın agrıyor.. elevıtın ıyı geldıgıne sevındım.

evris sen yinede sor bakalim bi doktoruna, yarin yazarsin ne dedegini, belki gercekten bizimkiler parazit gibi emiyordur ne var ne yok vucutta?? faturasida bize cikiyordur...ay yirim ben o minik parazitleri..

Burcum.. oglusun hiç kıpırdadı mı o zamandan berıdır bır daha???

Bugün hareketliydi ama, o günkü gibi olmadı. O, sanırım çok ekstrem bir şeydi. Yani muhtemelen bir kaç hafta sonra hissedebilceğim bir şey yaşadım o gece :) Bir daha ne zaman buluşuyoruz? Sanırım buluşmanın şerefine olmuştu :)

valla artik hergun bugun ne olucak vucudumda diyorum, hergun farkli bir semptom cikiyor:)) ama o minik ayagiyla bi tekme vurdumu aci maci kalmiyor:)))simdiden parmaklarinda oynatiyorlar valla...

evris sen yinede sor bakalim bi doktoruna, yarin yazarsin ne dedegini, belki gercekten bizimkiler parazit gibi emiyordur ne var ne yok vucutta?? faturasida bize cikiyordur...ay yirim ben o minik parazitleri..

House MD diye bir dizi var. Oraya (doktora) bir kadın geliyor. 6 aydır sürekli diyet yapıyorum ve koşuyorum, gene de zayıflayamıyorum, diyor. Doktor kadına şöyle bir bakıyor ve "anladım szde bir parazit var, sizden beslendiği için, içinizde büyüdüğü için kilo veremiyorsunuz. Ama bir süre daha sizinle birlikte büyüyecek, tebrikler muhtemelen 6 aylık hamilesiniz" diyor. Çok güzeldi yaa.. Çok hoşuma gidiyor hala aklıma geldikçe :)

Soracagım yarın bakalım, hemen yazarım sıteye de Norramm.. o parazitin maşallahı var zaten.. sımdıden maymun ettı bısı :)))

Bulusalım cıcım, senı mı kıracagız.. gercekten hem erken hem de cok mutluluk verıcı bırsey yasadıgın.. sanırım dedıgın gıbı ılerıkı zamanlarda ıyıce hıssecegız ınsallahhh

Arkadaslarım sıslerı cok opuyorum.. yatmak ıstıyorum artık, gecelerı uykusuzluğu hat safhada yasıyorum, bugun gunduz de uyuyamadım, perısan hıssedıyorum kendımı.. Allaha emanet olun bebişlerinizle. ıyi geceler..

benimkide ctsi pazar icerde kolbasti oynuyordu, bugun bi iki vurus yapti okadar...keyiflerine gore takiliyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…