bilmiyorum ki ama belim agrimiyor isin ilginc tarafi sol kalca kemigim agriyor, hani uylugun kalcaya baglandigi yer eklemin ici ve hareket ettikce yurudukce berbat, hele merdiven hic cikamiyorum, bugun cok daha kotu, ayagima vurmaya basladi yurudukcegünaydın herkese
noraa
sakın bel fıtığı olmasın senda.seni korkutmak istemem ama belirtilerin benziyor sanki
günaydın kıslaarr..
babymom seni görmek güzel...o nefessiz kalma olayı bende de oluyor malesef..yavaş yavaş çıkmaya çalışıyorum merdivenleri..
kalça ağrıları çeken...nurdan, evrim..geçmiş olsun kızlar..
behiye senindemi ikinci bebis di bu ?
oglunmu vardı oy uzdenmi kizi çok isteyenlerdensin benim gibi ? konusmustuk seninle ama mazur gor kafamda kalmıyor pek birsey bu aara ozelikel malum beyin buzusuyormus ya gebelikte:) bunun arkasına sıgınmak da herkese karsı pek bir rahat oldu ama cidi anlamda hafıza sorunu yasıyorum çok iyi idir oysa hafızam herkes sasırırdı detayları hatırlamama ama yok maalesef su ara buzuk beyinliyim:)))
pipisini testislerni vs sen de gozunle gorudu isen sayet net bir seklide erkekdir.
sonuçta cinsiyet tahmini siyah beyaz cihazda yapılıyor renklide yapılan yorumlar yanıltıcı olabilir demisti dr um farkında iseniz 4 boyutluya girenler olur olmaz garip sekillerde çıkıyor 4 boyutluda oynatınca probu. yanılgı yaratabilir ama 2 boyutlu kesin olarak cinsiyet belirliyor.
herkeslere günaydın:)bende ufaklık bi sürpriz yapmazsa ağustos annesi olucam işallah (25 ağustos) bugün itibari ile tam 17 haftalık olduk:) bugün doktora gidicez cinsiyetini öğrenebilirim umarım dün gece yatmadan önce dua ederken dedim ki Allah'ım rüyamda göster bana bebeğimi:)minicik bi erkek bebek girdi rüyama:)bilmiyorum ya erkek istiyorum diye yada eşref saatine denk geldi dua:):)
Hoşgeldin brrnytr, umarım sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına.. Annenin önsezileri bence önemli, ben kız istiyordum, ama gebelik testini yaptığım anda erkek olacağını hissettim ve öyle de çıktı.. Kız da erkek de olsa, onu ultrasonda görünce unutuyorsun ne istediğini falan zaten.. :sm_cool:
amiiiin Rabbim herkese yaşatsın bu duyguları :CüvCüv: erkek kız farketmiyo zaten ilk bebeğim içim erkek diyo ama bi mağazaya girince elbiseler etekler geliyo elime:)
O kız giysilerinin albenisi beni de hala çekiyor.. Kız bebek giyim yelpazesi kadar geniş değil maalesef erkek bebek giyimi.. Ama çok şirin şeyler buldum aldım gene de..
Bizim de ilk, o yüzden heyecan dorukta.. :bbo:
Günaydın herkese,
Hoşgeldin brrnyrt, burnuma buram buram memleket kokusu doluyor:)
herkeslere günaydın:)bende ufaklık bi sürpriz yapmazsa ağustos annesi olucam işallah (25 ağustos) bugün itibari ile tam 17 haftalık olduk:) bugün doktora gidicez cinsiyetini öğrenebilirim umarım dün gece yatmadan önce dua ederken dedim ki Allah'ım rüyamda göster bana bebeğimi:)minicik bi erkek bebek girdi rüyama:)bilmiyorum ya erkek istiyorum diye yada eşref saatine denk geldi dua:):)
hoşgeldin canım..allah gönlüne göre, sağlıklı, sıhhatlisini versin..
brntyr
hoşgeldin canım.cinsiyetini öğrenince yaz.allah gönlüne göre versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?