2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın herkese
noraa
sakın bel fıtığı olmasın senda.seni korkutmak istemem ama belirtilerin benziyor sanki
bilmiyorum ki ama belim agrimiyor isin ilginc tarafi sol kalca kemigim agriyor, hani uylugun kalcaya baglandigi yer eklemin ici ve hareket ettikce yurudukce berbat, hele merdiven hic cikamiyorum, bugun cok daha kotu, ayagima vurmaya basladi yurudukce( yarin dr randevum var bi sorayim, cati acilmasindan mi baska biseyden mi bide niye sol??...

sagol canim..

canım estağfurullah olurmu öle şey. bende biçok şeyi karıştırıyorum.beyin allak bullak.canım benim ilk bebeğim. erkek ya da kız önemli değil benim için ama insan bişeye kendini alıştırdımı diğer söylenen yalan yanlışmış gibi gelirya benim de öle oldu sanırım.zaten ben bugün itibariyle19+0 haftalığım. ve 4 boyutluya hiç girmedi. 2 boyutlu ve ayrıntılı usg de bakıldı benim bebişe. ayrıntılıda da erkek dedi dr. yolu yarıladık sayılır herhalde bu saatten sonra da on kere değişmez ama dimi?

ay gunaydin demeyi unuttum buarada, cok uykusuzum, dun gece hic uyumadim agridan(
herkese iyi gunler dilerim, benim icin cok yorucu bir gun olucak bugun(

günaydın kızlar,
online göründüğüme bakmayın, bırakın yazmayı okumaya bile vaktim olmuyor. merak ettiklerimi tekrar soruyorum:
HELıN muayenen nasıldı?
SAKALEYN, sonuçlarını aldın mı?
.
Yeni cinsiyetler var mı?
hastalananlara geçmiş olsun, bebişini görenlere gözüaydın dileklerimle....

dört gözle DERYA beklenmekte....güzel haberlerini bekliyoruz..

Minik Kelebek...seni görmek güzel..

herkeslere günaydın:)bende ufaklık bi sürpriz yapmazsa ağustos annesi olucam işallah (25 ağustos) bugün itibari ile tam 17 haftalık olduk:) bugün doktora gidicez cinsiyetini öğrenebilirim umarım dün gece yatmadan önce dua ederken dedim ki Allah'ım rüyamda göster bana bebeğimi:)minicik bi erkek bebek girdi rüyama:)bilmiyorum ya erkek istiyorum diye yada eşref saatine denk geldi dua:):)

NORA, seninkine benzer bir ağrı bende de oluyor. belim değil, hemen sol tarafı. uzun süre aynı pozisyonda oturunca ya da uzanınca ayağa kalkarken fene bir ağrı saplanıyor. yavaş yavaş doğruluyorum. önce sol bacağım tutmuyor gibi oluyor ama adım attıkça açılıyor. seninkinden farkı ben yürürken filan çok iyiyim. eğilmemem filan gerekiyor. benimki bel fıtığı olabilir mi acaba. eğilince doğrulurken hafif ağrıyor.

Hoşgeldin brrnytr, umarım sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına.. Annenin önsezileri bence önemli, ben kız istiyordum, ama gebelik testini yaptığım anda erkek olacağını hissettim ve öyle de çıktı.. Kız da erkek de olsa, onu ultrasonda görünce unutuyorsun ne istediğini falan zaten.. :sm_cool:

amiiiin Rabbim herkese yaşatsın bu duyguları :CüvCüv: erkek kız farketmiyo zaten ilk bebeğim içim erkek diyo ama bi mağazaya girince elbiseler etekler geliyo elime:)

amiiiin Rabbim herkese yaşatsın bu duyguları :CüvCüv: erkek kız farketmiyo zaten ilk bebeğim içim erkek diyo ama bi mağazaya girince elbiseler etekler geliyo elime:)

O kız giysilerinin albenisi beni de hala çekiyor.. Kız bebek giyim yelpazesi kadar geniş değil maalesef erkek bebek giyimi.. Ama çok şirin şeyler buldum aldım gene de..

Bizim de ilk, o yüzden heyecan dorukta.. :bbo:

Günaydın herkese,
Hoşgeldin brrnyrt, burnuma buram buram memleket kokusu doluyor:)

O kız giysilerinin albenisi beni de hala çekiyor.. Kız bebek giyim yelpazesi kadar geniş değil maalesef erkek bebek giyimi.. Ama çok şirin şeyler buldum aldım gene de..

Bizim de ilk, o yüzden heyecan dorukta.. :bbo:

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:)

hoşgeldin canım..allah gönlüne göre, sağlıklı, sıhhatlisini versin..

günaydınlarr : )

Kaçakkedi
çok geçmiş olsun dikkat et kendine

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

sakaleynmaster hadi gelde sonucu yaz merakla bekliyoruz

Babymom , minik kelebek sizi görmek ne güzel Kayra da gelse bi iyi oldugunu yazsa onada sevinsek

gypsesra canım balığı balıkçılar ayıklayıp pişiriyor bizde dün aldık ev hiç kokmadı bile çok rahat tavsiye ederim

noraa evriş geçmiş olsun kalça ağrıları kalsiyum azlıgındanmı oluyor bebiş stokları kullandıgı iiçinmi ?

bende 2 gündür baş dönmesi başladı sanırım tansiyonum düşüyor çok tuaf oluyorum, evde dijital alet var ama onlar hamilelerde küçük tansiyonu doğru ölçemezmiş, klasik tansiyon aletiyle ölçmek gerekirmiş eczaneye gidip ölçtüreyim

aftabru yeni gördüm yazıyı pek bakamadım.muayenem çok iyi geçti.doktorum görevi bırakmış bebeği için başaka doktora devam edeceğiz.güzel olan tek tarafı artık her defasında 4 boyutlu göreceğim bebeğimi.doğum tarihime 25 temmuz dedi şaşırdım.bebek 385 gr dı cumartesi günü.4 boyutluyu açtı uyuyyordu kolunu başının altına almış ama çok çirkindi.doktor korkma hep böyle kalmayacak güzelleşecek dedi.5.ayı yeni bitirmişsin dedi.kalbini dinledi çok iyi dedi.şimdilik kötü bi şey görmüyorum ilerki haftlarda detaylı inceleyeceğiz dedi.24-26. haftalarda şeker testi yapacakmış

Günaydın kısslar,

Kaçakkedi çook geçmiş olsun canım... Son girdiğinde kalp rahatsızlığından bahsetmiştin canım ve sanırım griptin. Gribin geçmiş sanırım tekrar geçmiş olsun. İnşallah hamileliğin boyunca da bir rahatsızlık hiseetmeden atlatır bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. Dr söyledikleri tabi ki çok endişe verici ama sen morali yüksek tut. Yüksek moral de senin en büyük yardımcın olacak...

Bu arada Norra. Evriş sizlere de geçmiş olsun.. Ben de hergün bir muz yememe rağman ağrılarım çok oluyordu batma şeklinde. Drum magnezyum verdi 300mg günde. Şu an çok rahatım hiç bir ağrım kalmıyor... Bazen unutsam bile problem olmuyor canlarım.. Siz de danışın drunuza...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza..a.s.a.s..

Cinsiyeti değişen çok kişi olmuş... Bana 12 haftalıkken kız dendi. Sonra tahmin yapılamadı. Benimki de değişebilir yani...Gerçi en önemlisi sağlığı ama...

Bu arada Esrako, ben Koç burcuyum. En iyi anlaştığım burçlar Aslan ve Yay. Eşim yay burcu.. Bebişimde erken gelmek istemezse Aslan olucak inşallah... Süper bir aile olucass yani hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…