2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım bendede baş ağrısı var doktor 4 aydan sonra dahada şiddetlenir dedi ama benşm kinin sebebi ben sigara kullanıyordum bebek olunca bıraktım ondanmış doktor ondan dolayı ağrır dedi....

hadi güzel haberlerle gel bakalım ne yapıyomuş ogluşun büyümüşmü sana el sallayacakmı

kafana takma kendini bişeylerle oyala öyle daha az hissedersin agrıyı oturup kendini dinleme biraz ovala patatesi kes koy kimine iyi gelebiliyo dene istersen geçmiş olsun

benim oğluşda aynı duruyor ayakları midemde başı sağ kasığıma doğru.ben varım iki hafta sonra bende tekrar gireceğim canım benimde rahimda sorun gözüküyor dr hiç kürtaj oldunmu diye sordu daha önce boş gebelikten dolayı kürtaj olmuştum .ne olacak bilemiyorum laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-bana yine gelidler laelaelaelaelaedelikafadulden-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

helincim öyle kafana takıp kendini huzursuz etme benimde 1 hafta kadar oynamadı sonra çıktı ortaya birde her hareketini hissedemeyebilirsin karınının yan kısımlarına hafiften vur ama hafif iki tarafada bazen onada tepki verebiliyo vermese bile de korkma dr sormuştum 22 haftadan önce net anlamak zordur dedi bazı annelerde 26 haftayı bulabilir bunlardan korkmayın dedi bu tip sorunlar son aylarda korkulacak şeyler 8-9 . aylarda o yüzden kendini üzme ama çoook huzursuz hissediyosan kendini dr konuş

angeleyes sağol canım deneyeyim.
EVRİŞİM GÜZEL HABERLERLE GEL.
KAAAAAAYYYYYYYRRRRRAA KIZ NERELERDESİN.

angeleyes hani şu filmlerde kadınlara hamile göbüşü yaparlarya aynen öyle..artiz gibisin maşallah

evriş
güzel haberlerle gel canım.kuzey ne yapıyor gelince anlatırsın bize

cemre
hoşgeldin aramıza

sakaleynmaster
çok geçmiş olsun canım

kızlar ben 22.haftama girdim belki ondan niye kıpırdamıyor diye korkuyorum.içimi rahatlatmak için bana yakın bi doktor var ona gidebilirim.kendi doktorum şehir merkezinde ben ilçedeyim.sadece görmek için gidebiirim

benimde bas agrılarım son 15 gnudur yoktu hamileligin ilk aylarında bes gunu iyi iki gun agrı yasadım. sonra 15 gundur olmayınca dedim 4 ay doldu bitti agrılar galiba ama dun sabah uyandım gece bile uykumda vardı agrı saah beynim sallanyıor gibiydi. ise geldim kahvaltı edip bir minoset içtim geçti ogleden sonra yine hafiften basladı agrımaya ama bu sekilde oldumu uç gun boyle geçiyor ve ben agir agir hareket ediorum bir anda deli gibi siddetlenyior bir anda hiç yokmus gibi agrı kesiliyor falan ama uç gun sonra bitiyor. dedim bunu değistirmeye calısayım aksamustu 5 gibi sirketten çikmadan bir minoset daha içtim dr um gunde 4 tane falan iç rahatlıkla bas agrın olursa cekme agrıyı dedi çunku iki dr a gidiyorum ikiside bunu deyince bende ilk kez ikinciyi aynı gun içinde içtim ve agrı tamamen geçti. aksamda hiç agrımadı simdide
sayet içmesem ikinci ilacı uç gun boyle agrı ara ara gelip giderek suruyordu.
ya 4. aydan sonra siddetlenir demek ya bendesigaradan olabilceğini dusunuyorum. ayda yilda bir içen arkadaslarımla sigara içiyorum yarım içmek seklinde ultra light lardan dumanı bile pek çıkmıyor amasanki o kacak birsigara dan sonra epey birs ure agrımoyr epeydir içmedim bunu bahene edip bir sigaramı içsem .)))

helin
simdi ne zaman basaldı senin bebis oynamaya tam hangi haftaad ? yani hergun duzenli oynuyormuydu ??
ve toplam kaç gundur oynamıyor ??

benim ilk 15. haftada falan bir anda bir kipirti hissettim çokemindim hatta burayada yazdım ilk canlanısmı ne derler o idi sanırım. ondan sonra 16 hafta sonuna kadar hiç birsey hissetmedim 16 dan sonra uç gunde bir falan oynadı ve 18 e geldiimde yaklasık su an bir haftadır falan duzenli mutlaka her gn oynuyor. sende bu durum nasıl . aslında su an benim de bir gun oynamasa endise etmeye gerek yok heryerde yazıyor tutarlılık gostermez bu haftalarda diye. ama içini rahatlatmak istersen yinede birdr agorun tabi
en azından saglık ocagına falan gidip kalp atısı dinlesen de yeterli yani

esrako
aslında benim bebişte 16 haftadan itibaren haftanın bi kaç günü hareket ediyordu.bi kıpırdanıyor sonra 3-4 gün hiç kıpırtı olmuyordu.hatta adanada yine hareket etmiyo diye doktora gidip sevinçle çıktım.en son geçen hafta 4-5 gün günün her anında hissettim hemde güçlü hareketlerini.dedim artık düzenli hissedeceğim herhalde ama iki gündür hareket yok.22.haftama girincede endişelendim.hani 4-5 gün çok düzenli hareket etmese korkmayacağım ama işte insan rahat etmiyor bi şeymi oldu diye.dua edin kızlar doktora gideceğim çok korkuyorum

kizlar gunaydin, nasilsiniz???
uff bugun mecburen yine geldim ise sabah toplanti vardi iptal edemedim, simdide isleri yuklediler cikamiyorum erken, eve gidip dinlenebilsem super olucak, bacagim yine agriyor..

ya kızlar ben niye bu kadar kuruntulu bi hamile oldum.kendime kızıyorum herşeyi çok takıyorum diye.çok şey bilmek güzel değil inanın.araştırdıkça okudukça insan daha çok korkuyor.bu kaybetme korkusundan kurtulmama gerek.inşalah doktordan rahat bi nefes alarak çıkarım.bu bebek biliyorsunuz bi mucize eseri geldi o mucizeyi kaybetmekten korkuyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar bende ağustos 21 de bebeğime kavuşucam inşallahh. allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsinn ( şu zaman geçmek bilmiyor geçsede kavuşsak bebişlermize )

arkadaşlar benimde bi sorum olucak belki benimle aynı durumu yaşayan vardır yada bilgisi olan vardır.
dün gece yattım ve bir iki tekmesini duydum gülümsedim tam döndüm uyucaktım.sağ yanım sancır gibi acıdı.elimle yokladım sağ tarafımda sertlik vardı sol yanıma baktım sertlik yok üstelik sağ yanıma dokununca acıdı.ama nie oldunu bilemedim.öyle etkisinde kalmışımki ona bişli oldu diye sabah hıçkıra hıçkıra bağırarak uyandım.çok endişelendim göya hamilelğim sonra ermiş rüyamda ve beni zehirlemişl simsiyah kusuyordum.hala şu saatte etkisinden çıkamadım.acaba kafası ayağı felan olabilirmi otarafa dönmüş olabilirmi.bi anlam veremedim.lütfen yorumlarınız yazın

sağol tatlım.içini rahtlatmak için git istersen ama iyidir annesi artık uyku düzenleride oluşmaya başaladı.
ben ağrı kesici hiç kullanmadım saatlerdirde beynim yerinden çıkıcakmış gibi aniden başlıyor azalıyor sonra dahada şiddetleniyor birdende geçiyor anlamdımki
canım bendede baş ağrısı var doktor 4 aydan sonra dahada şiddetlenir dedi ama benşm kinin sebebi ben sigara kullanıyordum bebek olunca bıraktım ondanmış doktor ondan dolayı ağrır dedi....

ben hiç sigara kullanmadım canım ya sende içmiyorsundur değilmi sanada bebişide yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…