canım bendede baş ağrısı var doktor 4 aydan sonra dahada şiddetlenir dedi ama benşm kinin sebebi ben sigara kullanıyordum bebek olunca bıraktım ondanmış doktor ondan dolayı ağrır dedi....merhaba kızlar nasılsınız .benim yine başım çok ağrıyor uf en çok şikayeti olan hamis benim galiba ya :1shok:bende tetanoz aşısını sormayı unuttum anam bi iyi haberle gelemiyoruzki aksilik çıkınca hop aklımdakilerde uçup gidiyor.
maşallah bebişine.çok zor birgün geçirmişsin inşallah görümcen daha güzel haber getirir.bende dün dr daydım benimde bebiş iyi maşallah ama rahimde bir şerit şeklinde çizgi görüldü iki hafta sonra tekrar bakılacak geçmemişse yakın takibe alınıcaz bi rahatlayamadım gitti.anlıyacağın delikafadulden-tatlicadiarzu-
taktım bileeee-tatlicadiarzu-internetten araştıracağım bulamıyorumda biryerde gözüme çarpmıştı böyle bir sorun :1shok:bebişinde maşallah
bazen öyle yapıyorlar birgün akşama kadar oynadı kuzu ertesi gün tık yok endişelenme aynı durumdayım canım.kaydirigubbakcemile5
Butun konserverlerı yemıyoruz.. yada cok uzun aralıklarla tuketıyorus.. konserve balık ayda ıkı kere olabılır.. onda en fazla..muck.
Buarada ben dr gıdecegım bugun, o yuzden gelınce yazacagım.. bilginize.. hepinizi çok optum sımdılık.
merhaba kızlar nasılsınız .benim yine başım çok ağrıyor uf en çok şikayeti olan hamis benim galiba ya :1shok:bende tetanoz aşısını sormayı unuttum anam bi iyi haberle gelemiyoruzki aksilik çıkınca hop aklımdakilerde uçup gidiyor.
maşallah bebişine.çok zor birgün geçirmişsin inşallah görümcen daha güzel haber getirir.bende dün dr daydım benimde bebiş iyi maşallah ama rahimde bir şerit şeklinde çizgi görüldü iki hafta sonra tekrar bakılacak geçmemişse yakın takibe alınıcaz bi rahatlayamadım gitti.anlıyacağın delikafadulden-tatlicadiarzu-
taktım bileeee-tatlicadiarzu-internetten araştıracağım bulamıyorumda biryerde gözüme çarpmıştı böyle bir sorun :1shok:bebişinde maşallah
bazen öyle yapıyorlar birgün akşama kadar oynadı kuzu ertesi gün tık yok endişelenme aynı durumdayım canım.kaydirigubbakcemile5
sağolun kızlar umarım dediğiniz gibi birşey çıkmaz ama stres yapmadan kafaya takmadanna yapamıyorum herşey ne güzel gidiyordu nerden çıktı bu sorun anlayamadım rabbimin vardır bir bilidği diyorum sadece..oğlumun başı aşağıda duruyor ayaklarıda midemde duruyor sizinkiler nasıl duruyormuş normalmi acaba bu duruş anlamadım gitti..umarım ayrıntılya giren herkesin sonucu güzel çıkar tam testler herşey iyi güzel derken bu çıktı başımıza bazende çok doktora gitmek çok şey bilmek hiç iyi olmuyor bidahaki çocukta bu kadar test ultrason ıvırı zıvır yaptırmıcam Çok üzgünüm çoook
birde hiç iki kez detaylı usg ye giren duymadım ama ben 5 hafta ara ile 2. kez giricem yani basit bir durum olsa bence almazlardı yarın acıbademden alacağım sonuçlara göre farklı bi hastanede yine detaylı usgye giricem bebeğe zararı olurmu acaba bu kadar sık girmek off tam sıyırmalık bi durum yanii..hayırlısı ile bi doğursaydık kızlar yaa Çok üzgünüm çoook
merhaba ben yeni üye oldum bende 4 aylık hamileyim
burada olmak çok güzek konuyu inceledim birazda baya anne adayı varmış meğer :sm_cool:
arkadaşlar bende ağustos 21 de bebeğime kavuşucam inşallahh. allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsinn ( şu zaman geçmek bilmiyor geçsede kavuşsak bebişlermize )
sağol tatlım.içini rahtlatmak için git istersen ama iyidir annesi artık uyku düzenleride oluşmaya başaladı.evriş
güzel haberlerle gel canım.kuzey ne yapıyor gelince anlatırsın bize
cemre
hoşgeldin aramıza
sakaleynmaster
çok geçmiş olsun canım
kızlar ben 22.haftama girdim belki ondan niye kıpırdamıyor diye korkuyorum.içimi rahatlatmak için bana yakın bi doktor var ona gidebilirim.kendi doktorum şehir merkezinde ben ilçedeyim.sadece görmek için gidebiirim
ben ağrı kesici hiç kullanmadım saatlerdirde beynim yerinden çıkıcakmış gibi aniden başlıyor azalıyor sonra dahada şiddetleniyor birdende geçiyor anlamdımkibenimde bas agrılarım son 15 gnudur yoktu hamileligin ilk aylarında bes gunu iyi iki gun agrı yasadım. sonra 15 gundur olmayınca dedim 4 ay doldu bitti agrılar galiba ama dun sabah uyandım gece bile uykumda vardı agrı saah beynim sallanyıor gibiydi. ise geldim kahvaltı edip bir minoset içtim geçti ogleden sonra yine hafiften basladı agrımaya ama bu sekilde oldumu uç gun boyle geçiyor ve ben agir agir hareket ediorum bir anda deli gibi siddetlenyior bir anda hiç yokmus gibi agrı kesiliyor falan ama uç gun sonra bitiyor. dedim bunu değistirmeye calısayım aksamustu 5 gibi sirketten çikmadan bir minoset daha içtim dr um gunde 4 tane falan iç rahatlıkla bas agrın olursa cekme agrıyı dedi çunku iki dr a gidiyorum ikiside bunu deyince bende ilk kez ikinciyi aynı gun içinde içtim ve agrı tamamen geçti. aksamda hiç agrımadı simdide
sayet içmesem ikinci ilacı uç gun boyle agrı ara ara gelip giderek suruyordu.
ya 4. aydan sonra siddetlenir demek ya bendesigaradan olabilceğini dusunuyorum. ayda yilda bir içen arkadaslarımla sigara içiyorum yarım içmek seklinde ultra light lardan dumanı bile pek çıkmıyor amasanki o kacak birsigara dan sonra epey birs ure agrımoyr epeydir içmedim bunu bahene edip bir sigaramı içsem .)))
canım bendede baş ağrısı var doktor 4 aydan sonra dahada şiddetlenir dedi ama benşm kinin sebebi ben sigara kullanıyordum bebek olunca bıraktım ondanmış doktor ondan dolayı ağrır dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?