2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kıslar ben kaçar anam bilgisayar bekliyor, diz üstü de serviste.. öptüm göbüşlerden..

Demam kuzu.. Denizden bi makas al benim için..

Balayı bitene kadar faydalan ıste etınden sütünden kaydirigubbakcemile3

VaovvhihoyyytÇok tuttum bu fikri:dance:Evet evet ben varım:hooray:

o ne yaaa oyleee????
Öğretmen öğretmenin dilinden hemen anladı da, siz Fransız kaldınız değil mi cicimNeyse adaşım açıklamış. Öyle o sınıfın öğretmenleri olarak toplaşıp sınıfı çekiştiriyorsun, sözde kararlar alıyorsun, ertesi gün aynı tas aynı hamam. Hiçbir işe yarar tarafı yokklava:
Ay dur bakayım, benimki de kıskanç değildir normalde ama kızına nasıl eder ki?:uhm:
oh kizlar keyfime diycek yok, hayret bugun kayinvalidem geldi aksama dogru hastayim diye, yemegi yapti sofrayi kurdu, belimi ovdu, ben hep hamile kalicam karar verdim:)))esim eve erken geldii, beni yattigim yerden kaldirmiyolar, ohh keyiff bende...
Oh maşallah maşallah Allah keyfini daim etsin bacım

Sezgini yerimm senin ben beaa.. Zeki kadının kızını almak ta pek bir zevkli olacak kaydirigubbakcemile3

tabii ki şekerim, ne de olsa İzmir kızı olacak.. Anası gibi de güzel olursa halimiz yaman.. Artık Kuzey'i mi seçer, Deniz'i mi bakıcazzzz :))

Biz bu Kuzey Deniz'inde kaybetmeyelim de kızı Burcu???kaydirigubbakcemile3
Vay vaay 1. Kuzey Deniz savaşları başladı desenizesırnaşık şeyAma ne demiş Barış abi?
"Zordur almak bizden kızıııı..."lülülülülülü

İster misin 2 ay sonra "ben de hamileyim" diye çıksın:roflol:

İster misin 2 ay sonra "ben de hamileyim" diye çıksın:roflol:

ilahi burcu cok hossun, cok guldum:)) allahtan rahim falan alindi da oyle bir risk yok, ay yoksa hepten cekilmez hamileyken :))))kayinpede donu gecen hafta,kayinvalide islerini halleip 2-3 haftaya donucek, bakalim neler olucak, hayatimiz pembe dizi modunda son 1-2 yildir, hayirlisi..

sağolun kızlar umarım dediğiniz gibi birşey çıkmaz ama stres yapmadan kafaya takmadanna yapamıyorum herşey ne güzel gidiyordu nerden çıktı bu sorun anlayamadım rabbimin vardır bir bilidği diyorum sadece..oğlumun başı aşağıda duruyor ayaklarıda midemde duruyor sizinkiler nasıl duruyormuş normalmi acaba bu duruş anlamadım gitti..umarım ayrıntılya giren herkesin sonucu güzel çıkar tam testler herşey iyi güzel derken bu çıktı başımıza bazende çok doktora gitmek çok şey bilmek hiç iyi olmuyor bidahaki çocukta bu kadar test ultrason ıvırı zıvır yaptırmıcam Çok üzgünüm çoook
birde hiç iki kez detaylı usg ye giren duymadım ama ben 5 hafta ara ile 2. kez giricem yani basit bir durum olsa bence almazlardı yarın acıbademden alacağım sonuçlara göre farklı bi hastanede yine detaylı usgye giricem bebeğe zararı olurmu acaba bu kadar sık girmek off tam sıyırmalık bi durum yanii..hayırlısı ile bi doğursaydık kızlar yaa Çok üzgünüm çoook

Çok saldın kendini.. kızıyorum sana..dur daha be yavrum.. bebegının kılosu yerınde, saglıgı ıyı, sen sımdıden bu kadar hırpalarsan kendını,olmayan sıkıntılar da cıkartırsın şimdi.. yok birsey, iyi olacak hersey, lütfen inan buna.

inşallah evrişim sağolasınız kızlar iyiki varsınız sizin iyi dilekleriniz güzel tesellileriniz beni öyle çok rahatlattıki anlatamamm

inşallah evrişim sağolasınız kızlar iyiki varsınız sizin iyi dilekleriniz güzel tesellileriniz beni öyle çok rahatlattıki anlatamamm

Tabiki kuzum.. sen böyle ıcın ıcın kendını yedıkce içinde sana muhtac evladını da hırpalıyorsun, yapma boyle.. sımdıye kadar bu tıkanıklık cıddı bır sekılde problem cıkarsaydı beebgın olması gereken kılodan daha fazla kılo alabılır mıydı Esramm.. neden bu tarafından bakmıyorsun.. bak arastır.. senın haftandakı olması gerekenden daha kılolu bebegın, sol taraf tıkalı olsa da sag taraf bebegını yeterınce beslıyor ıste.. sen ıyıce kendını buhranlıga soktugun ıcın olanı da gormuyorsun,ben buna uzuluyorum.

evet haklısn evrişim hatta eşim çok abuk bi yorumda bulundu ne kadar mantıklı olabilir bilmiyorum ama biz doktorda biraz yaygara çıkarttık bu kadar beklediğimiz için adamda hep uyuz tavırlarda bulundu usg boyunca..bizimkide diyoki bence seni sırf tedirgin etmek için böyle yaptı diyor yani böyle birşey olamaz ama ne bilem b irde diyor burası ticarethane gibi hastahaneden çok,ne kadar çok test tetkik o kadar para misali belki de bu yüzdendir diyor buda ilginç bi yaklaşım yani..

Vallahı katılmıyor değilim... hersey beklenır, para ıcın yapmadıkları kalmıyor ınsanlıgın.. senın uzulup erımen hıc de umurlarında degıldır.. tekrar tekrar yazıyorum, tıkanıklık olsa ıdı, dıyelım kı var cıddı noktada olsa ıdı cocugun bu kadar gelısemezdı, kım beslıyor o zaman bu cocugu.. bence hırpalama kendını, gıt adamakıllı bır yerde tekrarla.. bu gıttıgın yere de bır daha gıtme derım.. kımsenın Allah korkusu kalmadı artık.. yazıklar olsun.

Opuyorum senı.. vur kafanı yat, evladın gayet ıyı, Rabbıne emanet et uyu.. lütfen..

İyi geceler kuzum.

canım üzülme vede kötü düşünme herşey yolunda gider inşallah morelini yüksek tutmaya çalış

GYPSY, canım bozma moralini. hepimiz için bu tarz riskler var. o tıkanıklığı da ilaçla açabilirler bence. bende kan pıhtılaşması var, hergün iğne vurmasam benim de damarım tıkanıp bebeği besleyemeyebilirim. hem benim hem de bebek için çok riskli bir durum. ama ben hep iyi düşünmeye çalışıyorum. sonuçta durum farkedilir ve ona göre tedavi dozu artırılır. sende de madem bir tıkanıklık var açarlar be güzelim. tıp çok gelişti. yeter ki sorunu bulsunlar. belki de önemli bir sorun bile değildir. bazı doktorlar korkutmayı çok seviyorlar. ne ilacı verdi sana? hap demişsin? nedir o?

esracım çok uzuldum senin bu kadar uzulmene ama. cok ciddi bir sorun oldugun bende sahsen dusunmuyorum. birçok kisi bu detaylı ultrasonu çektirmiyor bile. dr baska acıklama yapmadımı neler olabilir ndene tıkalı yada tıkanıklık kendi acılırmı vs
ilac ne verdi neturev bir ilac ?? sen nerde cektirdin bu detaylıyı bu arada?

hangi acıbademde hemsire tanıdıgınız var kime hangi dra gostercek bak aftabru ve ben acıbademe gidiyoruz kadıkoy ise ben ordakileri az çok tanıyorum aftabru da kozyatagına gidiyor.

kolun niye sismis yahu ??

helin naberr
kıpırdadımı bebisin

ya benimkide her sabah sevriste iken mutlaka biraz oynardı bugun oynamadı kahvaltı ettim hala oynamadı sabah geç kaldım biraz paldır kuldur harekett ettim arabaya kendimi atar gibi bindim falan korkuyorum boyle hareketlerde hani birsey oldu diye allah korusun oyle ani hareketlerle birsey olsa kanama falan olur dimi. ya tam 24den sonramı kesinlikle duzenli oynamaları gerekiyormus of az kaldı ama yani bu hep oynarken boyle sessiz kalınca insan tedirgin oluyor ister istemez .

nora ya çok alem senin kayınvalde hehe:)))) allah bozmasın mutluluklarını bak sizlerede yansıyor

valla adascım olurmu olur yani bu para hırsı ile dr falan herkes insafsiz olabiliyor.
tekrar ettirmenin bir sakıncası varmı bilmiyorum sanmıyorum ama.
bende mesela 20. haftada acıbademde detaylı çektircem 28 de falan kendi hep gittigim dogum yapcagım dr um da o haftalarda cekiyor bana gore geç hani heryerde 20 yazıyor genelde diye baska dr a da cektiriyorum kendi dr umda cekcek 28 de ben birs akınca olcagını sanmıyorum sormadım bile ama gerekince ikinci kez cekildigini çok kez duydum yani sanmam birs orun olsun.

günaydın kızlar

gunaydın helincim

günaydınlar,
gypsyesra canım üzülme bu kadar sen en iyisi bir perinataloga git.en doğru sonucu onlar söylerler. Bebişin de sağlıklıdır inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun, doktorların çoğu felaket tellalı gibi. İnsanın kendi canına birşey olsa bu kadar üzülmez ama söz konusu bebiş olunca herşey üzüyor bizleri en basit cümleler bile bazen. Sen güçlü ol bebişinde üzülmesin içerde ters dursada mutludur o içerde :)

Bu arada kızımın kıyafetlerine yorum yapanlara teşekkürler ediyorum. Chicco yu zengin ederiz herhalde tüm hamile hatunlar olarak.

gypsesra canım diğer arkadaşlar da yazmışlar tıp çok gelişti sorunun tespit edilmesi çok olumlu bir gelişme değil mi? bir daha girersin belki geçici bir durumdur.her şey iyi olacak bunu teselli diye söylemiyorum çok inanıyorum..endişelenmek de çok haklısın hepimiz endişelenirdik böyle bir durumda..bebeğin duruş pozisyonu hakkında bilgim yok..ayrıntılıya 12. haftada girmiştim daha girmedim..güzel haberlerini bekliyoruz..ne olur bizi habersiz bırakma tama mı? Allah yardımcın olsun

esrako
dün hiç hissetmedim bugünde beliyorum bakalım.umarım bugün kıpırdar da rahatlarım.ani hareketlerde bi şey olsa kanama başlar canım.o yüzden korkma onun koruyucu kalkanı var.darbelere karşı suyun içinde korunaklı.okuduğum kadarıyla sanırrım bu haftalarda tutarsız oluyormuş hareketler sanırım tam altı aylık olunca tutarlık kazanacakama insan tedirgin oluyor bi şeymi oldu diye.

canım belki de kıpırdıyordur da sen hissedemiyorsundur... birazdan sana okkalısından bir tekme savurur da için rahatlar inşallah canım...

helincim benimki az evel kıpırdadı çok sukur . darısı basına insalah.

ya tutarlı tam hareketler baslasa biran evelde her dr a gidisimde ekrana heyecanla bakmasam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…