kıslar ben kaçar anam bilgisayar bekliyor, diz üstü de serviste.. öptüm göbüşlerden..
valla neyini aldi bilmiyorum; o bolumlerde biz yoktuk sahsenkaydirigubbakcemile3ama ne yaptiysa ise yaramis, umarim gecici bir durum degildir, gerci kendisini tanidigim icin gecici olugunu biliyorum, tr ye donunce yine ayni olucak, 3 ay sonra yine kavga edicekler...olsun bikac hafta bile olsa iyidir..
VaovvhihoyyytÇok tuttum bu fikri:dance:Evet evet ben varım:hooray:nisan ayında bir izmir sefası yaparız belki biz de eşimle.... prenses annesi olduğuma göre ben de nasiplenebilirim di mi? şimdi siz tazeyle sparta annesi olarak, biz de burkoyla ısparta annesi olarak geleceğe yönelik planlar yapabiliriz.... tabi boş boş sohbet gitmez EVRİŞ hanım... maharetliyiz galiba?
Öğretmen öğretmenin dilinden hemen anladı da, siz Fransız kaldınız değil mi cicimo ne yaaa oyleee????
Ay dur bakayım, benimki de kıskanç değildir normalde ama kızına nasıl eder ki?:uhm:DİDE cim, bayıldım hepsine... mini mini çoraplar ne şirin öle... ben de kilotlu çorap aldım NAZ ıma. pembe, minicik... eşim diyor ki"ben etek giydirmem, hep tepelerine çıkıyor, donları görünüyor" :1shok:
herhalde şaka yapıyor, hayatımda daha large bir adam görmedim. hiç kıskanma huyu yoktur öle kıyafet filan kısıtlamaz... ama kızına gelince nasıl osmanlı erkeği oluverdi...
Oh maşallah maşallah Allah keyfini daim etsin bacımoh kizlar keyfime diycek yok, hayret bugun kayinvalidem geldi aksama dogru hastayim diye, yemegi yapti sofrayi kurdu, belimi ovdu, ben hep hamile kalicam karar verdim:)))esim eve erken geldii, beni yattigim yerden kaldirmiyolar, ohh keyiff bende...
Sezgini yerimm senin ben beaa.. Zeki kadının kızını almak ta pek bir zevkli olacak kaydirigubbakcemile3
tabii ki şekerim, ne de olsa İzmir kızı olacak.. Anası gibi de güzel olursa halimiz yaman.. Artık Kuzey'i mi seçer, Deniz'i mi bakıcazzzz :))
Vay vaay 1. Kuzey Deniz savaşları başladı desenizesırnaşık şeyAma ne demiş Barış abi?Biz bu Kuzey Deniz'inde kaybetmeyelim de kızı Burcu???kaydirigubbakcemile3
valla neyini aldi bilmiyorum; o bolumlerde biz yoktuk sahsenkaydirigubbakcemile3ama ne yaptiysa ise yaramis, umarim gecici bir durum degildir, gerci kendisini tanidigim icin gecici olugunu biliyorum, tr ye donunce yine ayni olucak, 3 ay sonra yine kavga edicekler...olsun bikac hafta bile olsa iyidir..
İster misin 2 ay sonra "ben de hamileyim" diye çıksın:roflol:
sağolun kızlar umarım dediğiniz gibi birşey çıkmaz ama stres yapmadan kafaya takmadanna yapamıyorum herşey ne güzel gidiyordu nerden çıktı bu sorun anlayamadım rabbimin vardır bir bilidği diyorum sadece..oğlumun başı aşağıda duruyor ayaklarıda midemde duruyor sizinkiler nasıl duruyormuş normalmi acaba bu duruş anlamadım gitti..umarım ayrıntılya giren herkesin sonucu güzel çıkar tam testler herşey iyi güzel derken bu çıktı başımıza bazende çok doktora gitmek çok şey bilmek hiç iyi olmuyor bidahaki çocukta bu kadar test ultrason ıvırı zıvır yaptırmıcam Çok üzgünüm çoook
birde hiç iki kez detaylı usg ye giren duymadım ama ben 5 hafta ara ile 2. kez giricem yani basit bir durum olsa bence almazlardı yarın acıbademden alacağım sonuçlara göre farklı bi hastanede yine detaylı usgye giricem bebeğe zararı olurmu acaba bu kadar sık girmek off tam sıyırmalık bi durum yanii..hayırlısı ile bi doğursaydık kızlar yaa Çok üzgünüm çoook
inşallah evrişim sağolasınız kızlar iyiki varsınız sizin iyi dilekleriniz güzel tesellileriniz beni öyle çok rahatlattıki anlatamamm
evet haklısn evrişim hatta eşim çok abuk bi yorumda bulundu ne kadar mantıklı olabilir bilmiyorum ama biz doktorda biraz yaygara çıkarttık bu kadar beklediğimiz için adamda hep uyuz tavırlarda bulundu usg boyunca..bizimkide diyoki bence seni sırf tedirgin etmek için böyle yaptı diyor yani böyle birşey olamaz ama ne bilem b irde diyor burası ticarethane gibi hastahaneden çok,ne kadar çok test tetkik o kadar para misali belki de bu yüzdendir diyor buda ilginç bi yaklaşım yani..
kızlar mrb herkes iyidir umarım geçmişi okumadan bugünümü nasıl geçirdiğimi anlatmak istiyorum
bugün ayrıntılı usg çekildi birsürü aksilikle saat tam 9 dan saat 11 buçuğa kadar radyoloji doktorunun gelmesini bekledik eşimle resmen krizlere girdim sopa gibi sandalye tepesinde beklemekten velhasıl çekildi bebeğim iyiydi 20+5 günlük boyu ortalama 25 cm 383 gr ama bir sorun vardıben pek anlamasamda tıbbi terimlerden anladığımı aktarayım sol uterustaki bebeğe giden damarlardan birinde tıkanıklık varmış moralim 0 oldu kızlar..sonuçları alıp doktora çıktım oda ameliyattaymış tam 1 buçuk saatte doktoru bekledim bu arada eşim işe gitmek zorunda kaldı kaldımmı yalnız artık beklemekten sıyırdım saat 2 de doktor geldi sonuçlarımı gösterdim 26.haftalıkken tekrar ayrıntılı usg istedi bu durum bebeğin gelişimini etkileyebilirmiş,neye uğradımı şaşırdım birde hap verdi bu gelişim en az şekilde etkilensin diyeymiş..doktordan çıktım bir kar yağıyor yollarda rezil oldum bi taksi bulamadım hep aksilik eve geldim kolum şişmiş ateşler içinde yandım uyudum az önce kalktım biraz daha iyi oldum ama berbat bir gün..sonuçlarımı görümceme verdim o acıbademde hemşire yarın ordaki kadın doğumcuya göstericek umarım ciddi birşey olmaz,kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
kızlar mrb herkes iyidir umarım geçmişi okumadan bugünümü nasıl geçirdiğimi anlatmak istiyorum
bugün ayrıntılı usg çekildi birsürü aksilikle saat tam 9 dan saat 11 buçuğa kadar radyoloji doktorunun gelmesini bekledik eşimle resmen krizlere girdim sopa gibi sandalye tepesinde beklemekten velhasıl çekildi bebeğim iyiydi 20+5 günlük boyu ortalama 25 cm 383 gr ama bir sorun vardıben pek anlamasamda tıbbi terimlerden anladığımı aktarayım sol uterustaki bebeğe giden damarlardan birinde tıkanıklık varmış moralim 0 oldu kızlar..sonuçları alıp doktora çıktım oda ameliyattaymış tam 1 buçuk saatte doktoru bekledim bu arada eşim işe gitmek zorunda kaldı kaldımmı yalnız artık beklemekten sıyırdım saat 2 de doktor geldi sonuçlarımı gösterdim 26.haftalıkken tekrar ayrıntılı usg istedi bu durum bebeğin gelişimini etkileyebilirmiş,neye uğradımı şaşırdım birde hap verdi bu gelişim en az şekilde etkilensin diyeymiş..doktordan çıktım bir kar yağıyor yollarda rezil oldum bi taksi bulamadım hep aksilik eve geldim kolum şişmiş ateşler içinde yandım uyudum az önce kalktım biraz daha iyi oldum ama berbat bir gün..sonuçlarımı görümceme verdim o acıbademde hemşire yarın ordaki kadın doğumcuya göstericek umarım ciddi birşey olmaz,kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
kızlar bugün tedirginim.üç dört gün boyunca bebişim kıpır kıpır durmuyordu.bugün ise hiç kıpırdamadı.dün ise çok nadir kıpırdadı yada ben kendimi dinlediğim için öyle sandım.bi sorun yoktur değilmi.
ay valla kadin kocasiyla baristi, iylik melegi oldu, arayip sormayan kadin gun asiri bebisi soruyor, hediyeler aliyor, bismillah, basimiza tas yagicak...
demekki bi insan ancak kendi mutlu olunca baskalarinin mutlulugunu dusunebiliyor yada onemsiyor...
sağolun kızlar umarım dediğiniz gibi birşey çıkmaz ama stres yapmadan kafaya takmadanna yapamıyorum herşey ne güzel gidiyordu nerden çıktı bu sorun anlayamadım rabbimin vardır bir bilidği diyorum sadece..oğlumun başı aşağıda duruyor ayaklarıda midemde duruyor sizinkiler nasıl duruyormuş normalmi acaba bu duruş anlamadım gitti..umarım ayrıntılya giren herkesin sonucu güzel çıkar tam testler herşey iyi güzel derken bu çıktı başımıza bazende çok doktora gitmek çok şey bilmek hiç iyi olmuyor bidahaki çocukta bu kadar test ultrason ıvırı zıvır yaptırmıcam Çok üzgünüm çoook
birde hiç iki kez detaylı usg ye giren duymadım ama ben 5 hafta ara ile 2. kez giricem yani basit bir durum olsa bence almazlardı yarın acıbademden alacağım sonuçlara göre farklı bi hastanede yine detaylı usgye giricem bebeğe zararı olurmu acaba bu kadar sık girmek off tam sıyırmalık bi durum yanii..hayırlısı ile bi doğursaydık kızlar yaa Çok üzgünüm çoook
günaydın kızlar
esrako
dün hiç hissetmedim bugünde beliyorum bakalım.umarım bugün kıpırdar da rahatlarım.ani hareketlerde bi şey olsa kanama başlar canım.o yüzden korkma onun koruyucu kalkanı var.darbelere karşı suyun içinde korunaklı.okuduğum kadarıyla sanırrım bu haftalarda tutarsız oluyormuş hareketler sanırım tam altı aylık olunca tutarlık kazanacakama insan tedirgin oluyor bi şeymi oldu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?