2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gypsyesra canım üzme kendini inşallah bugün görümcen sana iyi haberler getiri ve için rahatlar bizimlede paylaşırsın.

Norraa kayınvaliden inşallah sonsuza dek böyle kalır yaşasın kayınpederler :)

Mercimekim iyi haberini çarşamba günü okudum ama oı gün yazıcak zaman olmadı dünde hiç nete girmedim gözün aydın diyim iyi olmana çok sevindim. Bide unutmadan sen o gün Vural Beyi cepten mi aradın yoksa hastaneyi mi arayıp görüştün eğer ceptense acaba bendeki numara mı yanlış biliyosun 2 li test için izindeyken günlerce aramıştımda telefon açılmamıştı.

Arkadaşlar maşşallah destan gibi olduğu için sayfalar geçmişin 3 sayfasından öteye gidemedim , o yüzden rahatsız olanlara çok gfeçmiş olsun iyi haberler alanların gözü aydın.

ESRAKO, bizim buluşma topiğini bana bir daha link olarak gönderebilir misin? geçen gün yazmıştın ama gerilere gidecek vaktim yok... aratma beni şimdi...

anladım canım.yanı bende bu konuda cok sey bılmıyorum sadece aşı olmak için saglıkocagına gıttgımde doktora sordum"arada kalp atıs gıbı bişe hissediyorum acaba bebege ait olabılırmı"die.herikisininde cvbı "bız elimizdekı alette cok zor alıyoruz kalp atıslarıı,senın hissetmen bı haylı zor "dedı.o senın nabzın dedı.ama emın olmak için en mantıklısı tam bır daakkıka tutup kac atacagına bakmaktır.çünkü 140 ve üstü cıkarsa bu bebek ama 100den asagı cıkarsa bızım nabzımız kı normali 70 yada 80 sanırım.
yaaa niye kimse inanmıyo banaaa...:çok üzgünüm:
ayy canım benım nıye ınanmayalım sadece bıldıklerımızı söledık :1hug: yukarıdada yazdıgım gıbı dakıka tut ve duydugun nabzı say.bu sekılde emın olabılırsın
canım aynını bende yazdım ama belkıde bizim kuzular cok şanslı hissediyorlar.
Kısslar,

Bişi sorabilir miyiym? Bilginiz dahilinde ise cevaplarsanız sevinirim.

Devlet hastanelerinde detaylı ultrasona bakılıyor mu? Yani devlet hastanelerinin doppler cihazı var mı acaba?
canım devlette degılde üniv hastanesınde oluyor.ama normal doktordan sıra almaya kalksan beklı kac ay sonraya verılır.fakat ben proftan alıcamoda özel oluyomus artık cok ucuk bı ücret istemezse 10 gun sonrası için randevu almaya düşünüyorum

canım üzülme bukadar yıpratma kendını.mutlaka bı çözümü vardır.eger öyle olmasa 5 hafta sonra tekrar detaylıya gırmen gerekmezdı.arayı bukadar actıklarına göre demekkı cokda acil degıl.gercekten cıddı bı tıkanıklık olsa bebegın 20 hafta boyunca düzgün beslenemez ve kendı vaktını yakalayamazdı.derın bı nefes al ve bebeişinin iyyi oldugunu hata cokda iyyi olacagını düşün tatlım :1hug:

ayy buarada kızlar eşiimim yanına indim dükkana evde pc calısmıyo Çok üzgünüm çoook artık arada arada ugrıycam böyle.cok kaynatmayın bensiz bensizzzz :çok üzgünüm:
neyse ben azcık bebişimin cicilerini eklemeye calısayımm

günaydın..herkse hayırlı cumalar..şöle bi göz attımda özetle geçiom

helincim bu gaftalarda hergun aynı hareketlilikde hissetmemek normalmiş takma kafana..ilerleyen haftalarda gunluk saycaz hareketlerini

gys esra noldu kuzum hemen yıkılmışın öle...yakışmıyo valla sana sen iyi düşün iyi olsun bak maşalahh bebişin saglıklı kilsu falan.bunlar sadece tedbir amaçlı zaten eger bi sorun gördülerse buu tespit etmleri ayrı bir avantajhemen tedaviye başlarlar..sıkma canını..çogu gitti azı kaldı..

izmir buluşmasından sonra evriş de caycı oldu..kız sen bize kızmıyomuydun i.meyin diye..neyhse unuttuk biz onalrı...

norra kayınvalidene çok güldüm..benm kayınvalidem bazen akşamları bize gelri sonra yarım saat oturmadan kalkar "gideyim kocacım yalnız falan der"
ayhh bunlar bide 60 üstü yaşlar yani...maşallah diyorum başkada bişii demiyorum..

başak ya sana bişi sorcam kız sen izmir buluşmasındaki resimde hiç göbek yok ama göbekshovda maşallh bayrak sende en öndesin..çözemedim..bende diodum başak kesn tosun dogurcak diye ama gazmış o gaz...

birileri hastaydı ama unututum şimdi..geçmiş olsun dileklerimle..evrişin atom çayından yapiyi gelio...

nazan valla bu eşler hep aynı kesinlikle kız babası olmak onlara göre bambaşka bişii herhalde benm eşimde daha cinsiyet bilmioz ya dioki kızmız lursa öle miniler giydirip alttan poposunu göstermem dio bende cevaben hemen o popo değilki bez görüncek diyorum...bende bayılırım o manzaraayya hele şimdi arkası ponpnlu yada şekilli resimli kilotlar çoraplar var harika ya..ayyhhh ısısırım ben onu ya...

bu arada eşlerle jimnastik konusunda dun bi arkadasım haftada 2-3 deyince alkışlamak geldi içimden...valla fizyolojik yollar bizdede sanırım kapandı...

kuzular bırı bana bebişlerimiz ve cicileri bölümü için resım yükledıgı siteyı atabılırmı.ımagesshake sitesıne giriyorum ama gözat cıkmıyo.sinir oldum

pinky canım genelde evde oldugum zaman çok gaz oluşuyor resimlerimde tam o zamana denk geldiyor zaten izmir buluşmasında hamile oldugumu bilmeyen arkadaşlar sonradan ögrenince ayyy canım bebek varmış öylemi diye soruyorlar birde bebek kasıklarımda halen yukarı çıkmadıgı için gören göbek zannediyor dikkatli bakıldıgında hamile oldugum anlaşılıyor kız bebekler genelde böyle oluyor heralde büyük kızımdada böyleydim ilerliyen aylarda inşallah yukarı çıkar kızımda hamişligimin keyfini çıkarırım gerçi yolun yarısını geçtik bile

oh kizlar keyfime diycek yok, hayret bugun kayinvalidem geldi aksama dogru hastayim diye, yemegi yapti sofrayi kurdu, belimi ovdu, ben hep hamile kalicam karar verdim:)))esim eve erken geldii, beni yattigim yerden kaldirmiyolar, ohh keyiff bende...

inanmıyorumm..şok.şok.şok..kadın beyin ameliyatı falan mı oldu acaba???

Esracım...lütfen sakin ol güzelim yaa..bebişinin sana ihtiyacı var...büyütürken daha kimbilir nelerle karşılaşıcaz..kendini koyverme hemen böyle..hem senin düşündüğün kadar kötü bişey olsaydı dr.lar apar topar harekete geçerdi..bebişinin maşallahı var bak...güzel güzell beslemişsin onu..diğerine de bi git bakalım..belki hiç bişicik çıkmıycak..kolun de geçer, hiç canını sıkma

Kıslarrrr, günaydın hepinize.. Esra, canım dün çok olumsuz bir gün yaşamışsın ama bence de büyük bir problem değildir. Muhtemelen kan sulandırıcı bir ilaç verilmiş olabilir, diye düşünüyorum, ayrıca Evrim2 e katılıyorum, şimdiye kadar nasıl beslenmiş o damardan da, şimdiden sonra beslenemeyeck? Biraz olasılıklar üzerinden konuşulmuş gibi geldi bana ki; bu olaslıklar hepimiz için söz konusu!! Canını sıkma.. Eminim bugün daha iyisindir. Sana bir öneride bulunabilir miyim? Bır üni hastanesinde, bir perinatoloğa görün. Onlar fetus uzmanı oluyorlar. Ayrıca devlete ait bir kurum olacağı için sana kazık atmak isteyeceğini de sanmıyorum. Üstelik işinin ehli biri olur, için rahat eder..

bişii sorcam yaa hani konserve yemios ya ton balık yememizde sakınca yok dimi....

bişii sorcam yaa hani konserve yemios ya ton balık yememizde sakınca yok dimi....

Butun konserverlerı yemıyoruz.. yada cok uzun aralıklarla tuketıyorus.. konserve balık ayda ıkı kere olabılır.. onda en fazla..muck.

Buarada ben dr gıdecegım bugun, o yuzden gelınce yazacagım.. bilginize.. hepinizi çok optum sımdılık.

ben çok araştırdım şeker, bir sürü makale ve ayrı ayrı görüşler var bu hususta. ama en "yenmez" diyeni bile ayda iki kereye izin veriyor. ben de ayda 4 kere filan yiyorum. dardanelin cam kavanozda olanı var, sadece zeytinyağı var içinde, katkı maddesi yok. bi de sardalyasında katkı maddesi yok. ben bu ikisini tüketiyorum. taze yemek isterdim ama maalesef çok tiksindim. bu haftasonu taze alıp yapacağım ama....

Buarada ben dr gıdecegım bugun, o yuzden gelınce yazacagım.. bilginize.. hepinizi çok optum sımdılık.

ne güzel kuzeyi göreceksin hihoyyyt. gelince anlat bakalım oğluşun neler yapıyor...

merhaba ben yeni üye oldum bende 4 aylık hamileyim

burada olmak çok güzek konuyu inceledim birazda baya anne adayı varmış meğer :sm_cool:

aftabru resmi ekledim canım albüme bu arada kızlar yeni aldığım cicilerdie ekledim konuyaa

merhaba arkadaşlar,dün okudum yazdıklarınızı ama cevap yazamadım.anneler iyi,bebişler iyi,eee bundan daha iyi ne olabilir?ufak tefek şeyleri de dert edip bebişleri üzmüyoruz.
görüşmek üzere kızlar,hepinize sevgiler...

merhaba kızlar nasılsınız .benim yine başım çok ağrıyor uf en çok şikayeti olan hamis benim galiba ya :1shok:bende tetanoz aşısını sormayı unuttum anam bi iyi haberle gelemiyoruzki aksilik çıkınca hop aklımdakilerde uçup gidiyor.
maşallah bebişine.çok zor birgün geçirmişsin inşallah görümcen daha güzel haber getirir.bende dün dr daydım benimde bebiş iyi maşallah ama rahimde bir şerit şeklinde çizgi görüldü iki hafta sonra tekrar bakılacak geçmemişse yakın takibe alınıcaz bi rahatlayamadım gitti.anlıyacağın delikafadulden-tatlicadiarzu-
taktım bileeee-tatlicadiarzu-internetten araştıracağım bulamıyorumda biryerde gözüme çarpmıştı böyle bir sorun :1shok:bebişinde maşallah

bazen öyle yapıyorlar birgün akşama kadar oynadı kuzu ertesi gün tık yok endişelenme aynı durumdayım canım.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…