2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

NORRAA..bişey sorcam...
sen normal doğummu yapmayı planlıyosun? Düşüncelerini özelden de yazabilirisin..diğer arkadaşları etkilememek babında..

Son düzenleme:
BEHİYEESEN canım bebeklerimiz seninlede aynı gidoyor benimde oğluşum olacak senin gibi:teselli:

evet benim tickerde 19+6 yazıyo ama aslında 19+3 üm . bir türlü düzeltemedim. bu konularda beceriksizimde biraz.:CADIARZUama aynı sayılırız tabiii1hug:

tecrübeli anne güzel anlatmışsın bende ilk üç ay kıyafetlerini haci şakir toz sabunla yıkadım.ama altına nivea nın islak mendilini kullanmıştım.bez olarak molfix almıştık ama o alerji yapmıştı primaya dönmüştük ay anılarım tazelendi sayendekaydirigubbakcemile3:dance:

bu konuda katılıyorum bende bebek sabunları kullanmıştım ben pamuk ve ılık su ile temizliyodum biz mendile geç geçtik dr önermemişti bende sebamed kullandım ama banyo işini biraz abartmışın gerçi ilk çocukta oluyo böyle hassas davranışlar

Kızlarrr,
Bişi daha sorabilir miyim size!
Özellikle de ıKıNCı KEZ ANNE OLACAKLARA, BAŞAK, ESRAKO,
Bebişlerimize bakım ürünü olarak alacağımız pişik kremi, şampuanı vs. gibi neleri alacağız. Ve hangi markayı tercih etmeliyiz. Piyasada bi sürü marka var ama ben karar veremeddim bir türlü. Sizler kullandığınız için daha tecrübelisinizdir.
Ayrıca bir de göğüs pedi ve emzirme sütyeni olarak da hangi markaları almalıyız. Bi dükkana girriyorum, bir sürü çeşit ve marka. Ne ne işe yarar, nasıl kullanılır, hangi marka olmalı. kafamçokkarıştı

Bir de benim durumum kalbimden dolayı biraz riskli olduğu için şimdiden herşeyi hazırlamak istiyorum. Bu tür bebek bakım ürünlerini şimdiden almamın b ir sakıncası olur mu acaba. Yani son kullanma tarihleri vs. var mı, ya da ürün bozulur mu?

ÖZELLıKLE 2. ANNELER bu tarz sorular çok kafamı karıştırıyor. BıLGıSı OLAN HERKESıN YARDIMLARINI BEKLıYORUM...

Gypsesra,
Çok geçmiş olsun... ınternette biraz araştır bakalım içini rahatlatacak bişeyler okursun mutlaka...Biliyorsun üzülmek yasak!!!

ben de tecrübesizim ama chicconun ürünlerinin iyi olduğunu duydum..başka şeyler almaya gitmiştim kampanya vardı ben de pudra, krem, banyo sabunu,yağ,şampuan,alkolsüz ıslak mendil içeren bir çanta seti aldım..açıldıktan sonra 12 ay kullanılabiliyormuş..açmadığımıza göre sorun yok diye aldım..arkalarında yazar zaten 12 m(12 ay) 6 m falan diye...tabi tecrübeliler daha iyi bilir.

şampuan ve krem olarak sebamed güzeldir bübchen markada iyidir ama biraz pahalıdır emzirme sütyeni olarak üstten ve önden klipsli olanlar kullanışlı ama denemeden alma ve sona bırak derim son aylara doğru göğüslerin dahada büyüyecek sonrasındada süt dolucagı için mark spencerden bak ordakiler güzeldir göğüs pedinde ben belli bir marka almadım yardımcı oldumsa sevinirim

adaşım bebe aspirini verdi şimdilik tek çözüm kanı sulandırmak basıncı azaltmaya çalışmakmış fetal ekodan sonra net birşey söylicek şu anda yaklaşık 10 tane hastane aradım ama hiçbirinde fetal eko yok kardiyoloji var ama fetal eko yok cerrahpaşada bi tanıdık var onuda aradım haber vericek bana çapada bi cep tel verdi özel çekilyormuş kadını arıyorum açmıyor bakalım cerrahpaşadan alacağım habere göre hareket edicem siyami erseki arıcam en son birde acıbadem var bakalım değdin gibi acıbadem maslak var orayada sorucam

gypsesra sanırım memorial hastanesindede çekiliyordu. internetten numarasını bulup orayıda arayıp sorsana.

hoşbulduk arkadaşlarrr

GYPSYESRA,
fetal ekoyu sanırım benim doktorum da isteyecek, sanırım 23. haftada yapılıyor, benim kalp problemim olduğu için tedbir amaçlı.
Seni çok iyi anlıyorum, endişelerini de.
Allah sağlık versin, yüzünü güldürsün inşallah...

Kızlar merhaba nasılsınız hepiniz?

EVRİŞ ve NORRAA kalça ağrılarınız devam mı? Doktora sordunuz mu nedenini?

Herkesi öptüm güzel anneler...
kacakkedi sagol canim dun evde kaldim ama bugun mecburen ise geldim, dun biraz daha iyiydi, ama bugun zorlayinca yine basladi( gecmesini diliyorum biranonce, zira katlanilacak bir aci degil..

Esracim supersin, ben bunlari cok merak ediyorum hatta sorucaktim herkes bebek kiyafetini aliralmaz yikiyor mu diye, neyle yikiyor diye?? ben bilmiyordum mesela yeni alinanlarin yikanmadan giydirilmedigini, paketsiz urunler disinda..
aslinda arada boyle bilgileri bizimle paylasirsaniz deneyimli anneler olarak cok seviniriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…