esrako
saat dört gibi doktorda olacağım ordamda kayınvalideme yemeğe gideceğim.inşallh akşam gelince güzel haberler vereceğim
BEHİYEESEN canım bebeklerimiz seninlede aynı gidoyor benimde oğluşum olacak senin gibi:teselli:
arkadaslar bebek kıyafetlerini yikama konusunda tavsiyem bebe savunları var hacı sakir in falan. otomatik cam makinasınada konabiliyor rendelenmis bebe sabunu . bir sure sadece bunla yıkadık ozelilke il k uç ay yumusatcı vs koymadık alerji yapar vs diye.
pek guzel kokutmuyor camasırlar ıdeterjanlar yumusatcılar gibi ama bunla yikamak en zararsız sorunsuz olanı sanırım sonra cildine dokunması daha çok is acar basımıza.
hatta banyo da sacını vs heryerini yikarken bize dr sebamed in bebe sabunundan onermisti onla yıkadık ilk uç ay hep tum vucudun ve basını. poposunuda uç tane ince tulbent gibi mendilelrden yapmıstık mermersahin deniyorsanırım. once sabunlu bez le sonra duru su ile ıslatılmıs bezle duruluyoduk sonra da kuru bez ile kuruluyordum:) hazır islak mendillerden falan ilk uç ay kullanmadık korktuk tu dr da boyle onermisti. hos simdi alkolsuz vs vs çok cesitleri çikit eminim daha zararsız seyler vardır ama ben sanırın yine boyle yapcagım.
sonra olusan pisikti alerji idi ugrasmak çokkk zor çunku.
daha bunları konusmaya çok var ama simdiden basınızı sisirmeyeyim.
arkadaslar bebek kıyafetlerini yikama konusunda tavsiyem bebe savunları var hacı sakir in falan. otomatik cam makinasınada konabiliyor rendelenmis bebe sabunu . bir sure sadece bunla yıkadık ozelilke il k uç ay yumusatcı vs koymadık alerji yapar vs diye.
pek guzel kokutmuyor camasırlar ıdeterjanlar yumusatcılar gibi ama bunla yikamak en zararsız sorunsuz olanı sanırım sonra cildine dokunması daha çok is acar basımıza.
hatta banyo da sacını vs heryerini yikarken bize dr sebamed in bebe sabunundan onermisti onla yıkadık ilk uç ay hep tum vucudun ve basını. poposunuda uç tane ince tulbent gibi mendilelrden yapmıstık mermersahin deniyorsanırım. once sabunlu bez le sonra duru su ile ıslatılmıs bezle duruluyoduk sonra da kuru bez ile kuruluyordum:) hazır islak mendillerden falan ilk uç ay kullanmadık korktuk tu dr da boyle onermisti. hos simdi alkolsuz vs vs çok cesitleri çikit eminim daha zararsız seyler vardır ama ben sanırın yine boyle yapcagım.
hemen hemen aynıyız ozmn canımmevet benim tickerde 19+6 yazıyo ama aslında 19+3 üm . bir türlü düzeltemedim. bu konularda beceriksizimde biraz.:CADIARZUama aynı sayılırız tabiii1hug:
Kızlarrr,
Bişi daha sorabilir miyim size!
Özellikle de İKİNCİ KEZ ANNE OLACAKLARA, BAŞAK, ESRAKO,
Bebişlerimize bakım ürünü olarak alacağımız pişik kremi, şampuanı vs. gibi neleri alacağız. Ve hangi markayı tercih etmeliyiz. Piyasada bi sürü marka var ama ben karar veremeddim bir türlü. Sizler kullandığınız için daha tecrübelisinizdir.
Ayrıca bir de göğüs pedi ve emzirme sütyeni olarak da hangi markaları almalıyız. Bi dükkana girriyorum, bir sürü çeşit ve marka. Ne ne işe yarar, nasıl kullanılır, hangi marka olmalı. kafamçokkarıştı
Bir de benim durumum kalbimden dolayı biraz riskli olduğu için şimdiden herşeyi hazırlamak istiyorum. Bu tür bebek bakım ürünlerini şimdiden almamın b ir sakıncası olur mu acaba. Yani son kullanma tarihleri vs. var mı, ya da ürün bozulur mu?
ÖZELLİKLE 2. ANNELER bu tarz sorular çok kafamı karıştırıyor. BİLGİSİ OLAN HERKESİN YARDIMLARINI BEKLİYORUM...
Kızlarrr,
Bişi daha sorabilir miyim size!
Özellikle de İKİNCİ KEZ ANNE OLACAKLARA, BAŞAK, ESRAKO,
Bebişlerimize bakım ürünü olarak alacağımız pişik kremi, şampuanı vs. gibi neleri alacağız. Ve hangi markayı tercih etmeliyiz. Piyasada bi sürü marka var ama ben karar veremeddim bir türlü. Sizler kullandığınız için daha tecrübelisinizdir.
Ayrıca bir de göğüs pedi ve emzirme sütyeni olarak da hangi markaları almalıyız. Bi dükkana girriyorum, bir sürü çeşit ve marka. Ne ne işe yarar, nasıl kullanılır, hangi marka olmalı. kafamçokkarıştı
Bir de benim durumum kalbimden dolayı biraz riskli olduğu için şimdiden herşeyi hazırlamak istiyorum. Bu tür bebek bakım ürünlerini şimdiden almamın b ir sakıncası olur mu acaba. Yani son kullanma tarihleri vs. var mı, ya da ürün bozulur mu?
ÖZELLİKLE 2. ANNELER bu tarz sorular çok kafamı karıştırıyor. BİLGİSİ OLAN HERKESİN YARDIMLARINI BEKLİYORUM...
adaşım bebe aspirini verdi şimdilik tek çözüm kanı sulandırmak basıncı azaltmaya çalışmakmış fetal ekodan sonra net birşey söylicek şu anda yaklaşık 10 tane hastane aradım ama hiçbirinde fetal eko yok kardiyoloji var ama fetal eko yok cerrahpaşada bi tanıdık var onuda aradım haber vericek bana çapada bi cep tel verdi özel çekilyormuş kadını arıyorum açmıyor bakalım cerrahpaşadan alacağım habere göre hareket edicem siyami erseki arıcam en son birde acıbadem var bakalım değdin gibi acıbadem maslak var orayada sorucam
biz dua ederiz her zaman da ama korkma güzelim bişeycik yoktur bebişte..
hoşgeldin..ben de geçmek bilmiyor demiştim ilk hamile kaldığım zamanlarda ama şimdi bakıyorum da 5.ayı bitirmek üzereyim..
ne şanslı gadınsın sen yaa..ben olsam her akşam ''sürpriiizz'' diye kapılarını çalıverirdim valla...
kacakkedi sagol canim dun evde kaldim ama bugun mecburen ise geldim, dun biraz daha iyiydi, ama bugun zorlayinca yine basladiKızlar merhaba nasılsınız hepiniz?
EVRİŞ ve NORRAA kalça ağrılarınız devam mı? Doktora sordunuz mu nedenini?
Herkesi öptüm güzel anneler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?