NORRAA..bişey sorcam...
sen normal doğummu yapmayı planlıyosun? Düşüncelerini özelden de yazabilirisin..diğer arkadaşları etkilememek babında..
kızlar herkese hayırlı cumalar (biraz geç oldu ama)
görümcem aradı az önce öncelikle esracım sormuşsun görümcem etiler acıbademde hemşire ordada bi iyi bi kadın doğumcu varmış ona sonuçları göstermiş adam bir güzel izah etmiş benim doktora nazaran daha anlaşılır biçimde..bebeğin kalbine gider kan damarlarından birinde tıkanıklık varmış ve basınç oluyormuş yani kanın büyük bir kısmı geri dönüyormuş bebeğe gitmeden ve iki hafta sonra yani 23. haftasında mutlaka çocuk kardoyoloğuna gitmesi gerek bebeğin kalbine bakılması gerek demiş tazefasulyem sanırım senin git dediğin yer burasımı oluyor? fetal eko çektirmem gerekiyormuş bebeğin kalbi takip altında olması gerekiyormuş,bende aynı şekilde sizin gibi sordum peki dedim bu madem etkilermiş bunca zaman gelişim süreci nasıl normal gitmiş doktorda demiş bu baştan beri olan birşey olmayabilir yeni başlanmış bi sorun olabilir demiş..bakıköy acıbademde varmış bu kardiylog birde kızlar sizin bildiğiniz birileri varmı istanbul hamisleri duyduğunuz vs bende araştırıcam fasulyemin dediği gibi özellikle ünvste hastanelerini arayıp sorucam umarım dedğiniz gibi bebişimin birşeyi olmaz ama kızlar üzülmemek elde değil inanın bu kadar dikkat ediyorum sakınan göze çöp batar misali..ama dedğiniz gibi adı koyuldu en azından,bebeğimin kabine kan gitmiyormuş gitsede çok az gidiyormuş..ve çok ilginçtir dünden beri acayip hareketlenme hissediyorum resmen dönüyyoo dolanıyor ben gayet iyiym anne der gibi kızlar rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın..iyiki varsınız..
AFTABRU bebeğin kıyafetlerini yıkadığını söylemişsin. Merak ettim, ben de ne zamandır bunlar nasıl yıkanacak diye düşünüyordum. Satıcı yıkamadan giydirmeyin dedi. Ama utandım NASIL YIKAMALIYIZ demeye. Yani sanırım deterjan kullanmamak gerek. Neyle ve nasıl yıkandığı konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
Herkesi öptüm güzel anneler...
hatta bir komiklik daha korkumuzdan mikrop falan kapar diye içme suyunu kaynatıp ılıtıp onunla banyosunu yaptırıyoduk :) biraz manyakca olmus ama oyle yaptık valla:)
Mercimekim ozelden mesaj attim sana, bakabilirsin..
NORRAA,
Peki hala bir doktora sormadın mı bu ağrıların nedenini. Nasıl dayanıyorsun. Sen de benim gibisin galiba, en son noktaya kadar dayanmaya çalışıyorsun.
kızlar başım geçmedi biraz uzanacağım sonra görüşürüz.
adaşım bebe aspirini verdi şimdilik tek çözüm kanı sulandırmak basıncı azaltmaya çalışmakmış fetal ekodan sonra net birşey söylicek şu anda yaklaşık 10 tane hastane aradım ama hiçbirinde fetal eko yok kardiyoloji var ama fetal eko yok cerrahpaşada bi tanıdık var onuda aradım haber vericek bana çapada bi cep tel verdi özel çekilyormuş kadını arıyorum açmıyor bakalım cerrahpaşadan alacağım habere göre hareket edicem siyami erseki arıcam en son birde acıbadem var bakalım değdin gibi acıbadem maslak var orayada sorucam
AFTABRU,
Doğrusu hiç böyle bi cevap beklemiyordum. Ama şaşırmadım, çünkü ben de bilmediğim için öyle yıkamayı düşünüyordum senin gibi.
Ama bi yerlerden deterjan kullanılmadığını felan duymuştum, aklımın bir köşesinde kalmış sadece öylece. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?