2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ANGELEYES, ESRAKO, DıDE,Çok teşekkür ederim kızlar. Pekii çamaşırını elde mi yıkamamız gerekir. Hacı şakirin bebe sabununu marketlerde de bulabilir miyiz?

GYPSYESRA, Canım ben Adana'dayım ve Başkent Hastanesine gidiyorum. Sanırım fetal ekoyu da aynı yerde çekerler. Ama sen galiba ıstanbul'dasın ve orada Başkent Üniversite hastanesi var mı bilemiyorum. Varsa oraya da bir sor derim.

banucum aradım memorial hastanesini 585 ytl fetal eko+150 ytl muayene hönk oldum valla
cerrahpaşadada varmış 100 ytl siyami ersek ilede görüştüm normalde randevular en erken iki ay sonraya veriliyomuş ama fetal eko olduğundan çekiyolarmış ve ücretsizmiş..rahatladım vallahi en azından alternatiflerim çoğaldı

NORRAA,
Peki hala bir doktora sormadın mı bu ağrıların nedenini. Nasıl dayanıyorsun. Sen de benim gibisin galiba, en son noktaya kadar dayanmaya çalışıyorsun.

geçmiş olsun GYPRY, inşallah ekosu normal çıkar. bebeğin için hepbirlikte dua ederiz. sinerjimizle her sorunu ortadan kaldırıyoruz , sen de şahit oldun di mi? hiç bişicik olmayacak oğluşuna... içini ferah tut canım.

valla hiç aklıma bile gelmedi desem ne dersin? inan ki bizim çamaşırlarla aynen attım makinaya. maalesef ben öle pek titiz biri değilimdir. küçüklüğümden beri hertürlü mikroba bağışıklık kazanmış olmalıyım ki herkesin zehirlendiği bir vaka olmuştu bankada eklerden, sağlam kalan azınlığın arasındaydım. hep öle olmuştur, herkesin midesi bozulur bana bişeycik olmaz. iççamaşırlarını kaynatarak yıkayan ÇOK TİTİZ BİR ARKADAŞIM VARDI, SÜREKLİ MANTAR OLURDU. BEN DE ELİMDE SOĞUK SUYLA BİLE YIKAYIP GİYERDİM MECBUR KALINCA, BUGÜNE KADAR MANTAR FİLAN BİLMEM...
demem o ki, uzun lafın kısası; çok titiz davranacağımı sanmam. kızım da bana çektiyse alerjisi filan olmayacaktır...

hatta bir komiklik daha korkumuzdan mikrop falan kapar diye içme suyunu kaynatıp ılıtıp onunla banyosunu yaptırıyoduk :) biraz manyakca olmus ama oyle yaptık valla:)

gerçekten çok komikmişsiniz... nasıl bari dayanıklı mıdır oğlun mikroplara? hayır eğer işe yarıyorsa biz de öyle yapalım diycem ama bana biraz ters.... sen şimdi kızını da bu şekilde büyüteceksin yoksa biraz daha rahat mı davranırsın? ayyy ben şimdi kendimi çok duyarsız hissettim ya, hiç düşünmeden attım yavrumun çamaşırlarını makinaya...

AFTABRU,
Doğrusu hiç böyle bi cevap beklemiyordum. Ama şaşırmadım, çünkü ben de bilmediğim için öyle yıkamayı düşünüyordum senin gibi.
Ama bi yerlerden deterjan kullanılmadığını felan duymuştum, aklımın bir köşesinde kalmış sadece öylece. :))

Kızlar ben çıkıyorum. Ben yokken fazla ilerlemeyin, size yetişemiyooomm fallaaaa...
Byyy... Herkese iyi haftasonları...

kaçakkedim burda öyle bir hastane duymadım ama cerrahpaşada çekilicem randevuyu aldım tekrar arayıp bu ayım doktorda geçicek yanii kızlar aman bebişim iyi olsunda

aftabrum haklısın burda acayip bi enerji var hastalıklar iyileşiyor her derde derman bulunuyor sanki sanırım tamamen psikolojik ve destekle alakalı çamaşır konusundada çok güldüm sana :)) ama bence sen onları tekrar bi yıka doğuma yakın bizler alerji vs daanıklı oluruzda bebişlerimiz dirençsiz olacağından zaten belli bi süre yıkanıyor bu şekilde çamaşırları yaşına geldikten sonra normal yıkarsın ben öyle yapıcam

esar iyi çıkacak canım merak etme randevunuda almışsın o bile başlı başına sorun oluyor gerçekten.ama onu hallettin.
biz burda ne sorunları aşıyoruz bunda aşıcaz yafru merak etme dualarımız seninle ve bebişimizle

NORRAA,
Peki hala bir doktora sormadın mı bu ağrıların nedenini. Nasıl dayanıyorsun. Sen de benim gibisin galiba, en son noktaya kadar dayanmaya çalışıyorsun.

Canim carsamba yazmistim, doktora gittim odem ve basiya bagli hamileleikten kaynaklanan siyatik sinir sikismasi((anliycagin antienflamatuarda alamiyorum cataflam turu, paracetamol ise yaramiyor, yek yolu istirahat...bide soguk kompres yapiyorum odemi azaltsin diye...

Çok sevindim esra, biran önce çektir de kurtul içindeki seni kemiren kurtlardan .

Bu arada bebek çamaşırları için mini çamaşır makineleri var ya onlar çok iyi fikir gibi geliyo bana. 1 kkilo kadar çamaşır alıyo ve ozonla dezenfekte ediyo sanırım..Kullanan bi arkadaşım çok tavsiye etmişti. Bebekten sonra da tatile götürüp kullanabilirsin çok pratik demişti..Dur bakiim nerde görmüştüm..
E-Bebek | Sağlık-Hijyen | Temizlik Ürünleri | Diğer | ATICO CLEANLINE Mini Çamaşır Makinesi

slm ben geldim...
yeni gelenler olmuş hepiniz hoşgeldiniz agustosda nufus patlaması var üstelik erkek nufus patlaması.....

gyps canm geçmiş olsun inş. fetal ego temiz çıkar ve tedavisine başlanır canını sıkma..bu ara kalple ilgili gerçekten siyami ersek diyorum başkada bişii demiyorum..:)

esrako canm tecrübelerin için saol iyi hatırlatmalar..valla benm kayınvalidem saolsun hamileliğimi ögrendiğimden beri her aklına geldiğinde sabun tozu aalım bebişinkiler onla yıkanır.mermerşhain alalım ilk 3 ay altını silmek için uyanıkken yarım saatte bir emzir bebk cabuk yorulur cabuk acıkır.. ayhhh daha başka ne diyim ki herbişeyleri anlattı saolsun..teorik olaarak çok donanımlıyım ama bakalım pratikde uygulıyabilcesmi.....

evriş geldimi doktorda..inş. hayırlı haberlerle gelsin...

bebek ürünleri konusunda kesinlıkle sebamed kıslar ben 6 yiğenden tecrubeli olarak başka ürün düşünmüyorum bile....
gecenlerde ikeada gördüm hem ucuzduda bende aldım. ayhh ne aldıgımı yazmamısım..bebek için ayrı kirli çamaşır sepeti..sade beyaz bi sepet..:)valla 3.75 falandı herhalde ..sizede tavsiye ederim...

vee dondurma canım çekti...

canım, endişe etme, eminim bir sürü hastanede vardır. hele acıbademde yüzdeyüz vardır. sakin ol emi? coraspin içeceksin değil mi önlem olarak? bana da verdi doktor, ama içmiyorum, şimdilik iğneler yetiyor, duruma göre coraspine de başlayacağım. zararlı bişey değil zaten.

evet yaw, ben de çok mahçup oldum yazarken, ama gerçekten aklımın köşesine bile gelmemişti neyle yıkayacağım. anne olmayı hiç düşünmemiştim derken çok ciddiydim, hiçbir zaman ilgim olmamıştı. artık sizlerden çok şey öğreneceğim.

Kızlar geçmişi biraz okuyum dedim hem üzüldüklerim oldu hem de sevindiklerim . Herkesin az çok şikayetleri var malum, hamilelik öyle göründüğü gibi kolay değilmiş insan canının içindeki canı KOMACAN SEVıYOR. umarım hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririzde yaşadıklarımız sıkıcı anılar olarak geride kalır. tüm bebişlerimiz iyilerdir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…