2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Selam kızlar, gittik bugün, her şeyi yolundaymış. Maşallah hiç bir problem yok. Bir tek ilk 3 ayda açlık kan şekeri ölçtürmüştüm, onu da götürdüm yeni doktora. O 103 çıkmıştı, onu biraz yüksek buldu doktor. Bizim için üst sınır 95'tir, dedi. Şeker yüklemesi için 4 hafta sonra gel, dedi ama, yarın sağlık ocağına gitsem mi, diye düşünüyorum.

1 - 2 fotoğraf alabildik. Arkası dönük olduğu için sırtını görebildik. Sanırım aynı babası gibi geniş omuzlu bir erkek olacak :))

Evet aslında benim de çok hoşuma gitti. Yakın anlamlı iki kelime :)

Kız zilli, sıkıyosa kendi bebişine koysana :)))

Geçmiş olsun canım. Aferin oğluna...

Baktım ben, çok şekersin behiye..
teşekkür ettim seninde gözün aydın böyle güzel haberler gelince insan mutlu oluyo umarım bundan sonra hep böyle gider..
Bayıldım vallahi Angel.. topıkte olanı bıtebı ne gusel ozetlemişsin kaydirigubbakcemile3 Şimdi benim iyice kafam karıstı.. neden doktorun illa dogumdan sonra bu tetenoz asısı demiş sana.. bunun acıklamasını bılıyorsan lutfen yazar mısın kuzu??

Hayırlı ugurlu olsun kuzum..

Ne alem kadınsın sen yaa.. Deniz isminin çağrıstırdıgına bak, hey allammm kaydirigubbakcemile3
bana dr dediği tetenozun her bireyin yaptırması gerektiği ama bunu hamilelikle ilgisi yok dedi hem ağrı ve ateş yapabiliyo gerek yok dedi istiyosan doğumdan sonra yaptırabilirsin dedi o yüzden bende yaptırmayacagım ilerde şimdi kendimi sıkıntıya sokmayacagım canım hamilelikte yapılmalı diye bir mecburiyet yok dedi..
ne öyle hemen sorun çıkacak eminim diyorsun.öyle şartlandırıp günlerini zehir etme.ufak tefek sorunlarla inşallh hepimiz alacağız kucaklarımıza bebişlerimizi

gözünaydın canım.güzel haberler duymak bizleride mutlu ediyor

hayırlı olsun canım deniz kızın
sağol evet inşallah hepte böyle devam eder diyorum..
bu doktorların katli vacip değilse nedir? neyseki bebişin iyimiş gözün aydın.

maşallah taze..ben de erkenden mi yaptırsam şeker testini acaba? taaa mayısta yapalım dedi

logo demek delikafadulden:roflol:

bu muhabbet nereye gidiyi yaaa

donsun valla..dün tüm akşam onun yediği dürümleri düşündüm..dışardan yemeyeyim diye evde binbir zahmetlere girdim yakın şeyler yaptım..Allah cızırtını verecek onun...bu arada senin takımlar sağlam bişe olmaz sana

sağol teşekkür ederim sorma her dr dr olamıyo ne yapcan neyseki kurtuldum artık ondann..
ben varım..ama hakatten kimsecikler yok

günaydın kıslar....
ben deldiiimmm....iyi oldum artık..............yakın geçmişi okumaya başlıyim...
hoşgeldinn çok sevindik ...:teytey:
kızlar günaydın nslsınız ben berbatım hani geçen gün buzlu kola içtim boğazlarım kötü demiştimya 2 günden beri gribede yakalandım sormayın halimi öldüm bittim inş.bebişime bişey olmamıştır dün doktora gittim ilaç veremem doğal yollarla hallediceksin dedi üff nefes bile alamıyorum yaaa bu arada cinsiyet içinde tam göremiyorum ama erkeğe benziyor dedi daha önce başka doktora gitmiştim oda erkeğe benzetmişti sanırım benim tosun paşam olucak doktorlar kesin demedi ama iki doktor de öle dediğine göre sanırım erkek allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim bol bol dinlen portakal suları limonlu ıhlamur falan iyi gelecektir bebişinde hayırlı olsun hep erkeeğbenzetiliyosa erkektir canım sağlıkla gelsin bebişin..
Günaydın herkese, foto ekledim albümüme ve göbiş şova, pazardn aldığım cicilerimi giydim :)

Maşallah yavruna, doktorunada aferin moralini düzeltmiş

Tazecim gözün aydın maşallah DORUK'a (Doruk Ilgaz daha güzel :)
bence ölçtür kan şekerini erken olsun zararı olmaz, uzman tv de izledim annede şeker çıkınca bebek anneye yardım için insülin üretiyormuş, dikkat etmek lazım

Behiyecim bizim göbişler aynı bende ekledim bi bak : )

hoşgeldin mercimekcim iyi olmana sevindim

geçmiş olsun maviş dikkat et kendine, amin Allah hepimize sağlıklı evlatla versin
sağol hepimizinki böyle sorunsuz ve güzell geçsin ...
yok ya bugün site sinir etti.ben çıkıyorum.doktora gideceğim kızlar.yakışıklımı bir göreyim...
hadi güzel haberlerde sen patlat canımm..
canlarım 3 lüyü kaynanamla kavga ettık baya bı buyuk sayesınde yaptıramadım sakaryaya gıttık köyde mahsur kaldık cok fena kar yağdı arabamız kara gömüldü kaynanamın ablasının oğlu fenalaştı küçük daha 1 e gıdıyo araba falanda kar var dıye gecmıyomus neyse kaynanamın sırtına bağladık cocuğu gıydım çizmelerımı düşük yola ama göz gözü görmüyodu tipiden ve arabaya denk gelmezsek ev yoluna gerı dönemezdık soğuktu cok baya yuruduk allahım anlatamam sankı ölücektik o yolda yuru yuru araba yok yarım saatlık yolu 1 saatde anca yuruduk sancılandım yolda ve bı araba sesı duyulduk kaynanam ıslık caldı sağolsun adam transıt gecmedı buyuk araba zincirde var
Şimdi diceksinizki hamile hamile senın ne işin var kaynanan götürsün ama evdekiler bakkal için sümbüllü diye bı köye gittiler bırınede ugrıceklardı amakı zıncırler kopmıus ve arabayı cok zorlamıslarkı arabanın karbiratop borusuda patlayınca onlarda orada mahsur kaldılar ehlıyet ruhsat hepsı evdeydı onlarıda yanımıza aldık düştük yola evde tek kalamazdım koca köyde 2 hane var ve carsıya 45 dk normal yolda anca varılıyo yanı kar varkenkı halını düşünün ama sonunda carsıya vardık cocugu hemen istanbula gönderdık bağdat cad. bı has. kendımı carsıdakı eve gırdığımde sobaya yapışmış buldum buz tutmuştum resmen VE BU HELİKOPTER DÜŞTÜYA O MUHABİRİ OJADAR IYI ANLIYORUMKI DONMAK ÜZERESIN VE BI SES GELICEK UMUDUYLA KENDINI AVUTMAK COK KÖTÜ

geçmiş olsun aman büyük bir sorun yaşamadan atlatmışınız :nazar:sonuçta sana ve bebişine bişey olmaması güzell..

Evet Esrakocum ben de çok sonra anladım aralarında fark olduğunu. Çünkü bize anakucağı hediyeli demişti satıcı kadın dolayısıyla aklımda öyle kaldı..Çook sonra anladım portbebe olduğunu. Sonra senin söylemek istediğin şey yerli yerine oturdu. Ben sana yanlış bilgi vermiş oldum tabi:)
Evet üstü tentesi sökülüyo. Benim yatak odamda beşik için yer kalmadığı ve yazları çok serin olduğu için öyle bir fikir oluşmuştu. Geçici olarak bir süre arabasıyla alsak yanımıza portbebede yatırsak mı acep diye..Sonra ıkeadan beşik almaya karar verdik. Başka bir odaya koyucam tabi..Ben de ona yakın yatmam gerekir, uykum hafif değildir. gece 2 saatte bir ağlayacak duymam falan aman neme lazım..

Slm kızlar
bayadır yazmadım farkındayım.kusura bakamyın
veeeeeee benım de oĞluŞum olacak daha dÜn ÖĞrendım herhalde en son ÖĞrenen de ben oldum...

bizm arabamız travel sistem den ikili yani çok hoşuma gitmişti ozaman almıştım ben mennun kaldım kızlar resmini buldumda ekleyemiyorum.baya rahattı kızışım

sabah oğlumu görcem inşallah ya..kalbim güm güm...güzel bi yüz pozu verse bari...kime benziyo çok merak ediyorum...
kayınvalidem 17+1 lik fotosunda bana benzetti..nası benzetebildiyse artık...

kızlar yatak konusunda bana yardımcı olurmusunuz eşim geçen gezerken park yatak gördü onu alalım diyor.nekadar kullanışlı ve sağlıklıdırki bi bilginiz varmı

canlarım 3 lüyü kaynanamla kavga ettık baya bı buyuk sayesınde yaptıramadım sakaryaya gıttık köyde mahsur kaldık cok fena kar yağdı arabamız kara gömüldü kaynanamın ablasının oğlu fenalaştı küçük daha 1 e gıdıyo araba falanda kar var dıye gecmıyomus neyse kaynanamın sırtına bağladık cocuğu gıydım çizmelerımı düşük yola ama göz gözü görmüyodu tipiden ve arabaya denk gelmezsek ev yoluna gerı dönemezdık soğuktu cok baya yuruduk allahım anlatamam sankı ölücektik o yolda yuru yuru araba yok yarım saatlık yolu 1 saatde anca yuruduk sancılandım yolda ve bı araba sesı duyulduk kaynanam ıslık caldı sağolsun adam transıt gecmedı buyuk araba zincirde var
Şimdi diceksinizki hamile hamile senın ne işin var kaynanan götürsün ama evdekiler bakkal için sümbüllü diye bı köye gittiler bırınede ugrıceklardı amakı zıncırler kopmıus ve arabayı cok zorlamıslarkı arabanın karbiratop borusuda patlayınca onlarda orada mahsur kaldılar ehlıyet ruhsat hepsı evdeydı onlarıda yanımıza aldık düştük yola evde tek kalamazdım koca köyde 2 hane var ve carsıya 45 dk normal yolda anca varılıyo yanı kar varkenkı halını düşünün ama sonunda carsıya vardık cocugu hemen istanbula gönderdık bağdat cad. bı has. kendımı carsıdakı eve gırdığımde sobaya yapışmış buldum buz tutmuştum resmen VE BU HELİKOPTER DÜŞTÜYA O MUHABİRİ OJADAR IYI ANLIYORUMKI DONMAK ÜZERESIN VE BI SES GELICEK UMUDUYLA KENDINI AVUTMAK COK KÖTÜ

ben diyim canım HAMİLE HAMİLE SENİN NE İŞİN VAR ORALARDA HAYRETSİN:oklava:

canım port bebe dersen olay değisir port bebeler dumduz yani yatırılır onun içinde. ama yaz gunu ustu falan kapılı fenalık gelirmi çocgua bilmem ustusokuluyormu yada tentesi falan hani. ama ana kucagı ile ikisi çok farklı portbebede yatar tekrar soyliyimde yanlıs anlasma olmasın.

Esracım nedir bu port bebe durumu anlamadım ana kucağı üstü açık düz bişey değilmi port bebede üstü kapalı kumaşımsı bişey olmalı ayrıca ikili setlerden alırsak araba koltuğu bebek arabasının üzerine konduğunda kullanılabiliyormu benim kafamı sizmi karıştırdınız yoksa zaten karışıkmıydı anlamadımmmmmCADIARZU

Evet Esrakocum ben de çok sonra anladım aralarında fark olduğunu. Çünkü bize anakucağı hediyeli demişti satıcı kadın dolayısıyla aklımda öyle kaldı..Çook sonra anladım portbebe olduğunu. Sonra senin söylemek istediğin şey yerli yerine oturdu. Ben sana yanlış bilgi vermiş oldum tabi:)
Evet üstü tentesi sökülüyo. Benim yatak odamda beşik için yer kalmadığı ve yazları çok serin olduğu için öyle bir fikir oluşmuştu. Geçici olarak bir süre arabasıyla alsak yanımıza portbebede yatırsak mı acep diye..Sonra İkeadan beşik almaya karar verdik. Başka bir odaya koyucam tabi..Ben de ona yakın yatmam gerekir, uykum hafif değildir. gece 2 saatte bir ağlayacak duymam falan aman neme lazım..

hiç oyle benim uykum agırdır falan deme canım oyle birduyup oyle bir kalkıyorki insan. benim uykum deli agırıdr. dusun yani 16 agustos depreminde 16. katta oturuyorduk ve duymadık uykuda idik :))) inanamıyor duyan yani ama tatilden donmustuk çok yorgunduk falan filan ama duymadık iste sonuçta: ) ama bebek gık dedimi oyle bir duyuyorsunki o donemlerde. amasonra yine o duyarlılık gidiyor bebek buyuyunce yine duymaz oluyorsun herseyi:)

Slm kızlar
bayadır yazmadım farkındayım.kusura bakamyın
veeeeeee benİm de oĞluŞum olacak daha dÜn ÖĞrendİm herhalde en son ÖĞrenen de ben oldum...

hadi gozun aydınnn canım
daha ogrenmeyenler var nora var dide var net olarak ogrenemeyen. baskada atlatıdıklarım vardır ama doldu gibi cinsiyet tablomuzz

mercimekim insallah guzel bir poz atar sizinki:)))
ya bende sabah onu dusundum acaba bizim bebis kime benziycek?? buaralar esime cok buyuk bir sevgiyle bakiyorum, sanirim hormonlarin etkisi, belki ona benzer,ama ona benzemesi kayinvalideme benzemesi demek, cunku esim anasinin kopyasi, o yuzden istemem, keske anneme benzese masmavi boncuk gozleri olsa...

mercimekim insallah guzel bir poz atar sizinki:)))
ya bende sabah onu dusundum acaba bizim bebis kime benziycek?? buaralar esime cok buyuk bir sevgiyle bakiyorum, sanirim hormonlarin etkisi, belki ona benzer,ama ona benzemesi kayinvalideme benzemesi demek, cunku esim anasinin kopyasi, o yuzden istemem, keske anneme benzese masmavi boncuk gozleri olsa...

ay canımmm...inşallah güzelim allah gönlüne göre verir...ben de eşime benzesin istiyorum çok tatlı geliyo bana yüzü...

hadi gozun aydınnn canım
daha ogrenmeyenler var nora var dide var net olarak ogrenemeyen. baskada atlatıdıklarım vardır ama doldu gibi cinsiyet tablomuzz

ay allahim gun sayiyorum artik, saliya cok az kaldi...insallah gosterir minigim..gerci sagligi yerinde olsunda detaylida, cinsiyeti sonra...belki 12. haftada bakan doktor amcamis hakli cikar, ama emin degildi oda erkek demisti tee o zaman...

bebekler gık deyince uyancaz..süper bişiy gibi geliyo, onun için herşeye değer..ama ben başıma gelecek travmaların da farkındayım..saolsun arkadaşlarım beni bir güzel uyardılar...hepimiz biliyoruz hayatımız asla eskisi gibi olmayacak...lohusalık depresyonuyla başlayan bir sürü gerilim...ama ben hepsine kendimi hazır hissediyorum nedense...ya siz???

Norra inşallah kızın olur öyleyse..biliyosun bebekler anne babadan çok hala dayı teyze anneanne babaanneye benziyolar..gözleri mavi olur ne güzel..bizde renkli göz yok pek:( zaten erkek olcak, sevmem hiç renkli gözlü erkek...

Bu arada comely korku filmi gibi yaa yaşadıkların..

YAA KIZLAR SıZE BıŞı SORUCAM DÜN DUDAĞIMDA UÇUK ÇIKTI. ATAEŞıM FALAN YOK HASTA DA DEĞıLıM NEDEN ÇIKTI BıLMıYORUM. BıŞEY OLURMU ACABA ? BıLGıNıZ VARMI?senağlama

YAA KIZLAR SİZE BİŞİ SORUCAM DÜN DUDAĞIMDA UÇUK ÇIKTI. ATAEŞİM FALAN YOK HASTA DA DEĞİLİM NEDEN ÇIKTI BİLMİYORUM. BİŞEY OLURMU ACABA ? BİLGİNİZ VARMI?senağlama
canım bende de çok çıktı bi ara her hafta çıktı diyebilirim ama ben o zamn sormuştum bişey olmuyo hem bebeğimiz uçuk virüsünü tanımış olur savunma sistemi kendini hazırlar izlemişsindir belki baya oluyo bir haber çıkmıştı bir kadının doğum zamanı uçuk çıkmış ve yeni doğmuş bebeğini öpmüş bebek virüs kapmış bünye çok zayıf bağışıklık yok bebeğini kaybetmişti

Back
X