2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bebekler gık Norra inşallah kızın olur öyleyse..biliyosun bebekler anne babadan çok hala dayı teyze anneanne babaanneye benziyolar..gözleri mavi olur ne güzel..bizde renkli göz yok pek:( zaten erkek olcak, sevmem hiç renkli gözlü erkek...
..

hmm benim kardesim yok o yuzden sadece anneme yada babama benzeyebilir, esimin tarafina benzemesin, gerci gorumcem fena degildir ama olsun ben annemin resmine bakayim buaralar bol bol, bi de aynaya:)))))))))))

Slm kızlar
bayadır yazmadım farkındayım.kusura bakamyın
veeeeeee benİm de oĞluŞum olacak daha dÜn ÖĞrendİm herhalde en son ÖĞrenen de ben oldum...
hayırlı olsun sende sparta annesi olarak katıldın yani..
sabah oğlumu görcem inşallah ya..kalbim güm güm...güzel bi yüz pozu verse bari...kime benziyo çok merak ediyorum...
kayınvalidem 17+1 lik fotosunda bana benzetti..nası benzetebildiyse artık...
hadi inşallah sendende güzel haberler alıcaz inşallahtatlı bişeyler at azına giderken bide dr uğraşsa biraz alabilir benimkide vermiyodu bu sefer 3 resmi birden verdi sıpaa..:teytey:
ay allahim gun sayiyorum artik, saliya cok az kaldi...insallah gosterir minigim..gerci sagligi yerinde olsunda detaylida, cinsiyeti sonra...belki 12. haftada bakan doktor amcamis hakli cikar, ama emin degildi oda erkek demisti tee o zaman...
inşallah seninde sorunsuz ve güzel haberlerle olucak içini ferah tut cinsiyetide bence erkek kıza hiç ihtimal vermiyorum oldukça sivri karnın var canım gamyoncuiremsu
YAA KIZLAR SİZE BİŞİ SORUCAM DÜN DUDAĞIMDA UÇUK ÇIKTI. ATAEŞİM FALAN YOK HASTA DA DEĞİLİM NEDEN ÇIKTI BİLMİYORUM. BİŞEY OLURMU ACABA ? BİLGİNİZ VARMI?senağlama

hiç başıma gelmedi bilemiyorum ama istersen bir dr danış tel zor olmayacaksa hani geçmiş olsun ama çookta korkulacak bişey değildir ..

hmm benim kardesim yok o yuzden sadece anneme yada babama benzeyebilir, esimin tarafina benzemesin, gerci gorumcem fena degildir ama olsun ben annemin resmine bakayim buaralar bol bol, bi de aynaya:)))))))))))

canım artık yüzü ve siması belirginleşmiştir zaten genlerin agır basmasıyla ilgili bişey ben kızımda hep aynada kendime bakıyodum bana hiiçç mi hiç benzemedi oldugu gibi babası inşallah seninde gönlüne göre olur..

dlkltn gözünaydın sağlıkla gelsin oğlun darısı henüz öğrenemeyen nurdanın başına:))))

bu arada keopsdan haberi olan varmı????

nazann demek senin banka demstock kapısına bakıyor hemen bir sonraki gittigimde bakayım hangi bankadasın yakalayım seni:)))

senin işyerin de yakın olsaydı birgün öğle arasında giderdik. ben bugün gittim mesela yeni şeyler gelmiş. çok güzeldi. birkaç parça alıverdim.
buarada merak ediyorsan canım , ben tr nin en büyük bankasında çalışıyorum (reklama girmesin diye adını yazmadım) sen anlamışsındır

kızlart ben geldım nasılsınız bakım bebişler nasıl ösledim valla buranın muhabbetını 3 sınavım kaldı şükürler olsun kızım bana şans getirdi valla ne okusam aklımda kalıyo en düşük notum 60 oda 1 tane var zaten neyse ya kızlar ben habıre ve otcul hayvanlar gıbı roka tere yeşil soğan yiyip duruyorum abur cuburada fazla düşmeye başladım okadar coksey oldukı anlatıcak vallla doldum taşıyom neyse
okurken ne uzun sıkılırım okumam dersınız dıye kısaltıp parca parca yazayım dedım

hoşgeldin COMELY, neden giremez oldun şeker sen? evde pc mi yoktu? yoksa ders çalışıyorsun diye mi? merak ediyoruz anlat birikenleri...

kızlar dua edin.ben çıkıyorum.öptüm sizleri...

inşallah güzel haberlerle geleceksin. bi de sen en önde gidenlerimizdensin ya, seni özellikle merak ediyorum.

ne haber kızlar? herkes iyi mi? geçmişi henüz okuyamadım. rastgele bir sayfa seçip baktım o kadar... fırsat bulursam okuyacağım şimdi.

behiye daha önce çıktı mı hiç uçuk sende yoksa ilk mi

İLGİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. İNŞALLAH BİŞİ OLMAZ. HAMİLE OLDUĞUMDAN BERİ İLK DEFA ÇIKTI ONDAN ÖNCE ÇOK ÇIKARDI. İŞTE HAMİLELİKTEN DOLAYI KORKUYORUM BENDE. SENİN BAHSETTİĞİN HABER FALAN. NE BİLİM YA. ÇOK SAOL CANIM.:teselli:

DKLTN oğlun olacakmış, gözünaydın. en sona sen kalmamıştın. daha NORA var. DıDE ninki de kesin değil. bence kesin kızı olacak ama o henüz emin değil.

Selam kızlar. Sabah sağlık ocağına gittim. Şeker yüklememi yaptılar. Ebem sağosun, şekerli suyun içine biraz da limon damlattı ki kolay içeyim diye. Yoksa aç karnınıza şerbet içiyorsunuz. Esrako anlatmıştı zaten, aynen öyle sevimsiz bir şey. Ebemi sevdim kızlar :) Pek çok hemşirenin bir kaç denemede bulduğu damarlarımı şak diye buldu, şakır şakır aldı kanımı. Kendisine teşekkürlerimi sundum. :hooray:

Sonra evime gittim, doğal gaz bağlandı, yarın da kombinin servisi gelip açılışı yaptı mı, tamamdır. Evi yerleştirmiştik zaten ama, yatağımızı falan yapmamıştık, örtüleri - halıları sermemiştik. Onları yaptım. Bir yandan da kadın temizlik yaptı. Yatağımı yaparken çok hoş (!) hayaller kurdum. Bir pürüz çıkmazsa yarın gece kendi yatağımdayım. Tek sorun internet bağlantısının sürekli kesilmesi. Onu anlamadım. Onur kurcalasın bakalım...

burcummm yaa ben nasıı koyayımm barii sen koyaydın daa uzaktanda severdikk denizz dieee delikafadulden
yaa şimdide doruk oldu evrişcim görüyon dimi hemen döneklik yaptı yaa omaskiii

-Geçmişe mazi- bebeğim. a.s.

bu arada gözünaydın burcum güzel haberle gelmişsin şekerinide yaptrı bencede inşallah oda güzel çıkarda doya doya devam edersin o güzelll tatlılaraaa

İnşallah esracım. Yaptırdım işte sabah. Ptesi alacağım sonucumu.

kızlarrr
ben kızıma DENİZ ismini koyacağım uğraşmayın artık şu isimle fasülyede vazgeçtiğine göre alıyorum himayeme dorukcum ılgazımda da ismiyle yaşasın denizim koruma altındadır . iyi yorumlar dışında yorum kabul etmiyorummmmm. öptüm hepinizi.....

İyi o zaman DENİZ de adıyla yaşasın :) fahri kızım ilan ediyorum kendisini :))

tazefasulye
gözünaydın canım.oğlunada maşallah bayağı büyümüş

Teşekkür ederim helincim.

taze fasulyecim oğluşuna maşşallah aslan gibi bi erkek olacak demekki.

evet canım, inşallah :)

Tazecim gözün aydın maşallah DORUK'a (Doruk Ilgaz daha güzel :)
bence ölçtür kan şekerini erken olsun zararı olmaz, uzman tv de izledim annede şeker çıkınca bebek anneye yardım için insülin üretiyormuş, dikkat etmek lazım

AAaAaa?? bak bunu duymamıştım hiç. Ne hoş :) mutualist yaşam :) İsmimizi beğenmene sevindim. a.s.

olmas.şeker çıkarsa diyet veriyorlar.yanlış bilmiyorsam yaptırmazsan eğer ve şeker varsa bebek şeker hastası olarak doğuyor allah korusun.

hayır canım usg ile bakılıyor ama çok detaylı.40 dakika falan sürüyor benimki 40 dakika sürmüştü.test yapılmıyor.

40 dakika??? :1shok: benim doktor 10 dakikada baktı valla :) Ben de uzun sürecek diye bekliyordum. Perinatoloğa gitmenin zararları işte. Adam eliyle koymuş gibi buldu her şeyi :)

buarada seker yukleme dediniz de ben acayip tatli yiyorum buaralar;insallah cikmaz bende de...daha cok var yaptirmama...

Ay ne bileyim norraa. Korktum ben de azalttım hemen çikolatayı, hamur işini...

tazefasulyem
bence iyi yaptın seker yuklemeni geriye çekerek. bir an once yaptırman en iyisi. bilinçli dikkat etmek daha guzel varsa kaçınılmaz son zaten bunu bilmeden yiyim rahat diye dusunmek bencillikoluyor biraz bende dusunuyorum bazen herkesler 24 ve sornası yaptırıyor aslında su an bilmiyor olcaktım diyorum ki oyel 21 deyim henuz ama iste olmuyor aklımdan bu fikir geçsede yiyemiyorum aykırı birsey annelik duygusu agır basıyor. sonuçlarını yaz bize gelince

Tabii ki esracım, ben günde yarım paket çikolata yiyorum normalde. babaannem rahmetli de şeker hastasıydı, adam da yüksek bulunca korktum valla. İnşallah bir şey çıkmaz da, ben gene de dikkat ederim.

dlkltn gözünaydın sağlıkla gelsin oğlun darısı henüz öğrenemeyen nurdanın başına:))))

bu arada keopsdan haberi olan varmı????

keops, "internetim bozuk olduğu için 1 hafta kadar girememem" diye mesaj atmıştı bana 1 hafta önce. 1 - 2 gün içinde gelir sanırım..

defne damla kızım için güzel yorum yapmışsın teşekkür
bizim bebek arabası travel sistem yani ana kucağıyla takım ve içine oturtturabiliyorsun özel bi kilit sistemi var.bayada kullanışlı ayrı alınca olmaz

bebekler gık deyince uyancaz..süper bişiy gibi geliyo, onun için herşeye değer..ama ben başıma gelecek travmaların da farkındayım..saolsun arkadaşlarım beni bir güzel uyardılar...hepimiz biliyoruz hayatımız asla eskisi gibi olmayacak...lohusalık depresyonuyla başlayan bir sürü gerilim...ama ben hepsine kendimi hazır hissediyorum nedense...ya siz???

Norra inşallah kızın olur öyleyse..biliyosun bebekler anne babadan çok hala dayı teyze anneanne babaanneye benziyolar..gözleri mavi olur ne güzel..bizde renkli göz yok pek:( zaten erkek olcak, sevmem hiç renkli gözlü erkek...

Bu arada comely korku filmi gibi yaa yaşadıkların..

hiç çocugu olmayıp sonrasının da epey zorlu olacagını dusunen ilkseni goruyorum telkirma bravo valla pembe hayallerde olmamak en azından sonraki zorlukları ekarte etmene yardımcı olur. ben pek bri pembe hayellerdeydim. simdi su an en iyi gunlerin derlerdi buyukler sinir olurdum dogsun bir an once ne demek en rahat gunlerni falan derdim ama oyle imsi tabiki niye dogdu diye dusuncek değil insan ama zorlu gunler var onumuzde buunu bilmek buna gore durmak daha iyisi. sen yasamadan ongoruyorsun yada yakınında biriy eni dogum yaptı:) hangisi ?
ben lohusa depresyonuna girmistim oglumdan sonra aylarca da oyle kaldım çok korkunçtu. hep aglamaklı halde idim hayattan bezmistim. annemle kayınvaldem geleen gidene borek çorek hazırlama telasınal giriyorlardı sinir oluyordum onlara:)))) çok mu onemli misafir ikramı diye o telasları bile beni sinir ediyordu :))))) ama bu sefer aynı seyleri yasamamak i çin çok bilincli dusunmeye calısıyorum biliyorumki hayat zorlasıyor ama aynı zamanad aynı oranda keyifleniyor bambaska bir duygu bu .v e hep oyle kalmıyorsun hayatın duzene giriyor . hayat keyifler hersey bitmiyor aylar sonra hersey rayına oturuyor. simdi bunları biliyorum. bakalım insalah tekrar yasamam aynı bunalım hisleri.

ne haber kızlar? herkes iyi mi? geçmişi henüz okuyamadım. rastgele bir sayfa seçip baktım o kadar... fırsat bulursam okuyacağım şimdi.

nazan turkiyenin en buyuk bankası bizim banka demek istiyorum aam deil tabi:) bendesabancıdayım hangi banka yı kastetiyorum sende bunu anla bakalım:)) yahu banka adı yazmanın reklamla alakası neee :))))

keops, "internetim bozuk olduğu için 1 hafta kadar girememem" diye mesaj atmıştı bana 1 hafta önce. 1 - 2 gün içinde gelir sanırım..

fasulye ya neden ptesi ye sonuçları alıyorsun ne kadar uzak birtarih ne ki yani altu ustu seker olcumu benim hastane 3 s aatte verdi mesela.

Slm kızlar
bayadır yazmadım farkındayım.kusura bakamyın
veeeeeee benİm de oĞluŞum olacak daha dÜn ÖĞrendİm herhalde en son ÖĞrenen de ben oldum...
Hayılı olsun oğluşun sağlıka gelsin

YAA KIZLAR SİZE BİŞİ SORUCAM DÜN DUDAĞIMDA UÇUK ÇIKTI. ATAEŞİM FALAN YOK HASTA DA DEĞİLİM NEDEN ÇIKTI BİLMİYORUM. BİŞEY OLURMU ACABA ? BİLGİNİZ VARMI?senağlama

Behiye bende de çıkmıştı 1 ay önce çok panik yapmıştım, bir bardağa sıcak su koy içinede çay kaşıgı sonra sıcak çak kaşığıyla yarana yaklaştır dayanabilirsin deydir uçuk , sürekli devam et sakın kaşıma büyümeden geçiryoi, doktorum anlattı bana bunu

defnedamlacım,

port bebe dumduz yatak gibiminik birsey pusetin ustunede takılan cesitleri var. eskiden beri kullanılan kumastan olanhatta otobuste minibuste insanların elinde pek çokkere eminim gormussundur tarz olarak anla diye diyorum onlarad port bebe deniyor onlar kumas olanları bu bebekarabası malzemesi tarzında olanlarda iste takılıyor arabanın ustune dumduz birsey . ana kucagı ise oturur pozisyonda gibi olan koltuk gibi seye deniyor.

keopsu bende kaç gündür merak ediyordum aman başka bişey olmasımda.
kayar dr dan kaçta gelicek acaba hemen yazarmiki umarım oda güzel haberlerle gelicek.

Merhaba kısslar,

Bugün giremedim. Geçmişi de okuyamadım... Dün akşam kızım bize 1 Nisan şakası yaptı sanırım...senağlama

Dün işten eve gelmiştim annem gelecek bugün onun için biraz temizlik yaparım demiştim. Üstümü çıkarmadan wcye gittim. Tuvlet kağıdına 2-3 damla kıpkırmızı kan geldii.. Hemen drumu aradım bugün ağrın olmuş muydu dedi evet dedimm. Gerçektende olmuştu ama çok hafifti umursamamıştım.. Hemen acile git dedi. Bizde apar topar gittik yakın bir hastanenin aciline... Ama o kadar çok korktum ki bebeğim beni bırakacak die ağladım sürekli.. Allahım babasının emanetiydi o da yok yanımdaa.. Çok üzüldümmmsenağlama Acildeki nöbetçi dr çok ilgilendi saolsun.. Neyse ki ultrasonda kızım kıpır kıpırdı Allaha şükürler olsun yerinde durmuyordu hatta 3 boyutlu resmini almak istedi dr ama ona bile izin vermedi.. Plasentanın yerleşimine baktı açıklık var mı die baktı bir problem göremedi.. Sonra beni NST'ye bağladılar ağrı takibi için... Bu arada kızımın da kalp atışlarını dinlemek istediler ama kızım durduğu yerde durmuyordu kii. Tam yakalıyorlar kızım kaçtyor. Köşe kapmaca oynadı hemşire resmen kızımla. Neyse 5-10 saniye kadar dinleyebildiler... Sonra 1 saat boyunca ağrı takibi yaptılar... Allahaşükür o da iyi çıktı...:Saruboceq: Dr istirahat verdi 2 gün evimize geldik... Kızım bize 1 Nisan şakası yaptı dedim ama çok korkuttu beni...

Bugün de istirahatteydik yani kısslar...Şimdi bana kızacaksınız ama annem geleceği için biraz toz aldım yine dayanamadım ama dinlene dinlene ve ağır ağır. Hiiç kendimi yormadannn..

Çok kötü bir deneyimdi Allah kimseye göstermesin..Şimdi biraz geçmişi okuyayımmm..

Son düzenleme:
Selam kızlar. Sabah sağlık ocağına gittim. Şeker yüklememi yaptılar. Ebem sağosun, şekerli suyun içine biraz da limon damlattı ki kolay içeyim diye. Yoksa aç karnınıza şerbet içiyorsunuz. Esrako anlatmıştı zaten, aynen öyle sevimsiz bir şey. Ebemi sevdim kızlar :) Pek çok hemşirenin bir kaç denemede bulduğu damarlarımı şak diye buldu, şakır şakır aldı kanımı. Kendisine teşekkürlerimi sundum. :hooray:

AAaAaa?? bak bunu duymamıştım hiç. Ne hoş :) mutualist yaşam :) İsmimizi beğenmene sevindim. a.s.

ee tazecik yazmamışsın sonucunu ? almadınmı yoksa nezaman alacaksın ?
bak burdan izledim Gebelik şekeri bebek için hangi risklere neden olur? - UZMAN TV

slm kızlar ben geldiiim..bugün dayanamadım başka bi doktora daha gitti.bebişimi bi güzel incelediler..radyologta doktorda ayrı ayrı baktı..bütün organlarını gördüük..sıvı azlığına en önemli neden böbrek problemleri oluyomuş böbreklerini daha evvelki doktorlarda görmüştü bugünde gördük..mesanesinde idrar vardı buda böbreklerinin fonksiyon gördüğünü gösteriyo..gelişimi tam haftasına uygun çıktı hatta fl uzunluğu yani bacak boyu bi hafta ileri çıktı..dopplerle bebeğin bütün kan akımlarına bakıldı onlardada bi pronlem çımadı..sıvı azlığı görüldü yine ama bebekte bi patoloji saptanmadığı için tek yapılcak şey yakın takip dedi doktor..umarım pazartesi günkü profta aynı şeyleri söyler..içim çok rahatladıı..

Gizzecim geçmiş olsun güzelim...sorun yokmuş çok şükür..sıkma canını artık...arada böle korkutuyo bizi bu sıpalar...şimdiden kendilerini naza çekiyolar...

Back
X