2009 anne adayları

Multı kaÇ yumurta oluŞtu canım hayırlı haberlerını beklıyoz bak gonolların tahlılıde ayrı olmaz be gÜselım ılk 3. GÜnde yapılan tahlıller varya zaten ona gÖre tedavı baŞtan planlanyo merak etme sen

elif benı listeye eklermısın hamıleyıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok şükür hadı sıra sende arkadasım

allah razı olsun canım beni ümitlendirdin tekrar inşallah benimde senin gibi olur canım ne olur dua edin yarın herşey belli olcak artık inşallah güzel haberlerle gelirim

elif benı listeye eklermısın hamıleyıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok şükür hadı sıra sende arkadasım

canım seni görünce gözümden yaşlar süzülmeye başladı canım hayırlı olsun bi tanem çok sevindim inan ikimizi negatif işaretlemiştim ama allahım sen çok büyüksün ne olur banada dua et benim yarın belli olcak

ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket......1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

DUYGU_22............transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................uzun protokolle...............özel ege TBM..........eş faktörü.......................1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

NEVRA73..............transfer=27 şubat..............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.........morfoloji bozukluğu.........1.deneme..........sonuç= senağlama :1hug:

SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM...................................................2.deneme..........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite...........2.deneme............sonuç= :CüvCüv: :teytey:

MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=senağlama :1hug:

SERİFE80..............transfer=11 mart.............. test tarihi=23 mart................kısa protokolle....... ........acıbadem.............tüpler de sorun................2.deneme..........sonuç= senağlama :1hug:

BEGONYA08.........transfer=11 mart..............test tarihi=23 mart.................uzun protokolle ..............acıbadem.............eş kaynaklı......................2.deneme..........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

MEDİCO...............transfer=13 mart...............test tarihi=25 mart................uzun protokolle...............ankara başkent......eş kaynaklı....................1.deneme............sonuç?

PRENSES.............transfer=14 mart...............test tarihi=25 mart................kısa protokolle................eurofertıld...............eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=27 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistikover..................1.deneme............sonuç= ?

WİLLYDİ................transfer=16 mart........... ...test tarihi=28 mart................uzun protokolle...............cebeci tıp......................???......................1.deneme............sonuç=?

Son düzenleme:

Son düzenleme:
canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın sonuç kaç canım

Elıf lısteden aĞlayan suratı Çıkarırmısın canım cabuk pes edıyorsun bak kızıyorum ama oraya hamıle ıŞaretı koy sen umutlu olkı umudun gerÇekleŞsın

inşallah elifcim allah sen ve senın gibi bebeiş isteyenlerın dualarını kabul eder canım çok sağolun arkadaslar

sen sabah ikinci çizgiyi görmüşsün ben görmedim bugün bende test yaptımda

canım hadi gözün aydın çok sevindim allah kucağınada almayı nasip etsin...:teytey::teytey::teytey:sositosositosositosositosositososito:dance::dance::dance:

sedacım bu değer iyimi sence arkadaslar ikiz olma ihtimalı var mı

Cnm ilkönce maşallah diyimmm

değerlerın çok güzel yüksek çıkmış allahım gonlune gore versın çoğul gebelik bazen değerlerle bellı olmuyor cnm çok yuksek olupta bir bebek bekleyen arkadaşlarım var düşük olupta ikiz olanda var ama tüp bebekde ikiz olma ihtimali yuksek ınsallah istediğin gibi olur yenı annemız tekrar hayırlı olsun

canım elifçim ben bellı belırsız gördüm arkadasım ikinci çizgiyi ama yinede bellıydı yanı hatta bi arkadasıma gösterdım oda sen hamılesın canım dedi benımde öyle çıkmıştı kanda baktırdım hamıleydım dedi olsun canım sen genede bekle elıfcım ben kan testı yaptırmaya gittiğimde laborant canım 10.gün bellı olmaz acele etme bekle biraz ama dedim idrar testı yaptım böyle çıktı merak ediyom dedim oda gecen bi bayan geldı senın gibi onunda silik çıkmış dedi ama kanda negatıf çıktı dedi bende olsun herseye rğmen testı yaptırmak istiyom dedim sen bilirsin canı acıyan sensın dedi girişini yaptır yapalım dedi yaptırdım ve pozitifti allahıma binlerce kez şükürler olsun darısı senın basına canıım

arkadaslarım canlarım benım hepınızden allah razı olsun çok mutluyum yaaaaa allah herkese nasıp etsın isteyen herkese

hamılelık haberlerını alınca çok mutlu oluyorum sizlerın sayesınde pozitif enerji depoluyorum sıra sende elif bence sende hamılesın hadı hayırlısı :lepi::teytey::teytey:

penses canım bana moral oldun benim olmasada inan senin adına çok sevindim allahım inşalla analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…