2009 anne adayları

kızlar ben çıkayım biraz kafemı boşaltayım kocişim beni böyle görmesin çok üzülür kıyamam ona

amin amin arkadasım inanıyorum kı senınde olacak duaa et rabbıme olacak arkadasım inancımız olduğu sürece olur bitanem sakın üzülüp stres yapma yarın senınde mutlu haberlerını duyarız inşallah pazartesi doktora gideceğim doktor çağırdı kontrole çok heyecanlıyım doktora değerlerımı söyledım hamılesın dedi ama pazartesi hersey net bellı olur artık

elifçim sakın üzülme tamam mı arkadasım olacak senınde inanıyorum buna senle ikimiz aynı ilerliyoruz sende mutlu sonuca ulasacaksın

bütün güzellikler sizinle olsun canlarım benim her zaman beni rahatlattınız siz olmasanız ne yapardım ben çok sağolun allah hepinizden razı olsun

elifçim ben yiinede inanamıyorum doktora gidene kadar şaşkınlık içindeyım gercekten hamılemıyım sımdı ben

elif canım üzülme tatlım hele bi kan testi yaptır ondan sonra beni hatırlasana hani her dk belirti yok söyle böyle diye yazıyodum allah büyük ben herseyden önce kan estini kesin bilirim kesinlikle idrar testine inanmıyorum send ebi bekle yarın olsun hayırıda beraber gelsin üzülme tatlım yazık sana ve bebeşine.....

hayırlı olsun pensescim Allah kucağına aldığıın günleride gösterir inşallah..

elifcim sıra sende senden de iyi haberlerini bekliyoruz canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.

elif benı listeye eklermısın hamıleyıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok şükür hadı sıra sende arkadasım

prensess tebrik ederimmm arkadaşım süpper bi haber bu allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kavuşursunn...:teytey:
ben de dün kalp atışarını gördüm ilk kez bu kadar hissettim tam 6. haftayım çok müthiş bi duygu allahım herkese nasip etsinnkaydirigubbakcemile5

canım benım cok tesekkur edrım bende çok heyecanlıyım doktorum pazartesı çağırdı arkadaslar erken dedi ama doktor neye bakacak çok merak ediyorum kan testını bir kere daha yenıle dedi prosedür gereği herhalde bilmiyorum pek anlamam tekrar kan testı yaptıracagım ve onlara fakslayacagım bakalım hayırlısı canım sneıde bukadar erken ğağırmışmıydı doktor

ORBıSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

XXNıLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket......1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

KıNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

DUYGU_22............transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................uzun protokolle...............özel ege TBM..........eş faktörü.......................1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

NEVRA73..............transfer=27 şubat..............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.........morfoloji bozukluğu.........1.deneme..........sonuç= senağlama :1hug:

SEVıNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM...................................................2.deneme..........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite...........2.deneme............sonuç= :CüvCüv: :teytey:

MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=senağlama :1hug:

SERıFE80..............transfer=11 mart.............. test tarihi=23 mart................kısa protokolle....... ........acıbadem.............tüpler de sorun................2.deneme..........sonuç= senağlama :1hug:

BEGONYA08.........transfer=11 mart..............test tarihi=23 mart.................uzun protokolle ..............acıbadem.............eş kaynaklı......................2.deneme..........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

MEDıCO...............transfer=13 mart...............test tarihi=25 mart................uzun protokolle...............ankara başkent......eş kaynaklı....................1.deneme............sonuç= :CüvCüv: :teytey:

PRENSES.............transfer=14 mart...............test tarihi=25 mart...............uzun protokolle................eurofertıld...............eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

ELıF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=27 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistikover..................1.deneme............sonuç=?

WıLLYDı................transfer=16 mart........... ...test tarihi=28 mart................uzun protokolle...............cebeci tıp......................???......................1.deneme............sonuç=?

Son düzenleme:
medico cum hamileymişsin allah kucağına almayı nasip etsin canım

mart listesinde iki kişi kaldık inşallah güzel sonuç alırız negatif sayısı 3 ü geçmez

yarında senın müjdelı haberını alısrız inşallah canım sen daha önce denemısmıydın tüp bebeği yada gebe kalmısmıydın ben ilk denememdi canım benım bide uzun prootokolmuş yanlıs oldu önce doğum kontrol hapıyla basladım ben düzelt istersen zahmet olmazsa canım

biraz iyiyim bazıları 10 . çıkmayıp sonra çıkabiliyo yazmış biraz ümitlendim

geçmez geçmez canım merak etme biz senle aynı ilerliyoz yarın allah nasıp ederse senden de güzel haberler alacagımıza inanıyorum ben

evet canım herkesın aynı gün çıkmıyomuş ki zaten 7 8.gün çıkanda oluyomuş öyleyse benım niye çıkmadı kı hem idrar hem kan testı yapmıstım

inşallah canım dua edin bana ya asıl bugün çizgi çıkmadı diye üzüldüm ama böyle oluyormuş bazen banada umut oldu yarın görcez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…