2009 anne adayları

benim olsun yada olmasın sizin bebişleriniz sağlıcakla büyüsün allahım hiç bi zorluk göstermesin

canım ben idrar testını gösterdiğimde idrar testı kesın sonuç vermez diyip bakmadılar bile dedim ya sonra kanda yapılınca çok şükür kı çıktı ama sen gecen yakın gözlükle baktık çıktı dedin arkadasım neden ümıtsizlenıyon kı çıkmış işte

benim bitek 3. gün acayip bi sancım oldu o zaman tutundu diye düşünmüştüm

amiiin canım senınde olacak bak gör adın elif se çok güzel canım inşallah cenabı allahım senınde yüzünü güldürecek inşallah

o gölge gibi bişeydi renksiz sadece gölge vardı ama gerçek çizgi olsaydı bugün belirginleşirdi

canım benım ilk 3 gün ve 4.gün heryerım ağrıyodu benım sonrasında bişey yok bende de heyecan var doktora daha gitmedık bakalım doktor ne diyecek inşallah keseyı görürüz bende keseyı görmeden kalp atısını duymadan hamıleyım diyemıyom kendıme bide o günlerı görsem baska bişey istemiycem

canım benımkıde gölge gibiydi silik çizgiydi bellı belırsız bi arkadasımında öle olmuş o görünce direk sen hamılesın tanısı koydu bile

neyse bide bişey söylicem benim 3 gün önce göbeğim birden sapsarı oldu sonra bi baktım göbek deliğinde kırmızı damarlar uzamış çok korktum ama bi gün sonra geçti bu ne olabilir canım çok merak ettim sendede oldumu benzer bişey

simdi bende sabırsızlandım yarını senın için heyecanla beklıyorum arkadasım mart ayı bize uğurlu gelecek inşallah canım benım doğum şimdi 3 aralık mı oluyo

sarılıkta iğneden değil büyüktü göbek çizgisinde olmuştu deliğe yaklaştıkça yoğunlaşıyordu

evet canım aralık annelerinde buluşuruz ben kendimi kaptırıp oraya başlık açmıştım

aa canım göbek deliği senınde mı dıkkatını çektı bende 2 gün önce göbek deliğimin büyüdüğünü hissetttım hatta esıme dedım baksana sankı göbek deliğim büyümüş dedim valla sonrada kendı kendıme amaaan abartma kendı kendıne herseyden bişey çıkartma dedim

elifçim canım ben çıkıyorum müsait zamanda görüşürüz yarın senın haberlerını beklıyorum inşallah hayırlı olur canım

allah razı olsun canım beni ümitlendirdin tekrar inşallah benimde senin gibi olur canım ne olur dua edin yarın herşey belli olcak artık inşallah güzel haberlerle gelirim

insallah elıfcım hayırlı haberlerını beklıyoruz dualarımız senınle rahat ol bıraz canım dua et bol bol rabbım yuzumuzu guldursun dualarda bulusalım

elif hayatım sakın canını sıkma eminim bebişin geç tutundu sana ve kan testinde çıkacaktır. Sakın sıkma canını güzelim. Bebişide üzme sakın

ikimiz kaldık elif inşallah hayırlı mutlu haberleri biz de alırız artık. ben hep buralardayım okuyorum yazdıklarınızı. ama heyecandan heralde bişey yazamıyorum. çok sabırsızım. öle kal geldi bakıyorum. şaşkınım . bugunden beri hiç bişey yapmadım.elimde kitap aynı sayfaya bakıyorum sabahtan beri. bugun benim 7. günümdü. ben senin gibi cesaretli de değilim hiç test filan yapmayı düşünmüyorum. idrar testi hele hiç düşünmüyorum. en erken cumartesi kan testi yaptırırım belki. :1shok:

bu arada ben de belirti var mı yok mu anlamıyorum. arada adet olucakmısım gibi ağrı giriyo kasıklarıma o da kısa süreli. başka da bişey yok. göğüslerim şiş ve acıyo ama o yumurta toplanmadan önce de vardı hala devam ediyo.yani belirti sayılmaz. dedim ya bişey anlamadım ben de.:bbo:

benimde aynı bazen dediğin gibi biraz ağrı oluyo başkada bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…