2009 anne adayları

arkadaşlarr,
bugün benim de test günümdü. sat 23 şubat, transfer 12 mart , amerikan hast-ist - PKO - uzun protokol - 1. denemem test tarhi 24 mart sonuc : :CüvCüv:

beni de listeye eklerseniz sevinirim . allah utandırmasın hiçbirimizi !

ne demek arkadaşım memnuniyetle uğur getir bize emi bol bol dua et bize iki kişi kaldık inşallah pozitif olur sonuç

ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket......1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

DUYGU_22............transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................uzun protokolle...............özel ege TBM..........eş faktörü.......................1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

NEVRA73..............transfer=27 şubat..............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.........morfoloji bozukluğu.........1.deneme..........sonuç= senağlama :1hug:

SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM...................................................2.deneme..........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite...........2.deneme............sonuç= :CüvCüv: :teytey:

MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=senağlama :1hug:

SERİFE80..............transfer=11 mart.............. test tarihi=23 mart................kısa protokolle....... ........acıbadem.............tüpler de sorun................2.deneme..........sonuç= senağlama :1hug:

BEGONYA08.........transfer=11 mart..............test tarihi=23 mart.................uzun protokolle ..............acıbadem.............eş kaynaklı......................2.deneme..........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

SERANANES.........transfer=12 mart..............test tarihi=24 mart...............uzun protokolle................amerikan has.........polikistikover..................1.deneme...........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

MEDİCO...............transfer=13 mart...............test tarihi=25 mart................uzun protokolle...............ankara başkent......eş kaynaklı....................1.deneme............sonuç= :CüvCüv: :teytey:

PRENSES.............transfer=14 mart...............test tarihi=25 mart................uzun protokolle................eurofertıld...............eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=27 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistikover..................1.deneme............sonuç=

WİLLYDİ................transfer=16 mart........... ...test tarihi=28 mart................uzun protokolle...............cebeci tıp......................???......................1.deneme............sonuç=?

elif canım benim yeni girdim siteye yeni gördüm yazdıklarını canım ne oldu ya üzülme canım arkadaşım kan testini bekle ben de senin hamile olduğunu hissediyorum canım

penses çok sevindim canım inşallah değerin dahada katlanır hihoyyyt

kızlar ben de bugün doktora gittim yumoşlara bakmaya 7. gün oldu gonal kullanalı 6 tane sağ yumoş varmış 13 11 mm sizce nasıl iyimi CADIARZU

canım seninki çok güzel inşallah sağlıcakla gebe kalırsın

Son düzenleme:
ELıF

Cnm senın için çok dua ettım inş güzel haberlerle gelirsin allahım gonlune gore versın cnmmmmm

Serenanes canım çok tebrik ederim Sağlıcakla kucağına al inşallah. Pozitiftin hep sonucunda o yönde oldu. Çok sevindim

canım benim ilk doktor kontrolüm ayın 16'sındaydı testi 7'sinde yapmıştık sona 9'unda tekrarladık. 9'unda da gitmiştim doktora ama muayne etmemişti sadece konuşmuştuk...

TEBRİK EDERİM SERENANES :teytey:allah sağlıkla kavuştursun inşallah

ELİF

Cnm senın için çok dua ettım inş güzel haberlerle gelirsin allahım gonlune gore versın cnmmmmm

canım allah senden ve dua eden herkesten razı olsun allahım inşallah size sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sağlıcakla büyütün destekleriniz için çok sağolun kan verdim sonuç 1.5 ta ama biz 2.5 ta alırız eşim anca müsait olcak dua edin bol bol olurmu

hadi bakalım elifcik bugün senin günün inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...dualarım seninle canımm

kızlar bide bişey sorcam adet sancısı nasıl oluyo kasıkların iki tarafındamı yoksa tek taraflıda oluyormu benim sadece sol tarafa sancı giriyoda normalde adet sancısı yaşamadığım için bilmiyorum

elif hadi insallah güzel sonuçlar alacaksın canım.dualarım seninle.sonucu e-maillede iteyebilirsin ben öyle yapmıstım.

canım tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin .güne yeni hamiş haberlerini alarak başlamak çok keyifli oluyorrr

dün kendi hastanemi aradım dönmediler unutmayın dedim 5 te ararız dediler ses yok bende bi tanıdığın sayesinde devlet hastanesinde kan verdim

kızlar bide bişey sorcam adet sancısı nasıl oluyo kasıkların iki tarafındamı yoksa tek taraflıda oluyormu benim sadece sol tarafa sancı giriyoda normalde adet sancısı yaşamadığım için bilmiyorum

elifcim tek taraflı ağrı hamilelik belirtisi diye duymuştumm ve bende de oluyodu hatta hala oluyo..inşallah canımm

canım beni pozitif sonuçtan 15 gün sonra çağırmıstı.seninle sanırım sadece görüşme yapacaktır.muayene edeceğini sanmıyorum.erken dönemde vaninal muayene yapacağını sanmıyorum.düşük tehdidi olusturur diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…