2009 anne adayları

canım çok imitlenmek istemiyorum ama benim embriyolar sol tarafa koyuldu ve ben hep ara ara sol tarafta sancı hissediyorum inşallah gebelik belirtisidir bide sabah midem bulandi erken ama düşünmekten değil çünkü hiç aklımda yoktu sabah kalkar kalkmaz midem bulandı

bi gebe kalayım çocuklarım 1 yaşına gelmeden akikasını kescem valla adak adadım

Canım arkadaşım hayırlı sonuçlarla gel işallah bende dua okuyorum sana bak sende bi belirti var belki iaşllah olmuştur

kızlar ben de bugün doktora gittim yumoşlara bakmaya 7. gün oldu gonal kullanalı 6 tane sağ yumoş varmış 13 11 mm sizce nasıl iyimi CADIARZU

Multişim yumurtaların hayırlı olsun güselim işallah annelerine bebek olarak dönerler bu arada eşinide güsel besle mutlaka keşke keçi boynuzu falan da içirsende ne olur ne olmaz ben içirmemiştim öncekinde çok pişman olmuştum ne bileyim

ben en çok göbeğimde kanlı damar görünce ümitlenmiştim ama 1 gin içinde geçti

kısss hemen belirti olmaaaazz milleti okumuyonmu göğüslerin ne alemde acı varmı o iyi bi belirti bak

siz beni ümitlendirmeseydiniz ağlamaktan gözlerim çikardı heralde hemen toparladınız beni hadi aşılama neyse ümit az olduğunda fazla ümitlenmiyosun heralde ama bu tüp bebek çok zor olmayınca yıkıyor insanı

göğüslerde acı hafif var ama o belli olmuyo aşılamalarda daha çok acıyordu ama fos çıktı

tabiki biz burda birbirimize destek vermek için konuşyoz güselim hemen hemen hepimiz aynı şeleri yaşadık

elifcim hayırlı haberler gel inşallah..Allah gönlüne göre versin insan umut ettiği sürede yaşarmış siz umutlarınızı kaybetmeyin..ben kaybetmiş olsam bile.

sen niye kaybediyorsun canım ne yapalım olmayınca olmuyor allah vermeyince biz ne yapalım ancak pes etmek yok tabi insan üzülür üzülmemek mümkün değil ama çabucak toparlanıp yola devam

sen niye kaybediyorsun canım ne yapalım olmayınca olmuyor allah vermeyince biz ne yapalım ancak pes etmek yok tabi insan üzülür üzülmemek mümkün değil ama çabucak toparlanıp yola devam

kaybettim elimde olmadan kendime üzülmüyorum bile bi daha bu yolları aynı hevesle yürümüyüm bilmiyorum..

şimdi senden hayırlı haberler bekliyorum inşallah olacak.Allah emeklerinizin karşılığını boşa çıkarmasın canım.

orbiss yok canım sadece ultrasonda bakarlar diye düşünüyorum alttan muayene olmaz kı bii süre canım

prenses ilk muayneler alttan oluyor tatlım keseyi görceği zaman ve kalp atışları için alttan muayne etti beni doktor ben de orbise katılıyorum görüşmeye kan değerlerini değerlenidrmeye çağırmıştır doktorun diye düşünüyorum çünkü daha çok yeni

aaa ama sakıncalı değilmi canım bana bi garıp geldı simdi afedersın ama ilişkiyi yasaklıyolar alttan muayeneyı yapıyolar tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…