2009 anne adayları

aaa ama sakıncalı değilmi canım bana bi garıp geldı simdi afedersın ama ilişkiyi yasaklıyolar alttan muayeneyı yapıyolar tuhaf

evet bana da öyle gelmişti ama sanırım biraz daha büyüne kadar alttan olacak muayne...ilişki de yasak imdilik dediğin gibi doktor önlem olarak söyledi yani normal gebeliklerde yasaklamıyolarmış ama bizimkiler farklı ya...

orbiss yok canım sadece ultrasonda bakarlar diye düşünüyorum alttan muayene olmaz kı bii süre canım

canım benim ilk muayenenem bhcg den 15 gün sonra vajenden oldu.kalp atıslarını duymak için alttan muayene ediyor doktor.belki kesin karından sadece keseye bakar.

tesekkur edrım arkadaslar birde hamılelere konu açtım gebelıkte beslen me nasıl olmalı diye bilgilerımızı paylasalım yapıp yapmamamız gerek seyleri

arkadaşlar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim çok saolun, hepinize benden daha iyi değerler olsun inşallah.
elif cim ben umutluyum senin adına , bahsettiğin tek taraflı belirtiler bende de vardi sol tarafimda belimde tek tarafli hafif sancılar.. adet belirtisi hiç görmedim ben hayatımda bel ağrısı dışında , sonucu beklerken de tek hissetiğim bel ağrısı idi , hah battık diye düşündüm ama sonuç pozitif çıktı umarım senin de öyle olur. haydi dua ediyoruz hep beraberr !!!!!!

elif canım inşallah güzel sonuçlar alırsın dualarımız seninle

çok heycanlıyım ben çıkayım kendime geleyim biraz ellerim titriyo

çok sevindim elifçim hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına aldığın günleride göstersin değerin kaç çanım.

ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket......1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

DUYGU_22............transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................uzun protokolle...............özel ege TBM..........eş faktörü.......................1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

NEVRA73..............transfer=27 şubat..............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.........morfoloji bozukluğu.........1.deneme..........sonuç= senağlama :1hug:

SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM...................................................2.deneme..........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite...........2.deneme............sonuç= :CüvCüv: :teytey:

BEGONYA08.........transfer=11 mart..............test tarihi=23 mart.................uzun protokolle ..............acıbadem.............eş kaynaklı......................2.deneme..........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

SERANANES.........transfer=12 mart..............test tarihi=24 mart...............uzun protokolle................amerikan has.........polikistikover..................1.deneme...........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

MEDİCO...............transfer=13 mart...............test tarihi=25 mart................uzun protokolle...............ankara başkent......eş kaynaklı....................1.deneme............sonuç= :CüvCüv: :teytey:

PRENSES.............transfer=14 mart...............test tarihi=25 mart................uzun protokolle................eurofertıld...............eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=27 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistikover..................1.deneme............sonuç= :CüvCüv: :teytey:

WİLLYDİ................transfer=16 mart........... ...test tarihi=28 mart................uzun protokolle...............cebeci tıp......................???......................1.deneme............sonuç=?

çok heycanlıyım ben çıkayım kendime geleyim biraz ellerim titriyo

Elifciğimmmmmmmmmmmm
canım yaaaa allahım dualarımı kabul etttı ben demedımmı sana hamılesın diyeeee o kadar mutluyumkı allahım dualarımıza karşılıksız bırakmadın
ben dedım sana geç tutunma olmuştur diyeee değerın sağlıklı bır şekılde katlanır ınsallah
çok tebrık ederım öptum senı canım a.s.

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: oh ohhhhhhhhhhhhhhhhh halay cekme zamanıııııııı

Son düzenleme:
elifffffffffffffffff gözün aydın canım demıstım dımı ben sana allah analı babalı buyutsun canım

elif sinirlerim bozuk zaten aka ota ağlıyorum bu ara, beni ağlatma, hayırlı olsun, sen yat bence o değerler yavaş yavaş yükselecek, daha önünde tekrarlayacağın test var, süper olacak pozitif düşün , allah yüzünü güldürecek arkadaşım , TEBRIKLER bugunun hamiş güzeli sensin kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Elııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııf ooooooooooooooooooooooleeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

LAL LAL LA LALAL LALALA
LALALALA LAL LA OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:içelim::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

CANIM OKADAR SEVıNDıM KıKIZ ANLATAMAM ne diycemi bilmiom hebe hübe oldum kısssss canım yat sen dinlen çooooook öptüüüm

penses canım dün giremedim siteye senide bugün tebrik edeyim,çok sevindim, elif de sende mutlu sona ulaştınız allah tamamına erdirsin canım:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…