2009 anne adayları

elifcim çok sevindim. sanki kendim haber almışım gibi boğazım kurudu, yutkunamadım. Allah kucağına almayı da nasip eder inş. darısı benim ve tüm isteyenlerin başına.çok heyecanlandım yaaaa:teytey::hooray::dance::dance:

yehuuuuuuu :sm_cool: ay canım nasıl sevindim anlatamam ben biliyodum zaten içime doğuyodu benimde ellerim titriyo ne diyeceğimi bilemiyom :teytey::teytey::teytey:

sanırım şimdi sırada WILLYDI var, haydi yolun açık olsun, darısı senin de başına inşallah !!!

tebrik ederim canim insallah degerin güzelce artarda tehlike kalkar.....
kizlar benim de bugün 12. günüm ve test yapmama 2 gün var sadece gögüslerim sis ve aciyor birde damarlari cok belli acaba hamilelik belirtisimi kizlar birde cok istahsizim ben ilk hamileligimde cok yemek yiyordum bunda yemiyorum ..insallah bende sizin kervaniniza katilirim cuma gününü iple cekiyorum ama korkuorum da tabii ki...

evet wıllydı sıra sende listede bi negatife daha yer yok çok dua ediyorum sana

elif bence 10. gün değer olarak iyi ama neden doktor tehlikeli demiş yatsın demiş

tek gebelik gibi görünüyo ama geç tutunma olduysa çoğul olsun tek olsun senin olsun canım hayırlısı olsun dikkat et kendine inşallah ikeye katlanır 12.gün

bence 10. gün degeri olarak bak, 3 gun sonra asil degerin gelecek. moral bozmak yoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :))))

elifciğim tebrikler 10. gün için değerin normal bence inşallah 2 gün sonra 2 katına çıkacak sakın stres yapma :teytey: :teytey:

arkadaşlar sonuç 10. gün 18.28 nasıl sizce çok düşük demi

canım yükselir endişelenme,bende birgün erken yaptırmıştım tahlilimi sonuç 33 çıkmıştı, banada değerin biraz düşük dediler 3 gün sonra tekrarladık tahlili 3 katı geçmişti canım,şimdi keseyi görmek için cumayı bekliyorum inş onuda görürüm,eminim seninkide ikiye üçe katlayacaktır,stres yapma hiç.:lepi:

işte cuma günü kesinleşcek bakalım bide kan tahlilinden 10 gün sonra niye çağırıyo dr neye bakıyo kaçız olduğunamı yoksa başka bişeyemi

kızlar hamileyim

elifçim çooooookkk tebrik ederim.:teytey::teytey::teytey:yeni tutunmus bebişin.değerin hayırlısıyla katkat artacak.bence sen 2 gün boyunca bolbol dinlen.yat.bilgisayar basındada olma.2 gün sonra güzel haberlerinle dönersin siteye.birde protein ağırlıklı beslen ve bu 2 günde kesinlikle kabız olmamaya çalıs canımm

zaten herkes kabız olur ben cır cır alem mersine ben giderim tersine

Orbisss Elif kızlar dua edın bana hamılelerın duası kabul olur derler yarın transferım var Orbis bu arada sana ozelden mesaj atmıstım nasılsın iyiyimisin uzun zamandır konusamadık canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…