2009 anne adayları

Orbisss Elif kızlar dua edın bana hamılelerın duası kabul olur derler yarın transferım var Orbis bu arada sana ozelden mesaj atmıstım nasılsın iyiyimisin uzun zamandır konusamadık canımm

canımm simdi sen söyleyince baktım özele.ben iyiyim canım insallah sende çok iyi olacaksın.dualarım seninle canım:Saruboceq:dondurulmuslara güvenin tam olsun ve sürekli bebişlerinle konus canım ben transferden sonra resmen organlarımla ve bebişimle konusmustum.tutunacaksın değerim artacak , bebişime iyi bakın organlarım diye.ilk 3 gün özellikle yatarak dinlen canım ve bolbol dua et ben senin için ediyor olacağım kaydirigubbakcemile5

cnm benm sağol ıns bende ıyı olacağım duaların için tşk ederım bebişinede kendınede ıyı bak yarın heycanlı gun kısmetımde varsa bu sefer çok istiyorum çokkkkkkkkkkkkkkk Orbis mart listesının basını sen çekıyorsun 6. deneme ve nısan ayınıda ben 6. denemem inş herkese uğurlu gelirim senın gibiii

Son düzenleme:
elifcim canım hayırlı olsun inş. degerrin kat katlanır tatlım
sedacım sen,nd einş. yarın hayırlısından transferin olur ve bu ay sende aramıza katılıcaksın tatlım şöyle çifter çifter....

elifcim canım hayırlı olsun inş. degerrin kat katlanır tatlım
sedacım sen,nd einş. yarın hayırlısından transferin olur ve bu ay sende aramıza katılıcaksın tatlım şöyle çifter çifter....

amın cnm benım sağolll inşallah aranıza katılırım sizlerle birlikte konuşarak 9 ay geçirmek istiyorum

olucak tatlım sakın stres yapma bak gecen defa sana sinyalini verdi melegin ben inanaıyorumki bu defa senden 9 ay ayrılmıcak ve burda bebişlerimizin resimlerini koyup dogumlarımızı anlatıcaz tatlımm

kızlar bugün keseleri görmeye gittik 2 minik yavrumuda gördüm çok güzel bir duygu allah hepinize yaşatsın.ultrasonda bir yandan bebişlerimize baktık kalp atışlarınıda duyunca eşimle koptuk hüngür hüngür ağladık...hepinize duacıyım arkadaşlarım....

elifcim tebrik ederim canım çok sevindim pis dün bide üzdün bizi ama ben sana ne demiştim sen hamiş olacaksın bak çıktı gördünmüüüüüü
kendini rahat tut yat dinlen stres yapma çok öptüm tekrar hayırlı olsun....

sende bizi sevindirdin ben de çok istiyordum ikiz evlat canım benim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

elifcim senden haber bekliodum ay çok sevindim değerin kaç nasıl çıktı sonuç ay süper ya çok sevindim senin adına

canım haberi okur okumaz gözlerim doldu okadar çok sevindimki ALLAH kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum

canım benim sen zaten bana kardeş oldun sanki seni gerçekten çok sevdim allahım sanada inşallah güzel sağlıklı bebişler versin hemde ikiz bi kız bi oğlan allahım o temiz gönlüne göre versin

elifcim senden haber bekliodum ay çok sevindim değerin kaç nasıl çıktı sonuç ay süper ya çok sevindim senin adına

canım benim transfer 2. gün yapıldı transferin 11. günü dağerim 18.28 çıktı çok düşük bir değer olduğundan tehlikeli çok korkuyorum ama inşallah sizin dualarınızla sağlıcakla bebişimi kucağıma alcam

Elıııııffffff
hayatım gÖzÜn aydın bak hepımız hamıŞsın demıŞtık deĞıl mı...... Allahımın ıznıyle ınŞallah deĞerın katlanarak artacak. BebıŞın geÇ tutunduĞu ıÇın deĞerın yenı yenı bellı oluyor. GÖr bak cumaya yÜkselecek deĞerın canım.

SEDA canım inşallah bu defa sendende mutlu haberler alıp hamişliğimizin sonuna kadar birlikte yola devam edeceğiz canım. Geçen sefer tuttu ama bu defa seni bırakmayacak buna inanıyorum

sanırım şimdi sırada WILLYDI var, haydi yolun açık olsun, darısı senin de başına inşallah !!!

evet wıllydı sıra sende listede bi negatife daha yer yok çok dua ediyorum sana

willydi hani canım sıra sende.cumartesi sendende güzel haberler bekliyoruz.kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar çok saolun. dua edin bana. bu arada ben iyim de benim kociş göçtü. hasta oldu. üşüttüm filan diyo ama ben biliyorum onu . güya bana belli etmiyo merak etmiyim diye ama acayip endişeli. cumartesi hemen gelse ama sonuçta pozitif olsa keşke ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…