Orbisss Elif kızlar dua edın bana hamılelerın duası kabul olur derler yarın transferım var Orbis bu arada sana ozelden mesaj atmıstım nasılsın iyiyimisin uzun zamandır konusamadık canımm
canımm simdi sen söyleyince baktım özele.ben iyiyim canım insallah sende çok iyi olacaksın.dualarım seninle canım:Saruboceq:dondurulmuslara güvenin tam olsun ve sürekli bebişlerinle konus canım ben transferden sonra resmen organlarımla ve bebişimle konusmustum.tutunacaksın değerim artacak , bebişime iyi bakın organlarım diye.ilk 3 gün özellikle yatarak dinlen canım ve bolbol dua et ben senin için ediyor olacağım kaydirigubbakcemile5
elifcim canım hayırlı olsun inş. degerrin kat katlanır tatlım
sedacım sen,nd einş. yarın hayırlısından transferin olur ve bu ay sende aramıza katılıcaksın tatlım şöyle çifter çifter....
kızlar hamileyim
kızlar hamileyim
canım haberi okur okumaz gözlerim doldu okadar çok sevindimki ALLAH kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum
elifcim senden haber bekliodum ay çok sevindim değerin kaç nasıl çıktı sonuç ay süper ya çok sevindim senin adına
sanırım şimdi sırada WILLYDI var, haydi yolun açık olsun, darısı senin de başına inşallah !!!
evet wıllydı sıra sende listede bi negatife daha yer yok çok dua ediyorum sana
willydi hani canım sıra sende.cumartesi sendende güzel haberler bekliyoruz.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?