2009 anne adayları

SEDA canım inşallah bu defa sendende mutlu haberler alıp hamişliğimizin sonuna kadar birlikte yola devam edeceğiz canım. Geçen sefer tuttu ama bu defa seni bırakmayacak buna inanıyorum

Bencede canım bi kere annesinin kokusunu aldı bidaha bırakmaz

canlarım benım cok sagolun bana o kadarcok destek olyorsunuzkı
sızler olmasanız bu tedavıme hemen ara vermeden baslayamazdım ınanın hepınızı cok sevyorum ozlenozlem ınan bana bugun elıfın haberını alınca nasıl sevındım bızım duygularımızda dualarımızda ıcten buna ınanıyorum yarın buyuk gfun bebeklerımle bulusucam cok heyecanlıyım uyku tutmuyor benı ınsallah bu seferde tutar ve benı bırakmazlar benı uzmezler kokularını duyar gıbıyım bence bende basarıcam
ALLAHIM ne olur kısmetımde varsa saglıklı ve hayırlı evlat olucaksa erkenden acısını gostermıceksen banada ver ne olur bende opup koklamak anne olmak ıstıyorum

sedacım heyecandan uyuyamadın mı ayyy o gün bende senin gibi olmustum ya ama allah mükafatını vericek sen hiç merak etme

sedacım hadi canım bebişlerin seninle artık inşallah sağlıcakla annesine tutuncak canım sakın benim gibi erken test yapma tamammı canım

SeDA cım moraliniz yüksek tut, 1-2 hafta sonra senin de güzel haberlerin gelecek buradan dualarımız senle !

Elif cim , sen sıkıntı yapma sakın katlaya katlaya çıkacak o değerler, senin için de halay çekicez,

Willy bekliyorum bakalım cmst günü hayırlı haberle gelicek inşallah !

kızlar bugün 2.kan testımı yaptırdım sonuuç 11.30da çıkacakmış 116.50nin üzerı olur inşallah çok heyecanlıyım yaa inşallah dahada katlanmıstır

kızlar bugün 2.kan testımı yaptırdım sonuuç 11.30da çıkacakmış 116.50nin üzerı olur inşallah çok heyecanlıyım yaa inşallah dahada katlanmıstır

:Saruboceq: inş. cnm inş. katlanmıştırda senin içinde halay çekeriz....çok hetecanlanıyo insan kan testinde hep olumsuzmuş gibi oluyor ama sonuç çok güzel olacak cnm... bekliyoruzkaydirigubbakcemile5

penses 116 zaten çok iyi bir değer ve bugün daha da yükselecek merak etme canım hep birlikte kutlayacağız kaydirigubbakcemile5 :teytey: :teytey:

seda hayatım şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım. bu defa bebişin seni bırakmayacak o da annesini özledi çünkü:)))
Dualarımız seninle canım

QUOTE=elif23;5912285]kızlar hamileyim[/QUOTE]

a.s.elifcimmm tebrik ederim canımmm çok sevindimmm:teytey::teytey:[

QUOTE=penses;5932004]arkadaslar 12.gün değerım 516.94müş nasıl arkadaslar[/QUOTE]

bence çok ii prenses ikiz bile olabilir bana yüksek geldi benim 13. günde 120 idi...hadi bakalım hayırlısı :teytey:

canım benim sen zaten bana kardeş oldun sanki seni gerçekten çok sevdim allahım sanada inşallah güzel sağlıklı bebişler versin hemde ikiz bi kız bi oğlan allahım o temiz gönlüne göre versin

saol canım benim inan bana sende benim için öylesin :teytey:inşallah ALLAH isteyen herkeze versin

canım benim 12. gün gelmişti, doktor ara ara gelebilir açık renk olursa bana haber ver demişti.ama benim gelen mikarım da azdı eger sende düzenli olarak ve çok geliyorsa doktoruna danış bence gene de.

elifcim bende soncuc aldıktan sonra geldişimdiki rengi ise siyahhh aynı afedersin kuşpisligi gibi dr sorrdum endişelenme dedi olur dedi kanama bile yapar dedi bu ayda bitsede hayırlısından kurtulsak

sağolun kızlar herzamanki gibi rahatlattınız beni çok korktum benim değerler düşükya ödüm kopuyo benim transfer 2. gündü bugün transferin 12. günü dediğin gibi çok az çamaşırımda değilde topaklanıyoya jel onda gördüm iğne başı kadar ve siyah

kızlar hamileyim

Elifcim
2 gündür bakamamıştım internete, bugün eve gelir gelmez Elif sonuç almıştır, hemen bakmalıyım diye bilgisayara koştum, halimi görsen gülerdin.. canım çok çok çok tebrikler, inan çok sevindim.. içim ferahladı..Allahım tamamına erdirsin canım, 9 ay sonra şirinciği kucağına sağlıkla al inşallah.. Tebrikleeeeer.. darısı başımıza..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3:dance:

Sedacım senin de iyi haberlerini dört gözle bekliyorum, Willydi senden de iyi çok iyi haberler almayı bekliyorum.. hayırlısıyla inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…