Sedacım senin de iyi haberlerini dört gözle bekliyorum, Willydi senden de iyi çok iyi haberler almayı bekliyorum.. hayırlısıyla inşallah..
sedacım hadi canım bebişlerin seninle artık inşallah sağlıcakla annesine tutuncak canım sakın benim gibi erken test yapma tamammı canım
sedacım heyecandan uyuyamadın mı ayyy o gün bende senin gibi olmustum ya ama allah mükafatını vericek sen hiç merak etme
SeDA cım moraliniz yüksek tut, 1-2 hafta sonra senin de güzel haberlerin gelecek buradan dualarımız senle !
Elif cim , sen sıkıntı yapma sakın katlaya katlaya çıkacak o değerler, senin için de halay çekicez,
Willy bekliyorum bakalım cmst günü hayırlı haberle gelicek inşallah !
seda hayatım şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım. bu defa bebişin seni bırakmayacak o da annesini özledi çünkü:)))
Dualarımız seninle canım
willy ne oldu sonuçlar ??????????????????
evet wilyy ne oldu sonuçlar inşallah sende hamilesindir mart ayında çok hamile var 2 negatif biride ben biliyorsunuz zaten herneyse .
kızlar listede benim transfer tarihim yanlış yazıyo benim transfer tarihim 17 mart. yani bugün 10. gün. test tarihim 29 mart. bugun yaptırsam düşük de olsa çıkar mı acaba. çok merak ediyorum da korkuyorum yaptırmaktan. heyecandan uyuyamıyorum içim kıpır kıpır. napsam yaptırsam mı??:çok üzgünüm:
ahhh willy cim günaydın,
pardon biz seni geçen gün yaptırıcan sandık. yok yaptırma bak ben sooylüyorum yaptırma allah aşkına. kan testi 10. günden sonra belli olmaya başlar dedi doktorum. idrarı ise boşuna yaptırmayın demişti. önce kana sonra idrara karışırmış bu b-hcg. illa yaptırıcam diyosan o zaman da kan yaptır 11 ve 12 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?