2009 anne adayları

evet wilyy ne oldu sonuçlar inşallah sende hamilesindir mart ayında çok hamile var 2 negatif biride ben biliyorsunuz zaten herneyse .

elif23 beni nisan listesine koymuşsun ama ben düşünmüyorum yaptırmayı belki yaza belki kışa seneyede olabilir belli değil ama 3 ay kesinlikle yaptırmayacağız beni silersen çok sevinirim canım diğer arkadaşlara bol şanslar.

kizlar safak 1 gün kaldi insallah bende yarin pozitif sonuclarla gelirim araniza duaarinizi eksik etmeyin hic belirtim yok su anda ya...

Sedacım senin de iyi haberlerini dört gözle bekliyorum, Willydi senden de iyi çok iyi haberler almayı bekliyorum.. hayırlısıyla inşallah..

sagl dervıscıgım transferım oldu sukur dınnenıyorum

sedacım hadi canım bebişlerin seninle artık inşallah sağlıcakla annesine tutuncak canım sakın benim gibi erken test yapma tamammı canım

cnm sgl yok guzelık ben senın gıbı cesaretlı degılım yapamam ztn ama senın hamıle oldugunu bılıyodum ıcıme dogdu

sedacım heyecandan uyuyamadın mı ayyy o gün bende senin gibi olmustum ya ama allah mükafatını vericek sen hiç merak etme

Angel cnm sagol kızlar gecen seferde dondurulmuslarımla transferım olmustuya aralarında yasayanları tekrar dondurmuslardı onları cozdurmusler ve yasıyolar transferım onlarla oldu dıger dondurulmuslarıma dokunmadık bıle sızce nasıl

kızlar yaaa desteklerınızı gorunce cok duygulamdım cok sgl canlarım benım

seda hayatım şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım. bu defa bebişin seni bırakmayacak o da annesini özledi çünkü:)))
Dualarımız seninle canım

ınsallah arkadasım artık kavusmak ıstıyorum kısmetse bu sefer basarıcam sagolun kızlarrrr

elif canını sıkma canım o tarz lekeler hepimizde oldu bazende oluyor canım. Sen içini ferah tut bebişin seninle canım

elif nasılsın canım ben bugün çatlatma iğnemi vuruldum cumartesi yumoş toplama işlemi var

hayırlı olsun canım korkma yumurtalarının toplandığını anlamıcan bile

willy ne oldu sonuçlar ??????????????????

ahhh willy cim günaydın,
pardon biz seni geçen gün yaptırıcan sandık. yok yaptırma bak ben sooylüyorum yaptırma allah aşkına. kan testi 10. günden sonra belli olmaya başlar dedi doktorum. idrarı ise boşuna yaptırmayın demişti. önce kana sonra idrara karışırmış bu b-hcg. illa yaptırıcam diyosan o zaman da kan yaptır 11 ve 12 gün.

canım günaydın
yok idrar testi yaptırmayı düşünmüyom zaten kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorum. kanda aslında çıkar da ben korkuyorum yaptırmaya.

o zaman 3 gün daha sabrediver, ben hep sabrettim ya negatif çıkarsa kalan 3 günü nasıl geçiririm dedim. çünkü değerler bazen çok düşük 3 gün sonra yüksek çıkabiliyor ama ilk 3 gün anne helak edyo kendini cok düşük bu değer naapıcam diye.. mesela penses aklımda şimdi o ilk günlerde 11 falandı sonra 500 küsüra çıktı rahatladı ama aradaki sıkıntısı cabası.... sen bilirsin gerçi kendin için en iyisini...

yok canım ben 7.gün yaptırmıstım 1.10 demiştim o yanlısmış arkadaslar aslında hiç bişey çıkmamıs 10.gün yaptırdım 116.50 12.günde 516.94 çıktı çok şükür ama inanın ben hiç üzülmedım her defasında bana iyi oldu negatıfı de düşündüm pozitifide gördüm eğer ilkinde yaptırmasaydım negatıf bi sonuç alırsam nasıl karsılarım durumu yasamamıs olacaktım iyiki yapptırmışım

orası doğru arkadasım ama kendımden söz edersem ben pek üzülmedım hatta hep olmayacakmış gibi düşündüm kendımı boşa heveslendırmedım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…