2009 anne adayları

kızlar ben annemlere gidiyom beni merak etmeyin hastaneden direk annemlere geçcem ama sonucu fırsat bulursam internet kafeden yazarım yada eşime yazdırırım tamam willdı sendende güzel haber bekliyorum listeyide kopyalayıp düzeltin tamam

benim test sonucu 4 küsür çıktı dr tutunmuş ama sonra düşmüş dedi çok kötüyüm bu ara girmem kadınlar kulübüne merak etmeyin ben iyiyim

benim test sonucu 4 küsür çıktı dr tutunmuş ama sonra düşmüş dedi çok kötüyüm bu ara girmem kadınlar kulübüne merak etmeyin ben iyiyim

canım çok üzüldüm. ama hayırlısı böyleymiş demekten başka çaremiz yok

canım benım ne diyecegımı bilemıyorum cok üzüldüm allah sabır versın ne diyelım canım üzülme tamam mı

ya kızlar canım bugün çağla çekti gittim aldım hemen sizce erken değil mi canımın bişeyler istemesı ye ekşiyi çıkar ayseyı demişler acaba beımkı ayse mı olacak ye tatlıyı çıkar hakkıyı demişler ama ben tatlıyla hiç aram yok bu aralar

ayrıca afedersınız kabızlık problemı yasıyorum gebelığim bellı oldu ama bişey olmaz değil mi kızlar iyi tutunmuşlarmıdır sizce değer 10.gün 116.50 12.gün 516.94 bu değer iyi tutunduğuna işaret olabılırmı korkuyomda tuvalete çıkmak istemıyom düşer diye kabızlıgı gıderen kayısı yıyom baska neler yapabılırım önerılerınızı beklıyom arkadaslar

Elif cim hayırlısını versin allah hepimize, şu an sana ne desek boş ama şöyle düşün sağlıklı olanlar tutunabiliyor belki de. bir sonraki seferinde daha sağlıklı daha savaşçı yumurcaklar gelecek inşallah. hakkımızda hayırlısı olsun .

çok üzüldüm elif ,allah böylesini hayırlı görmüş demek,söyleyecek söz bulamıyorum,kendini çok üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…