2009 anne adayları

Eif cnm ne desem bos bende cok uzuldum ama allahın takdırı boyleymıs demekkı ıyı tarafından dusun en azından sen hamle kalabılıyorsun dımı allahım en kısa zamanda kucagını oldursun cnm arkadasımmm

elif hayatım inan çok üzüldüm:1no2:ne diyeceğimi bilemiyorum. Allahım sabır versin canım

elifçiğim ALlah yardımcın olsun canım Rabbim tez vakit bebişine kavuştursun seni her şer gördüğümüzde bile bir hayır vardır tatlım

penses güzelim korkma değerinde gayet iyi ikiz olma ihtimali yüksek kabızlığa gelince evet ıkınıp kendimi zorlamamalısın kayısı,komposto v.s tarzı şeyler yemeli kabız yapıcı şeylerden uzak durmalısın ayva muz gibi buna rağmen hala aşırı kabızlık mevcut ise doktorunla görüşmelisin o sana şurup verecektir kabızlığı giderici genelde herkese veriliyor bu dönemlerde kabızlık söz konusu olduğu için son çare kullanıyorsun görüşmek üzere tatlım

elif canım ne diyeceğimi bilmiyorum allah sabır versin canım

elifcim ne diyeceğimi bilemedim senin sonucuna bakmak için gelmiştim üzüldüm ama yılmak yok demekki henüz zamanı gelmemiş bir dahaki sefere inşallah canım benim ALLAH size sağlık versin herşeyden önce kib

:teselli:

penses benimde 14.gün 377 di ikizdi değerin ikiz gibi görünüyor allah tamamını erdirsin sağlıkla kucağına alırsın iinşallah bu arada kabızlık soorununu dert etme bende çok çektim doktor bana ilaç verdi vucuda emilimi yok bebişlere zararı yok ayrıca sabahları aç karnına ballı ılık su birtane elma yersen biraz evin içinde yürüyüş ama genelde aynı saatler olması önemli inan ilaca gerek kalmıyor benim de öyle oldu sağlıklı günler

kızlar acil yardıma ihtiyacım var dayanamadım bu akşam kanda gebelik testi yaptırdım yani 10. gün değerim 2.29 çıktı. keşke yaptırmasaydım dedim. moralim bozuldu şimdi bu ne demek??

slm arkdslar bende yenıce doktordan geldım dr duydu kalp atıslarını ama ben duyamadım kasıktan muayene oldugum ıcın 10gun sonra net benımde duyacagımı söledı ıkı bebısımde duruo ama bırı bıraz kucuk dıgerınden dedı yaf net ne zaman duydunuz kalp atıslarını saglıklı dedi ama ıcımrahat degıl dua edın arkdslar bana nolur

benim test sonucu 4 küsür çıktı dr tutunmuş ama sonra düşmüş dedi çok kötüyüm bu ara girmem kadınlar kulübüne merak etmeyin ben iyiyim

elifcim çok üzüldüm canım ya üzülme nolur biidahakine inşallah canını sıkma olurmu arkadaşım ne zman istersen biz yanındayız seni yalnız bırakmayız tamammı canım kendine iyi bak:1hug:

kızlar acil yardıma ihtiyacım var dayanamadım bu akşam kanda gebelik testi yaptırdım yani 10. gün değerim 2.29 çıktı. keşke yaptırmasaydım dedim. moralim bozuldu şimdi bu ne demek??

sevgili willydi değerinin bu kadar çıkmasına çok üzüldüm canım 5 gün öncede belki biliyorsundur negatif sonucumu aldım.ben 9.günü kana baktırdığımda 1.0 di sadece ve hiç yükselmedi bence senin yükselme ihtimalin var hayırlısı olsun canım.

elifcim ne desem boş aynı durumdayız içinden ne geliyorsa öyle yap girme bi süre toparlanana kadar bende evden çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum saçlarımı bile taramıyorum.atlatınca bu dramı tekrardan atılcam hayata ..

hakkında herşeyin hayırlısı olsun hüznünü paylaşıyorum.

iyi geceler kızlar bende bikaç aya tüp bebek yaptırcam ama çok korkuyorum
pkoluyum nekadar şansım oldugunu hatta şansım varmı bunu bile bilmiyorum

pko okadarda korkulacak bişe değil bende pkoliyim yumişlerimiz çok oluyo daha iyiya şansın vardır canım merak etme

pkolu olupta çok hamile olan var negatif sonuçlar seni yıldırmasın hatta normal yolla kalanlar bile var bi araştır siteyi bulursun canım bol şanslar.:1hug:

cnm kendını uzme olourmu 2 gun sonra tekrarla belkı gec tutunmustur eger tutmadıysada allahın takdırı uzulme desekte uzuluyorsun bılıyorum pes etmek yokkk

hakkında hayırlısı olsun benım tanıdıgım pko lu ınsanlar var kendılıgınden cok az dr yardımıyla tedavıyle bebeklerı oldu kafana takılcak sorun yok bence ıns kısa zamanda bebegıne ksvusursun cnmmm

ben de PKO luyum hem de ileri derece.. şu an hamileyim , hiç korkma OPKO lularda tüp daha iyi sonuç veriyor, çünkü yumurta adetin fazla olabiliyor, bu da birden fazla deneme şansı demek.

Lütfen yardım ediiiiiiiiiinnnnnnnn...Kizlar günaydın.Kızlar ya galiba benim yumurtalar çatlamış ya benden selik geliyor...(PCOLUYUM)
Çatlatma önleme iynesini akşam saat 6 gibi vurursun demişlerdi.Acaba şimdi vursammı ya ((((.Yumurtalarımdan bazıları çatlarsa ne olur arkadaşlar bilgisi olan varmı((?

canım doktorunu ara sor,
beni bildigim o iğneyi kesinlşikle sana söylelen saatte yaptırmalısın.
ben gece saat 12 de gitmiştyim mesela hastaneye...

arkadaşlar doktorla konustum kesin negatif diyemem ama öle görünüyo adet olmazsam pazartesi tekrarlanacakmış. moralim sıfır . böyle düşük çıkıp sonra yükselen var mı??

kesinlikle vurdurma sana söylenen saatte yaptır Allah muhafaza kaş yapim derken göz çıkarma ve sakin ol lütfen istersen hemen hastaneyi ara ki kafanda sorular kalmasın başarılar arkadaşım.
[
QUOTE=willydi;5974633]arkadaşlar doktorla konustum kesin negatif diyemem ama öle görünüyo adet olmazsam pazartesi tekrarlanacakmış. moralim sıfır . böyle düşük çıkıp sonra yükselen var mı??[/QUOTE]

benim yazdıklarımı okuduysan arkadaşım benim yükselmedi seninde öyle olacak die bi kaide yokki belki tutunmaya çalışıyordur ki bana öyle geldi lütfen üzülme p.tesi yaptır bakalım inş.katlanmıştır başarılar arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…