- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
benim test sonucu 4 küsür çıktı dr tutunmuş ama sonra düşmüş dedi çok kötüyüm bu ara girmem kadınlar kulübüne merak etmeyin ben iyiyim
kızlar selam,
elif ve willydi sizlere bakmak için girmiştim ....
elifcim çok üzüldüm ya Allahtan hayırlısı olsun inşallah.Ne diyebilirim ki çook üzüldüm..Allah sabır versin...Bende gördüğünüz gibi az giriyorum elif seni çok iyi anlıyorum insan değil birşey yazmak kimse ile konuşmak bile istemiyor.İnşallah kısa sürede toparlan canım...
willydi canım inşallah değerin kısa zamanda artar..Moralini bozma hayırlısı de...(biliyorum çok zor ama umudunu ve inancını yitirme)Burada birsürü kişinin değerleri yükseldi neler okuyoruz değil mi canım inşallah seninkide öyle birşey çıkar..Allah hayırlısını versin.
Sedayıldız, tedavin hayırlı olsun.İnşallah bu sefer olacak...
Elifcim herşeyin hayırlısı, tedavilerimize bu kadar büyük umutlarla başlıyoruz, hepimiz sonuçlarımız olumlu olsun diye uğraşıyoruz, ama bebişlerimizin gelmesi için hepimiz için doğru bir zaman var sanırım.. en doğru zamanda en hayırlı şekilde sağlıklı hayırlı evlatlar versin Allah hepimize.. tabii ki üzülme desem de biliyorum üzgünsün ama kendine iyi bak, 2. denemede olacak inşallah canım.. kendine iyi bak..:çok üzgünüm:
Willydi, inşallah senin olur canım, haberlerini bekliyoruz..:ecrin_bebek:
Sedaa, haber vermeyi unutma.. olacak inşallah bu kez..:Saruboceq:
benim test sonucu 4 küsür çıktı dr tutunmuş ama sonra düşmüş dedi çok kötüyüm bu ara girmem kadınlar kulübüne merak etmeyin ben iyiyim
seda tatlım bebişlerin seninle. İnşallah bu sefer hayırlısı ile seni bırakmayacaklar. Ne lur kendini fazla yorma dinlenmeye çalış tatlım. İyi haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?