2009 anne adayları

kızlar selam,
elif ve willydi sizlere bakmak için girmiştim ....
elifcim çok üzüldüm ya Allahtan hayırlısı olsun inşallah.Ne diyebilirim ki çook üzüldüm..Allah sabır versin...Bende gördüğünüz gibi az giriyorum elif seni çok iyi anlıyorum insan değil birşey yazmak kimse ile konuşmak bile istemiyor.ınşallah kısa sürede toparlan canım...
willydi canım inşallah değerin kısa zamanda artar..Moralini bozma hayırlısı de...(biliyorum çok zor ama umudunu ve inancını yitirme)Burada birsürü kişinin değerleri yükseldi neler okuyoruz değil mi canım inşallah seninkide öyle birşey çıkar..Allah hayırlısını versin.
Sedayıldız, tedavin hayırlı olsun.ınşallah bu sefer olacak...

benim test sonucu 4 küsür çıktı dr tutunmuş ama sonra düşmüş dedi çok kötüyüm bu ara girmem kadınlar kulübüne merak etmeyin ben iyiyim

Elifcim herşeyin hayırlısı, tedavilerimize bu kadar büyük umutlarla başlıyoruz, hepimiz sonuçlarımız olumlu olsun diye uğraşıyoruz, ama bebişlerimizin gelmesi için hepimiz için doğru bir zaman var sanırım.. en doğru zamanda en hayırlı şekilde sağlıklı hayırlı evlatlar versin Allah hepimize.. tabii ki üzülme desem de biliyorum üzgünsün ama kendine iyi bak, 2. denemede olacak inşallah canım.. kendine iyi bak..:çok üzgünüm:

Willydi, inşallah senin olur canım, haberlerini bekliyoruz..:ecrin_bebek:

Sedaa, haber vermeyi unutma.. olacak inşallah bu kez..:Saruboceq:

sagolun kızlar aslında ben cok ıyıyım pozıtıfım persembe gunu transferım oldu ancak 5. denememde oldugu gıbı kasıklarım agrıyor ara ara ve batmalar oluyorbugun o yuzden heycanlanıyorum kendı kendıme tuttu dıyorum ıyı seyler dusunuyorumkı sonuncum ıyı olsun sızlerle guzel haberlerımı paylasmayı cok ıstıyorum kısmetse ınsallah allahın takdırı

elıf cnm pes etmek yok arkadasım kendını toparladıktan sonra hemen tedavıne baslarsın bızde anne olmyı hakedıyoruz sadece stres yapmayalım rahat olalım olurmu bu yasadıklarımızın hepsı allahımın takdırı bızlerı sınıyor bırgun bızde anne olucaz buna ınanıyorum bennnnn

elif canım nasılsın allahım sabrını versın uzulme benımde canım sıkkın bebıslerın kalp atıslarını duyamadık 10daha beklıces hakkımızda hayırlısı olsun tekrar gecmıs olsun dualarda bulusalım rabbım sabır versın

seda tatlım bebişlerin seninle. ınşallah bu sefer hayırlısı ile seni bırakmayacaklar. Ne lur kendini fazla yorma dinlenmeye çalış tatlım. ıyi haberlerini bekliyoruz

eifcim canım çok üzüldüm bir haftadır şehir dışındaydım bakamadım gelince ilk iş okumak oldu ama kötü haberinle inan bende yıkıldım arkadaşım.moralini bozma demeyeceğim çok zor bir durum biliyorum bende yaşadım ama yılmak yok tekrar tekrar deneyeceğiz umudunu asla kaybetme ben burda yazılan 2. 3. denmeleri okudukça umutlandım rabbim doğru zamanda bize de verecek bebişlerimizi.

tüm yeni hamile arkadaşları tebrik ediyorum allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.

seda tatlım bebişlerin seninle. İnşallah bu sefer hayırlısı ile seni bırakmayacaklar. Ne lur kendini fazla yorma dinlenmeye çalış tatlım. İyi haberlerini bekliyoruz

canım arkadasım sagollll bencede benımleler oyle hıssedıyorm aksama kadar yatıyorum cnm dınnenıyorum aksam ustu kalkıyorum bulasık fılan derken 1 saat ayakta kalıyorum o kadar kendımı yormuyorum cnm kısmetse sızlere guzel haberlerle donucem oyle umuyorum bugun kasıklarım batmalar ve agrılar oluyor pıskolojok degılse eger bunlar ıyıye ısaret bılıyorum zamanı dusunmemeye calısıyorum muzık kıtap fılm derken aksam oluyo zatennnnn cok heycanlıyım ozlenozlem 6.yı deneyen bırı olarak garıp bır heyecan hıc tutmayınca bu mutlulugu 5.de yasayınca herseye bastan basladım umutlarım cogaldı arkadasımmmm

optum senı canımmmmm

arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum ben durumumdan haberdar etmek istiyorum sizi 1 haftadır yoktum topikte geçen perşembe yumurtalarım toplandı 27 tane yumurta toplandı 19 tanesi döllendi 19 tane yavrum varbu salı günü transferim olcak kaçtane koyacakları hakkında bilgi vermediler 25 yaşındayım sizce kaçtane koyarlar bana tahminen cevap yazarsanız sevinirim herkeze kucak dolusu sevgiler

yaaa arkadaşlar bide bişe sormak istiyorum ben bu transfer işinden çok korkuyorum yumurta toplarken bayılttılar o yüzden bişe anlamadım bu işlemde bayıltmak yok diyolar bu işlem acılı bir işlemmi?ben istesem anastezi yaparmılar?normalde vajinal yoldan muhayenelerde bile kendimi kasıyorum bu işlemde napıcam lütven beni bilgilendirirmisiniz arkadaşlar

hiç korkulacak bişe değil canım 5 dakika sürüyo ve kendini kasmazsan hiç ağrı hissetmiyosun şimdiden hayırlı olsun

Elifcim çok geçmiş olsun güselim inan çook üzüldüm umarım toparlanman çok uzun sürmez

Canım arkadaşım benim başıma neler geldi neler bahr sendromu diyodum ya adetime 2 gün kala gece fenalaştım acile kaldırdı kocam hemen hastaneye yatış yapıldı tahliller falan meğer HAMıLEYMıŞııııııM ama dur heyecan yapma hemen ve beta hcg de 601 çıktı doktor çook güzel dedi sabahı taburcu edip eve gönderdiler ama eve gelince bi bel ağrısı başladı tuvalete girdim kahverengi lekeller oldu hemen doktora geri döndük düşük tehlikesi var dedi bi hafta kımıldamadan yatcan dedi bende yattım ama geçmedi dahada fazlalaştı ve malesef dün kürtaj oldum arkadaşlar bi anda sevinip sora morttt oldum şu an çok acaip şaşkınım ya bi oldu bi bitti çok tuhafım şu an

BıDE BÖLESı VARMIŞ ELıF büyümeden düşmesi daha iyi üzülme güselim ben ne olduğumu anlamadan geri aldırdım 4 haftanın içindeymiş halen şaşkınım ve hiiiiiiç belirtim olmadı ve adetimede 2 gün varken belli oldu resmen şoktayıııııım

BU ARAD MULTıM YUMURTALAR TOPLANDI SENıN HERALDE GÜSELıM GEÇMıŞ OLSUN OKUYUNCA SENDE ŞOOOOK OLUCAN GıBı GELYO BANA BEN HALA KENDıME GELEMEDıM YATYOM ZATEN HAMıLE KALMAMLA KÜRTAJI AYNI ANDA YAŞADIM ÇOOOK garip biraz tuhaf hissediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…