2009 anne adayları

seda transferin hayırlı olsunn canımm.Bebişlerin sana sıkısıkı tutunsun,bırakmasınnn:1hug:

Amin cnm çok sağol inş allahım dualarımızı kabul eder bugün işe başladım artık kendımı yormuyorum çok heycanlıyım orbis çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Güzel allahım senın gibi benıde 6. denememde yavruma kavuştursın inş kendıne ve bebişine iyi bak cnm

sedaaaaaa
allah yardım edecek sana bu sefer ..
çok mutlu olacaksın, kendini iyi ve huzurlu hissetmen çok önemli, söyle sana kraliçe muamelesi yapsın etrafındaki herkes , allahın izniyle sende sevinçli haberler vereceksin bize !!!!

Valla sağolun kızlar benı çok rahatlatıyorsunuz sızler olmasanı z:teselli:
desteklerınız için sağolun kızlar

sedacım bilgisayarın başında oturma güzelim bide oturma geriye yaslan karnına basınç yapma rahat ol kafana bişey takma kendini gebe kabul et olcakmı olmıcakmı diye düşünme tamam

arkadaslar doktora gittik bugün iki kese göründü fakat 1i diğerıne göre az gelısme göstermış tek bebek kesın dedi yanı hamılesın fakat ikinciyi 13.gün sonra kalp atışlarını duyduğumuz zaman görürüz dedi yanı ne umutlu ne umutsuz böyle olan var mı kızlar aramızda sonradan gelısme gösteren

sedacım bilgisayarın başında oturma güzelim bide oturma geriye yaslan karnına basınç yapma rahat ol kafana bişey takma kendini gebe kabul et olcakmı olmıcakmı diye düşünme tamam

cnm sağoll

sen nasılsın ??? senı çok merak ettım toparlandınmı cnmmm

hayırlı olsun prensesss ......
ınsallah ıkısıde sağlıklı şekılde gelişir cnmmm

sedayıldız seni sürekli takip ediyorum inşallah bu son olur kardeşim herşey gönlünden geçtiği gibi olsun başarılar arkadaşım.

elifcim nasılsın canım aklım sende hep iyimisin güzelim

canım beni boş ver sen ne yapıyon fazla oturma tamam kendine iyi bak rahat ol stres yapma bilgisayara girme sonuç alana kadar kendine iyi bak

elifcim belki sende mucize yaşarsın Allahına güven ve ona sığın

canım inşallah dr ilaçların etkisi devam edebilir bu ay şansın var dedi ama ben inanmıyorum bakalım hayırlısı olsun

cnm sağoll

sen nasılsın ??? senı çok merak ettım toparlandınmı cnmmm

ben iyi olmaya çalışıyorum bugün adet oldum hep bakıyorum acaba görürmüyüm diye ama bişey görmedim zaten çok küçükmüş görsemde anlamam heralde dondurulmuşların şansıda düşükmüş ne yapcam bilmiyorum senin dondurulmuşlar çözüldüğünde hepsi yaşıyomuydu canım

İrem naz okuyunca çok şaşırdım hem de çok üzüldüm, çok çok geçmiş olsun.. Allah birdaha yaşatmasın canım, inşallah en kısa zamanda ve tabii en doğru zamanda bebişlerimize kavuşacağız.. çok çok çok geçmiş olsun, kendine iyi bak..:çok üzgünüm:

sağol canım benim işALLAH CANIM sağlıklı bi şekilde olur işallah bi dahaki

eliffffffffffffffff
dondurulmuşlarda şans daha yuksek cnm benım taze tansfwerım olmadı dr hepsını toplayınca dondurdu
geçen sefer ben dondurulmuşla hamıle kaldım ayrıca şunuda bıl cnm dondurulduktan sonra açılınca yaşayan embryoyu dr lar kalıtelı goruyorlar bozma işlemınden sonrada haylen yaşıyor dıye şansları çok yuksek oluyor bu konuyu dr unla bı konus cnm benım dr um şanları daha yuksek dıyor bence ara verme sende benım gıbı hemen yenı tedavıne basla cnm şansın çok yuklsek sonucta hamıle kalabiliyorsun bu çok güzel bişiii hem maddı olarak dondurulmuşlar daha ucuzzz

Sedacım nasılsın? test tarihin ne zamandı canım?

iyiyim cnm sen nasılsın?????

daha 4. gunum cnm 7 sınde bellı olucak kısmetse sızlere guzel haberler verıcem ınş... 3 tane blast embryo transferım oldu sizce ıyımı dr um şans çok yuksek dıyo ama

sedacım kesinlikle şans var. sen olumlu ol ve dinlenmeye çalış. fazla düşünmemeye çalış hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…