seda transferin hayırlı olsunn canımm.Bebişlerin sana sıkısıkı tutunsun,bırakmasınnn:1hug:
sedaaaaaa
allah yardım edecek sana bu sefer ..
çok mutlu olacaksın, kendini iyi ve huzurlu hissetmen çok önemli, söyle sana kraliçe muamelesi yapsın etrafındaki herkes , allahın izniyle sende sevinçli haberler vereceksin bize !!!!
sedacım bilgisayarın başında oturma güzelim bide oturma geriye yaslan karnına basınç yapma rahat ol kafana bişey takma kendini gebe kabul et olcakmı olmıcakmı diye düşünme tamam
arkadaslar doktora gittik bugün iki kese göründü fakat 1i diğerıne göre az gelısme göstermış tek bebek kesın dedi yanı hamılesın fakat ikinciyi 13.gün sonra kalp atışlarını duyduğumuz zaman görürüz dedi yanı ne umutlu ne umutsuz böyle olan var mı kızlar aramızda sonradan gelısme gösteren
elifcim nasılsın canım aklım sende hep iyimisin güzelim
elifcim belki sende mucize yaşarsın Allahına güven ve ona sığın
cnm sağoll
sen nasılsın ??? senı çok merak ettım toparlandınmı cnmmm
sedayıldız seni sürekli takip ediyorum inşallah bu son olur kardeşim herşey gönlünden geçtiği gibi olsun başarılar arkadaşım.
Canım arkadaşım benim başıma neler geldi neler bahr sendromu diyodum ya adetime 2 gün kala gece fenalaştım acile kaldırdı kocam hemen hastaneye yatış yapıldı tahliller falan meğer HAMİLEYMİŞİİİİİİM ama dur heyecan yapma hemen ve beta hcg de 601 çıktı doktor çook güzel dedi sabahı taburcu edip eve gönderdiler ama eve gelince bi bel ağrısı başladı tuvalete girdim kahverengi lekeller oldu hemen doktora geri döndük düşük tehlikesi var dedi bi hafta kımıldamadan yatcan dedi bende yattım ama geçmedi dahada fazlalaştı ve malesef dün kürtaj oldum arkadaşlar bi anda sevinip sora morttt oldum şu an çok acaip şaşkınım ya bi oldu bi bitti çok tuhafım şu an
İrem naz okuyunca çok şaşırdım hem de çok üzüldüm, çok çok geçmiş olsun.. Allah birdaha yaşatmasın canım, inşallah en kısa zamanda ve tabii en doğru zamanda bebişlerimize kavuşacağız.. çok çok çok geçmiş olsun, kendine iyi bak..:çok üzgünüm:
Sedacım nasılsın? test tarihin ne zamandı canım?
arkadaşlar willydi'den haberi olan varmı test yaptıracaktı tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?