2009 anne adayları

canım bana kalsa hemen denicem ama dr bu ay kendiliğinden olabilir dedi o yüzden nisanı beklıcem mayısta dr a gitcem haziranda dondurulmuşları transfer ederiz artık hayırlısıyla

çozülen yumurtalar tekrar donduruluyormu bide çozünen yumurtalar sende hepsi yaşadımı

sedacığım dondurulmuşların transferi ne kadara mal oluyor

cnm benım dr um 1.000€ yapıyor ama diğer yerlere gore bıraz pağlı 1500tl yapan yerler var sen hastanenın tüp bebek bolumunu arayıp oğren cnm bence hazır vicudun annelık hormomunu yakaladı hemen dene cnmmmm ben oyle yaptımmmmm bılıyosun

evt cnm benım ikinci kez çözulen ve yaşayan embryolar teansfer edıldı ıkı kere çözuldu ve haylen yaşıyor dr um o yuzden şans yuksek dıyorr

yani çozüldü bidaha dondu sonra tekrar çözüldü ve yaşıyorlar eğer öyleyse çok güzel bide araştırdim hastalık riskide azalıyormuş kalitelide olsa eğer çozüldüğünde yaşamıyorsa zaten ondan gebelik olmuyormuş olsada hasta oluyormuş

hayırlısı hadi bakalım seninki inşallah tekrar pozitif olurda bana umut olursun canım

aynen oyle cnmmmm

o yuzden dondurulmuşlarla sans daha yuksek

vivilydi arkadasım lütfen bozma moralını demek nasıp değilmiş üzülme arkadasım inşallah en yakın zamnada kalırsın hamış elifçim senlede uzun zamandır görüşemedık canım özledım ...allah hakkımızda hayırlsı olanı versın

amin canım inşallah seninde ikizlerin sağlıcakla doğar darısıda bizim başımıza

iyiyim cnm sen nasılsın?????

daha 4. gunum cnm 7 sınde bellı olucak kısmetse sızlere guzel haberler verıcem ınş... 3 tane blast embryo transferım oldu sizce ıyımı dr um şans çok yuksek dıyo ama

ben 2. denemeye hazırlanmakla meşgulum, ilaçlarımı içiyorum, hazirana hazırlanıyorum:) senin durumun iyi olmaz olur mu? tabii ki de iyi.. hatta süper, sana bol bol dua ediyorum, hamilesin inşallah bu sefer.. hayırlısıyla ve sağlıkla canım..:lepi:

arkadaşlar merhaba dün testi tekrarladım malesef 0.69 çıktı ve bugun adet oldum.senağlama

willydi hakkımızda hayırlısı olsun canım, her zaman dediğimiz gibi herşeyin hayırlısı, bu evlatlar gelecek inşallah da biraz uzun yoldan gelecekler sanırım,biraz da bizi, annelerini üzerek gelecek keratalar:bbo: sen kendine iyi bak, birdahakine hepimiz başaracağız umarım..:teselli:
Elifcim, inşallah daha iyisindir, herşey 2. denemeye daha iyi olacak inşallah.. :1hug:

willydi çok üzüldüm canım yaa mart ayı bize yaramadı maalesef ne kadar üzülsekte iş olacağına varıyor ben üzüntüden hasta bile oldum herşeyi ayrı bi dert bu tedavinin inşallah en kısa zamanda sende bizler gibi toparlanıp aramıza dönersin acını paylaşıyorum.

elif23 dondurulmuşlarla hamile kalmak daha kolay biliyorsun hem maliyetide az kendini ne zaman hazır hissedersen maddi ve manevi olarak bence vakit kaybetmeden başla tedavine bir daha negatif sonuç almaman dileği ile başarılar arkadaşım.

canlarım yaaa inanın okuyorum ama yazmak içimden gelmedi. çünkü çok üzüldüm yaaa olamaz diyee.okudum okudukça hüzün bastı beni elif canım bak dondurulmuşlarla şans daha yüksek kendini bırakma sakın..willydi canım inan çok üzüldüm ma yılmak yok yeni başlangıçlara adım atmak en iyisii. öpüyorum hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…