2009 anne adayları

hayırlısı olsun cnm uzulme demıcem çok zor biliyorum allahım ınş en kısa zamanda kucağını doldurur cnmmm

hayırlısı olsun canım üzülme bende bugün adet oldum hakkımızda hayırlısı artık

geçmiş olsun canım inşallh bir dahaki sefere olur dualarım sizlerle:teselli:

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler. kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden bikaç gündür girmiyorum. belli etmiyorum, öğrendiğimde de ağlamadım, kendimi hırpalamadım ama içten içe yıkıldım resmen hiç bişeyden zevk almıyorum ve kimseye belli etmiyorum.aklımdan atamıyorum.neyse işte böle...umarım tüm isteyenlerin yüzünü Rabbim güldürür. başka da bişey demem...

ancak yaşayan anlar seni bizler seni çok iyi anlıyoruz bende yeni yeni toparlanıyorum canım umarım en kısa zamanda tekrar güçlenip ayağa kalkman dileği ile :çok üzgünüm:

ben de daha atlatmaya çalışıyorum eşim olmasa hiç atlatamazdım canım çok zor

Kızlar zaman geçmek bılmıyor ..................

nerdesınız sayfamız çok geriye düşmüş yaaaaaaaaa
sersev, elif,orbis, Ozlenozlem, Emsal,Derviş,rrose kızlar benı yannız bırakmayınnnnnnnnnnnnnnnn çok heycanlıyım nerdesınızzzzzzzzzz

ben varımm kızz heycanını paylaşabilirim çünkü benimde senden kalır yanım yok çünkü son günümü son saatlerimi yaşiorum.yarın test günüm....

ben varımm kızz heycanını paylaşabilirim çünkü benimde senden kalır yanım yok çünkü son günümü son saatlerimi yaşiorum.yarın test günüm....

senı takıp edıyorum cnm yarın senden guzel haberler beklıyorum ınşallah oylede olucak arkadaşım galıma ben bu seferde basardım hamıleyım ağrılarımdan da ote dr um 5. gunde hormon testlerı yaptırdı bana şu an herşey hamıle olman gereken gıbı dedı test gunume kadar benı terketmezse beeğim benımle zaman geçmıyor offfffffffffffffffffffffffff allahım bebeğimiz tutursa onemlı olan hamılelıgımızın sağlıklı ılerlemesı daha once benım bebeğim gelışmedı çok korkuyorum aynı şeylerı yasamaktan Allahım yardım et bıze ne olurrrrrrrrrrr

benım dondurulmuş embryo o yuzden 12 gunu beklemem heralde kısmetse 11. gunu pazartesı test yaptırmayı düşünüyorum

hakkımızda hayırlısı canım..iii şeyler düşünelim ki ii şeyler olsun dimi,,inş bebişlerize kavuşucaz allahın izniylee...ama şu zaman işinee bi çare olsa dimiii DDDDDDD

sedacım canım ben seni takip ediyorum ve gerçekten inanıyorum canım sen hamilesin gerçekten içten söylüyorum canım bugün 8. gün demi hadi az kaldı hiç test yap demiyorum sana çünkü ben çok üzülmüştüm erken test yapınca

canım benımmmmmmmm

evet ben test yapmıcam cnm transfer gunumu sayarsam 8. gun içtenliğin için sağol arkadaşım

inşallah hamilesin sana ayrı dua ediyorum canım sen bana umut olcan inşallah

sedacım bende seni takip ediyorum .okadar gönülden istiyorumki hamile olmanı..sen çok çaba verdin bu yolda isyan tmedin.rabbim inşalla yüzünü güldürür canım..

Canım Sedacım, bu kez oldu inşallah, hepimiz seni büyük bir merakla bekliyoruz ve takip ediyoruz, bugün 8. gününmüş, hadi az kaldı, pazartesi o güzel haberi hep beraber kutlayacağız.. sen bize sabırlı, güçlü olmanın ne demek olduğunu öğrettin ve bu kez Allahım senin yüzünü güldürecek inşallah canım hayırlısıyla ve sağlıkla..:içelim:

sedacım bende seni takip ediyorum .okadar gönülden istiyorumki hamile olmanı..sen çok çaba verdin bu yolda isyan tmedin.rabbim inşalla yüzünü güldürür canım..

sağol arkadaşım
dediğin gibi hiç isyan etmedım nasıpte buda tutmıcaksa yıne pes emıcem ara vermıcem hemen denıcem kızlar bebeklerımız ınatçıysa bız daha ınatcıyız

dervis canımmm

sizlere seslendım hemen duydunuz benım yanımda oldugunuzu bılmek benı çok rahatlatıyor inanın pazartesı güzel haberlerle gelıcem ınanıyorum sizlere sabırlı ve güçlü olmayı öğrettım çünkı hepınız boyle olmalısınız kızlar pozıtıf olun ne olur kutlamalar sırayla ard arda gelıcek ınanıyorum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…