Sedacım beni hatırlar mısın bilmem ama canı gönülden diliyorum ki bu sefer hamile kalasın. Ben de kısmetse ekim-kasım gibi 5. denemeye başlayacağım. Ve sen benim UMUDUM OLDUN
seda bence bu sefer tamamdır inan yürekten istiyorum ve sabrından dolayı hayranım bu son olucak bana öyle geliyor inşallah çifte mutlulukla kesinleşir hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
kızlar bugün sonuç alacak olan varmıydı?
egeli bugün sonuç aldı . hamile .....
yarında ben alıcam . işallah hamileyimmm
buarada dün halamın kızının hamile olduğunu öğrendim.. aslında sevindim ama benden 7 yaş küçük, kıskanmak da değil benimkisi ama ne biliyim garip bir duygu işte.. böyle bir duygu yaşadınız mı , merak ettim..ne hissedeceğimi bilemedim, Allahım bu mübarek Cuma gününde dualarımızı kabul et, burdaki tüm isteyenlere,uğraşanlara, bu zor tedavi sürecini yaşayanlara hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip et.. dualarımızı kabul et Allahım..
buarada dün halamın kızının hamile olduğunu öğrendim.. aslında sevindim ama benden 7 yaş küçük, kıskanmak da değil benimkisi ama ne biliyim garip bir duygu işte.. böyle bir duygu yaşadınız mı , merak ettim..ne hissedeceğimi bilemedim, Allahım bu mübarek Cuma gününde dualarımızı kabul et, burdaki tüm isteyenlere,uğraşanlara, bu zor tedavi sürecini yaşayanlara hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip et.. dualarımızı kabul et Allahım..
Sedacım sağol... ben de son 4 senedir bebişimi bekliyorum, başlarda arkadaşlarım, akrabalarım hamile kalınca o kadar takmıyordum, bebişleri zaten çok çok seviyorum, onlar birer melek, Allah onları korusun..ama dediğin gibi ağlamakla ağlamamak arasında kaldım.. garip bir duygu, tabii ki isteyen herkese Allah sağlıklı evlatlar versin, ama bu kadar uğraşınca, ondan da o güzel haberi alınca biraz değişik hissettim.. hayırlısı olsun, ama aklıma bazen ya hiç olmazsa diye geliyor, hemen kovuyorum o düşünceyi aklımdan.. inşallah dediğin gibi Allah bize de verecek sağlıkla..
inşallah sedacım inşallah bağıracağız, hep beraber sevineceğiz, zaten sizler olmasaydınız ben bu dönemleri zor atlatırdım, etraftakiler neyin ne olduğunu anlamadıkları ve bu tedavinin maddi manevi insana yükünü bilmedikleri için...inşallah dediğin gibi hep beraber sevineceğiz, sonra da inşallah benimkinin dişi çıktı, şu ayda hangi mamayı verdin gibi şeyler konuşacağız.. sağlıkla ve hayırlısıyla canım..
arkadaşlar selamm
bılıyorsunuz bugun 9.gunum dayanamıyoruz her ıkı sonucada hazırım bısııler varsa zaten kanda azda olsa bellı olur 1 saate kadar test yaptırmaya hastaneye gıdıcem ınsallah guzel haberlerle donerım kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?