2009 anne adayları

Sedacım beni hatırlar mısın bilmem ama canı gönülden diliyorum ki bu sefer hamile kalasın. Ben de kısmetse ekim-kasım gibi 5. denemeye başlayacağım. Ve sen benim UMUDUM OLDUN

Sedacım beni hatırlar mısın bilmem ama canı gönülden diliyorum ki bu sefer hamile kalasın. Ben de kısmetse ekim-kasım gibi 5. denemeye başlayacağım. Ve sen benim UMUDUM OLDUN

cnm hatırlamazmıyım tabıkı hatırladım

herkese umut olduğumaçok sevınıyorum bende 5. denememde ilk defa hamıle kaldım ve bu bana dahada çok hırs verdi pes etme tabıkı ekım ayında senınle konusuruz heyecanını paylaşırız ınsallah

arkadaşlar ilk negatif sonuç aldıktan sonra benden gittiğim merkez histereskopi istedi ve fiyatının 4 milyar fakat bana 2milyara yapacaklarını söylediler ben merkezimden memnun kalmadığım için farklı merkezler araştırıyorum aradığım başka bir merkeze başımdan geçenleri anlattım ve histereskopi fiatını sordum 1200 dedi fakat yaptırmam gerekip gerekmediğine dr muayene ettikten sonra karar versin dedi kafam çok karıştı ne yapacağimı bilmiyorum daha önce sizden istendimi yaptırıp fayda gören oldumu yardımcı olursanız sevinirim

seda bence bu sefer tamamdır inan yürekten istiyorum ve sabrından dolayı hayranım bu son olucak bana öyle geliyor inşallah çifte mutlulukla kesinleşir hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

seda bence bu sefer tamamdır inan yürekten istiyorum ve sabrından dolayı hayranım bu son olucak bana öyle geliyor inşallah çifte mutlulukla kesinleşir hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

amin canım benım çok sağol sizlere güzel haber vermeyı çok istiyorumve inanıyorımda verıcemmmmmmmmmm :CüvCüv:

buarada dün halamın kızının hamile olduğunu öğrendim.. aslında sevindim ama benden 7 yaş küçük, kıskanmak da değil benimkisi ama ne biliyim garip bir duygu işte.. böyle bir duygu yaşadınız mı , merak ettim..ne hissedeceğimi bilemedim, Allahım bu mübarek Cuma gününde dualarımızı kabul et, burdaki tüm isteyenlere,uğraşanlara, bu zor tedavi sürecini yaşayanlara hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip et.. dualarımızı kabul et Allahım..

canım ben 6 sededır bebek ozlemıyle yasıyorum benımde benden yaşca küçük arkadaşlarım akrabalarım hepsı kucağına aldı bebeklerını tabıkı haklısın kıskanmak degıl ama farklı bişiii ben ağladığımı bile hatırlıyorum ama allahım bızede verıcek sadece zamanı gelınce

ben yaşadım derviş hemde negatif sonucumu aldığım 3.günde kardeşim evleneli 3 ay oldu ve hamile üstelik testide ben yaptım ...insan ne hissedeceğini bilemiyor tabi sevindim hala oluyorum çünkü ama buruktu içim kıskanmak ta değildi ama içim acıdı ne bilim.

Sedacım sağol... ben de son 4 senedir bebişimi bekliyorum, başlarda arkadaşlarım, akrabalarım hamile kalınca o kadar takmıyordum, bebişleri zaten çok çok seviyorum, onlar birer melek, Allah onları korusun..ama dediğin gibi ağlamakla ağlamamak arasında kaldım.. garip bir duygu, tabii ki isteyen herkese Allah sağlıklı evlatlar versin, ama bu kadar uğraşınca, ondan da o güzel haberi alınca biraz değişik hissettim.. hayırlısı olsun, ama aklıma bazen ya hiç olmazsa diye geliyor, hemen kovuyorum o düşünceyi aklımdan.. inşallah dediğin gibi Allah bize de verecek sağlıkla..
Şerife, evet dediğin gibi insan kıskanmıyor ama çok acayip hissediyor, tuhaf bir duygu işte..

ya hıç olmazsamııııııklava:
onu aklından çıkartırmısın o zaman başarılı olamazsınkı cnm arkadaşım ben ınanıyorum burda bırgun sende sedaaaaaaaaa hamıleyım dıye bağrıcaksınnnnnnn gor bakk

inşallah sedacım inşallah bağıracağız, hep beraber sevineceğiz, zaten sizler olmasaydınız ben bu dönemleri zor atlatırdım, etraftakiler neyin ne olduğunu anlamadıkları ve bu tedavinin maddi manevi insana yükünü bilmedikleri için...inşallah dediğin gibi hep beraber sevineceğiz, sonra da inşallah benimkinin dişi çıktı, şu ayda hangi mamayı verdin gibi şeyler konuşacağız.. sağlıkla ve hayırlısıyla canım..

yaşamayn bizim halımızden anlamaz canım kım olursa olsun

arkadaşlar selamm

bılıyorsunuz bugun 9.gunum dayanamıyoruz her ıkı sonucada hazırım bısııler varsa zaten kanda azda olsa bellı olur 1 saate kadar test yaptırmaya hastaneye gıdıcem ınsallah guzel haberlerle donerım kızlarrr

seda cnm bence bi kaç gün daha bekle şimdi varsada çıkmaz bende dayanamayıp 9 günü yaptım negatif çıktı boşuna moralini bozma derim benim en azından 10 günü geç inşl cnm güzel haberlerini alıcaz burdan dualarım seninle cnm :Saruboceq::Saruboceq:

sedacım bu kadar sabrettin azmettin bence 12.gününü bekle derim olsa bile bazen çıkmıyor bi sürü örnekleri var hakkında hayırlısı olsun..inanıyorum ki yolun sonuna geldin dönülmemek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…